Продаж затишної та світлої однокімнатної квартири у ЖК "Континент". Ремонт був зроблений у 2020 році. ЖК розташований в 2-х хвилинах від залізничної станції та зупинки маршруток. Супермаркети АТБ та Новус у пішій доступності від комлкесу, у самому комплексі знаходиться магазин «Бджілка». Квартира продається з меблями та побутовою технікою, є все необхідне для комфортного проживання (холодильник, пральна-сушильна машина, духовка, автономне опалення, меблі). Безкоштовні паркувальні місця біля будинку. В середині житлового комплексу закритий дитячий майданчик, також поряд знаходиться школа. Продаж від власника без посередників.

власник
Провулок Олекси Тихого, 4/4
rieltor.ua

Продається велика 1 кімнатна квартира в центрі м. Буча. 10 м від Новуса. 46 кв.м. Автономне опалення. двухконтурний котел. Закритий тамбур на 4 квартири. Кварплата мінімальна. Поряд садок, школа, вся необхідна інфраструктура. В квартирі є кладова. В підїзді на першому поверсі розташоване приміщення для велосипедів, колясок тощо. Власне ОСББ.

власник
Пушкінська вул., 59в
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

1 кімнатна квартира на 8 поверсі в жк "Континент" , вул. О. Тихого 4. Хороше планування квартири (вікна не на ЛЕП, та не в "колодязі") . Сонце в другій половині дня. Додатково є кладовка на цокольному поверсі. Переуступка через відділ продажу забудовника.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру  в жк "Континент"
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-но кімнатна квартира з Документами! Будинок зданий в експлуатацію. Квартира - 39,1 кв.м. Знаходиться на 5 пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - квартири (після будівельників). Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі. Вул. Івана Виговського, 3. Знаходиться в курортній частині Бучі, на межі з селищем Ворзель. Неподалік є озеро, пляж та зона відпочинку. Є всі комунікації: вода, електрика, газ. Вода з власної свердловини (з очисною установкою.) Мінімальне оформлення. Індивідуальне опалення. Ціна: 21 800 $. Без комісії для покупця. Оглянути квартиру можете у будь-який зручний час. Телефонуйте

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру
olx.ua

Продам свою 1к квартиру. Квартира невелика, але дуже грамотне, функціональне планування, в зданому будинку. Про комплекс можна прочитати в інтернеті, в Бучі кращого нема. Світла, простора, заряджена тільки хорошою енергетикою. Запрошую за перегляд. Телефон: 09******37

власник
Продаж (ВІД ВЛАСНИКА) 1к кв., 37 кв. м. по вул. Леоніда Бірюкова 2А/3
olx.ua

Видовая 1-комнатная квартира в сданном доме ЖК «Idilika» по ул. Кожедуба, 8-А, в живописном городе Буча. Дом не пострадал !!! Квартира расположена на 7 этаже 10-ти этажного кирпичного дома. Общая площадь квартиры: 39,3м2, жилая площадь: 15м2, площадь кухни -12м2, имеется большая гардеробная/кладовка. На кухне установлены энергосберегающие панорамные окна VEKA с шикарным видом на уличные пейзажи. В квартиру заведены все коммуникации : вода, электрика, газ. Индивидуальное газовое отопление. Максимальное наполнение квартиры: - качественная металлическая входная дверь с 2-мя замками; - ввод в квартиру воды, электрики и газа; - установлен газовый двухконтурный котел; - установлены счётчики воды, электроэнергии, газа; - чистовая штукатурка стен, лазерная стяжка в комнате; - энергосберегающие окна VEKA; Дом расположен в шикарной локации, где всё находится рядом: школа №3, детский сад, спорт зал, супермаркеты (Новус, АТБ, Фора), торговый центр "Жираф", железнодорожный вокзал. В комплексе закрытая территория (без автомобилей) с детскими и спортивными площадками. Парковка вынесена за пределы комплекса, въезд через шлагбаум только для жильцов данного ЖК. ЖК построен из красного кирпича и утеплен пенополистиролом. Дом введён в эксплуатацию. Все коммуникации (в том числе и газ) подключены, можно приступать к ремонту. Документы готовы к сделке. Минимальное оформление. Звоните - договоримся о просмотре.

власник
Видовая 1-комнатная квартира в сданном доме  ЖК «Idilika». Буча.
olx.ua

Продам 1к квартиру в м.Буча За адресою Кожедуба 8Б. Площа 54 м2. Велика кухня студія 20 м2, житлова кімната 18.9 м2, великий балкон, а також невеличка кімната 4.5 м2 яку можна обладнати як гардеробну або кабінет. Від забудовника зроблена лазерна стяжка та розводка труб по квартирі, газовий котел. Будинок заданий та введений в експлуатацію. Гарне розміщення поряд школа, дитячі садки, зупинки транспорту, супермаркети, електричка на Київ. Власник, ріелторам прохання не турбувати. Можливий продаж по єОселя.

власник
1к квартира в Бучі
olx.ua

Без%- Прямий продаж від власника! Перегляд в любий зручний час. Розглядаємо продаж за всіма наявними державними програмами та іпотеками.. Велика однокімнатна квартира 43 м2 з сучасним ремонтом в ЖК бізнес класу Continent в м. Буча. Дуже цікава пропозиція як власного житла так і для орендного бізнесу. Ремонт виконаний із застосуванням вартісних та якісних матеріалів. Двері прихованого монтажу Італійського виробництва. Тепла підлога розведена по всій квартирі крім кімнати. Функціонально вмонтовано меблі з найякіснішою фурнітурою, та техніка європейських виробників. Опалення індивідуальне газове, додатково встановлене компютерне керування температурою. Стабілізатор напруги на всю квартиру. Багато точок освітлення. Комплекс закритого типу, дуже зручний та розвинений район. Є все необхідне для комфортного проживання- школа та садочок, супермаркети, різноманітні заклади та тощо.. Додатково є відеоогляд квартири на YouTube Звертайтесь квартира вільна, ключі завжди з собою..

власник
Тихого переулок, 2, Буча, Киевская 58500.0 USD
dom.ria.com

Терміновий продаж однокімнатної квартири в Бучі, вул. Богдана Хмельницького 10, 8/10, двухстороння, 45.4 кВ.м, простора кімната 19м, кухня 11, санвузол сумісний, продається з меблями та технікою (холодильник, пральна машинка, кондіціонер), центральне опалення, будинок від відеонаглядом, є всі лічильники, інтернет, домофон, обжитий ЖК, вартість 45000 з усвм, 2 % оформлення.

власник
Богдана Хмельницкого бульвар, 10, Буча, Киевская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продам (переуступка прав) однокімнатну квартиру в новобудові на етапі будівництва (м. Буча). Здача - 4 квартал 2024 року. ЖК Continent Ray2, друга черга , забудовник - Strakhovskyi Group, https://continent.ua. Закрита територія, двір без машин, величезна парковка, дизайнерський ландшафт. Новий центр Бучі. Місто в Місті. Найкращий забудовник Бучі. Чисте повітря

власник
Однокімнатна квартира в місті Буча (етап будівництва)
olx.ua

Житлові комплекси у Буча

Продається квартира. Будинок здається через пару місяців. Секція готова на 80%, будівництво відновлене. Можна робити ремонт та заїзджати жити. Чекати не треба. Вулиця Гмирі. Один власник, ніхто не прописан. Другий поверх з девяти. Будинок цілий, не постраждав після військових дій. В квартирі є котел опалення. Закрита зона, дитячий майданчик, охорона. Поруч є всі необхідні обєкти. Переуступка, торг можливий, без комісії. Детальніше дзвоніть за телефоном, або пишіть в мессенжерах. Не рієлтор, а реальний продавець. Можливий перегляд. Дзвонити по номеру 38 09 731 1 8 3 15 - Ангеліна. Рієлтори, прохання дзвонити лише коли приводите покупців. З рієлторами зі своєї сторони не співпрацюю

власник
Продаж однокімнатної квартири в ЖК Нова Буча, переуступка, 36.29м2
olx.ua

Продам квартиру 39.25м2 третій поверх ЖМ Нова Буча квартира на етапі будівництва Переуступка Будівництво поновлено торг

власник
Квартира Нова Буча
olx.ua

Квартира в ЖК Нова Буча 38 м2. Власник. Секція сдана, ліфти запущені. Будинок утеплений мінватою. Наповнення: стяжка, котел, ввід комунікації. Розвинений район, поряд державний та приватний дитячі садочки, амбулаторія, ринок, ТРЦ, зупинка громадського транспорта.

власник
1к квартира в ЖК Новая Буча, 5 секція сдана, власник
olx.ua

Здача у 2-у кварталі 2024 року!!! ЖК Київський (Буча) 1кк S=44,5 м2 поверх 7/9 будинок цегляний, опалення індивідуальне газове; Наповнення: - газовий котел - штукатурка стін Здача в експлуатацію ІІй кв. 2024року! Відновлення будівництва в червні 2023 року! Відеоогляд скину на вайбер

власник
Торг!  Жк Київський. Переуступка
olx.ua

Квартира студія в бізнес жк «Гранд Бурже» 30.2 квадратів. Ціна за кВм -1190$ ОБМІН НА АВТО Повністю зданий будинок , зроблений ремонт від будівельника , а саме : Розведена електрика Розведено теплий пол Встановлено батареї ,вікна rehau з хорошою шумоізоляцією , броне-двері . Лазерна Стяжка підлоги -фінішна . Стіни шпатленані під обої або фарбу . Розведено сантехніку . В квартиру підходить інтернет , світло , холодна вода , горяча , домофон . Лічильника встановлено . В будинку є підземний паркінг . На території жк є : трц Авенір плаза Кінотеатр, Сільпо , обмінник валют , фітнес клуб Energy gum ,басейн , спа , джакузі , сауна . Фокстрот та інші магазини одягу . Жк знаходиться в центрі міста Буча . Ключі на руках , торг присутній .

власник
Квартира жк «Гранд Бурже» (обмін на авто)
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в комплексі Гранд Бурже в 7 секції на 2 поверсі. Загальна площа 40 м2. Планова сдача влітку 2024 року. Продаж по переуступці.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру Буча
olx.ua

Продается 1-комнатная квартира в новом современном комплексе с отличными видовыми характеристиками. Квартира находится в экологически чистом районе Бучи, недалеко от Бучанского парка. Квартира СУПЕР ВИДОВАЯ!!! Шикарный, восхитительный , очень красивый вид из окна! Однокомнатная квартира площадью 40 кв. м., расположена на 7 этаже 11-этажного дома. Буча , Киевская область. В жилом комплексе «Мillennium». ЖК «Мillennium State» - это новый современный комплекс с развитой инфраструктурой Квартира с качественной предотделкой (лазерная стяжка, гипсовая штукатурка, качественные пластиковые окна, радиаторы). Санузел- оштукатурен. В квартире установлен двухконтурный газовый котел, подключено отопление к радиаторам, счетчики воды, электроэнергии и газа. Уже разведена электрика (свет, розетки) около 90 точек. Квартира с продуманной планировкой, которая позволит вам создать уютное и комфортное пространство для жизни. Планировка квартиры позволяет легко зонировать пространство и создать комфортную атмосферу для жизни. Можно оборудовать гардеробную со входом из комнаты, или со входом из коридора. Большая лоджия, объединенная с кухней, - это отличное место для отдыха, приема гостей  Квартира теплая и уютная, даже без отопления в ней комфортно. Дом частично заселен, у соседей на этаже ремонт уже сделан. Большим преимуществом является то, что к комплексу проложен отдельный водопровод из Бучанского парка. Качество воды соответствует всем санитарным нормам. ЖК Мillenium State класса “комфорт +”. Отвечает всем требованиям: ландшафтный дизайн при домовой территории, зоны отдыха для всех возрастных групп, спортивные и детские площадки. Хорошая входная группа, закрытый двор от посторонних, большая гостевая парковка. Полное видеонаблюдение (лифты, парковки, дворовая, входная, этажи). Пассажирский и грузопассажирский лифты. На этаже противодымовая и пожарная системы. Развитая инфраструктура, обеспечит всем необходимым для комфортной жизни. Хорошая транспортная развязка. Маршрутки до станций метро : «Академгородок» , «Святошино» и «Минская» . Регулярные электропоезда до Киева. Рядом с домом большой супермаркет АТБ , отделение Новая Почта. В 10 минутах ходьбы — рынок. По периметру дома во дворе и снаружи магазины, кафе, суши, салоны.   В шаговой доступности школа и детский сад. Близость к школе и детскому саду, позволит родителям без труда совмещать работу и воспитание детей Отличный вариант для собственного проживания или инвестицию. А также возможность получения пассивного дохода от сдачи квартиры в аренду.

власник
Продается 1-комнатная квартира, в ЖК "Millennium State" г.Буча
olx.ua

Продам готову 1к квартиру в ЖК Гранд Бурже. Заселена секція, з видом на місто. Квартира вже оформлена, готові співпрацювати з програмою Є-оселя та Є-відновлення. Фото реальні та відповідають дійсності. ЖК Гранд Бурже - комплекс з інфраструктурою поряд ТРЦ Avenir Plaza. Бассейни, кінотеатр, фітнес, спа, Сільпо - все поряд. Дом з сучасним паркінгом - надійним укриттям. Для перегляду телефонуйте за номером: 09******34

власник
Готова 1к квартира з  документами ЖК Гранд Бурже
olx.ua

Квартира світла і дуже тепла, розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Якщо зима сонячна, опалення можна не вмикати. Платежі за комунальні послуги мінімальні. Вікна південно- західної орієнтації виходять на фруктовий сад. На вікнах протимоскітні сітки та жалюзі. На балконі склопакети.

власник
Продається однокімнатна  квартира. ЖК "Буча Квартал". Площа 37 кв.м.
olx.ua

Продається однокімнатна квартира з ремонтом в центрі Бучі. Зручне розташування в гарно спроектованому мікрорайоні. Поряд дитячий садок, ліцей, магазини, стадіон та торговий центр. В пішій доступності до автобусної зупинки 5 хв., до електрички - 15 хв. Оголошення від власника. Перший поверх. Окремо виведені вентканал і водо- та каналізаційні комунікації. Тепла електрична підлога в кухні, коридорі та санвузлі. Централізоване теплопостачання, для обліку встановлений лічильник на вході в квартиру. Утеплений балкон, оздоблений вагонкою + тепла підлога. Пральна машина та кухонна витяжка куплена в 2022 році. Будинок зданий в експлуатацію в 2012 році. Обслуговує його власне ОСББ. Фасад будинку утеплений. В підвалі будинку облаштоване чисте та сухе укриття. Планується встановлення шлагбаума на в’їзді в двір. Готові співпрацювати з єОселя, іпотека. Телефонуйте, пишіть у вайбер чи телеграм. Агенствам не турбувати.

власник
Однокімнатна квартира в центрі Бучі з ремонтом
olx.ua

Квартира з автономним опаленням. Нова Буча. Будинок зданий, квартира з документами. У пішій доступності все необхідне, поруч зупинка, маршрутки на Київ. Електрички. Розвинена інфраструктура з поліклінікою, дитячим садком та магазинами.

власник
1 кімнатна квартира Нова Буча
olx.ua

ЖК Континент, Рей2 Терміновий продаж квартири! Ціна з переуступка-18500$ є ТОРГ! Котел входить у вартість. Загальна площа 35.55 квадратів

власник
Кввртира в Бучі
olx.ua

Дешевше ніж у забудовника на 30%. Зараз ціна від Забудовника 700$ метр. Орієнтовна здача 2024-2025 рік. Продаж (переуступка прав) однокімнатної квартири з эфективною планировкою, дім на етапі будівництва . ЖК Continent Ray2, друга черга, 4 секція, забудовник - Strakhovskyi . По договору інвестування – здача 31.12.2024. Фактично забудовник хоче змінити терміни на 2026 але після 31.12.2024 він повинен чи здати об’єкт чи повернути 23 000 інвестованих доларів США згідно договору. Ніяких змін до договору не підписували. Тому це більш ніж надійна інвестиція. Копії документів дивіться фото.

власник
Срочно . Продажа однокомнатной квартиры в  комплексе Continent Ray2
olx.ua

Продам власну однокімнатну квартиру за адресою : Київська область, Бучанський район, місто Буча, вулиця Пушкінська. Квартира одностороння, вихід вікон у двір, загальна площа – 49,2 м2, житлова - 21.0 м2, кухня – 11.4 м2, коридор – 7,3 м2, ванна - 3.5 м2, туалет - 1.7 м2, лоджія - 4.3 м2. 4 поверх 9-поверхового будинку, обжитого, теплого, цегляного будинка. В підвалі є укриття під час тривоги. В квартирі ремонт, сантехніка, залишаються меблі за домовленістю. Встановлені лічильник води та газовий лічильник, бойлер. Лоджія засклена та утеплена, вихід з кухні. Будинок розташований в центрі Бучі, дуже зручне розташування. В будинку є медична клініка та у дворі денний стаціонар. Поряд є садочок та гімназія, у кроковій доступності ТРЦ «AVENIR PLAZA», супермаркети , будується «ЕПІЦЕНТР». В 10 хвилинах пішки амбулаторія, поряд магазини, Бучанський парк, ліс, озера. Зупинка на Київ 2 хв пішки, до Києва 30 хв, є електричка до м."Святошино". Пропозиція від власника. Без комісії. Ціна: 48 000$ 06******36 - Ігор

власник
Квартира в центрі Бучі
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів