Квартира у тихому районі Бучі з розвинутою інфраструктурою Будинок оснащено ліфтом З квартири відкривається чудовий краєвид на місто та сосновий ліс В пішій доступності зупинка громадського транспорту та дитячий майданчик Огляд за домовленістю , телефонуйте.

власник
Цікава 2 кімнатна квартира в Бучі вул.Тарасівська 12Б
olx.ua

Мрієте про власну квартиру? Пропонуємо унікальну квартиру 45м2 видову квартиру в новобудові в м. Буча, вул. Івана Кожедуба 8Б. Будинок збудований з екологічно чистого матеріалу - червоної цегли з утепленням. В квартирі чорнова штукатурка стін, стяжка на підлозі, двохконтурний газовий котел, вікна, двері, лічильники. Окремі зони - кухня, вітальня, санвузол, коридор. Комунікації: індивідуальне опалення, встановлений котел PROTERM, вода, електрика, центральна каналізація. Квартира з документами! Затишне місце розташування! в пішій доступності ліс, озеро, електричка, маршрутки, магазини, школа, садок! Не упустіть свій шанс на комфортне життя в чудовому місті!

власник
Ивана Кожедуба улица, 8Б, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

(Власник) Продаж видової 2-х кімнатної кв. в самому центрі Бучі. Мрієте про квартиру на Хрещатику, але не вистачає коштів? Тоді цей варіант саме для Вас! Будинок цегляний, окремі кімнати, вбудована кладова-гардеробна. Туалет та ванна окремі. Централізоване опалення, водопостачання і електроенергія. Чисте та охайне парадне. Змінена електропроводка, сантехніка. Квартира мебльована (кухня, дивани, шафа) Техніка в наявності: холодильник, плита, кухонна витяжка, пральна машина. + Кладова в підвалі. Гарна транспортна розвязка, поряд маршрутні зупинки, не далеко електричка. Також в пішій доступності соціальні інфраструктури (школи, поліклініка, лікарня, магазини, аптеки та ін) та відпочинкові інфраструктури (кафе, ресторани, сквери та ін)  Абсолютно все у пішій доступності. Ріелторам і т.д дзвонити лише якщо є покупець , у інших випадках не турбувати. Право власності більше 3 років.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру в самому центрі Бучі.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру у ЖК Нова Буча. Квартира розташова на 5/5, житлові тарифи на електроенергію будинок без ліфта Індивідуальне газове опалення Квартира з ремонтом, без меблів (залишається диван та холодильник) в квартирі ніхто не проживав. У власності 3 роки.

власник
ЖК Нова Буча продам 1 кім.кв.
olx.ua

Продаж квартири в ЖК Іділіка 1 кімнатна квартира 44, 5 м2 9/10 поверх Вільне планування(кухня студія), два санвузла 40000 Оформлення на першого власника 800$ Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку квартиру в Ірпені, Бучі, Києві і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором квартири, набирайте або пишіть коли буде зручно Великій вибір нерухомості за готівку і по іпотеці під 3% і 7%. Також працюю з держпрограмами. Супроводжую на всіх етапах угоди. Дзвоніть або пишіть в будь-який зручний для вас час. З великою радістю проведу вам перегляд.Консультація 24/7

Ивана Кожедуба улица, 8А, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Відмінний, прихований від сторонніх клубний ЖК із внутрішньою інфраструктурою та швидким виїздом на Київ! На території ЖК активно розростається всі необхідні точки тяжіння, створені для комфортного, тихого та розміреного життя. У квартирі чистова гіпсова штукатурка, лазерна стяжка підлоги, котел входить у вартість. Є можливість отримати детальний прорахунок та дизайнерський проект.

Ивана Кожедуба улица, 4Б, Буча, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

ЖК "Міленіум Стейт" - це сучасний житловий комплекс, що знаходиться в затишному та зеленому мікрорайоні. Двокімнатна квартира в цьому ЖК відкриває перед вами безліч можливостей для комфортного життя. У квартирі вже зроблена чистова штукатурка та стяжка, що дозволить вам легко додати свій унікальний дотик у дизайні приміщення. Розведена електрика також запропонує вам більше свободи у виборі освітлення та додаткових побутових приладів. Також, важливою перевагою цієї квартири є її місцерозташування поруч із школою, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Додайте до цього чудовий інфраструктурний розвиток району та зручність доїзду, і ви отримаєте ідеальне місце для життя в місті. Не зволікайте, звертайтеся до нас за додатковою інформацією та організуйте перегляд цієї прекрасної квартири вже сьогодні.

Ивана Кожедуба улица, 4Б, Буча, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаж компактної і світлої квартири в Бучі ЖК Millennium City. Квартира знаходиться на 4му поверсі з 10 поверхового будинку з ліфтом. Площа якої 31.2 м2 Житловий стан. В квартирі наявна кухня та облаштований санвузол. В кімнаті достатньо площі для двоспального ліжка та вже встановлена шафа купе. Опалення індивідуальне газове, двоконтурний газовий котел. Гарний краєвид з вікон. ЖК знаходиться в затишному житловому районі з розвиненою інфраструктурою. ID 594

Ивана Кожедуба улица, 3, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира-дворівнева! Чудова можливість придбати простору та затишну квартиру в сучасному будинку! Квартира: Розташована на 8-9 поверхах. Загальна площа - 62 м2. Дворівнева, з вільним плануванням, що дозволяє втілити будь-які дизайнерські рішення. На першому поверсі: кухня, кімната, санвузол. На другому поверсі: кімната, гардеробна, санвузол. Зроблена стяжка підлоги, чорнова штукатурка, виведені сантехнічні канали. Роздільний тип планування. Панорамні вікна. Будинок: Сучасний, з новим ремонтом. Є ліфт. Закритий двір з дитячим майданчиком. Зручне розташування: поруч з метро, зупинками громадського транспорту, магазинами, школами та дитячими садками. Ціна: 42 000 грн (2000 грн/м2). Це чудова пропозиція для тих, хто шукає комфортне та стильне житло в престижному районі!

Ивана Кожедуба улица, 8Б, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Квартира поруч зі школою. Найкраща ціна на ринку нерухомості. Дворівнева. Індивідуальним газовим опаленням. Знаходиться в хорошій локації. В пішій доступності є все необхідне для комфорнтого проживання. Зупинка громадського транспорту. Чекаєм на перегляд.

Трикімнатна квартира. Поруч зі школою. Локація топ.
olx.ua

Житлові комплекси у Буча

Неймовірна трьошка з ідеальним плануванням в зданому будинку. В квартирі: - стяжка підлоги, - штукатурка стін, - заведено комунікації, - індивідуальне газове опалення, - встановлено котел та лічильники, - є виводи під радіатори, - великі, а головне правильної форми кімнати, - просторий коридор, де можна розмістити велику шафу, - два відкритих балкона Територія облаштована тротуарною плиткою, є дитячий ігровий майданчик, зона відпочинку для дорослих, паркінг. В пішому доступі уся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Не пропустіть, обовязково телефонуйте і записуйтеся на перегляд у зручний для Вас час.

Велика 3к за хорошу ціну
olx.ua

Зниження -5000дол. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Є така квартира в Бучі і по ціні 45000$ 09********65 Продам готову 1 кімнатну квартиру в ЖК Сонячна Оселя , -новий мікрорайон Бучі, вул.Кожедуба -навпроти комплексу чудове озеро, є магазини, школа №3 і дитячий садочок - поряд з будинком зупинка маршруток у Київ -зупинка електрички Лісова Буча в 10 хвилинах -квартира на 7 поверсі з 10, площа 40 м.кв. -будинок зданий в експлуатацію та частково заселено -залишилось зробити прибудинкову територію і всередені фарбування підїздів -квартира вже зі штукатуркою і стяжкою, електрика і газовий котел входять у вартість,тепла підлога по всій квартирі,та пофарбовані стіни. -сама вигідна ціна за якісну повноцінну 1 кімнатну квартиру з балконом в Новому центрі Бучі Вартість 40 000 Запрошую на перегляд. Торг на місці 09********65

Буча,1к.квартира 42м2
olx.ua

Продам квартира 74м2 на 7 поверсі. Будинок Газифікований. Цегляний. Три окремі кімнати і кухня. Великий балкон. Наповнення - стяжка підлоги, штукатурка чорнова, котел, лічильники, заведені комунікації, інтернет. Квартира у гарній локації Бучі. Поруч школа. Магазини. Зупинка громадського транспорту ! Телефонуйте!

Терміновий продаж! 3к квартира! Буча!
olx.ua

В продажу повноцінна 2 кімнатна квартира в готовому, зданому будинку з усіма комунікаціями! Буча Поверх: 6/10 В квартирі стяжка, штукатурка, заведені комунікації Опалення – індивідуальне газове Закрита територія Ціна 40000долл. Без комісії Держ. програми – так Телефонуйте! З радістю допоможу підібрати ідеальний варіант саме для Вас

єОселя! Повноцінна 2к.кв! м.Буча, Заходь на ремонт! Без комісії
olx.ua

Продаж без комісії для покупця!!! Двокімнатна квартира у зданому будинку. Індивідуальне газове опалення! Наповнення - стяжка, чорнова штукатурка, виводи під радіатори. Другий поверх - розпашонка. Має кухню і 2 окремі кімнати. Гардеробну. 2 санвузли. Навпроти будинку школа, поруч дитячий садочок, супермаркети, магазини. Телефонуйте, поїдемо подивимось!

Двокімнатна квартира поруч зі школою. Будинок зданий і з газом
olx.ua

Квартира в затишному житловому комплексі з величезною прибудинкової територією. Загальна площа 42.7м² 3-й поверх пятиповерхового будинку. Чотиири квартири на поверсі. Вся сантехніка: Hansgrohe, Franki. Вся техніка нова у відмінному стані: Whirlpool, Samsung, Gorenie. Два кондиціонери Haier. Нове ортопедичне ліжко з італійської тканини, меблі на замовлення. В квартирі, при продажу, крім особистих речей власника все залишається. Теплий цегляний будинок. Середня вартість тарифів узимку 1600грн в місяць. Мінімальні податки - 2% Окрема комора 4м² вже у ціні Владислав Сімейна агенція нерухомості Liberty

Квартира з ремонтом новими меблями та технікою без комісії
olx.ua

Продається однокімнатна квартира з новим ремонтом. Квартира укомплектована меблями та технікою - посудомийка, газова плита, духова шафа, кондиціонер, ліжко. Зручне планування - є гардеробна кімнатна. Індивідуальне газове опалення від двоконтурного котла. У квартирі ще ніхто не проживав! Все повністю нове!! Житловий комплекс із гарною прибудинковою територією, крутий дитячий майданчик. Зручна транспортна розвʼязка. Поруч все необхідне для проживання - супермаркет, кавʼярня, магазини та комерція. Велика парковка. Комплекс знаходиться в районі Бучанського міського парку! Можливий продаж під іпотеку та державні програми, сертифікат. Без комісії. Мінімальне оформлення 2%. Звертайтесь за номером телефону для перегляду та деталей. Повний супровід угоди під ключ. Підберу для Вас найкращий варіант житла. Маю доступ до всієї бази регіону.

Однокімнатна з новим ремонтом! Терміновий продаж!
olx.ua

Продаж великої 1 кімнатної квартири в місті Буча Жк Континент. Будинок на завершальні стадії будівництва, залишився пуск газу та доробляють ремонт підʼїздів. Квартира 56 м2 на 8 поверсі, Хороше планування з роздільним санвузлом, просторою кухнею та великою кімнатою. В коридорі можна відділити гардеробну.

Велика однокімнатна квартира в Бучі
olx.ua

Без % для покупця! Продам квартиру з новим, якісним ремонтом з індивідуально газовим опаленням! Поруч розташований великий парк, озеро та необхідні магазини в пішій доступності! Зупинка громадського транспорту; зручний виїзд на Київ! Варіант для тих хто любе спокій та тишу! Ідеально для життя, все залишаться! Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Однокімнатна квартира з новим ремонтом! Мінмальне оформлення!
olx.ua

Продається однокімнатна квартира 33 м квадратних на 1-му поверсі В Квартирі зроблений ремонт Встановлена нова кухня та техніка В будинку індивідуальне газове опалення Телефонуйте та запрошую на перегляд Нова буча

Квартира з ремонтом нова буча
olx.ua

трикімнатна квартира загальною площею 78 квадратних метри. Оформлення 2% Квартира складається з наступних приміщень: Коридор, санвузол, кухня, три житлові кімнати. Квартира з наповненням від забудовника. готова до ремонту. Для перегляду телефонуйте! Працюю без комісії !

Горской улица, 2, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

ЖК "Міленіум Стейт" - це сучасний житловий комплекс, що знаходиться в затишному та зеленому мікрорайоні. Двокімнатна квартира в цьому ЖК відкриває перед вами безліч можливостей для комфортного життя. У квартирі вже зроблена чистова штукатурка та стяжка, що дозволить вам легко додати свій унікальний дотик у дизайні приміщення. Розведена електрика також запропонує вам більше свободи у виборі освітлення та додаткових побутових приладів. Також, важливою перевагою цієї квартири є її місцерозташування поруч із школою, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Додайте до цього чудовий інфраструктурний розвиток району та зручність доїзду, і ви отримаєте ідеальне місце для життя в місті. Не зволікайте, звертайтеся до нас за додатковою інформацією та організуйте перегляд цієї прекрасної квартири вже сьогодні.

Ивана Кожедуба улица, 4Б, Буча, Буча, Киевская 39999.0 USD
dom.ria.com

1 кімнатна квартира з газовим опаленням, 8\10 поверх Євроремонт, новий, практично не обжитий Зручний виїзд на Київ, велика кількість паркомісць, розвинена транспортна інфраструктура На першому поверсі безліч комерції, парк поруч з будинком, а також лісова зона В квартирі є додаткове спальне місце для Ваших гостей Перегляд у зручний для Вас час

1 кімнатна квартира, новий необжитий ремонт, 2% оформлення, газ!
olx.ua

Висота приміщень, м 2.7 Стіни - Цегла Доступна по програмі єОселя! ВІДПОВІДНІСТЬ КОМФОРТ-КЛАСУ Закрита територія від сторонніх осіб, якісні будівельні матеріали, необхідна кількість паркомісць, дитячий та спортивний майданчик, облаштована прибудинкова територія, зони відпочинку, ландшафтний дизайн. РОЗМІЩЕННЯ КОМПЛЕКСУ Новий житловий мікрорайон поблизу центральних частин міст Ірпінь та Буча. Зручна транспортна розвязка, що дозволяє дістатися до Києва за 20-30 хвилин транспортом загального призначення. Розвинута соціальна інфраструктура Дитячий садок №6 «Яблунька», Бучанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3, супермаркети, салони краси, фітнес зал.

Однокімнатна квартира в готовому ЖК IDILIKA (м. Буча) 44,4 м2 - єОселя
olx.ua
1 - 24 з 816 результатів