Продаж 3х кімнатної квартири в самому центрі міста! Адреса м.Бровари, вул.Героїв України,16 (Гагаріна). Площа 50,6/34,7/5,2 кв.м Поверх 3/5пов. Цегляний 5ти поверховий будинок, тихий двір, чисте парадне. Квартира в житловому стані. Одна кімната прохідна. М/п вікна по всій квартирі крім однієї кімнати. Поруч парк ,озеро, Варус, зупинка, школи, садочки! Ціна: 40 000у.о. Агенство комісія % *Кредит, є-оселя не підходить.

Героїв України вул. (Гагаріна), 16
rieltor.ua

Продам квартиру в м. Бровари по вул. Симоненко, буд.107 А, в ЖК Атлант на Київський від власника. Квартира від забудовника, мною лише поставлено тепловий лічильник, але в кввртирі є машинна шпаклівка та розведена електрика. Дуже зручне розташування будинку (зручна локації, наявність усієї інфраструктури). Більше детальніше - телефонуйте.

власник
Квартиру в м. Бровари
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Крона Парк 2, вул.Симоненка,32, в будинку №8, 5/10 пов., Будинок активно будується, планова здача в експлуатацію 4 квартал 2024року Будинок бізнес класу, розташований в центрі міста. Найкращий житловий комплекс міста. Продаж по переуступці. 40000 дол.США Переоформлення за рахунок покупця

власник
Продаж 1к квартири Крона Парк 2 Бровари  (власник)
olx.ua

Продається 2-х кім кв по вул.Полюя Івана,15.Будинок цегляний, знаходиться в тихому районі міста.Дві кімнати+другий уровень.Є тамбур з окремою шафою.Автономне опалення. Теплові електропанелі+підігрів полів в прихожій,та санузлі.Сама квартира дуже тепла,при відключенні обігріву при сильному морозі,температура не нижче 14 градусів.Є два кондиціонери,які працюють,як на холод,так і на тепло.Стоять фільтри для очистки води. Із техніки залишаються:бойлер,пральна машина,посудомийна машина,холодильник,електроплита,духовка,а також всі меблі.Біля будинку багато місця для парковки автомобілів.Не далеко пряма траса на Київ,15хв їзди на авто.

Продається 2-х кім кв(можлива єОселя)по вул.Полюя Івана,15.Торг.Бровар
olx.ua

Дворівнева квартира, ЖК Скандія, Бровари. До метро Лісова 10 хвилин на авто. Є поряд електричка.Площа квартири – 54,5 м². Перший поверх – 31,8 м² (+3,4 балкон), другий – 21,7 м². Є можливість розширення другого поверху від стіни до стіни зі збільшенням загальної площі квартири на 10+ м². можна врізати додаткове вікно у скатному даху кімнати на другому рівні Будинок класу Комфорт, ліфти – Schindler, дах добре утеплений,Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни – керамоблок із утепленням мінватою. Будинок зданий в експлуатацію у грудні 2021-го. ЖК закритого типу, вїзд через КПП, має свою охорону з відеоспостереженням. На території комплексу облагороджують озеро, є парк, кавярні, салон краси, магазин, побудований дитячий садок, будується школа та лікарня..Адреса: Героїв Крут 10. Код об`єкту на сайті компанії: 20543

Продаж квартири 2к Героїв Крут, 10 ЖК Жк Скандія Бровари
olx.ua

Бровари вул.Київська буд.310 А. Квартира в хорошому стані, кімнати окремі, цегляний будинок, тепла і світла, не кутова, будинок розташований у дворі не над дорогою, тихо і спокійно. Поряд школи 5 і 8, дитячі садки, супермаркети, маленькі маркети, ринок, гарне транспортне сполучення. У квартирі ніхто не зареєстрований. Телефонуйте, квартира вільна, покажем в зручний для Вас час.

Продам 2 к.кв. вул.Київська буд.310 А, хороша !
olx.ua

Продажа однокомнатной квартиры в новом быстро развивающемся ЖК "Scandia". Расположена на 4-м этаже 8-ми этажного уже сданного дома ( документы на право собственности на руках). Состояние - как на фото (после строителей). В квартиру заведено электричество, вода, установлены радиаторы отопления. Есть возможность сделать 2-х ярусную квартиру объединив с квартирой на 5-м этаже (аналогичная по планировке, квадратуре и состоянию). Есть балкон. Территория ЖК находится под круглосуточной охраной, въезд через КП, есть детские площадки, магазины, салоны и многое другое для комфортной жизни. Расстояние до общественного транспорта - 1.5км (м. Лесная 12км). Просмотр возможен в любое удобное время. Торг.

Продажа квартиры в новом быстро развивающемся ЖК "Scandia"
olx.ua

Продаж великої однокімнатної квартири ЖК Scandia. 58м2, 6 та 7 поверх, вільне планування, всі комунікації заведено в квартиру. Клас комплексу Комфорт + 2, комбінована система облицювання фасаду гарантує 40% економії на опаленні. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою. Містечко на території лісо-паркової зони. Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва – 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Загалом планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. В кожному будинку своя газова котельня на опалення. Гарний ЖК з перспективою! Дуже легко переплановується в 2кім, є планування у фото. Продаж по переуступці, але можливий продаж під державну програму «Єоселя». 40000$ Є варіанти одно та двокімнатних квартир в цьому ЖК, ціни нижчі, ніж в забудовника. Телефонуйте

Продаж 1 к 58м2 ( можна в 2кім перепланувати) ЖК Скандія / Єоселя
olx.ua

Квартира 2 кімнати, 55.3 м2, ЖК Scandia D18 будинок, введення в експлуатацію в 2-3 кварталі поточного року Будинок збудований, залишились фасадні роботи. Переуступка

власник
2 кімнатна квартира в Броварах ЖК Scandia
olx.ua

Продається багато­рівнева квартира без посередників в ЖК Трояндовий. Це комфортне планування багато­рівневої квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа багато­рівневої квартири - 57.4 м². Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Здача ЖК Трояндовий заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Трояндовий знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Бровари, Фельдмана, 1. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 39831.0 USD
dom.ria.com

КОД Продаж 1-к квартири в новобудові з євроремонтом в ЖК «Атлант» по вул. Симона Петлюри 21-Б м. Бровари. 7 поверх 16 поверхового будинку. Загальна хплоща 31 кв.м. В квартирі виконаний якісний сучасний ремонт, встановлена побутова техніка, меблі та все необхідним для комфортного проживання. Надзручне розташування житла- поруч супермаркети, ТЦ, ТРЦ «Термінал» школи, садочки, ігрові майданчики, кафе, салони краси, поштові відділення, зупинки громадського транспорту та інше. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Симона Петлюры улица, 21Б, Бровары, Бровары, Киевская 39600.0 USD
dom.ria.com

Продается 2-х комнатная квартира в Броварах. Бульвар Независимости 21. Состояние- под ремонт. Один владелец. Документы готовы к продаже, без Долгов. Хорошее месторасположение - пешая доступность центр, Терминал. Тільки готівка!

власник
Квартира Бровары
olx.ua

Продаж 1к квартири, Бровари, бульвар Незалежності, площа 41 м2, 3/9 будинок 1985 р., панельний. Переваги міста: чисте повітря, близькість до Києва (до метро Лісова по трасі – 10 км), зупинка громадського транспорту поряд, вся інфраструктура в пішій доступності, парки, зони відпочинку, школи, гімназії, дитячі садки, медустанови, ринки, магазини тощо .д. Переваги квартири: встановлені лічильники на воду, газ, тепла квартира. У квартирі залишається кухня, газова плита, пральна машина, бойлер, стелаж, холодильник та інші меблі Квартира продається без комісії для покупця!

Продаж 1к квартири у м. Бровари, бул. Незалежності, буд. 15а
olx.ua

Код 43451 Продаж 1к квартира Вул. Незалежності 15а М. Бровари Загальна площа 41м2 Поверх 3/9 Ремонт пригідний для житла Є наземне паркомісце 20 хв до станції метро Лісова Поруч садочки, школи, лікарня Чудова транспортна розвязка Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Независимости бульвар, 15А, Бровары, Бровары, Киевская 39500.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в ЖК Скандія. Загальна площа 46.6 кв.м. В квартирі висота стелі 3.4 м. Поверх 1ий. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. Охорона, відеоспостереження. На територіЇ парк та озеро. Є можливість переводу в нежитлове приміщення та зробити власний вхід з фасадної сторони. Будинок введено в експлуатацію 2021 році. Активно роблять ремонт сусіди, а деякі вже заселились. Право власності на руках.

Героїв Крут вул., 12
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру з окремими кімнатами в центрі міста. Квартира в житловому стані, тепла, затишна: встановлені деревяні міжкімнатні двері, пластикові та деревяні склопакети, в одній кімнаті та на кухні лінолеум, в іншій-дерево. Плитка в санвузлі, балкон засклений та обшитий вагонкою з виходом із кімнати та видом на парк. Грати на вікнах, лічильники води, новий бойлер, міський телефон. Поряд адміністрація, 2 супермаркети, базар, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. За домовленістю, деякі меблі можуть залишитись. Ціна 39000у.о.

Героїв Небесної Сотні вул., 9
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Місто Бровари вул Сергія Москаленко 49 ЖК Атлант новий житловий комплекс в Броварах зі своєю величезною прибудинковою територією та великою парковкою для власних автомобілів, в будинку швидкісні ліфти, відеонагляд, консьєрж. 1-кімнатна квартира поверх 22 Загальна площа 35,5м2 В квартирі виконаний ремонт, вбудована кухня, техніка від європейських виробників, бойлер, пральна машина, посудомийна машина, кондиціонування, вбудована шафа. На території комплекса є магазини, кафе, салони краси, поруч супермаркети, дитячій садочок, школи та зупинка міського транспорту 3-хвилини, до Метро Лісова по окружній дорозі 10 хвилин

власник
Без% ЖК Атлант квартира з ремонтом Москаленко 49
olx.ua

Продам 2 квартиру Чорних Запорожців
olx.ua

Я власник! Підпадає під програму еОселя - пільгову іпотеку зі ставкою 3%. ОСББ "Надія", чистий підїзд, хороші сусіди, пропоную 2 к квартира в м. Бровари, Чорних Запорожців 64 (Короленка). 5/9 пов., 52/34/8 (96 серія будинку). Квартира без сучасного ремонту, але все працює, жити можна. Гарне планування, роздільні кімнати та с/в. Величезний балкон, на дві кімнати, заскляний, в с/в плитка, є бойлер, на полу в квартирі лінолеум. Поруч з будинком парк Алея кохання, дві школи (ліцей), дит.садочки. Ринок, Новус, ТРЦ Термінал, декілька зупинок та все, що необхідно для життя в пішій доступності. До Києва 20хв. Характеристика приміщення: планування: роздільні кімнати • висота стелі, м: 2.7 • стан квартири: задовільний • утеплення: без утеплення • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: штукатурка Підлога (покриття): лінолеум Внутрішнє оздоблення: шпалери Зовнішня обробка: керамічна плитка Комунікації: газ: є • Телебачення: кабельне • інтернет: провідний • телефон: є можливість підключення • вентиляція / кондиціонування: немає (природна) Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: деревяні • кількість камер склопакета: 1 • фасадних вікон: 3 • окремий вхід: немає • вікна на північ Опалення: централізоване Підігрів води: бойлер Приміщення: санвузол: роздільний • лоджія: немає • засклених лоджій: немає • кількість спалень: 1 • гараж: немає • вітальня • коридор • балкон (и): 2 Обладнання • меблі • зручності: ванна • газова плита • мебльована кухня • лічильник на електрику • лічильник на воду • додаткові меблі за домовленістю Підїзд: кодовий замок • домофон • пасажирські ліфти: 1 Розташування і оточення: тип двору: внутрішній Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • документи на право власності: свідоцтво про право власності

власник
Власник! Масив Панелька квартира 5 пов Короленка 64 ОСББ - всього 740
olx.ua

Продається 2 к квартира. Грушевського 3 (вікна на парк). 2/9пов., 50/28/8. Квартира з гарним плануванням.. великий балкон на дві кімнати (заскляний, обшитий і утеплений), роздільний с/в, квадратна кухня (8кв.м.). Стан квартири під ремонт, але все працює - перший час жити можна. Гарне розташування будинку. Поряд вся інфраструктура (дит.садки, школа, магазини, парк та ін.).

Продам 2 к на Грушевського 3. Бровари, парк "Перемога".
olx.ua

Продам ВИГІДНО з ч/р універсальну повноцінну 1кім.кв 42кв.м в сучасному ЖК «Скандія» Квартира перепланована під власні потреби ,велика окрема кімната з вмісткою гардеробною , кухня з балконом . Ванна кімната з сантехнікою.В квартирі зроблена електрика та сантехніка все робили для себе це вже входить у вартість квартири. На поверсі всього 2 квартири, ДУЖЕ вигідна пропозиція , так як ремонт не завершено можна зробити по-своєму смаку або під офіс! За доступною ціною вийде комерційне приміщення. Розглядаємо продаж під ЄОселЯ , єВідновдення. ЖК «Скандія» сучасний комплекс в передмісті Києва , а точніше на початку міста Броварів. Комплекс дуже швидко будується та розвивається вже понад 10будинків здано , ще багато на етапі будівництва. Територіїя ЖК закрита під охороною , шлагбаум, відеонагляд. На території будують дитячий садок та початкову школу. Багато місця для паркування , зони відпочинку для дорослих та дітей. Поруч озеро та прогулянкова зона. Від комплексу курсує щогодини марштрут через Бровари до Києва і назад . Швидкий виїзд на окружну до Києва 10хв. Документи на руках , швидкий продаж! Телефонуйте домовимось про перегляд

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 14
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру-студію, площею 32м² в зданому будинку в ЖК Атлант на Київській. Власник. Ремонтні роботи всі зроблені. Двері в с/в є, скляні двері в душову також є. Світильники всі закуплені. Диван і розкладне ліжко змонтоване. По всій площі квартири тепла підлога і положений керамограніт. Лишилось поставити меблі і техніку. Поруч є готова ідентична квартира з ремонтом по дизайн проєкту. Краща інфрастуктура в Броварах: Новус і Епіцентр - 100метрів.Ліс - 300метрів. ТРЦ Термінал,Аквапарк,Кінотеатр - 600 метрів, Сільпо,Макдональдс,KFC - 700 метрів. Школа #5 - 150 метрів. У дворі - відділення Нової пошти, магазин Розетка. Термобудинок,утеплення - мінвата. Два швідкисні вантажні ліфти по 1000кг. Монолітно-каркасна технологія. Сучасна горизонтальна система опалення ,є можливість встановлення індивідуального лічильника тепла. Оздоблення квартири: Засклений і утеплений балкон, цементна стяжка на підлозі, вікна фірми Rehau, мідна розводка електрики, радіатори, вхідні двері з мдф-накладками, лічильники на холодну і гарячу воду на тепло, двох тарифні лічильники на електрику, пожежна сигналізація.

власник
Продам 1к квартиру
olx.ua

Продам 1к квартиру в ЖК Атлант. Симоненка 107а. 15/25пов., 42/16/12. Стан квартири після будівельників. Балкон засклений, радіатори, стяжка , лічильник на світло і воду, встановлений лічильник на тепло Центр міста. Поруч вся інфраструктура: в пішій доступності великі супермаркети, торгові та розважальні центри, різноманітні магазини, ресторани та кавярні, навчальні та медичні заклади, фітнес центри, поштові відділення та багато іншого.

42 кв.м. ЖК Атлант. Бровари, центр.
olx.ua

Код 41592 Продаж 2к квартира Вул. Ярослава Мудрого 36 М. Бровари Загальна площа 45 Поверх 2/5 Ремонт пригідний для житла Гостьовий наземний паркінг Поблизу школа та дитячий садочок , поруч ТРЦ, супермаркет, гарна транспортна розвязка. До ст.м. Лісова 20 хв. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Продаж 2к Квартира / Вул. Ярослава Мудрого 36 / Бровари
olx.ua
123...9
1 - 24 з 209 результатів