Продаю 2х кімнатну квартиру 46м², в цегляному будинку, з чудовою звукоізоляцією та газовою колонкою( гаряче водопостачання незалежне від обставин). Квартирка чистенька, доглянута, двостороння, санвузол окремий, кладовочка. Нові вікна, вхідні двері. Дружні сусіди. Чудовий дворик де ви можете відпочити з дітками, або внуками. Залишаються всі меблі та техніка. Поруч школа, садочок, Торговий центр Форум, Фора, АТБ, ринок, зупинки громадського транспорту. Ціна 35000$ . Працюємо з усіма програмами. Для переселенців знижка!

Олімпійська вул., 1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в м. Бровари, вул. Київська 245, на 25 поверсі. Загальна площа 40, житлова 18 і кухня 8. Будинок новий, якісно збудований, Квартира з ремонтом та меблями. Простора і світла кімната площею 18 кв.м. з двоспальним ліжком. На підлозі ламінат. Кондиціонер. На кухні вмонтовані меблі, кухня в стилі хайтек. Холодильник Індезіт. У ванній електросушарка для одягу. Бойлер на 60 літрів. Лісовий квартал найпопулярніший, перевірений роками комплекс у центрі життя Броварів Бездоганна вхідна група, чистота й порядок всередині будинку. Ідеальна прибудинкова територія. Консьєржі та відеоспостереження. Спортивні й дитячі майданчики. Максимальна інфраструктура на території. Зручне транспортне розташування. Поруч затишний парк Ласкаво просимо на перегляд! Без%. Співпрацюю з колегами, які не дублюють рекламу. Ціна 47500у.о.

Київська, 249
rieltor.ua

Продається простора смарт квартира в ЖК Скандія. 20 хвилин до м. Лісова, біля ЖК зупинка громадського транспорту. Поруч озеро та зона відпочинку. Територія ЖК з охороною. Квартира повністю облаштована новими меблями та технікою, по кругу додатковий шар гіпсокартону з скловатою завдяки чому має чудову звукоізоляцію від сусідів та добре зберігає температуру всередині. Повністю замінена сантехніка від забудовника, вхід на воду стоїть фільтр. Електрика з щитком на кожну зону та автоматичним запобіжником у випадку скачка напруги. На будинок закуплений генератор на опалення в зимовий період та водопостачання/водовідведення. На даний час в квартирі проживають власники і готові виїхати як тільки знайдеться реальний покупець.

можливий продаж по єОселя
генератор
Героїв Крут вул., 10
rieltor.ua

Продается 3-комнатная квартира площадью 164.9 м2 с ремонтом в ЖК комфорт класса «Атлантис», расположенном в самом центре города Бровары по адресу: Бульвар Независимости, 2б. Квартира с террасой общей площадью 20.2 кв.м. Квартира находится на 11 этаже 11-ти этажного монолитно-каркасного дома 2014 года постройки. В доме 2 лифта фирмы KONE: грузовой и пассажирский. Высота потолков 3 метра. Отопление и горячая вода – индивидуальный двухконтурный газовый котел. Отопление зимой – 700– 1200 грн. Установлены двухкамерные стеклопакеты с энергосберегающим и рефлекторным стеклом. Подключен скоростной интернет. За каждым собственником в комплексе закреплено парковочное место с круглосуточным видеонаблюдением. На данный момент квартира используется под офис (готовый бизнес), но легко можно доставить мебель и жить. Поскольку это самый центр Броваров, то рядом с комплексом есть все необходимое для комфортной жизни: парк Победы, детская площадка, футбольный детский клуб и футбольное поле, школа, детсад, магазины, кафе, салоны красоты, собственная служба сервиса и эксплуатации, остановки с общественным транспортом, Макдональдс, Новус, кинотеатр, Новая Почта, Епицентр, АТБ и многое другое. Прописанных нет. Документы готовы к продажи. Просмотры в любое удобное время.

можливий продаж по єОселя
Незалежності бульв., 2б
rieltor.ua

Пропонуємо гарну видову квартиру на 16-му поверсі в чудовому та затишному ЖК Фамільний. Будинок має гарне розташування, поруч є: супермаркети, спортзал, салон краси та в 5-хв. Мегамаркет. В будинку є центр розвитку дітей, стоматологічна клініка та магазин квітів. Територія під цілодобовим наглядом охорони та консьєржа. Є великий дитячий майданчик і особиста парковка, де ваше авто завжди буде в безпеці. Неймовірно гарний підїзд будинку, де є комфортні диванчики, санвузол та комора для велосипедів чи інших габаритних засобів пересування. Територію і будинок доглядають наймані працівники, які плідно слідкують за чистотою і порядком. Квартира простора, світла, з гарним виглядом на Бровари. - У вхідній кімнаті достатньо місця щоб розмістити шафу купе, полицю для взуття, або поставити коляску. - - Велика кімната може слугувати як залом так і дорослою кімнатою. - Меншу кімнату можна оформити як дитячу, або дорослу кімнату. Кольори стін універсальні, що дає змогу зробити квартиру в будь-якому стилі. - Санвузол просторий, велика душова кабіна, з трьох стін обкладена кахлем, навісний унітаз, камяна стільниця з умивальником та великий бойлер. - Родзинкою даної квартири є дві вмісткі гардеробні. Перша велика, в якій можна розмістити декілька пральних та сушильну машини і зберігати габаритні речі. В меншій гардеробній можна розмістити як кухонне приладдя, так і речі, взуття, приладдя для прибирання, прасувальну дошку і та інше. - Кухня затишна і простора, велика посудомийна машина Bosch, камяна стільниця та вбудована духовка. Також є місце для вбудованого холодильника, або можна лишити полички в шкавчику, а холодильник поставити окремо. - Гарний балкон з неймовірним виглядом на Бровари і панорамою, в яку закохуєшся кожен раз, як вперше.

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 20
rieltor.ua

Код 47951 Продаж затишної 1 кімнатної квартири на десятому поверсі двадцятипяти поверхового будинку в новому житловому комплексі Атлант в місті Бровари. Адреса будинку: вул. Симоненка 111. Інформація про квартиру: Квартира повністю забезпечена всіма необхідними меблями та технікою. Квартира в чудовому житловому стані з новим ремонтом який власники квартири робили для себе. В коридорі стоїть шафа для вашого верхнього одягу. В спальні кімнаті є місце для робочої зони та велике двоспальне ліжко, навпроти якого навісний телевізор. Кімната простора та тепла. Квартира обладнана комфортною кухнею з якісним обладнанням та вихід на балкон. Балкон просторий, дуже добре утеплений, можна використовувати та взимку як робочий кабінет або дитячу або просто зона відпочинку. Санвузол суміжній та з надійною сантехнікою, ванна кімната виконана в світлих відтінках. Інформація про будинок: Будинок - 2020 року побудови. Будинок має два ліфти один з яких вантажний. Будинок обжитий, в підїзді консьєрж, відеоспостереження і домофон.На території ЖК Атлант розташовуються дитячі майданчики, паркінг, декілька супермаркетів, кав’ярні, салони краси. Розташування: Поряд вся необхідна інфраструктура міста Новус, Епіцентр, Сільпо, Макдональдс, KFC, місцевий ринок. За рахунок поблизу ТРЦ Термінал в якому є такі розважальні програми як аквапарк, кіно, ігрові автомати, боулінг - у вихідні дні завжди буде чим зайнятися разом з сімєю. - 15 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці. - 10 хв. до залізничної станції "Бровари" (звідки прямує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); Brokingdom - експерт в преміум нерухомості. Ми пропонуємо розкішні і ексклюзивні обєкти нерухомості, які відповідають найвищим стандартам якості. Наші професіонали допоможуть вам здійснити покупку або продаж вашої нерухомості.

можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 111
rieltor.ua

Пропонується на продаж нова квартира з ремонтом в ЖК Атлант, м. Бровари, вул. Симоненка107А. ВІДСОТОК КОМІСІЙНИХ МІНІМАЛЬНИЙ! Отже, дана квартира ідеально вам підійде, оскільки: - Має гарне розташування (центр міста, поруч супермаркети, ТРЦ, аптеки, дитячі садочки, школа, пряма дорога на Київ); - Знаходиться в новому ЖК 2022 року, ремонт робили менше року тому; - В квартирі ніхто не прописаний, один власник. Отже, квартира повністю готова до продажу! - Квартира невелика за площею і комфортна для проживання однієї людини або пари. До того ж, має гарно облаштований засклений балкон та приховану гардеробну кімнату; - Знаходиться на 20/25 поверсі. - Присутня кухня-студія з додатковим спальним місцем або ж просто зоною для відпочинку та перегляду фільмів; Телефонуйте, маємо інші варіанти квартир на ваш смак!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 107А
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується Найкраща квартира у Броварах з авторським дизайном. Загальна площа 131м2 на першому високому поверсі вісімнадцяти квартирного будинку Клубного типу. Вітальня 35м2 з виходом на балкон внутрішнього двору, встановлено акваріум з мармуру та оніксу на 700л. Мебльована, з кріслами та розкладним диваном. Спальна кімната № 1 площею 25м2 з балконом та видом на доглянутий сад. Повний спальний гарнітур. Спальна кімната № 2 площею 20м2, можна облаштувати як дитячу. Розкладна софа. Велика їдальня кімната 20м2, кухня з натурального білого дубу. Укомплектована усією необхідною побутовою технікою Преміум класу. Ванна кімната 6м2, гостьвий санвузол 2м. Окремо простора гардеробна 4м2. Котел автономного опалення, та бойлер. Є можливість встановлення генератору. Впевнений що вона Вам сподобається! Відчуття приватного будинку. Телефонуйте, з повагою Дмитро Олександрович.

ексклюзив
генератор
Драгоманова вул., 5
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК "Madison Gardens". Стан квартири від забудовника. Планування: кухня, дві окремі кімнати, два санвузла, засклена лоджія. ЖК "Madison Gardens" авторський проект з унікальною архітектурою, що складається з 4 будинків різної поверховості та закритої території, призначеної виключно для мешканців. Додатковою перевагою ЖК є велика зона для паркування авто. Будинок опалює власна котельня, передбачено охорону та відеоспостереження. Побудований за монолітно-каркасною технологією з цегляними стінами і утепленням мінеральною ватою (дана технологія передбачає термін експлуатації будівлі більше 100 років). Квартира з документами. Готові до угоди!

можливий продаж по єОселя
провулок Сокури Івана, 1
rieltor.ua

Без% Продаж 2-к квартири в мікрорайоні Торгмаш, на вул. Володимира Великого (Енгельса), 10. Розташована на 5-му поверсі 5-поверхового будинку. Будинок 1980 - 1989 року. Загальна площа 53,6 кв.м., санвузол суміжний, вікна виходять на дві сторони, простора та видова. Виконано дизайнерський ремонт, з брендовою сантехнікою, матеріалами та меблями, все продумано для комфортного мешкання. Встановлено кондиціонер, бойлер, посудомийна машина. Тепла підлога у кухні. Є гардероб. Квартира з позитивною енергетикою та аурою. Чистий та доглянутий двір, дитячий майданчик. У пішій доступності знаходяться супермаркети Фора та АТБ, ринок, магазини, кафе, банкомати, аптеки, нова пошта, поліклініка, приватна та загальноосвітня школа, дитячий садок, парк. Поруч із будинком зупинки громадського транспорту. До метро Лісова у Києві 30-40 хвилин громадським транспортом. Ціна 52 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд. Без% Продажа 2 к квартиры в микрорайоне Торгмаш, на ул. Владимира Великого (Энгельса), 10. Расположена на 5 этаже 5-этажного дома. Дом 1980 – 1989 года. Общая площадь 53,6 кв.м., санузел смежный, окна выходят на две стороны, просторная и видовая. Выполнен дизайнерский ремонт, с брендовой сантехникой, материалами и мебелью, все продуманно для комфортного жилья. Установлен кондиционер, бойлер, посудомоечная машина. Теплый пол на кухне. Есть гардероб. Квартира с положительной энергетикой и аурой. Чистый и ухоженный двор, детская площадка. В пешей доступности находятся супермаркеты Фора и АТБ, рынок, магазины, кафе, банкоматы, аптеки, новая почта, поликлиника, частная и общеобразовательная школа, детский сад, парк. Рядом с домом остановки общественного транспорта. До метро Лесная в Киеве 30-40 минут общественным транспортом. Цена 52 000 у.е. Без комиссии для покупателя. Рассмотрим программы кредитования и восстановления жилья. Звоните. Записывайтесь на просмотр.

ексклюзив
Володимира Великого вул., 10
rieltor.ua

Сергія Москаленка вул., 49
rieltor.ua

Продам 2к квартиру ЖК «Scandia», скандинавське містечко вул. Героїв Крут, 8, Бровари Площа: 59/28/11 4/8 поверх Будинок зданий в експлуатацію, документи на руках, можна заходити на ремонт. Власники розглядають продаж під державні програми єОселя та єВідновлення Квартира з вільним плануванням, функціональна, дозволить реалізувати ваші задуми для комфортного проживання. Квартира складається з просторого коридору, 2 кімнат та кухні, санвузол сумісний. Стан після забудовників. Всі комунікації підведено в квартиру. Централізоване водопостачання та автономне опалення. Інтернет – оптоволоконний. Гарний район для комфортного проживання поряд з лісом. На території є парк та озеро, поряд з будинком дитячий садок, планується будівництво ще 5 садочків та 2 шкіл, поліклініка. У дворі дитячий майданчик, поруч – магазини, кав’ярні, зарядка для авто, велопарковки. Територія комплексу під охороною, камери, закрита територія. Зрачне транспортне сполучення, до метро Лісова 10-15 хв., курсує пряма маршрутка від ЖК за розкладом.

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 8
rieltor.ua

Продаж 2 кімн квартири в м.Бровари вул. С.Москаленка, буд 53 Сучасний ЖК « Олімпійський» 13/25 поверх Загальна площа 49,5 м2: 2 окремі кімнати (17,1м2/10м2), кухня з виходом на лоджію, просторий коридор , с/в роздільний (або можна зробити гардероб/кладову). В квартирі встановлені радіатори опалення та лічильники (вода, електроенергія, опалення). Зроблено розводку електрики, виконано чорнову штукатурку стін та стяжку підлоги. Встановлено ванну, бойлер та будівельний унітаз. На території комплексу продуктові маркети, аптеки, садочок, ліцей та ін. Будинок заселений, територія доглянута, достатньо місця для паркування авто, є консʼєрж, відеонагляд. До станції метро Лісова - 25 хвилин на громадському транспорті. Право власності більше 3-х років. Ціна 43000 дол США Без комісії ! Деталі по тел

Сергія Москаленка вул., 53
rieltor.ua

Код 45783 Продаж затишної 1 кімнатної квартири на дванадцятому поверсі двадцятидвох поверхового будинку в чудовому житловому комплексі в місті Бровари. Адреса будинку: вул. Сергія Москаленка 45. Інформація про будинок: Житловий комплекс «Олімпійський» в м. Бровари створений для справжніх переможців. Цей затишний квартал подарує своїм мешканцям дім, наповнений комфортом та теплом, огородить їх від міського галасу та захистить у найважчі моменти життя. Сучасна якість будівництва, вдала транспортна доступність, завдяки якій дістатися до столиці не стане проблемою, розвинена інфраструктура. «Олімпійський» – житловий комплекс, в якому все передбачено до дрібниць. На його території вдало облаштовані дитячий ігровий майданчик, зона для спортивних тренувань та змагань, місце для дозвілля дорослих. Розташування: Разом із комплексом збудовано торгово-розважальний центр площею 3500 м2. Він забезпечить вас якісним шопінгом та насиченим відпочинком. До Києва можна дістатися прямою через центр Броварів або обїхавши їх окружною дорогою. Два варіанти дозволяють уникати заторів, якщо вони трапляються і ваша поїздка не буде займати у вас багато часу. На прибудинковій території є містка стоянка для автомобілів. Новобудова стала оптимальним поєднанням звичного міського комфорту та спокійного, розміреного заміського проживання. Саме тому неподалік розмістилися торговий центр, продуктовий супермаркет, будівельний супермаркет, школа, поліклініка, відділення банку, кафе та магазини. - 20 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці. - 10 хв. до залізничної станції "Бровари" (звідки прямує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); - 10 хв. на авто до центру міста Бровари; Інформація про квартиру: Квартира в чудовому житловому стані зі всім необхідним для чудового життя в новій квартирі. Коли ми відчіняємо вхідні двері ми потрапляємо в невеликий коридор. В коридорі стоїть шафа для вашого верхнього одягу та полка для взуття. Спальна кімната стильна та затишна, є велике ліжко з мяким матрасом. Навпроти ліжка стоїть велика шафа для ваших речей, а біля ліжка є тумба. Квартира обладнана чудовою комфортною кухнею-студією з якісним обладнанням, є невеликий обідній столик. Можливе чудове перепланування кухні-студії в окрему кімнату для ваших потреб, в кімнаті знаходиться шафа та кондиціонер. З кухні-студії є вихід на просторий балкон з якого простягається чудовий краєвид. Санвузол суміжній та з надійною сантехнікою, ванна кімната виконана в темно-світлих відтінках. В будинку планується генератор, тому не потрібно буде турбуватись на рахунок підйому по сходинках до квартири. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
генератор
Сергія Москаленка вул., 45
rieltor.ua

Без комісії! Продається євродвушка 39.3 квм у новому обжитому будинку за адресою вулиця Симоненка Василя 105, Бровари. Площа: 39.3/15.7/10. Поверховість: 19/25. ЖК "Атлант". Документи 2020 року (понад 3 роки). Ремонт робили собі. Світла, простора квартира з дуже гарним видом на ліс та Київ! Окрема спальня, кухня-студія та вбиральня. Тепла підлога в с/у, передпокої та кухні. Все залишається, окрім холодильника. Лоджія. У будинку консьєрж, три ліфти, доглянута прибудинкова територія, ввічливі сусіди. Розташування квартири в новому перспективному мікрорайоні дає можливість використання квартири як для проживання, так і для бізнесу. Поруч з будинком, в пішій доступності, знаходиться сучасна інфраструктура - Новус, Епіцентр, Сільпо, Термінал, ліцей, приватна школа, дитячі садки, кафе, аптека, аквапарк, льодова арена, ринок, зупинки громадського транспорту. Зручне сполучення з Києвом. ID: 80308

ексклюзив
Симоненка вул., 105
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

Продам однокімнатну квартиру у Броварах район Сільпо, Епіцентр меблі та техніка залишається.Більше інформації по телефону.

Київська, 247
rieltor.ua

Продам шикарну 3-х кімнатну квартиру в ЖК»крона парк-1», вул. В.Симоненка 30А. Квартира двухстороня ,видова (вікна на парк та місто). Загальна площа -128 метрів . 3 вкликі окремі кімнати з панорамними вікнами,кухня,2санвузли,балкон з кухні та велика засклена панорамна тераса. Після будівельників . Якісні матеріали. Є можливість перепланування у різних варіантах . Встановлений лічильник тепла .на поверсі 3 квартири. Поруч парк,розвинена інфраструктура. Елітний комплекс міста . Ціна 1200 у.о/метр2. (150000 у .о.). + комісія рієлтора .Документам більше трьох років

Симоненка вул., 30 А
rieltor.ua

УВАГА!!! НАЙНИЖЧА ЦІНА ЗА 3 КІМНАТНУ КВАРТИРУ ПЛОЩЕЮ 93 М² В ЖК САВАННА СІТІ Бровари!!! Корпус Ліана, вулиця Чубинського 11. Саванна Сіті,це жк з найкращою інфраструктурою, закритою територією, без проблем з парко місцями, унікальними дитячими та спортивними майданчиками. Один з незабатьох жк з закритою територією, під охороною з великою кількістю магазини, салони краси, аптека, кафе -це все знаходиться на території комплексу даного комплексу. В пішій доступності від ЖК знаходяться зупинки транспорту, ринок, дитячі садочки, школи, приватна школа Мономакс, супермаркети, ліс, алея Закоханих. Пропонуємо Вашій увазі повноцінну 3 кімнатну квартиру, площею 93м2, трьома окремими кімнатами, просторою кухнею, великим сан вузлом та просторою вілальнею. Будинок зданий заселений з 2020року Дуже тепла квартира, встановлено індивідуальний лічильник тепла,хороший, сучасний ремонт, залишаються всі меблі та техніка. 13/17 поверх, два ліфти: вантажний та пасажирський, в будинку є консєрж тв відеоспостереження. Під час вимкнення світла, працює ліфт, є вода та водовідведення, опалення та інтернет. Фото відповідають стану квартири.

Чубинського вул., 11
rieltor.ua

ТЕРМіНОВО!!!!! ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ!!!! СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ!!!! Продається простора, трикімнатна, велика квартира! Після будівельників. Простора і світла. Хороша ціна! Чуова можливість зробити ремонт на СВІЙ смак ! Є місце припаркувати автомобіль. Дуже комфортний і затишний комплекс ! Дім побудований за принципом зимою - тепло, влітку - прохолодно! Зовсім поруч школа, садочок, зупинка міського транпорту. До метро Лісова 25 хвилин. Роздивимся також продаж за банківськими програми !!!! Чекаю на звінки та перегляди!!!!

можливий продаж по єОселя
Сергія Москаленка вул., 8б
rieltor.ua

Терміново продається затишна 1 к квартира в ЖК "Скандія" вул. А. Луценка 23. Квартира повністю облаштована для життя Купуй- Заходь - Живи! Приємний, мальовничий вид з вікна на лісосмугу. Тихо та спокійно. ( є відеоогляд) . Приємна ціна, можливий невеликий торг. Телефонуйте та приходьте на перегляди. Ваша квартира чекає на Вас.

Анатолія Луценка вул., 23
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира на вул. Олімпійська 1. Квартира знаходиться на першому поверсі п"ятиповерхового будинку. Будинок цегляний. Кімнати окремі. Загальна площа квартири - 42.2м.кв., житлова - 28.6м.кв, 1 - кімната - 14.8м.кв., 2-га кімната - 13.8м.кв., кухня - 5.2м.кв., коридор - 5.1м.кв., висота - 2.5м.кв., балкон застіклений, сан.вузол окремий, вікна дерев"яні в кімнатах, на кухні пластикові. В кімнатах на полу паркет, в коридорі і на кухні лінолеум. Газова плита. Будинок в чудовому житловому стані, чистий під"їзд, зручне транспортне сполучення, розвинена інфраструктура. Документам більше 3-х років, боргів немає. Чистий продаж. Ціна 39000 у.о. Світлана ріелтор

Олімпійська вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в бізнес-класу ЖК «Krona park 2”, вул. Чорновола. Продаж БЕЗ КОМІСІЇ, від власника! Розвинена інфраструктура: магазини, ресторани, служби сервісу, дитячий садок, школа, прекрасний хвойний ліс для спорту і відпочинку - все поруч! До Києва їхать 15 хвилин транспортом (метро «Лісова»). Квартира обиралася для себе в перший день відкриття продажів цієї черги будівництва! 6/14-поверх. На поверсі тільки 4 квартири! При цьому 2 ліфта преміум марки. Вікна виходять у двір на парк. Можна пити каву на балконі і споглядати верхівки сосен і берез - «хоч рукою подати». Стіни: червона цегла, броньовані двері, радіатори. Чудове планування: навіть без переносу стін можна використовувати як 2-кімнатиру: спальня ~15м2 і кухня-вітальня ~19м2 з виходом на балкон. Будинок 3, ЖК «Крона парк 2» (сдача 1 квартал 2024р.). Квартира виплачена на 100%. Поруч ТЦ «Епіцентр», центр розваг «Термінал», найбільше «Сільпо» в Броварах, кафе, ресторани, магазини, МакДональдс, служби сервісу, зупинка транспорту. Чудова квартира для комфортного життя або орендного бізнесу. Можливий розрахунок у гривні, ЄОселя (Скайбанк). Детальніше телефоном. Шановні ріелтори, дублювати рекламу моєї квартири забороняю. Якщо є покупці - співпрацюю.

можливий продаж по єОселя
Вячеслава Чорновола вул., 3
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної нової квартири без комісії у елітному житловому комплексі Крона Парк 2 з частковим ремонтом. Квадратура: 81.6 м.кв. Розташування: вул. Чорновола, 8В. Поверх: 6 Квартира є затишною, світлою та теплою. Є просторою і включає дві спальні кімнати (житловою площею 35,3 кв. м.), сан-вузол, ванну кімнату, кухню-їдальню простору площею 24.1 кв.м. та коридор площею 9,7 кв.м. Присутній балкон повністю із плиткою з виходом із спальної кімнати та видом на внутрішній двір комплексу Крона Парк 2. Панорамні вікна виходять: одне на вул. Чорновола, а друге у двір житлового комплексу. У квартирі повністю зроблено розводку електрики, сан-вузол частково. Вся необхідна інфраструктура міста знаходиться поруч житлового комплексу і включає транспортну розвʼязку (дорога на Київ), супермаркет Сільпо, ТЦ Марк Молл , Макдональдс , кафе, паркінги, магазини, салони-краси, Нову Пошту, аптеки, парк, ліс, тощо. Також у будинку наявна охорона на першому поверсі та два ліфти із сходами, всі документи готові до продажу. Перегляди у зручний для Вас час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вячеслава Чорновола вул., 8В
rieltor.ua

Продам 3- кімнатну квартиру в Броварах, вул.Грушевського, 3Б, 4/9пов, квартира вільна від речей, виконан косметичний ремонт, рівні,пофарбовані стіни, окремі кімнати, сан.вузол, два балкони, поруч центральний парк Перемоги ціна 49500дол.США

Грушевського вул., 3Б
rieltor.ua
1 - 24 з 714 результатів