Продається 4-х кімнатна квартира в Богородчанах, Івано-Франківська область. По вул. Шевченка , чеські будинки. Площа- 92,8 м.кв. 2 поверх( 1 жилий) . Квартира внутрішня, двостороння. Є два великі балкони. Санвузол роздільний. Індивідуальне опалення. Вся інфраструктура поруч( магазини, Нова пошта, лікарня, садочок, школа та інше). Зацікавило, телефонуйте

Шевченка, 7
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира в Богородчанах, Івано- Франківська обл.Розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа - 74,8 м.кв. Квартира двостороння, внутрішня.Є великий балкон. Продається з меблями та технікою. Парковка біля будинку . Дитячий майданчик. Необхідна інфраструктура поруч. Школа і садочок теж поряд. Можна під Є-оселю. Можливе розтермінування до 5 місяців. Зацікавило, звертайтесь.

Шевченка, 84
rieltor.ua

Продається світла та простора 3 кімнатна квартира в Богородчанах . Загальна площа 87.70 м.кв. 2/7 поверх. Будинок цегляний 2010року. Якісний і новий євроремонт, робили для себе(1, 5 роки). Двоконтурний котел. Нові трикамерні вікна, замінені батареї. Підігрів підлоги скрізь, крім двох кімнат. Санвузол роздільний. Зручна локація , сучасне планування, розвинена інфраструктура. Всі меблі та техніка залишаються.

Грушевського, 2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок розташований у мальовничому містечку Богородчани, поблизу обласного центру м. Івано-Франківськ ( 20 км). Квартира з індивідуальним опаленням . Вільне планування. Висота стелі у квартирі стандартна. Є можливість облаштувати другий рівень. Будинок заселений, ліфт працює. Найнеобхідніша інфраструктура у будинку і поруч.

2-к квартира мансарда в новобудові
olx.ua

Продається велика 2 кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в новобудові, є всі меблі і техніка необхідні для комфортного проживання. Квартира має гарне функціональне планування, двостороння, дуже світла, повністю укомплектована кухня, велика вітальня площею 30м2 з електричним каміном, два гардероба, спальна кімнатна з лоджією, роздільний санвузол. Код квартири: 35002261 • 3 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • дизайнерський ремонт; • індивідуальне опалення (газове); • тепла підлога; Дизайнерський ремонт, виконаний з якісних матеріалів, все гарно продумано, є всі меблі та техніка, які необіхідні в побуті, в коридорі шафа купе + дві кладовки. Будинок знаходиться в гарній локації, до Івано-Франківська 15хв машиною, вся необхідна інфраструктура в пішій доступності, біля будинку відділення Нової Пошти, великий продуктовий магазин, заклади харчування. Звертайтеся, щоб дізнатися про деталі та оглянути квартиру.

Квартира 2-к. нобовудова дизайнерський ремонт Богородчани
olx.ua

Будинок розташований у мальовничому містечку Богородчани . До обласного центру м. Івано-Франківська - 18 км. Квартира з індивідуальним опаленням, не кутова, гарний вигляд на місто . Квартира на мансардному поверсі з повноцінною висотою приміщень. Будинок заселений, ліфт працює. Облаштовано дитячий майданчик. Найнеобхідніша інфраструктура у будинку та поруч.

Однокімнатна квартира у зданому будинку
olx.ua

Продаж квартири в Богородчанах. 4 кімнати; 4/5поверх; Цегляний будинок, квартира 2-ох стороння, по всій квартирі паркет. 2 санвузли, є комора. Великий балкон. Дуже гарне планування.

Продаж 4-ох кімнатної квартири в Богородчанах
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в центрі Богородчан від власника. Другий поверх п’ятиповерхового будинку. У квартирі встановлено теплу підлогу та опалення(присутні батареї). Є всі лічильники! Будинок цегляний, товсті стінки, добре зберігає тепло взимку. Квартира двостороння з гарним плануванням. Є величезний балкон на який можна зайти як і з кухні, так і з кімнати. Також продається комерційне приміщення з євроремонтом у цьому ж будинку - 100 кв.м.

власник
Продам трикімнатну квартиру від власника
olx.ua

Продається простора трикімнатна квартира в обжитій новобудові. В квартирі зроблено чорнову штукатурку, підведено всі комунікації. А також: - розведена електрика по всій квартирі -є лічильники на воду та газ -внутрішня -двостороння -є балкон та 2 лоджії -роздільний санвузол -окремі кімнати -зручний 4 поверх -просторий коридор - гарний вид з вікна -двір закритого типу Поруч все необхідне: школа, дитячий садочок, продуктові магазини, супермаркет АТБ, кафе, готель, відділення нової пошти, автобусна зупинка. Неподалік поліклініка, лікарня, парк, річка. До центру Богородчан пішки 3 хв. До центру Івано-Франківська машиною 20 хв.

Терміновий продаж! 3-км сирець в смт. Богородчани, вул. Петраша
olx.ua

3 кімнатна квартира у самому центрі Богородчан. ДЕШЕВО Можливо РОЗТЕРМІНУВАННЯ. Дет. По телефону

власник
3 кімнатна квартира у центрі «НЕДОРОГО»
olx.ua

Житлові комплекси у Богородчани

Продається дворівнева квартира в новобудові в Богородчанах. В квартира змонтоване опалення ( є батареї ) та підігрів підлоги. Чорнова штукатурка стін. Будинок обжитий та заселений.

Продається дворівнева квартира в новобудові
olx.ua

Продається дворівнева квартира в новобудові в Богородчанах. В квартира змонтоване опалення ( є батареї ) та підігрів підлоги. Чорнова штукатурка стін. Будинок обжитий та заселений.

Продається трикімнатна квартира в Богородчанах
olx.ua

Продається готова 3к квартира (перша черга) по вулиці Довженка неподалік Міського Озера в ЖК Козацький від якісного забудовника Socium Developer. У будинку якісні ліфти з системою резервного живлення; просторі холи та приміщення спільного користування, велика прибудинкова територія, благоустрій якої зараз здійснюється. У квартирі: надійні вхідні двері, що гарантують безпеку та приватність; енергозберігаючі панорамні вікна; чистова напівсуха стяжка підлоги; зроблено тепла підлога, опалення, розводка води;котла немає. штукатурення всіх внутрішніх стін; лічильники обліку води, газу та електроенергії. Комплекс на етапі здачі. Телефонувати на вайбер

власник
Квартира 3-х кімнатна ЖК Козацький
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в затишному місці смт.Богородчан,на першому поверсі,над цоколем,тепла,бо знаходиться в середині будинку,зроблено ремонт,мало використовувалась,загальною площею 50 кВ.м,я власник, детальніше по телефону 09*******30

Продам 1-кімнатну квартиру
olx.ua

Двокімнатна квартира в центрі Івано-Франківська по вул. Незалежності з новим євроремонтом ( всі комунікації нові, електропроводка мідна нова, індивідуальне опалення з гарантійним терміном, нові термозберігаючі пятикамерні вікна, нові броньовані двері, вся кухонна техніка з гарантійним терміном) Двері в підїзд з охоронними електроключами тільки для власників квартир Квартира утеплена і економна по комунальних платежах Балкон виходить до кінотеатру Космос а до Драмтеатру 100 м Деталі по телефону

власник
Двокімнатна квартира з індивідуальним опаленням та євроремонтом в цент
olx.ua

зеленій зоні, у 1 км від центру Богородчан, 0, 5 км до школи та садочка, 300м біля. Бистриця Солотвинська.

власник
вулиця Грушевського улица, 29, Богородчаны, Ивано-Франковская 45000.0 USD
dom.ria.com