Продаеться 2к квартира з видом на місто. Продаж квартири в м.Українка вул.Будівельників 8. Загальна площа 49кв.м Поверх 7/9 В квартирі зроблені металопластикові вікна та балкон, квартира утеплена,частково встановлені нові батареї. Наявність своєї окремої кладової кімнати на 7кв.метрів Зроблено косметичний ремонт,окрім ванної кімнати та туалету. Меблі всі нові,встановлений кондиціонер. Мега-зручне розташування будинку,зручна транспортна розвязка. Поряд є все необхідне для проживання - магазини, аптеки, супермаркети.

власник
2-х кімнатна квартира від власника м.Українка
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на вул. Будівельників , 13. Квартира з переплануванням: спальня, і простора вітальня, яка згодом стала дитячою кімнатою, в дитячій є ліжко двоповерхове, за бажанням покупця можна ліжко замінити на кутовий диван. Квартира світла і тепла, в опалювальний сезон плата за тепло не перевищувала ніколи 800 грн. Є водо та Теплолічильники . В кімнатах кондиціонери, і вся побутова техніка Bosh, Ванна кімната велика, з підігрівом підлоги, бойлер на 50 літрів та пральна машина. Квартира в чудовому стані, доглянута та затишна , в стані заходь та живи, є всі меблі та телевізори в кімнатах. Вся побутова техніка працює та в чудовому стані.

власник
Продам 2 кімнатну  квартиру в м. Українка
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаю видову двокімнатну квартиру, двостороння. Власник, без ріелтора. Квартира в ЖК « Райдужний». Туалет з ванною роздільні, балкони склопакет. Ремонт частковий. Можна без меблів та побутової техніки. Торг.

власник
Продаж видової квартири
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-но кімнатна квартира в центрі міста Українка, Київська обл., по вул. Будівельників 1. Загальна площа 32 м2. Квартира з ремонтом, меблями та всією необхідною побутовою технікою. Біля квартири є окреме велике хозприміщення - кладовка. Поруч з будинком знаходиться школа, садок, супермаркети, ринок, ліс, центральна площа міста, набережна Дніпра. До Києва 30 хв. маршруткою, на автомобілі 15 хвилин до метро Видубичі. Квартира підходить як для життя, так і під оренду. Номер телефону власника: +38**************68 Іван Володимирович

власник
Продаж 1-но кімн. квартири без комісії
olx.ua

Продаж від власника без комісії 2-кімнатної квартири в м.Українка, пр.Дніпровський 8. 2 роздільні кімнати. 7 поверх девяти поверхового будинку за "чешським проектом" майже 50 кв.м. включаючи заскляний теплий балкон (див.план) В гарному жилому стані. Видова сторона на набережну та р.Дніпро. Газ. Стояки замінені пару років тому. Дуже тепла, а влітку прохолодна. Є можливість користування загальним балконом, та вихідом до нього. Стінка яка виходить на вулицю утеплена. Всі меблі та техніка що на фото залишаються. Новий ліфт, та чистий підїзд. Загальні двері на 4 квартири. Гарне місце розташування ,поряд вся інфраструктура, школа, садочок, магазини.

власник
Продаж 2-х кімнатної відової квартири
olx.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА. БЕЗ КОМІСІІ. Трьохкімнатна квартира. Під ремонт. Торг.\ СРОЧНАЯ ПРОДАЖА ОТ СОБСТВЕННИКА. Трехкомнатная квартира, без комиссии. Под ремонт. Разумный торг. Адреса: м. Українка, Дніпровський пр-т 18 В зручноу і затишному місті, розташованому поряд з сосновим лісом, добре розвинена інфраструктура. Поруч зупинка громадського транспорту, в 5 хв. набережна Дніпра, чистий міський пляж, пляжі Стугни та Козинки, в пішому доступі супермаркети, ринок, лікарня, аптеки, школи, садочки, музична школа, фітнес-центри, дитячі майданчики, сквер, ліс. Чудові краєвиди. До Києва (м.Видубичі) 30 хв. їзди громадським транспортом через Конча-Заспу. Запрошуємо на перегляди у зручний для Вас час.

власник
Українка, ВЛАСНИК 3 кімн ТЕРМІНОВО \ Украинка, 3 комн, СРОЧНАЯ ПРОДАЖА
olx.ua

Продається тепла та світла 2-х кімнатна квартира . Поруч все необхідне . Знаходиться по вулиці Енергетиків 1 . За додатковою інформацією звертайтеся за номером 09******55 Олександр

власник
Продається 2-х кімнатна квартира по вулиці Енергетиків 1 м. Українка
olx.ua

Продаж гарної 1 кімнатної квартири в цегляному будинку ( 2015 року ) м.Українка вул.Будівельників. Гарний ремонт, продаж квартири з меблями та технікою. Чистий і акуратний підїзд, спокійні і надійні сусіди. Будинок розташований біля соснового лісу. Поруч знаходиться дитячий садок, школа, продуктові магазини, аптека, автостанція.

власник
Строителей улица, 14, Украинка, Киевская 52000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 2-х кімнатну квартиру у м. Українка по вул. Соснова. Зроблений сучасний ремонт, всюди нова електропроводка. Балкон-лоджія утеплений і обшитий вагонкою з можливістю облаштування спального місця. Квартира світла, на дві сторони. Продаж від власника. Кого зацікавило, телефонуйте або пишіть.

власник
Продаж квартири у м. Українка
olx.ua

дом v украинке в корпусе аквамарин . call me on WhatsApp on the number below 380 99-_ 217-_ 5157 995_593-_6040-_94 my name is Archil i am from Georgia. На крише балшая тераса с сан узлом и барбикю. Могу видео паказать

власник
Квартира в украинке . ЖК Аквамарин
olx.ua

Житлові комплекси у Українка

Невелика світла та тепла 2-х кімнатна квартира.Кімнати та санвузол роздільні. 4-й/5 пов. Ремонт жилий, після квартирантів.Двері залізні,всі вікна замінені на металопластикові. Біля дому гарний дитячий майданчик та школа,також супермаркет. Власник.

власник
м. Українка Дніпровський пр-т 2-х кімнатна (власник) 43,4 м2
olx.ua

Квартира у м.Українка, на вул. Будівельників, є можливість перепланування квартири. Вдале розташування будинку, все поруч. Продаж від власника, торг.

власник
Продаж однокімнатної квартири у м.Українка
olx.ua

Продаю однокімнатну квартиру у м. Українка, дуже гарного та зручного планування. 14 поверх, кухня, ванна, спальня, коридор, гардеробна, засклений балкон, підігрів підлоги. У квартирі: підвісні стелі, ламінат, кухня фірми merx, та додаткові меблі. Будинок розташований в прекрасному районі міста біля сосен та річки. Для запису на перегляд прошу писати повідомлення тут, або у вайбер, WhatsApp, telegram +38********35.

власник
Продаю власну квартиру у м. Українка, Київської обл.
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири від хазяїна.Стан квартири жилий,поруч дитячий садок,школа,АТБ,ринок та річка Дніпро.

власник
Продам квартиру
olx.ua