Продається затишна та світла квартира, на Русанівському бульварі, 9, Площа квартири: 52/33/7 кв.м. Усі кімнати роздільні, розташована на 2-му поверсі 9-поверхового будинку. Переваги: - Свіжий сучасний ремонт, квартира виглядає набагато краще в реальності! - Повністю мебльована: двоспальне ліжко, мякий куточок, шафи. - Побутова техніка: холодильник, бойлер, LED телевізор. - Металопластикові вікна, нова сантехніка, броньовані двері, засклена лоджія, домофон. - Чистий підїзд, новий ліфт Otis, безпечна парковка. - Вікна виходять на зелену зону з бузком. Інфраструктура: Поруч супермаркети, аптеки, кафе, стадіон, дитячий майданчик, набережна та пляж через дорогу. Це місце, де ви відчуєте комфорт і затишок, з прекрасними сусідами та всіма необхідними умовами для щасливого сімейного життя!

Русанівський бульв., 9
rieltor.ua

⭐⭐⭐⭐⭐ Затишна та світла квартира в одному з найкращих та тихих місць. Русанівський бульвар, 6 ✅ Двостороння . Частково вид на воду. ✅ 2 спальні, гардероб, кухня- вітальня , балкон засклений санвузол з вікном ( ванна). ✅ Гарний жилий стан, з меблями та технікою! ✅ Електро лічильники День/ніч ✅ Лишаються всі меблі що є на фото. ✅ Спальня теж з повністю натурального дерева. Диван в залі розкладається і всередині новий ортопедичний матрац ✅ Зручне розташування . Поруч супермаркет, ресторани, набережна.зупинка транспорту. ✅ До метро Лівобережна 1.5 км. ☎️ Дзвоніть, із задоволенням організую перегляд!

Русанівський бульв., 6
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Ексклюзивна пропозиція. До вашої уваги, продаж затишної 3 кімнатної квартири, квадратурою 128 м² в тихому куточку Дніпровського району, за адресою: Русанівська набережна, 10/1. Простора квартира з унікальним плануванням (узаконений проєкт з 2 квартир), розташована на 4 поверсі дев’ятиповерхового будинку. Кухня-студія з сучасною технікою та виходом на балкон, спальня, дитяча кімната з власним балконом, ігрова кімната обладнана шведською стінкою, два санвузли для зручності, великий коридор з великою кількістю шаф для речей. Квартира дуже світла, бо в кожній кімнаті по декілька вікон. Повністю укомплектована меблями й технікою. Додатковою перевагою буде газова плита. Чистий та охайний підʼїзд, також є ліфт. Будинок знаходиться в мікрорайоні з гарно розвиненою інфраструктурою. Поруч є дитячі школи та садочки, мережеві супермаркети АТБ, Сільпо, Novus, аптеки, спортзали, відділення пошти, лікарні. Для вечірніх прогулянок є велика кількість дитячих майданчиків, прибережний парк, в пішій доступності прекрасна набережна з неймовірним видом на Дніпро і довгою лінією пляжу з безліччю кафе та кавʼярень. Для вдалого шопінгу і розваг в 10 хвилинах на авто ТРЦ «River Mall». Зручна транспортна розвʼязка, біля будинку зупинка громадського транспорту, до центру столиці на авто 15 хвилин. Ідеальне поєднання комфорту та затишку, чудово підійде для сімʼї. Нагадую, для покупця квартира без комісії, за найкращою ціною в районі, тако проекту з таким плануванням не знайдете ні де. За додатковою інформацією звертайтесь за номером вказаним в оголошенні. Дзвоніть та записуйтесь на перегляди.

Русанівський бульв., 10/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВЛАСНИЦЯ! Комісія для покупця - 0% відсотків. Продається затишна 2-кімнатна квартира за адресою Русанівський бульвар 5. Площа квартири - 47, житлова - 31, кухня - 7, роздільні кімнати під особистий простір для кожного члена сімʼї. Квартира розташована на 5 поверсі 9-поверхового будинку. Чеський проєкт. В квартирі зроблений якісний та гарний ремонт, тепле освітлення, паркетна дошка в кімнатах, зручна гардеробна кімната. Була зроблена заміна всіх комунікацій. Встановлено нові лічильники на воду та газ. Квартира продається з наявними меблями та технікою (вбудована кухня з технікою, бойлер, кондиціонери в кожній кімнаті, телевізори). Санвузол роздільний. Гаряча вода - централізована, опалення - центральне. Квартира не кутова, та ще додатково утеплена. Поруч Русанівська набережна, велодоріжки, зелений великий острівець для відпочинку та прогулянок, невеличкий пляж біля Дніпра. Багато магазинів Сільпо, Фора, АТБ, Rozetka, та багато ресторанів на любий смак. Клініка Добробут прямо на Русанівці, Ісіда та Адоніс - 15 хвилин пішки в сторону Лівобережної. Власниця. Документам більше 3х років! Зареєстрована 1 жінка. Перегляд в будь-який попередньо домовлений час.

власник
Продається двокімнатна квартира на Русанівському бульварі 5
olx.ua

Предлагается чудесно однокомнатная квартира на пятом этаже, полностью после капитального ремонта, заменена вся электрика, установлены новые счётчики, поменяны все трубы и установлены новые счётчики, квартира полностью укомплектована мебелью и техникой. Просмотре договорённости в принципе в любое время. Хозяин в Киеве, документа меньше трёх лет налоги платим свои.

Без% Русановский бульвар 5
olx.ua