Продається молодіжна 1 кімнатна квартира. Косметичний ремонт, нові меблі та техніка. «Заходь і живи!» як кажуть. Квартира виходить на 2 сторони будинку. З кімнати вихід на балкон. Цікава пропозиція для молодої пари, студента, в радіусі 2 км: центр, парк Шевченка ітд). Вигідно як інвестиція, квартиру легко можна здати в оренду за 180-200$ в місяць. •будинок цегляний •опалення централізоване міське, батареї чугунні. •на підлозі лінолеум •на стінах шпалери •площа 32 квадратних метри •поверх 5 в пʼятиповерхівці •не кутова Біля будинку 27-ма школа, стадіон, ЕПІЦЕНТР express, поруч «Жовтневий» парк, ринок ГОЛОВНИЙ (на Ентузіастів), кінцева зупинка «5-ки» Запрошуємо на перегляд! Агентство нерухомості «OSNOVA» м. Чернівці Квартиру буде продано до кінця червня 2024 року за 36000у.о. або за кращу пропозицію по ціні.

Героїв Крут бульв. (Героїв Сталінграду), 22
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 85 м2 в цегляній новобудові від надійного забудовника ЖК Атлант в Шевченківському р-ні за вул. Героїв Крут. Код квартири #9320867 • 4 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий та введений в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • гардеробна; • кондиціонер; • ремонт; • підземний паркінг. Стильна та практична квартира має: 2 спальні кімнати, містку гардеробну, кухню-вітальню площею 24 м2 з вбудованими меблями та технікою, санвузол з душовою кабіною та якісною сантехнікою. Квартира має орогий та сучасний євроремонт та продається з кухонними меблями і побутовою технікою (кондиціонер, витяжна вентиляція тощо). В квартирі підведені всі комунікації, зроблено індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Інфраструктура на відстані не більше 500 м: супермаркет, ТРЦ, зупинка транспорту, відділення банку, аптека, дитячий садок, ринок, зелена зона, дитячий майданчик, кафе, школа. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/2-k-kvartira-z-io-ta-remontom-v-zhk-atlant-za-vul-geroyiv-krut Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам орендувати/здати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Героїв Крут бульв. (Героїв Сталінграду), 1
rieltor.ua

Продається 3-кім панелька, Бульвар 6, не кутова, 72м2 , євроремонт, 9/9 (ліфт до 9) Старт 59000$

Героев Крут бульвар, 6, Бульвар Героев Сталинграда, Черновцы, Черновицкая 57500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трикімнатна квартира на Бульварі Героїв Крут (р-н Водограю) з індивідуальним опаленням!!! Квартира розташована у тихому затишному спальному районі міста, зручна транспортна розвязка, поруч садочок, 2 школи, магазини, салони краси, заклади громадського харчування, ТЦ Депот, ринок Ентузіастів тощо. До парку Жовтневого та озера – 6 хвилин пішки. Основні характеристики: - локація – Бульвар Героїв Крут (р-н комплексу Водограй) - 3 роздільні кімнати - загальна площа 70,9 кв м - 8 поверх з 9 (є ліфт) - індивідуальне газове опалення (двоконтурний газовий котел) +нові замінені батареї - металопластикові вікна - величезна засклена лоджія +балкон з неймовірними краєвидами з вікна - двостороння, світла, тепла Квартира розташована у панельному будинку, в якому проведено зовнішнє утеплення стін, реконструкція та оздоблення фасаду.Підїзд вражає своєю чистотою та охайністю. Важливо:не прямий продаж, якщо вам підійде наша квартира – потрібно дати час (1,5-2 місяці) теперішнім власникам на переїзд у нове житло. Цікаво? Телефонуйте, все детально розповімо, організуємо огляд. Код обєкта: k108 314612 5. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/314612

3 кім на Бульварі з інд.опаленням!
olx.ua

Продаж 4 к чешка Котел 3/5 Жилий стан 82/50/8,5 лоджія , балкон Бульвар героїв Крут 70000$

4к чешка       Бул.гер.крут
olx.ua

Продається 1 квартира на бульварі Героїв Крут, в жилому стані, 2 балкони, бойлер, кладовка. Чистий підїзд, домофон. Поруч торговий центр, магазини та дитячий садок.

Продається 1 квартира - "чешка"
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в якісному, цегляному будинку на Бульварі Героїв Крут. Квартира з ремонтом, є тепла підлога, меблі, техніка (в тому числі й кондиціонер). Гарне планування, всі кімнати роздільні. За деталями телефонуйте!

Продаж 3-кімн. ЧЕШКИ з РЕМОНТОМ, Бульвар Героїв Крут
olx.ua

Географія Чернівці