Однокімнатна квартира у зданому будинку. ЖК Ідиліка. Квартира з правом власності. Готові на продаж по держ.програмах. Повноцінна однокімнатна квартира - не студія! З штукатуркою та частковим розведенням електрики. Опалення - індивідуальне газове. Поверх 6 з 10. Ліфт працює. Поруч школа, дитячий садок, супермаркети та інше. Телефонуйте. Перегляд можливий у будь-який час.

можливий продаж по єОселя
Кожедуба вул., 8а
rieltor.ua

Продам 2к квартиру в Бучі. Квартира з роздільними кімнатами в теплому цегляному будинку на 1 поверсі. Потребує ремонту! Індивідуальне газове опалення (колонка),також є бойлер. В кімнатах замінені вікна, нові радіатори. Чистий, охайний підїзд. Привітні сусіди. Будинок знаходиться в тихому місці, подалі від шумної дороги. Є місце для авто. Також можлива добудова. Деталі за телефоном.

Ястремська, 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира в Бучі в новому житловому комплексі. У квартирі встановлені панорамні вікна. Також встановлено двоконтурний газовий котел, лічильники на воду, електрику та газ, які дозволяють оптимізувати комунальні платежі. У 500 метрах знаходиться школа. Поруч є абсолютно вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, відділення пошти, банкомати та багато іншого. Поруч із комплексом зупинка громадського транспорту, до станції метро Академмістечко їхати 20 хвилин. Також неподалік є станція електрички, завдяки чому можна без пробок добиратися до станції Святошин чи Вокзальна. Закрита територія з відеоспостереженням та парко-місцями, ландшафтний дизайн у дворі, свій дитячий майданчик. Без комісії для покупця! Телефонуйте та пишіть на вайбер/телеграм. Ми з радістю вас проконсультуємо!

Кожедуба вул., 8
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Бучі розташована в самому центрі, біля площі Шевченко - вул. Енергетиків 2, біля будинку вся інфраструктура центру Бучі - квартира на 5 поверсі з 5, - загальна площа квартири 31,5 м.кв. - будинок капітально відремонтований, утеплений по фасаду - замінені всі комунікації на нові, квартира повністю капітально відремонтована. - нові вікна, двері, нові комунікації, новий дах. - готова під чистовий ремонт, газ, центральне опалення, електрика, вода - все працює. - мінімальне оформлення . Зробили знижку. Ціна 28 000 дол. - Можна Держпрограми, Сертифікати.

Енергетиків вул., 2
rieltor.ua

Продається видова 2к квартира з правом власності в ЖК Форест Ленд на вул. Івана Виговського,3 Буча Квартира - 65 кв.м. Знаходиться на 9пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - під ремонт. Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі знаходиться в курортній зоні біля кордону з селищем Ворзель. Поруч є озеро з пляжем, зони відпочинку. До метро в Київ - 20 хв. маршруткою. Ціна: 27000$ без комісії для покупця.

Івана Виговського, 3
rieltor.ua

Хрозяйка, продаеться 1 кімнатна квартира Лісова Буча, Тарасівська 12А, будинок цегляний , 8 поверх/9 пов, 36 метрів, жилий стан, велика кімната , квартира одностороння, вікна у двір., санвузол суміжний, кладова. Поруч маршрутка, електричка, 30 хвилин на транспотрі ст.м Академмістечко. Поруч ліс, 2 озера, АТБ. Документам більше 3х років, прописана 1 жінка.

Тарасівська вул., 12А
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо вас в місто Буча - ідеальне місце для тих, хто шукає злагоджене поєднання затишку життя за межами великого мегаполісу та усіх переваг міського комфорту. Розташована в безпосередній близькості від столиці, Буча пропонує зручний доступ до всієї інфраструктури Києва, не втрачаючи при цьому своєї унікальної атмосфери Тут ви зможете насолоджуватися спокоєм та чистим повітрям, прогулюючись великими зеленими парками та садами. Місто пропонує широкий вибір освітніх та культурних закладів, а також сучасні торгівельні центри та ресторани з різноманітними кулінарними майстерностями. З недавніх пір Буча стала популярним напрямком для тих, хто бажає жити в екологічно чистому місці, зберігаючи при цьому всі переваги сучасного життя. Придбавши квартиру в Бучі, ви обираєте комфортне та активне життя, де кожен день принесе нові можливості та задоволення. Ми пропонуємо Вам 1-кімнатну квартиру у модернізованому будинку за адресою: вул. Польова 26! Загальна площа квартири: 33 кв. м.; Житлова площа: 16,9 кв. м. – є ліжко та шафа для одягу старого зразку. Кухня: 6 кв. м. – є холодильник газова плита та витяжка, меблі не нові, але все чисте і в хорошому стані. Санвузол: суміжний – встановлено пральну машинку. В квартирі замінені всі склопакети на сучасні металопластикові. Будинок цегляний та ще й утеплений, тому взимку ви будете відчувати себе тут максимально комфортно. Поряд з будинком зручна інфраструктура, зупинка громадського транспорту в 1 хв. від будинку. До Києва на авто 25 хв. В 3 хв. 2 продуктових магазини – АТБ-маркет та MOVUS, а також ТРЦ Avenir Plaza. Навколо в пішому доступі безліч великих парків, тому активний відпочинок Вам точно гарантований. Ціна: 28 000 у.о. + 3% комісія ріелтора. Якщо Вас дійсно приваблює розмірений темп життя м. Буча – ми чекаємо на Ваш дзвінок!

ексклюзив
Польова вул., 26
rieltor.ua

Квартира в зданому будинку, можна заходити на ремонт. Ціна за квадратний метр всього 796 $. Продаж можливий під Є-оселя 3 та 7% та при податках 2% !!! Площа 28,6 м.кв., лоджія. Поверх 2 з 3 можливих. Утеплення будинку – мінеральна вата. Заведені всі комунікації: електрика (13 кВт.), водопостачання та водовідведення. Електричний котел. В пішій доступності: Фора –3 хв., Novus – 5 хв., ТРЦ Жираф та Школа №3 – 10 хв. , Залізнична зупинка «Буча» – 15 хв. Телефонуйте або пишіть в будь-якому месенджері!

можливий продаж по єОселя
Грушевського, 4В
rieltor.ua

Простора квартира у ЖК Річ Таун. Площа 42.4м². Чудова інвестиція під подальшу здачу в оренду. Квартира знаходиться на 8 поверсі. У квартирі зроблено: стяжка та утеплена стеля мінватою. Опалення електричне. Тарифи житлові. Комплекс знаходиться в оточенні соснового лісу на закритій території. На території комплексу красивий ландшафтний дизайн, розвинена комерція, безліч кафе та магазинчиків. Зручний виїзд до Києва по Варшавській трасі. За деталями, телефонуйте.

Пушкінська вул., 3б
rieltor.ua

Квартира з гардеробом. Видова світла та досить простора квартира . Хороше планування з великою кухнею, панорамні вікна. Опалення газовий двоконтурний котел. Будинок готовий чекаємо на документи.

Бориса Гмирі вул., 13
rieltor.ua

Житлові комплекси у Буча

Продам 1 кімнатну квартиру в Гостомелі , район Баланівка - фактично Буча, - навпроти Бучанський парк, магазини, пошта. - перед будинком зупинка маршруток на Бучу і Київ - 4 поверх з 5, площа 35 м.кв. - будинок на 4 підїзди, адреса вул. Б. Хмельницького 2а. - новий ремонт в кімнаті і ванній з туалетом, в кухні частковий ремонт, - нова електрика і автомати. - нові вікна, двері, пралка , меблі залишаються - Ціна 29 000 дол. Держпрограми ТАК ! - Запрошую на перегляд. - продаж Без комісії ! - Торг на місці.

Продам жилу 1 кімнатну квартиру. Навпроти Бучанського парку
olx.ua

Продаж 1 к квартира ЖК Нова Буча, вул. Гмирі, 11. 5/9 поверх 40/14/15 м2 7 черга, будинок 3 Квартира з заскленою лоджією в стані після будівельників, індивідуальне газове опалення, лічильники на воду, газ, світло, стяжка підлоги, встановлений котел. Здача в експлуатацію цією весною. Без комісії для покупця Функціональне та практичне планування, незалежність від ліфта, вікна у двір, не кутова. Прекрасна зовнішня та внутрішня інфраструктура, близькість до столиці, гарна транспортна доступність. Продаж по переуступці.

Продаж 1к квартира в ЖК Нова Буча
olx.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі 11. Загальна площа квартири 37,39 кв.м, знаходиться на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок на завершальній стадії будівництва. Введення в експлуатацію - другий квартал 2024 року. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Вартість 26000$, з урахуванням всіх витрат. Без комісії для покупця

Продаж 1-кімнатної квартири ЖК Нова Буча
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на 3-му поверсі 10-ти поверхового будинку в ЖК Сонячна Оселя м. Буча вул. Івана Кожедуба, 8б (навпроти державної школи #3 та нового скверу з озером) Квартира на завершальному етапі будівництва, тому ціна дуже приємна. Якщо у Вас є трохи часу зачекати до здачі будинку в експлуатацію. При здачі така квартира коштуватиме 45-50тис. долл США. Квартиру для себе вибирали на фундаменті. Якісний цегляний будинок (товщина стін 2 цегли) + 100 мм утеплення. Додатково ще буде зроблена штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлено двухконтурний газовий котел та ін. Отримати більш детальну інформацію, подивитись та купити квартиру телефонуйте по номеру в оголошенні. Посередникам не турбувати. Продаж від власника без комісії для покупця.

Продам 2к 60м2 ЖК Сонячна Оселя!
olx.ua

1 кімнатна квартира на 8 поверсі в жк "Континент" , вул. О. Тихого 4. Хороше планування квартири (вікна не на ЛЕП, та не в "колодязі") . Сонце в другій половині дня. Додатково є кладовка на цокольному поверсі. Переуступка через відділ продажу забудовника.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру  в жк "Континент"
olx.ua

Буча Вул.Леха Бачинського 46 Однокімнатна квартира,готова до заселення. Площа 33 м.кв Поверх 3 з 5 ти Все залишається.Поруч є все необхідне для комфортного життя. Можлива продаж під іпотеку та сертифікат. Оформлення мінімальне. Телефонуйте, якщо зацікавила пропозиція.

Квартира в Бучі,заїзжай!
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира з Документами! Будинок зданий в експлуатацію. Квартира - 39,1 кв.м. Знаходиться на 5 пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - квартири (після будівельників). Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі. Вул. Івана Виговського, 3. Знаходиться в курортній частині Бучі, на межі з селищем Ворзель. Неподалік є озеро, пляж та зона відпочинку. Є всі комунікації: вода, електрика, газ. Вода з власної свердловини (з очисною установкою.) Мінімальне оформлення. Індивідуальне опалення. Ціна: 21 800 $. Без комісії для покупця. Оглянути квартиру можете у будь-який зручний час. Телефонуйте

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру з документами в Бучі по вулиці Вишневій в ЖК Аврора Простора квартира з лоджією. Вже зроблено разводку води та електрики. Частково обшито гіпсокартоном і поштукатурено стіни. Будинок клубного типу пятиповерховий, є ліфт. Всі документи готові до швидкої угоди. Оформлення 2% Держ.програми +1000у.о. Телефонуйте, домовимося на перегляд, 09******29/Таня

Продам велику 1к з документами. Іпотека -так.
olx.ua

Без комісії для покупця!!! Буча ЖК Нова Буча Вулиця Бориса Гмирі, б.9 екзотична ОДНОКІМНАТНА квартира без ремонту Загальна площа 36,05м2 Поверх 9/9 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комісії! екзотична ОДНОКІМНАТНА квартира. єОселя!!! єВідновлення!
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Idilika, м. Буча, вул. Івана Кожедуба, б.8а. Поверх 8/10, загальна площа 38,8 м2, велика кухня-студія 17,9 м2. В квартирі чудове планування та краєвид із вікон, зроблена чистова штукатурка стін, залита стяжка підлоги, розведена електрика по всій квартирі, заведений інтернет та ТБ, тепла підлога в санвузлі, коридорі та кухні, встановлений котел та фільтр для води, встановлені радіатори та інсталяція в санвузлі, є деякі будівельні матеріали. Спокійний район з новими ЖК, чудова інфраструктура, поруч є все необхідне. Право власності менше 3 років, оформлення 8,5%. По всім питанням звертайтесь по телефону.

Терміновий продаж за супер ціною! 1к квартира в ЖК Idilika Буча
olx.ua

Топ пропозиція! Шикарна локація біля лісового масиву! Розвинена інфраструктура! До Києва 5 км! Житловий комплекс має власну зупинку громадського транспорту, розташовану безпосередньо поруч. Поруч лісовий масив, тут можна активно займатися спортом, гуляти з родиною і насолоджуватися чистим повітрям. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону!

Бориса Гмыри улица, 13, Буча, Буча, Киевская 25000.0 USD
dom.ria.com

Продаж одно кімнатної видової квартири. Квартира пропонується без ремонту, що дає новому власнику втілити свої ідеї та фантазії інтерєрі вашої нерухомості. Будинок знаходиться в гарній локації . Найближча точка виїзду до міста Київ. Неподалік від будинку знаходиться вся необхідна інфраструктура , магазини, кавярні , садочок школа . Поруч дуже гарний ліс для прогулянок . Для отримання більше детальної інформації та запису на перегляд, телефонуйте, працюємо для вашої зручності без вихідних.

Бориса Гмыри улица, 4, Буча, Буча, Киевская 29000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімнатну квартиру в Бучі! ЖК Модуль Класна 1-кімнатна квартира в одному з найкрасивіших житлових комплексів регіону! Закрита прибудинкова територія, дуже зелена, красива, велика дитяча площадка! Наповнення: лазерна стіжка пілоги, штукатрука стін, двухконрурний газовий котел (іондивідуальне газвое опалення)

Леонида Бирюкова бульвар, 15, Буча, Буча, Киевская 31500.0 USD
dom.ria.com

Переуступка врахована в ціну. Новий мікрорайон. В пішій доступності є ринок. Залізнична станція. Повноцінна квартира. Заведені всі комунікації. Встановлені лічильнтки на всі носії. Дуже зручний виїзд до Києва. Будинок зданийта заселений. Індивідуальне газове опалення. Добре розвинена комерція. В пішій доступності все необхідне. Перегляд в будь який зручний для Вас час.

Бориса Гмыри улица, 13, Буча, Буча, Киевская 26000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 462 результатів