Продажа м Тячів центр 3 поверх не углова 60 кв двох кімнатна зроблений євро римонт после римонт жила сімя 15 міс всі деталі за тел в Оренду не здаєтьсся тільки продажа!! 2015 року побудований! Закритий двір паркінг місце для авто!

власник
Продаж квартири
olx.ua

Продається Квартира у місті Тячів, по вулиці Вайди, однокімнатна, з балконом, за деталями звертайтесь за номером, можете писати повідомлення.

власник
Продаю Квартиру у місті Тячів
olx.ua

Квартира з новим ремонтом / меблями/ технікою ( 2 балкона) , три кімнати , замінено всі труби до опалення та каналізації , вся техніка функціонує

власник
Квартира ,Тячів ,  центр , 3 кімнати , оренда ,продаж.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Добрий день, продається квартира в Чеській республіці в курортному містечку Mariánské lázně, продає мій друг він громадянин Чехії тому я вирішив йому допомогти щоб швидше продати якщо когось цікавить пишіть або дзвоніть на +38268630104 Viber WhatsApp telegram продається прямо від власника без посередників дякую за увагу.

власник
Квартира в Чехії від власника
olx.ua

Продається -3х кімнатна квартира ,4/5,з ремонтом,зроблено для себе,ідеальний стан.Жила площа 56,52м2.Залишаються меблі та вся техніка.Є підвальне приміщення,готова для проживання,можна в любий час зветатись для огляду ..Телефонуйте,приходьте дивитися! Прохання,про АРЕНДУ не турбувати!!!Додатково звертатись за телефоном :+38********03. Вайбер по двом контактам.

власник
Квартира 3х кімнатна
olx.ua

Географія Тячів