м. Бориспіль, продаж , двокімнатної квартири з сучасним ремонтом. Житло розташоване по вул. Соцмістечко будинок 351 (зупинка Орбіта). 5/5поверх. Самий затишний район міста. Загальна площа 47,5м2, кухня 9м2. Санвузол роздільний. Газова колонка Bosсh для гарячої води. Можливий продаж з усіма меблями та технікою, обладнана всім необхідним, є кондиціонер. Неподалік розташовані торгівельний центр «Аеромол», Еко маркет, аптеки, зупинка громадського транспорту(Орбіта), парки та церква в пішій доступності. Ціна: 44000$. Можливий продаж за бюджетними коштами та кредитними організаціями. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Євген. Телефон: 05******55 (вайбер ватсапп телеграм).

м.Бориспіль продаж двокімнатної квартири з сучасним ремонтом
olx.ua

Терміново продам квартиру вул. К. Шлях 39 (У дворі садочок Росинка). Житловий стан. Квартира ззовні утеплена, м/п вікна, нові вхідні двері, лоджія і балкон засклені (балкон новий з виносомк), дві комори. Меблі і техніка залишаються частково (по домовленості).

власник
К. Шлях - 3 кімнати!
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

№ 11. Продаємо двох кімнатну квартиру в центрі Борисполя. Вся потрібна інфраструктура поруч. Новий будинок. Шостий поверх. В квартирі є все необхідне з техніки. Варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, бойлер, газовий котел. Ціна 67 999 у.о. ТОРГ!!!

№11. Продам 2-комн. квартиру в Борисполе, ул. Европейская
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2кім квартиру вул Бабкіна, р-н Еко маркета, 1/9 поверх, с балконом, обща площа 55м2, с/у роздільний, квартира після ремонту, продається с меблями. Балкон засклений. Поряд дитячий садок, школа, супермаркет Еко, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 45.500у.е торг , дана ціна до 22.05.24р.

Терміновий Продаж ! 2к кв. вул. Бабкіна 4, з меблями та технікою
olx.ua

Термінова продажа 1 кімнатної квартири м.Бориспіль вул.Глибоцька квартира знаходиться на 3 ому поверсі 5ти поверхового будинку 3/5 35/17,6/9,1 с/у окремо, балкон засклений, якісний ремонт, з меблями, битова техніка, поряд школа, дитячий садок, магазини, аптека, зупинка, бювет,

Продажа 1к квартира м.Бориспіль вул. Глибоцька 3/5
olx.ua

Продам чудову 1-кімнатну квартиру у м. Бориспіль пров. Бабкіна. Квартира знаходиться на 3/9 поверсі, (не кутова), має зручне планування, в будинку є ліфт. Площа - 37.4//18.2//9.3, є велика лоджія. В квартирі зроблений якісний ремонт (робили для себе), підключена нова сантехніка, бойлер, встановлена чеська ванна, нова красива кухня, в прихожій стильна велика шафа-купе. Є інтернет, лічильники на воду та світло. Квартира тепла, світла, затишна, з доброю аурою. Приємні види з вікон. Біля будинку багато зелених насаджень, є дитячій майданчик та парковка для авто. Рядом розташовані магазин «ЭКО», ТРЦ, школа та дитячий садок, зупинка на Київ. В квартирі ніхто не прописаний, заборгованості з комунальних послуг немає. Право власності більше 3-х років. Власник, без комісії, чистий продаж.

власник
Бабкина переулок, 4, Борисполь, Борисполь, Киевская 43400.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-х к/квартиру неподалік центра по вул. Нова 2 (район Голівуд). Поверх 1/9 п., площа 42/19/8 м2, с/в розд., кахель, бойлер, подвійна лоджія засклена, є гардеробна, тамбур на дві квартири. Опалення централізоване, плита газова. Квартира мебльована та з необхідною технікою. Гарна інфраструктура все поряд: ліцей, садок, магазини, банки, парк Ціна 36 500 у.о., торг Наталія

Новая 2-я улица, 10, Борисполь, Киевская 36500.0 USD
dom.ria.com

Продам велику 3 квартиру 67 кв.м , зроблений ремонт, кімнати всі окремі, с/ в окремий , просторий коридор, двостороння , не кутова, є дві лоджиї застеклені пластиком. В квартирі залишається вмонтована кухня, та шафа купе в коридорі, інші меблі за домовленістю. Квартира дуже тепла в зимовий період.Є варіанти.Торг

Продам 3 квартиру по вул К/шлях
olx.ua

Майже завершені оздоблювальні роботи. Чудовий краєвид. Нежитловий фонд. Площа дозволяє перевести в житловий. Укладені договори на електропостачання, водопостачання, домофон та з ОСББ (вивіз сміття, обслуговування будинку). Ціна 16000$ + оформлення навпіл. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав. Телефони: 05******61 (вайбер ватсапп телеграмм).

Продаж смарт-квартири в центрі міста.
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири на початку Борисполя. Загальна площа 69,2 кв.м, площа кухні 9 кв.м. Розташована на першому поверсі девʼятиповерхового будинку. Три окремі кімнати, два балкони, роздільний санвузол. Зупинка Авіаторів . Розвинута інфраструктура, поруч Еко маркет, ТЦ Аеромол, АТБ маркет, аптеки, школа, дитячий садок. До зупинки маршрутного транспорту 1 хв. Стан житловий. Ціна 68000$ Торг. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав. Телефони: 05******61 (вайбер ватсапп телеграм).

Продаж трикімнатної квартири на початку Борисполя.
olx.ua

Житлові комплекси у Бориспіль

3кімнатна квартира в Борисполі в центрі міста, по вул. Червоноармійська ( Європейська), м/п вікна, балкон засклений та утеплений на 2 кімнати, нові міжкімнатні двері, є кондиціонер. Без комісії рієлтора.

Продам 3кімнатну квартиру в Борисполі
olx.ua

ПРОГРАМА еОСЕЛЯ Продається 3-х кімнатна КВАРТИРА 85 кв.м на вул. У Момоті поряд зі школою №5 м.Бориспіль. - Будинок утеплений панель - Квартира продається з меблями в укомплектованому стані (за бажанням) Квартира 85 кв.м на 10\10 поверсі - кухня 9 кв. - 3 окремі великі кімнати - санвузол роздільний - просторий коридор та хол - балкон та ЛОДЖІЯ Стан хороший У квартирі всі лічильники є у тому числі ТЕПЛО ЛІЧИЛЬНИК. Платіжка по теплу 900 - 1200 грн у зимовий час Розташування: розвинена інфраструктура, школа, дитячий садок, маркет та магазини, маршрутки на КИЇВ 300м. Можливий обмін на будинок Ціна 65000 у.о. 09******72 АН ВАЛІОН

3-х кім. УКОМПЛЕКТОВАНА квартира 82 кв.м по ул В.Момота- еОСЕЛЯ прогр
olx.ua

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними установами. Бориспіль, вулиця Бежівка. Центр міста. Продаж двокімнатної квартири з ремонтом, меблями та побутовою технікою. 3/5 поверх. 52м.кв. загальна площа, кухня 8.6. Двухстороння. Поруч школи, ринок, прямі зупинки в Київ. 49400$, можливий торг. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Вадим. Телефон: 05********19 Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах.

Центр. Можна в гривнях.
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири по вулиці Володимира Момота. 60м.кв., 1/10 поверх. Вся інфраструктура в пішій доступності, Квартира загальною площею 60 м.кв.. Кімнати 20 та 17 м, кухня, 2 санвузла. вікна виходять на тиху вулицю. Можливо під комерцію. В квартирі все залишається. Ціна 45.000$, ключі на руках.

Момота, укомплектована.
olx.ua

Продається трьох кімнатна квартира в центрі Борисполя - 72 квадратних метри. Без меблів. На дев’ятому поверсі. В квартирі наявні лічильники холодної і гарячої води, лічильники: газу світла, кондиціонер, телевізор, пральна машина, плита, холодильник, бойлер. Меблями укомплектована кухня. Дві великі лоджії. Стан на фото. Зручне розташування до магазинів Сільпо, зупинок на Київ.

власник
Продається трьох кімнатна квартира в Борисполі
olx.ua

Продається 2х кім.квартира в житловому стані,1поверх,великий балкон(можливо під офіс,вікна виходять на дорогу),є своя ділянка біля квартири.Поруч школа,супермаркет,зупинка транспорту.Інна

Продається 2х кім.квартира в житловому стані,!
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири у Соцмістечку, (чеський проект). 4 поверх з 5. 2 окремі кімнати, кладова, 2 балкони. Загальна площа 49 кв.м., кухня 8 кв. м., німецька газова колонка. Продається з меблями й технікою. Квартира тепла, світла, ергономічна, зручне розташування: поряд дитячий майданчик, бювет, гаражі, зупинки, супермаркети, школа, дитячий садок, пошта, аптека, лікарня. Доглянутий підїзд, гарні сусіди. Ціна 43500$ В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав. Телефони: 05******61 (вайбер ватсапп телеграм).

Продаж двокімнатної квартири у Соцмістечку
olx.ua

Продаж квартири по вул.Головатого, будунок утеплений, 2006 року побудови. 4 поверх, 72 кв.метри, дві застелених лоджії, кімнати окремі, гарний ремонт, залишаються всі вбудовані меблі і техніка. 65000$ торг . Всі питання за телефоном

Продаж квартири 3 кім. по вул.Головатого( є-оселя, є-відновлення)
olx.ua

Розташована на третьому поверсі п‘яти поверхового будинку. Не кутова і тепла. Загальна площа 35 кв.м. Зручне місце розташування. Поряд дітячий садок, школи, супермаркети, центральний ринок, лікарня, банки, зупинка міського транспорту, тощо. В квартирі зроблено ремонт. тепла та затішна. Є кондиціонер, мебльована кухня. Меблі та техніка за домовленістю. Ціна 40000$ Торг. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав. Телефони: 05******61 (вайбер ватсапп телеграм).

Продаж однокімнатної квартири в центрі Борисполя.
olx.ua

Продам квартиру в центрі міста. Все поруч школа, садок,магазини, супермаркет,зупинки. Квартира в житловому стані. Фото відповідають. Перегляд по домовленості.

Продам 1 кімнатну квартиру вулиця Франка
olx.ua

Продается 3 комнатная квартира в центре,г.Борисполе,82 м2,вторичка. Квартира продается с мебелью и с кухонной утварью, Теплая и уютная, Один балкон. Торг уместен!)

Продается квартира
olx.ua

Продажа 2-комнатной квартиры Борисполь, ул. Завокзальная (микрорайон Проминь). Общая площадь 54 кв.м., жилая 29,6 кв.м. Кухня 8,7кв.м., с/у раздельный. Планировка удобная, комнаты раздельные. Квартира, комфортная, теплая, не угловая. Средний этаж. Состояние жилое, хорошее. Лоджия застеклена. Двери дерево. В пешей доступности вся инфраструктура: школа, супермаркет, детский сад, магазины, аптеки, остановка. Недалеко ж/д Вокзал. Цена 32000 у.е. В собственности более 3-х лет.

Продажа 2-х комнатной квартиры Борисполь, ул. Завокзальная
olx.ua

• Продається 2 кімнатна квартира в ЖК «Первоцвіт» (м. Бориспіль). • Загальна площа - 61,5 кв. м. Квартира - одностороння, вікна виходять у двір, розміщена на 8 поверсі десятиповерхового будинку. • Планування житла: дві просторі кімнати, коридор, кухня з виходом на лоджію та роздільний санвузол. Квартира укомплектоване меблями й технікою, все залишається новим власникам. • У всіх приміщеннях зроблений ремонт. Підведені необхідні комунікації. Опалення – індивідуальне газове. • Квартира відповідає усім вимогам, щодо комфорту, безпеки та інфраструктури майбутніх мешканців. Сам комплекс із закритою територією, під цілодобовою охороною. На території комплексу зроблені сучасні зони відпочинку, ігрові та спортивні майданчики. В пішій доступності школа та дитячий садочок, аптеки, кафе, багато салонів та магазинів різного призначення, зупинка транспорту та ін. 15-20 хв їзди до метро «Бориспільська», «Харківська». • Перспективне місце для щасливого проживання вашої сім’ї! • За більш детальною інформацією телефонуйте 06*********66 Таміла. • Маємо ще багато варіантів чудових квартир, підберемо зручний саме для вас. Дивіться всі оголошення автора. • Ціна: 74 000 $

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК «Первоцвіт»
olx.ua

Продам чудову 2-х кімнатну квартиру. 3-й поверх 9-ти поверхового будинку. Відмінне місцерозташування: 3хв. до центрального міського парку, центру міста. Спальний тихий район в радіусі 100м. знаходяться кафе, піцерія, кавʼярні, місце розливу питної води та бювети, міні маркети, магазини, нова сучасна школа (Бориспільський Академічний Ліцей), паркінг з охороною та багато іншого. В квартирі поміняно всю сантехніку/електрику з якісних матеріалів, підлога паркетна дошка, продається з меблями та всією технікою. Право власності більше 3-х років. Власник. Допомозі в продажу не потребую. Під єоселю не рогзлядаємо.

власник
Квартира центр міста
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів