Продаж чудової охайної квартири в ЖК Атлант на Київській в будинку на Симоненка 105. Квартира в хорошому стані, всі меблі та техніка залишаються: кухня, холодильник, бойлер, пральна машина, ліжко. Вдало відокремлена спальна зона, чудовий вид з вікна на ліс. Ідеальна інфраструктура, центр міста, поруч супермаркети, ресторан, зупинка транспорту, садочок, аптеки, всі нові будинки навколо, до лісу пішки 3 хвилини. Документам 3 роки. Продаж без комісійних для покупця

Симоненка вул., 105
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані з ремонтом.Можуть залишити і меблі і побутову техніку.Хороші сусіди,чисте парадне,є консєрж.Поряд супермаркет АТБ,школа,садочок,зупинка транспорту,дитяча лікарня.Будинок 2013р.Перегляди за домовленістю.Послугу рієлтора оплочує покупець.

Олімпійська вул., 8б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1-но кімнатну квартиру, 35м², стан після будівельників.Вулиця Симоненка 107. Атлант. Будинок зданий, зовнішнє утеплення, чорнова стяжка стін, підлоги, якісні вхідні двері. 3 ліфти, генератор, інтернет, консьєрж. Поряд ліс, Епіцентр, Новус, рынок, АТБ, зупинки. До метро Лісова 15~20хв. Ціна 30000$. Торг. Можна під кредит, ЄОселя.

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 107
rieltor.ua

Пропонується на продаж 1к квартира по вул Симона Петлюри 21Б. ЖК Атлант Будинок введений в експлуатацію в 2021 році. Пдоща 38.7 м2, Житлова 15.6, кухня 9.8м2. Квартира згаходиться на 13 поверсі 17 поверхового будинку. Є ОСББ Вид з вікон на вул. Петлюри, ТЦ Термінал. Хороша транспортна розвязка, поруч зупинка, школа, дитячий садок, ТЦ Термінал. Право власності менше 3х років.

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 21Б
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в Броварах по вулиці Сергія Москаленка 55 Можна під єОселю ! Загальна площа 42м2 , житлова 15.1м2 , кухня 11.8м2 . Квартира після будівельників , зроблена чорнова штукатурка , розведена електрика , встановлено індивідуальний лічильник на опалення . Квартира на 13 поверсі 25 поверхового будинку . Інфраструктура вся в пішій досяжності : продуктові та продовольчі маркети , філії банків , аптеки , дитсадочок , ліцей , ринок тощо . До станції метро Лісова 25 хвилин на громадському транспорті. Ціна 34500 тисячі доларів Для контакту 0958983346 Оксана

власник
Сергія Москаленка вул., 55
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в новому будинку по вулиці Петлюри 21-б в місті Бровари, ЖК Атлант. Площа квартири 40 м3, розташована на 6 поверсі нової секції 21 поверхівки. Квартира після будівельників. Будинок дуже теплий, ОСББ. Поруч школа 10, дитячі садочки та торгові центри Термінал, Епіцентр, Новус, АТБ, базар, зупинка міського транспорту. В 5 хв пішки ліс та Алея Закоханих. Ціна 36 500$ . ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

власник
Симона Петлюри вул., 21-б
rieltor.ua

Продаю житловий блок у гуртожитку на затишній вулиці у центрі Броварів. Загальна площа 16.5, поділена на кімнату і кухню, вікно у кожній кімнаті. 5/5поверх, зовнішнє утеплення, поміняна електропроводка. Тамбур (є шкаф для одягу) та коридор на 3 кімнати, є додаткова кладовка та шкаф на загальній кухні. Побудований душ на 3 кімнати. Жилий та затишний стан приміщення, залишаються меблі та техніка. 15 500₴

власник
Героїв УПА вул., 11
rieltor.ua

ЖК Саванна Сіті. Корпус "Тигр -1". Продаж (ПЕРЕУСТУПКА) Від Власника. (Без ніяких комісій рілеторів!). 1к квартира 39 кв. м 14/ 17 пов. Переуступка. Будинок введено в эксплуатацiю. Видова квартира з балкономю Стіни –рівні, батарея з регулятором тепла. Розводка електрики, елетрощитова, лічильники на воду та електрику, пожежна сигналізація в квартирі - від забудовника. Закрита територія ЖК з охороною, підїзд з консєржом та електронним кодовим замком. Будинок - газоблок, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат студія. Немає газу. Немає гарячої води. Опалення центральне. В квартирі є лічильники. Загальний стан квартири - від будівельників (з обробкою). Інтернет оптоволоконний До лісу- 450 метрів

власник
Чубинського вул., Тигр 1
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Героїв Крут 8. ЖК Скандія. Бровари. 1 кімнатна квартира. Лісова метро Продам 1 кімнатну квартиру в новому цегляному будинку, житловий комплекс Scandia, м. Бровари по вулиці Героїв Крут 8. Квартира знаходиться на 6-му поверсі 8-ми поверхового будинку. Загальна площа – 39 кв.м., вільне планування. Квартира в будинку, документи на руках. Будинок зданий в експлуатацію у 2021 році, підключено всі міські комунікації, свою котельню, працюють ліфти, недорогі комунальні платежі. Стан квартири: після будівельників. Поруч природа, ліс, озеро, чисте повітря. Закрита територія, що охороняється, так само ведеться відеоспостереження. На території є продуктові магазини. Заплановано дитячий садок. Для Scandia буде використано концепцію «місто в місті», що передбачає повноцінну інфраструктуру на території комплексу. Працюємо по програмі "єОселя".

Героїв Крут вул., 8
rieltor.ua

м.Бровари, 1к.квартира вул.М.Лагунової, 13б, 7/9, 30/18/6, жилий стан, є необхідні меблі та побутова техніка, майже все залишається при продажі. Цегляний будинок, зручна локація, центр міста, все поруч: зупинка транспорту, школа, садочок, АТБ, ринок і т.д. Ціна:23500у.о. з торгом! Чистий продаж. Додаткова інформація по телефону: 0676594460, 0636061104, 0953489347

Марії Лагунової вул., 13б
rieltor.ua

вул.Олімпійська№ 1А,на 5/5пов., будинок керамічна цегла, новий гарний дах. 31.1/23/5.2кв.м. Відмінний стан.В квартирі дві кімнати, продаж з меблями та побутовою технікою. Н-2.6 метра. Світла та тепла квартира. Балкон засклений. Поруч зупинка транспорту, школа, гімназія, ринок, садок, магазини, супермаркети, ринок тощо. Чистий продаж! Всі виписані! Торг.

Олімпійська вул., 1а
rieltor.ua

Пропонується на продаж затишна 1-кімнатна квартира на 3 поверсі. Поруч знаходиться: школа, лікарня, продуктові магазини, парк. Ремонт косметичний. Гарна транспортна розвязка до Києва на машині 15 хв. на автобусі 30 хв.

Ярослава Мудрого вул., 4
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в центрі Броварів, вул. Київська 300 (поряд вул. Марії Лагунової), 3-й поверх 5-ти поверхового цегляного будинку, загальна площа – 45 кв.м., житлова – 30 кв.м., кухня – 6 кв.м. Хрущовка, с/в суміщений, житловий стан, металопластикові вікна, засклений балкон (теж металопластиком).. Повністю з меблями та технікою: пральна машина, холодильник, бойлер. Квартира дуже тепла. Будинок знаходиться у дворі, далеко від траси. Тихий та доглянутий двір. Хороша інфраструктура: поряд школи, дитячі садки, зупинки маршруток. Недалеко від будинку супермаркет "NOVUS", "Сільпо", "Макдональдс", "Епіцентр". Ціна - 36 000 у.о.

Київська вул., 300В
rieltor.ua

Можливий продаж за програмою Є-Оселя. Однокімнатна квартира студія в ЖК Скандія. Будинок введений в експлуатацію, право власності отримано. Підходить під Є-Оселю. Податки сплачує продавець. Будинок теплий, монолітно-каркасний із керамічних блоків, утеплений мінеральною ватою. В будинку автономне опалення. Є ліфт. Квартира без оздоблення, великий балкон з видом на ліс, понорамні вікна REHAU, надійні вхідні двері. Просторі коридори та ліфтові холи. Лічильники в МЗК. На території комплексу передбачена власна інфраструктура, працюють продуктовий та промисловий магазин, кав’ярня та аптека, тощо. Для відпочинку на території є парк і озеро. Передбачено гостьовий та наземний багаторівневий паркінг (3200 паркомісць).Територія комплексу закрита, цілодобова охорона, проїзд через шлагбаум. Поруч зупинка громадського транспорту, до станції метро Лісова безліч маршрутів ( 704, 780,781, 782, 783) або 13 хвилин автомобілем.

Анатолія Луценка вул., 23
rieltor.ua

м.Бровари, 1к.квартира цегляний будинок вул.М.Лагунової,13б, 7/9, квартира загальною площею 30кв.м, перепланована, в гарному стані, м/п вікна, с/в в плитці, балкон-корзинка. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою, майже все залишається при продажі. Зручне місце розположення будинку, центр міста, поруч зупинка транспорту, школа, садочок, ринок, магазини, супермаркети. Ціна:31000у.о. з торгом! Додаткова інформація по телефону: 0676594460, 0636061104, 0953489347

Марії Лагунової вул., 13б
rieltor.ua

Без комісії продаю 1-кімнатну квартиру-студіо в ЖК бізнес класу Krona Park II ( Квартал Алей), Бровари. Будинок N4, має здаватися в експлуатацію навесні 2024р. Квартира розташована на 5 поверсі, всього в будинку 17 поверхів, він збудований за монолітною технологією, стіни з червоної цегли. Має загальну площу 35,45 кв.м., планування – студіо. В ЖК вже здано та заселено 6 будинків, функціонують всі комунікації, опалення від власної котельної. Житловий комплекс розташований обабіч від основних магістралей та поряд з парком , що дозволяє його мешканцям насолоджуватися тихим, комфортним та затишним заміським життям. На прибудинковій території вже облаштовані зелені зони з алеями для прогулянок, дитячими та спортивними майданчиками, збережені існуючи дерева. Водночас транспортна та обслуговуюча інфраструктура прекрасно розвинені, в пішій доступності великі супермаркети,торгові та розважальні центри, різноманітні магазини, ресторани та кав”ярні, навчальні та медичні заклади, фітнес центри, поштові відділення та багато іншого. Шлях до Києва (ст.м. «Лісова») займає 15-20 хвилин. Пропозиція без комісії для покупця. Продаж по переуступці.

Вячеслава Чорновола вул., 8
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Продается уютная 1к квартира в кирпичном доме по индивидуальному проэкту по ул.Лесная,43\12\5,квартира двухуровневая,поделена на зоны,с\у совместный,квартира очень теплая и светлая,в доме индивидуальная котельная,медная проводка,потянуты потолки,стены,пол ламинат,плитка,остается вся мебель, техника ,своя придомовая,закрытая территория.рядом лес,Терминал,магазины.

Підлісна вул., 26
rieltor.ua

Бровари, вулиця Ярослава Мудрого. Продаж 3- х кімнатної квартири на вулиці Мудрого! Квартира знаходиться в теплому, цегляному будинку. Квартира знаходиться на зручному 3-му поверсі 4-х поверхового будинку. Загальна площа 55, 4м2. Балкон засклений. 2 окремі кімнати та великий зал. На підлозі - паркет. С/у/ окремий. Гаряча вода - газова колонка. Зручне місцерозташування. Поряд парк «Шевченка», школа 1 і 6, дитячий садок, зупинка транспорту, магазини, кіоски, АТБ, Сільпо і т. д. Ціна: 34 900у.о. Торг . Є інші варіанти! Телефонуйте: 097 279 30 43

Ярослава Мудрого вул., 3
rieltor.ua

Продам однокімнатну смарт -квартиру в Броварах. Вулиця Лісова 26 Квартира знаходиться на першому поверсі чотирьох поверхового будинку. Стан після будівельників , всі комунікації підключені , та встановлені лічильники на світло та воду. Опалення електричне. Це гарна альтернатива кімнати в гуртожитку де все загальне крім самої кімнати. Є різні площі від 17 до 24 м2. Ціна за метр квадратний 650 у. о. Це закрита територія з стоянкою для автомобіля та дитячим майданчиком. Обслуговує ОСББ До ТЦ Термінал 10 хв, ліс через дорогу. Обʼєкт введений в експлуатацію всі документи до продажу готові. Фото з ремонтом добавлені ,щоб мати уяву як виглядає смарт квартира вже з ремонтом

можливий продаж по єОселя
Лісова, 26
rieltor.ua

м.Бровари, 1к.квартира вул.Олімпійська,6, 3/9, 31/14/8, стан житловий, с/в роздільний, балкон обшитий і утеплений. Поруч зупинка транспорту, школа, гімназія, ринок, садочок, магазини, супермаркети, ринок і т.д. Ціна:27000у.о. Чистий продаж, можливо під ЄОселю, ЄВідновлення. Додаткова інформація по телефону: 0676594460, 0636061104, 0953489347

Олімпійська вул., 6
rieltor.ua

Продаж 1к квартира ЖК Scandia вулиця Героїв Крут, 38.3м2 без% • Монолітно-каркасна технологія будівництва гарантує міцність, довговічність, екологічну безпеку і комфортний тепловий режим, та дуже важливо, це якісну звукоізоляцію. • Будинок введено в експлуатацію та підключені всі комунікації, автономне опалення з власної котельні, яке забезпечує не великі платежі по комунальним послугам, працюючі ліфти • Екологічні матеріали, сучасні технології, декоративне оздоблення фасадів та комбінована система облицювання гарантує до 40% економії на опаленні та кондиціонуванні. • Комфортні гостьові холи, місця для зберігання колясок та велосипедів на кожному поверсі. • До метро Лісова курсує автобус, що зупиняється навпроти ЖК. Машиною 10-15 хвилин до метро. • На території парк з озером. Дитячий садок поруч с будинком (заплановано будівництво 5 садочків і 2 шкіл та поліклініка). • Закрита територія, енергозберігаючі LED світильники в місцях загального користування, охорона, камери, дитячий майданчик, магазини, кав‘ярня, зарядки для авто, велопарковки. З повагою експерт з нерухомості Лантратов Євген

Героїв крут, 12
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в Броварах за адресою Бульвар Незалежності 2а на 4/9 поверхового кірпічного будинку площею 31/19/5.В квартирі був виконаний капітальний ремонт декілька років тому, стоять металопластикові вікна, проведена нова електро - проводка, в ванній замінені старі труби. Квартира утеплена по фасаду. Відмінна інфраструктура поруч центральний парк, школа, супер маркети. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту . Розглядаємо безготівковий розрахунок.Телефонуйте , показуємо за домовленностю.

Незалежності бульв., 2а
rieltor.ua

1 кімнатна квартира в Броварах по вулиці Симона Петлюри 16Г загальною площею 36.8м2 . Квартира з ремонтом та меблями , замінено повністю всю електрику . Стан квартири та меблів відмінний , зроблена якісна стяжка підлоги , покриття підлоги якісний німецький лінолеум . Квартира утеплена піностірольними плитами зовні . Інфраструктура в пішій досяжності . До станції метро Лісова 25 хвилин на громадському транспоті .

Симона Петлюри вул., 16Г
rieltor.ua

Працюємо з державною програмою ЄОселя Продам двокімнатну квартиру в Броварах вулиця Аркадія Голуба 1/3 Квартира знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхового будинку . Площа 51 м квадратний двостороння ,має балкон . Санвузол окремий В квартирі встановлені лічильники на воду . Поруч школа, парк, АТБ ,дитяча лікарня ,зупинки. 36000у.о. Без комісіі

Аркадія Голуба, 5/3
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 165 результатів