можливий продаж по єОселя
Тарасівська вул., 23а
rieltor.ua

Приваблива квартира поруч з центром в м.Боярка, на вулиці Гоголя, запрошує вас до комфортного життя! Розташована на 5-му поверсі 9-поверхового будинку і має загальну площу 28 квадратних метрів. Вона пройшла капітальний ремонт, під час якого було оновлено електропроводку, сантехніку, а також встановлено новий ламінат та кухонні меблі. Кухня-студія площею 5,4 квадратних метра створює затишну атмосферу для приготування їжі та проведення часу з родиною чи друзями. Нові якісні 3-камерні склопакети забезпечують відмінне звукоізоляцію та панорамний вид з вікна. Крім того, квартира дуже тепла і не кутова, що робить її ідеальним варіантом для комфортного проживання. Невеликі комунальні платежі забезпечують економічне утримання житла. Розташування квартири надзвичайно зручне - поруч знаходяться супермаркети, аптеки, поліклініка, ринок, магазини, кавярні та зупинка маршрутного таксі - все в пішій доступності. Перегляд цієї чудової квартири можливий за попередньою домовленістю.

Гоголя вул., 78
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З ВЛАСНИМ ДВОРИКОМ! Продається затишна смарт квартира у мальовничому селищі Боярка Київської області. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо приватний сектор. Територія правильної рівної квадратної форми. Всі комунікації було підключено, свердловина 50 метрів, також є дві вигребні ями. Будинок у себе включає: : - вхід з двору; - кухню вітальню; - просторий санвузол; - нішу для зберігання речей над санвузлом; - власний двір. Розвинена інфраструктура: в пішій доступності фора, продуктові магазини та кавʼярні. Зручна транспортна розвʼязка: поряд з квартирою зупинка громадського транспорту та 15 хвилин пішки до зупинки електрички. Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

Івана Мазепи вул., 25
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Общая площадь 36,70 кв, 4/9 эт. Полностью заменена в квартире электропроводка, трубы, штукатурка. Есть теплый пол в ванной, кухни прихожей. Работает как дополнительный подогрев. Балкон застеклен и фасад утеплен. На полу паркетная доска, стены плитка и обои. Не закончен ремонт в комнате, стройматериалы, вся бытовая техника в кухне и ванной, мебель остаются. Тихий двор. Детская площадка.Удачное расположение, рядом садики, школы, стадион, парк. Фора, Ева, АТБ, Сильпо, Эпицентр, рынок, Укрпочта, Новая почта, СТО, мойки и заправки, кафе. Отличная транспортная развязка и месторасположение. В пешей доступности 5-7 минут все маршрутки на Киев. Метро Академгородок, Святошино, Теремки, Цирк, Контрактован площадь, и жд станция Тарасовка электрички на Киев.

власник
Продаю свою 1к квартиру в г.Боярка, ул. Б.Хмельницкого 98.
olx.ua

Продаж однокімнатної просторої квартири в самому мальовничому куточку нашого міста Лісхоз Це майже інше государство Вода скважина , ви за неї не сплачуєте За каналізацію 39 грн с человека. Газ та світло по лічильнику. Квартира тепла, Будинок кирпичний Стан гарний Труби на воду та каналізацію замінені. Просторий балкон Є погріб в підвалі, закривається на ключ . Дуже чисте повітря, будинок реально стоїть в лісі Все що є в квартирі залишаємо. В лісхозі проживають багато сімей з дітками, є дитячі майданчики , магазин , озера Варіант шикарно підійде для молодої сімї або під здачу в оренду Адреса вул Бориса Іваницького 1 А. До школи 7 хвилин пішки Продаж без комісії для покупця

Продаж однокімнатної квартири 43 кв.м Автономне опалення
olx.ua

Продаю власну, однокімнатну квартиру у м.Боярка , вул.Мадеста Левицького 23/3 (колишня Колхозна) площею 38,9м2. У квартирі зроблен сучасний , якісний ремонт , є всі необхідні якісні меблі та побутова техніка. Все як на фото залишаю майбутнім господарям. Квартира ніколи не здавалася в оренду!!!

власник
Продаж 1-к квартири в м.Боярка
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в центрі нової Боярки, вул.Білогородська, 25. Загальна площа 39,6 м2, 4/9 поверх: - житлова площа (кімната) - 20,2 м2 з виходом на балкон - кухня - 8,2 м2. - підсобне приміщення (гардероб) - автономне газове опалення - санвузол суміжний з ванною В квартирі зроблено косметичний ремонт. Хороша локація з усією необхідною інфраструктурою, поруч (торговий центр, магазини, школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту та ін.). Телефонуйте, домовимось на перегляд в зручний для Вас час!

Боярка Продаж 1к квартири 40м2, вул Білогородська, ЦЕНТР МІСТА
olx.ua

Боярка вул. Білогородська 51 (круг) продам велику однокімнатну квартиру площею 44 м2. Зроблений частковий ремонт. Санвузол повністю, кухня (плитка керамограніт, фінішна штукатурка), кімната (стяжка підлоги, фінішна штукатурка). Замінені на нові вхідні двері. Опалення - індивідуальна газова котельня ! Два ліфти ! Поряд вся міська інфраструктура: магазини, Сільпо, Епіцентр, зупинка транспорту, школа, дитячий садочок, кавярні, ресторани, дитячі майданчики та інше.. Перегляд в зручний для вас час. Без комісії!!

Боярка Центр, продам квартиру 44 м2. Частковий ремонт.
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру, вул. ЛЕВИЦЬКОГО 23. Район 4 школи. На 8 поверху 10 поверхового будинку. Не кутова. Просторна і світла. Сучасний проект. Загальна площа 45 м.кв. Кухня 15 м.кв, кімната 18 м.кв. Лоджія 2 м.кв., (засклена). Гарний житловий стан. Два кондиціонера, бойлер, Будинок 2011 року, ОСББ, своя дахова котельня (невеликі комунальні платежі). Школа в 2х хвилинах пішки. Поряд дитсадок, зупинка транспорта до Києва, АТБ, ФОРА, ринок, залізнична станція Тарасівка. Можливо іпотека, еʼОселя. Ціна 37500$, Агентство.

Продам большую 1 ком. 45 м2.В Новом доме. Район 4 школы.
olx.ua

Продаж 1 кімн квартири м. Боярка, вул. Ореста Левицького 23/3. Загальна площа 38, 9м2. У квартирі виконаний сучасний , якісний ремонт , є всі необхідні якісні меблі та побутова техніка, все входить в вартість квартири. Поруч Білогородка, Музичі, Бобриця, Шевченкове, Святопетровське, Вишневе, Крюківщина, Тарасівка, Гатне, Юрівка, Боярка, Гореничі. До м Житомирська, Святошин, Академмістечко 25 хвилин. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-860-104-DR.

Колхозная улица, 23/3, Боярка, Киевская 45000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Боярка

Боярка(сучасне передмістя Києва) Продам простору 1-кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням Квартира розташована на 8 поверсі цегляного будинку. Загальна площа 44.5 м.кв. Кімната 17.4 м.кв. Кухня 8.7 м.кв. Велика комора 2.5 м.кв. Лоджія засклена. Квартира потребує часткового ремонту. Сучасний будинок 2000 р.п. Доглянута прибудинкова територія з дитячим майданчиком. Вдале та зручне місцерозташування. Поряд приват банк, продовольчі магазини, аптека, стоматологія та все інше, для зручності проживання. Через дорогу "Сільпо, " "Епіцентр, " АЗС. До найблищої зупинки маршруток 180 метрів. Ціна 40 т. у.о.

Белогородская улица, 51, Боярка, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна 1-кімнатна квартира в Боярці на вулиці Пастернаку. Площа 35.9 м² з ремонтом. Квартира розташована на 1-му поверсі 3-поверхового будинку, житлова площа 23.1 м², кухня 4.8 м². Житловий комплекс комфорт-класу, з вікон квартири відкривається вид на тихий та зелений двір. Дуже зручне розташування. Нова частина міста. Поряд білогорородське коло, супермаркет "Сільпо", гіпермаркет "Епіцентр". Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-481-DR.

Пастернака, 109, Боярка, Киевская 35000.0 USD
dom.ria.com

Боярка, вул. Білогородська 51, 6 корпус 13 поверх/17 Праву власності 3 роки В квартирі виконаний якісний ремонт Балкон засклений та утеплений Тепла підлога в су 42м2, + 4 м2 балкон Без комісії! За додатковою інформацією телефонуйте.

Белогородская улица, 51, Боярка, Киевская 49000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1ну квартиру в Тарасівці на вул. Чмелів будинку 6 років 2/9 38/18/10 з гарним ремонтом. кімнату розділили на 2 окремі кімнати. Залишаємо вбудовану кухн. і 2 шафи- купе Є індивідуальне опалення. .Підійде для покупки під усі програми. 38000 у.о.

1на  квартира в  новобудові з індивідуальним опаленням
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру ул. Соборности, 9/10 техэтаж, с индивидуальным отоплением, 36/17,3/9, коридор 4 кв.м, с/у раздельный, балкон застеклен. Отличное состояние. Рядом транспорт, школа, садик.

Продам 1 комнатную квартиру  с индивидуальным отоплением
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру, ул. Белогородская, 7/9 эт. чешка, 31/ 18.8/5, с/у совмещен, лоджия застеклена, эркер, выход на лоджию из комнаты, бойлер. Отличное состояние. Рядом транспорт, магазины, школа. Чистая продажа.

СРОЧНО. ТОРГ. Продам 1 комнатную квартиру ул. Белогородская
olx.ua

Продам Смарт квартиру 15м2 Студио . В построенном доме . Документы права собственности на руках .Оформление у нотариуса в любое удобное для вас время .Свой личный дворик . Возможна Расрочка первый взнос 6000$ . Идеально подойдёт под аренду или для постоянного проживания . Подключён свет , вода , канализация , интернет . Высокие потолки . Остановка и Магазины в 300метрах . Возле дома парковка

Продам квартиру одноэтажную с двориком Расрочка
olx.ua

Продажа Смарт квартир в . В с.Новом построеном доме . Есть варианты планировок от. 17 м2 -15м2 -21м2 .отличный вариант пассивного дохода в аренду сдавать . Вариант расрочки 50% первый взнос остаток на 3-5-8 месяцев возможен . Подключён свет , вода, канализация , интернет + свой Отдельный дворик . Более детально звоните пишите , так же см все Обявления автора

Продам смарт квартиру 17м2 можно заходить на ремонт расрочка
olx.ua

Продам квартиру 35м2 свой отдельный вход . Отопление электро . Остается все мебель. Заберут только сушилку . Расположена в Княжечах за Забирьям . Состояние хорошее как на фото . Возле дома парко место . До Киева 25 км . Ключи у меня эксклюзивная продажа . Отличный вариант для постояннного места жительства или под аренду . Так же есть в этом доме квартира 21м2 за 9500$ фото могу скинуть в Вайбер

Продам квартиру с ремонтом и мебелью за 14000у.е отдельный вход
olx.ua

Продажа 1 ком. В Новострое. 2023г. Квартира с документами. Ул. Братив Чмелив 4. На 6этаже 9 этажного. Общая площадь 42,м.кв. Комната 17м.кв., кухня 10 м. кв. Квартира в середине дома, с балконом, окна выходят на тихую улицу. Отопление индивидуальное- Свой Газовый котёл. Свет, вода и газ подключённы, на всё счётчики. Под чистовую отделку. Ж/К свой ЖЕК , территория ухоженная, Детские площадки, стоянки для авто. Рядом Маркет "Пчёлка". АТБ, ФОРА. Рынок. Школа. Садики. Удобная транспортная развязка. Ж/Д Тарасовка, несколько маршруток в разных направлении . Рассматриваем все виды расчета, : держпрограммы, ипотеку, наличный. Цена 34000$ . Торг. Агентство. Звоните есть другие варианты.

Продам 1 ком.В Новострое .с документами.ЄʼОселя
olx.ua

Боярка продам 1 кімнатну квартиру, загальною площею 29.2 кв.м. Центр міста. Простора кімната 18,2 кв.м., другий поверх, централізоване опалення, встановлений бойлер, всі комунікації дієві, частково мебльована, центр міста, все необхідне для життя поруч. Документи готові до продажу, перегляд в зручний час.

Боярка Продам 1 кімнатну кв. 29.2 кв.м. Центр міста.
olx.ua

Однушка Жк Аура с. Нове (Боярка) 22 м кВ 3/6 поверх Меблі та техніка 33500$ 1500$/2 комісія (вже входить в ціну) Опалення електро Септик та скважина

1 кімнатна!Без комісії!!! Сучасне ЖК в елітному місці !!!
olx.ua

Пропонуємо на продаж квартиру в Тарасівці як можливість реалізувати свої інвестиції у привабливому регіоні поруч із Києвом! Однокімнатна квартира знаходиться в 4-поверховому цегляному будинку, в районі Тарасівської сільради. Хоча вона потребує ремонту, вона може стати відмінним варіантом для тих, хто шукає можливість власного дизайну та реалізації власних ідей. Зручне розташування: поруч із школою та продуктовими магазинами. Залізнична станція Тарасівка знаходиться в 10 хвилинах пішки, що робить її досить доступною для тих, хто користується громадським транспортом. Зателефонуйте нам для деталей та організації перегляду!

Продаж 1к квартири в Тарасівці Києво-Святошинський р-н
olx.ua

Продам 1 ком квартиру в Боярке .Отличное транспортное сообщение Парк стадион фитнес клуб банк магазины рынки Квартира теплая сухая дом кооператив .

власник
Продам Боярка свою 1ком ул Б хмельницкого
olx.ua
1 - 24 з 36 результатів