Продаж однокімнатної VIP квартри з ремонтом , меблями та технікою в ЖК «Грінвуд 2» вулиця Львівська 92, Брюховичі . Загальна площа 44.60 кВ.м Житлова 15.45 кВ.м Кухня вітальня 21 кВ.м Паркінг - наземний та гостьовий. Плитка : - 60*120 Aurora Gold Natural Rect (Іспанія) - Ragno 10x70 Woodessence Walnut R4Mg (Італія) Стіни - вентильовані настінні панелі Saviola (Італія) та тіньовим плінтусом. Стіна від сусідів обезшумлена багатошаровою шумо та звукоізоляцією товщиною 50мм. Підлога - Alsafloor Creativ Herringbone 520 Горіх Шоколадний (Франція) Стеля - натяжна в тіньовому профілі Двері - алюмінієві прихованого монтажу, висотою 2,7м. від компанії M&Kdoor (Україна) Корпусні та мякі меблі - індивідуальні від компанії M&Kmebel (Україна) з фурнітурою Blum (Австрія) та фасадами Saviola та Cleaf (Італія) Стільниці, раковина та мийка - керамограніт Laminam (Італія) Сантехніка - am.pm. Black (Німеччина) Техніка: - Bosch (Німеччина): Пральна машина Сушильна машина Духова піч Мікрохвильова піч Варильна поверхня (вмонтована в керамогранітну стільницю) Посудомийна машина - Samsung (Південна Корея): Вмонтований холодильник Телевізор QLED 65 та 55 дюймів Витяжка - Elica (Італія) Кондиціонер - Cooper&Hunter (США) Подрібнювач харчових відходів - McALPINE (Велика Британія) Бойлер - THERMO ALLIANC Чорні вертикальні радіатори. Водяна та електрична підігрів підлоги у ваннні, коридорі та частково в робочій зоні на кухні, з управлінням з смартфону. Smart home (керування від смартфону): Система антипотопу Електрокарнизи Терморегулятори Термоголовки Ліфт, балкон. Право власності є!

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 92
rieltor.ua

Продаж 3 кімн пентхауса Брюховичі, вул. Львівська 3 кімнатний пентхаус + кухня вітальня 42,4 м кв. і тераса з панорамним виглядом на хвойний ліс. 4/4 ц. Є ліфт в будинку! Площа 145/ 22; 16; 39,4/ 42,4 . Три санвузли, своє опалення 2 функційн. котел, 2 кондиціонери , підлога з підігрівом. Квартира з хорошим сучасним ремонтом, залишаються меблі та побутова техніка. Є все для комфортного проживання. До квартири є гараж з ремонтом і комунікаціями на 2 машини, який можна придбати за окрему плату. Закрита територія, охорона, відеоспостереження, 2 шлагбауми. На території є своє озеро і гарні качки). Поруч вся інфраструктура. До Львова 10 хвилин.

Львівська вул., 5
rieltor.ua

АН Ваш ріелтор Продаж 2кім квартири в новобудові по вул. Львівська ( Брюховичі). Забудовник Грінвуд. Будинок зданий у 2016р та повністю заселений. Закрита територія. Вид на ліс. Загальна площа 67м . 2 ізольовані кімнати та кухня 21м +лоджія . 2 кондиціонери, бойлер, вмонтовані меблі, власна котельня і лічильник на тепло. Цегляний будинок з ліфтом. Є відео.

Продаж 2кім кв з ремонтом в новобудові. Брюховичі
olx.ua

Популярні запити

Географія Брюховичі