Продаю простору 1.5 кімнатну квартиру Власник , без комісії

власник
Легоцького вул., 19А
rieltor.ua

3 -х комн.3 /4 кирпич Новый район ул.Капушанская 173.две лоджии.104 кв.м.детская площадка.инфраструктура рядом супермаркет Велмарт.АТБ.окна на две стороны дома.ванная 15 кв.м. кухня 18 кв.м.два больших коридора.сан.узел раздельно .комнаты изолированные.отопление автономное.меблированная.интернет.+38********63

власник
3 -х комн.3 /4 кирпич Новый район ул.Капушанская 173.две лоджии.100 кв
olx.ua

1,5к квартира в ЖК «Європейський квартал», що знаходиться в м.Ужгород по вул.Собранецька, 160. Знаходиться на 7 поверсі 8 поверхового будинку. Будинок побудований з високоякісних матеріалів, моноліт цегла, утеплений мінватою 10 см. Додаткова шумоізоляція мінватою між квартирами. По квартирі зроблена розвязка полового опалення по всій площі. Опалення - тепловий насос, це інноваційна технологія опалення та забезпечення гарячою водою, що в рази економить Ваші витрати. Загальна площа квартири: 43 м2. Сучасний швидкісний ліфт, гарна територія, дитячий майданчик, великі панорамні вікна. У будинку зроблено все для комфортного проживання. Продумане планування квартири, що за потреби можна змінити. Будівництво завершено. Чудова інфраструктура: - при вїзді до ЖК знаходяться супермаркт «АТБ», електрозаправка, АЗС, мийки авто; - відділення Нової пошти; - зупинка громадського транспорту; - зручна транспортна розвязка - до центру міста 5 хв, до Словацького кордону 2 хв, до обїзної дороги міста 2 хв; - швидка допомога та міська лікарня; - Ужгородський національний університет в пішій доступності; - Ліс в пішій доступності; Найбільшою перевогою серед інших ЖК міста - є наявність власного (закритого та безкоштовного ) паркувального майданчику, а також гостьово паркінгу перед будинком та паркінгу АТБ, що межує із ЖК, тобто Вам не потрібно хвилюватись за місце для Вашого авто або купляти його за шалені кошти, як в інших ЖК міста. Поруч відсутня інтенсивна забудова на кшталт р-ну Боздош чи Минай - не потрібно стояти в пробках зранку та ввечері. Не потрібно хвилюватися за те, що завтра перед Вашими вікнами "виросте" інший ЖК. Один з найкращих ЖК міста за співвідношенням ціна/якість. Власник. Обмін на котедж/дуплекс.

власник
1,5к квартира (квартира студія) в новобудові ЖК Європейський квартал
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1.5 кімнатну квартиру в тихому районі Ужгорода по вул. Капушанська(буд 177а). Будинок побудований з цегли. Квартира знаходиться на 3 поверху в 5 поверховому будинку. В квартирі є меблі та побутова техніка(кондиціонер, стіралка, посудомийка, духовка, мікрохвильовка.). Свіжий ремонт зроблений був рік тому. В квартирі проживають порядні квартиранти. Поруч супермаркети, автобусні зупинки, торгівельні центри: Епіцентр, ТЦ Токіо, ринок, садочки школи, Всі деталі в приватні повідомлення. Ціна 69 500$(або еквівалент в UAH/EUR) + всі витрати на переписку(Державне мито 1%, пенсійний збір 1%). Також є кладовка на 5м2, ціна по домовленістю.

власник
Продам в хороші руки 1.5 кімнатну квартиру 46м2
olx.ua

Продається квартира в новобудові вул Богомольця 17 без комісії. В квартирі зроблена електрика, сантехніка, поштукатурено, зроблені виводи під кондиціонер, встановлена інсталяція, зроблено виводи під кондиціонер, залита стяжка.

власник
Продам квартиру в новобудові
olx.ua

Житловий комплекс Sky City споруджується забудовником в Ужгороді. ЖК належить до новобудов бізнес класу. Здача обєкту в експлуатацію запланована на 1 квартал 2024 року. ЖК Sky City розташований в Ужгороді. Новобудову можна знайти безпосередньо в районі БАМ по вул. Університетська, 7. Новобуд зводять за технологією монолітно - каркасна. Кількість поверхів у будинку 10, висота стель 2.7 м. Опалення автономне. В цьому житловому комплексі є паркування. Житловий комплекс Sky City відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, транспортна розвязка, наземний паркінг, багаторівневий паркінг. В квартирі зроблений ремонт! Потрбіно доставити тільки меблі і можна жти. Ідеально підходить під бізнес - здачу студентам в оренду, так як знаходиться в 3-5хв до університету УЖНУ. Або самим мешкати поруч з університетом в мальовничому Ужгороді на БАМі.

власник
Продаж квартири, Ужгород, р‑н. БАМ, Університетська вулиця, буд. 7
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира 66.3 кв Контакт +38********50 Розташування: вулиця Академіка Корольова, 9 Район спальний, все максимально близько. Одразу навпроти знаходиться Ужгородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 - 1 хвилина ходьби від квартири Відразу біля школи також є садочок - Навчально-виховний комплекс «Первоцвіт» - 1,5 хвилини від квартири Біля садочка ще одна школа - Ужгородська класична гімназія - 3 хвилини ходьби від квартири Кінотеатр «Доміон» - 3 хвилини ходьби від квартири Фітнес зал «STEPBYSTEP» - 3 хвилини ходьби від квартири Спортивний зал «Фанат» - 3 хвилини ходьби від квартири Магазини: «Зіна» - 1 хвилина ходьби від квартири «Сільпо» - 3 хвилини ходьби від квартири «АТБ» - 5 хвилин ходьби від квартири Найближчі кафе та бари - 3-5 хвилин ходьби від квартири Відділення Нової Пошти №5 - 4 хвилини від квартири Лікарні: Ужгородська міська дитяча лікарня - 4 хвилини ходьби від квартири Ужгородська міська лікарня - 6 хвилин ходьби від квартири Характеристика: Поверх - 4 (всього поверхів 5) Загальна площа - 66 кв Тип стін - цегла Кількість кімнат - 3 Планування - роздільне Опалення - індивідуальне газове Стан - євроремонт Побутова техніка: плита, варильна панель, пральна машина, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник. Мультимедіа: Wi-Fi, телевізор, супутникове ТБ Комфорт: кондиціонер, ванна, паркувальне місце, балкон, лоджія, комора, госп. приміщення. Комунікації: газ, каналізація, вивіз відходів, водопровід, електрика, асфальтована дорога. Інфраструктура (до 500 метрів):дитячий садок, аптека, школа, зупинка, лікарня, поліклініка, ресторани, кафе, кінотеатр, ринок, відділення пошти, магазин, супермаркет, відділення банку, дитячий майданчик.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири
olx.ua

Квартира по вул.Минайська 25 З хорошим ремонтом Залишається техніка та меблі Поруч Сільпо,базар,банки та аптеки

власник
Продається квартира Минайська25
olx.ua

Продаю 2-х-кімнатну квартиру по вулиці Заньковецька 19. Опалення комбіноване. В одній кімнаті газовий конвектор, в іншій електричний обігрівач. Замінені 2 вікна. Є балкон.

власник
2-х  кімнатна квартира м.Ужгород
olx.ua

Квартира складається з двох поверхів площею 91,7 м.кв. та великої тераси 3х8 м. Розміщена в самому центрі міста з гарним видом на старе місто. Чистова стяжка, чистова штукатурка під чистову обробку, проведена електропроводка, встановлені автомати, заведений інтернет, встановлений електричний котел та бойлер, встановлені радіатори, в туалеті та ванні тепла підлога, встановлена рушникосушка. Будинок обладнаний ліфтом, вхід по чіпам у підїзд, закритий двір. Великий закритий двір з парковкою та дитячою площадкою у стилі скал.

власник
Дворівнева квартира 92 м.кв. з терасою+20 м.кв.\центр\Собранецька 26\
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Продам однокімнатну квартиру. Кімната, кухня, коридор, туалет з ванною разом, балкон великий. Адреса Гвардійська 15/1 загальнна площа 32 кімната 19.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Сучасна квартира , в хорошому тихому районі , всі меблі та техніка. Спальня та кухня студія,4 спальні місця . Поруч університет, лікарня , супермаркети, школа та садочок. Для детальної інформації звертайтесь , все покажемо , розкажемо. Провулок Грибоєдова 3а

власник
Комфортна квартира
olx.ua

Без комісії агенства. Продаж від власника!! Квартира у власності більше 10ти років, тож вартість переоформлення низька! Ціну знижено до 15го травня Продам однокімнатну квартиру в центральній частині Ужгорода, вул. Острівна 20, 200 м. від перечинського автовокзалу. Поруч парк, басейн, дитячий садок, супермаркети. Біля 5 хвилин пішки до вулиці Корзо. Перший поверх цегляної хрущовки, є можливість зробити власний садочок перед вікнами. Нові пвх вікна, замінені вхідні двері., є бойлер на гарячу воду. Комора в підвалі Квартира потребує внутрішнього ремонту, наразі здається при побажанні покупця контракт оренди може бути подовжено. Для отримання додаткової інформації, та при бажанні перегляду контактуйте на Telegram/WhatsApp/Viber Вадім

власник
Квартира в Ужгороді
olx.ua

Продам свою однокомнатную квартиру в словацком доме. Квартира находится в очень выгодном и перспективном районе. Честный и эффективный осбб. Адрес : 8 березня 37. 3й этаж. Прямо напротив АТБ и лицея. За домом находится самый большой двор в Ужгороде с детскими и спортивными площадками. Перед подъездом удобная парковка для жильцов дома. В квартире сделан полный капитальный и качественный ремонт. Продуманы все моменты. Полностью новые коммуникации, мебель, техника. ВСЁ ОСТАЁТСЯ ПРИ ПРОДАЖЕ. Есть удобный, сухой и безопасный подвал. Там от квартиры есть кладовая со стеллажом. В комплекте к квартире идёт новый генератор. Такие интересные и качественные квартиры не поступают в продажу. Это исключение ввиду семейных обстоятельств. В квартире прописаны и собственники невоеннообязанные. Поэтому квартира уверенно продаётся без участия ваенкомата и прочих лишних справок. Вниманию риэлторам. У нас есть наш семейный риэлтор - Наталья +38**************07 Её услуги мы оплачиваем сами. По вопросам сотрудничества пишите прямо ей.

власник
Продам 1к словацкий дом новый ремонт
olx.ua

Пропозиція від власника. Царський будинок . Комплекс розташований на першій береговій лінії річки Уж. Ця квартира- чудова інвестиція , як для себе , так і для перепродажу з ремонтом або орендного бізнесу. 2 кімнатна квартира еліт класу 60 кв.метрів знаходиться на 4 поверсі з видом на набережну та якісним ремонтом . Жк знаходиться в центрі міста напроти ресторану Венеції , біля готелю Ужгород. Є два кондиціонери ,пральна машина , посудомийна машина , енергозберігаючий котел з терморегуляцією , телевізор , мікрохвильова , холодильник , духова шафа , варильна поверхня , підігрів підлоги , . В кухні та спальні панорамні вікна. Є два балкони з прекрасним краєвидом на річку Уж . Ванна суміжна з санвузлом. Також в ЖК є особистий дитячий майданчик , консєрж та відео нагляд . Житловий комплекс Перлина побудований компанією забудовником MKV. Обєкт належить до категорії новобудов бізнес класу. Введення будинку в експлуатацію відбулося в 2016 році. ЖК Перлина знаходиться в місті Ужгороді. Комплекс розташований в районі Центр на Словянська Набережна 1. Житловий комплекс побудований за технологією монолітнокаркасна. Новобудова має 7 поверхів, висота стель у квартирах досягає 2.8 м. Забудовник передбачив в новобудові індивідуальне опалення. Розташування новобудови продумане та зручне. Поруч з житловим будинком є необхідні обєкти інфраструктури: школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка.

власник
Продаж 2кімнатної квартири ЖК Перлина біля готелю Ужгород
olx.ua

Пропуную вашій увазі нову дуже сучасну, неймовірно красиву дизайнерську квартиру, кожний елемент виготовлено під замовлення. Квартира розташована в мальовничому комплексі ЖК Сакура, яка має повністю закритий двір та ігрову зону для діток. Квартира 128 м2, повністю всі кімнати мебльовані дизайнерськими меблями від світового бренду з інкрустацією камнями від Swarovski, вся техніка вмонтована світових виробників (духовий шкаф, холодильник, варочна панель (єлектро і газ), мікрохвильова піч, посудомойка, стіральна і сушільна машина…), шикарна і сучасна планіровка Підлога на кухні, ванній кімнаті, зал і холл - широкоформатний керамограніт під мрамор (з єдиним і непреривним малюнком по всій підлозі), водяна тепла підлога, шумоізоляція. Підвіконики виготовлені із білого мрамору, двері скритого монтажу, штори бархат Італія, дизайнерські виключателі і розетки, квартира має відеонагляд (в середені і зовні), охорону, багато функцій на квартирі ви можете керувати прямо з телефону, багато функцій різноманітного освітлення від скритих підсвіток до найсучасніших дизайнер. люстр, багато різноманітних шаф, всі шафи мають різноманітне автономне освітлення як зовні так і в середені, на квартирі багато красивих сучасних дизайнерських рішень. Квартира оздоблена електр. станцією на випадок відключення електрики. Плюс додатково сам газовий котел має свою власну літьєву станцію. Тому ніякі перебої електрики не порушать ваш комфорт. Більше інформації по телефону, продаж від власника без додаткових комісій.

власник
Продаж нової елітної 4к квартири в ЖК Сакура, Богомольця 22
olx.ua

Продаю двокімнатну квартиру(можливий обмін та торг). Комунікації оновлені(відбулась заміна труб, профілактика і чистка електричних приладів), залишиться часткове меблювання (плита, кондиціонер, диван, шафа, тумби, столи, крісло, Холодильник). Підлога деревяна з утепленням, квартира повністю на електриці. Адреса Волонтерів(Верещагіна) 10. Потребуватиме часткової косметики в певних місцях

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Потребує ремонту, всі деталі по номеру 05******07.

власник
Двокімнатна квартира, Ужгород,вул.Бородіна 14, 3 поверх
olx.ua

Нова квартира 67.5 м.кв. з виходом на власну терасу у вигляді альпійської гірки в центрі міста для цінителів ландафтного дизайну з барбекю, без автомобільного шуму самісінький центр міста. Автономне газове опалення, тепла підлога, радіатори, рушникосушка, вінілова підлога. Сучасна кухня з вбудованою технікою (холодильник, мікрохвильовка, духовка, варильна панель, витяжка, умивальник, посудомийна машина 60, підсвітка ). Широкоформатна плитка: туалет, ванна з підігрівом підлоги. 2 кімнати з вініловим покриттям. Наявні ліфти, в т.ч. для інвалідів. Закритий двір, відеоспостереження, парковка, дитяча площадка, зона відпочинку.

власник
2-к квартира 67,5 м з власним двором\Собранецька 26\центр\від власника
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в новому районі. 70 кв.м. Продається з всім. Квартира в чудовому стані. 6 поверх з 9. Чеська панелька. Опалення газове. Можайського 32

власник
Продається квартира
olx.ua

м. Ужгород, вул Єньківська, 23. Продам світлу, простору 2 кімнатну квартиру ( 68 м2) на 2 поверсі 5 поверхового цегляного будинку 2016 року будівництва. Квартира дуже тепла, не кутова, з ремонтом, з меблями і технікою. 2 окремі кімнати, кухня, коридор, сумісний санвузол, кладовка/гардеробна, балкон ( вихід з кухні), вікна на 2 сторони - схід і захід. Опалення- газовий котел. Тихий район, дитячий майданчик, поруч садочок, зупинки, крамниці, Епіцентр. Додаткова інформація за номером, вказаним на олх.

власник
Продам 2-к квартиру в м Ужгород
olx.ua

Функціональна смарт-квартира площею 63 квадратних метри формату "однокімнатна+": - зручна спальня площею 18 кв. м.; - сучасна зона їдальні на 12, 5 кв. м. та кухня площею 12 кв. м.; - просторий панорамний балкон на 10 кв. м., де можна облаштувати зону відпочинку. Прекрасний варіант для молодої родини. У вартість входять: система управління житлом «Розумний дім», стан "під ремонт", семикамерні панорамні вікна Rehau, вхідні двері, цілодобова охорона. За бажанням клієнта встановлюємо теплі підлоги та робимо перепланування. «Sky City» подбає про зручну інфраструктуру та впорядковане подвіря. Зручна система оплати та розтермінування. ЖК знаходиться на вул. Університетській в Ужгороді.

власник
Университетская улица, 7, БАМ, Ужгород, Закарпатская 75940.0 USD
dom.ria.com

власник
Богомольца улица, 22, Новый, Ужгород, Закарпатская 245700.0 USD
dom.ria.com

Від власника в центральній частині по вул. Минайської продається 3-х кімнатна квартира на 4 поверсі цегляного будинку з ліфтом. Квартира готова до проживання (з меблями та технікою). 2 балкона. Ванна та туалет окремо. Рядом Сільпо, ринок, садок та школа.

власник
Минайская улица, 11, Центр, Ужгород, Закарпатская 63000.0 USD
dom.ria.com
123...6
1 - 24 з 139 результатів