Продам 3-х кімнатну квартиру в Жовтневому містечку. Кімнати великі, просторі. Квартира на дві сторони. В середині будинку, тепла. 3 поверх. Потребує ремонту. Опалення централізоване, вода, газ лічильники. Поряд з будинком дитячий майданчик, облаштований зелений двір. Школа, зупинка міського транспорту, магазини.

власник
Продам квартиру в Жовтневому містечку
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в районі «Дружба». Ремонт 2002-го року, 2 вікна в кухні та спальні пластикові, засклений балкон та подвійні вхідні двері деревʼяні

власник
Продам власну 3-кімнатну квартиру в центрі
olx.ua

Вітаю! Продам квартиру в болгарському районі, по вулиці Софійська 21. Квартира знаходиться на 4 поверсіта має 3 кімнати. Нещодавно зроблений ремонт всієї квартири Квартира має69 кВ.м , В подвірї є паркінг, дитяча площадка також біля двору є поліклініка, продуктові магазини. На більше запитань відповім по телефону Характеристика приміщення: стан квартири: дизайнерський ремонт Оздоблення стелі: фарбування Підлога (покриття): ламінат Зовнішня обробка: фарбування Комунікації: газ: є інтернет: Wi-Fi Вода: центральне (водопровід) Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: металопластикові о панорамні/ вітринні вікна • кількість камер склопакета: З о вікна на захід • вікна на схіА Опалення: централізоване Підігрів води: бойлер

власник
Квартира 69 кВ.м (Болгарський район.)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру 72,5 м2 по вулиці Миру 1/30. За детальною інформацію звертайтесь за номером +38**************24.

власник
Продаж 3-х квартири
olx.ua

Продаю велику 3х кімнатну квартиру в жовтневому містечку від власника. 3й поверх в 4-поверховому цегляному будинку. Високі стелі, три окремі кімнати, столова, кухня, балкон. Квартира укомплектована меблями та технікою, готова до проживання.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру 74,9кв.м
olx.ua

Здається 3-х кімнатна квартира на нетривалий термін Жовтневе містечко перший поверх, цегяний будинок, є частково меблі, холодильник, пральна машина, бойлер, здається на кілька місяців. Ціна 6000 гривень плюс комуналка.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира на нетривалий термін
olx.ua

Продається затишна квартира в Болгарському містечку по вулиці Софійська 21. Квартира знаходиться на 4 поверсі з вікнами на сонячну сторону, не кутова. Загальна площа квартири 36 кВ метрів, роздільний санвузол. В квартирі зроблений свіжий ремонт, замінена вся сантехніка. Квартира частково мебльована, і майже всі меблі дістануться майбутньому власнику.

власник
Продаж однокімнатної квартири в Болгарському містечку.
olx.ua

Будинок разташован в тихом,спокойном районе,в спальном районе,окружон зелёными насаждениями,ёлочки,берёзки,двор обнесён сеткой и двумя металлическими воротами,подъезд изнутри закрывается на металлическую скобу,сам будинок внешне утеплён пенопластом и внутри квартиры спальня утеплена пенопластом,в квартире целый день солнце,с утра на одну сторону окон,после обеда на другую сторону.Отопление индивидуальное двухконтурный экономный котёл электрогазовый,окна металопластиковые,зделан евроремонт.Будинок здан в 2008 роци.

власник
Продаётся 2хкомнатная квартира
olx.ua

Квартира загальною площею 32кв², металопластикові вікна, поміняні труби на воду, нові міжкімнатні двері (кухня, ванна, кімната, не вставлені) засклений балкон, не кутова, поруч будинок офіцерів, школа та садочок, без ремонту (тільки нова сантехніка), залишається газова колонка, виведені труби на бойлер Залишається плитка (потрібно покласти на стіни)

власник
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартир на 5 поверсі,40 кв.м Містечко китайського Школа / 7,садочок,училище, магазини , зупинка все поряд Квартира з хорошим евро ремонтом Можливий обмін на 3-кімнатну Всі питання по телефону

власник
Продається квартира
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру в центрі міста по вул.Князя Острозького 66 До квартири додається приміщення з погребом Всі питання за тел.09******39

власник
Продам 3х- кімнатну квартиру на 4 поверсі
olx.ua

Квартира 3 -на від власника ( частково з меблями ) в найкращому районі міста. ( по вул. Челюскіна 5) . 1 поверх двохповерхового цегляного будинку ( не кутова, тепла). Загальна площа 66,4 м( житлова 41,9), роздільні кімнати , індивідуальне опалення ( не залежить від електрики!!) , газова колонка, м/п вікна, балкон, лоджія, великий підвал. Затишний двір та парко місце біля будинку. Поруч лікарня, садочок, школа, автобусна зупинка 2 хв . Деталі за телефонами 06***************65 Василь Васильович

власник
Продам 3к квартиру, частково з меблями! 43 тис. у.о. Торг! Власник.
olx.ua

Обміняю чудову затишну 1к квартиру з ремонтом на 2-3к квартиру в Болгарскому або новобудові з доплатою. В квартирі зроблений капітальний ремонт 5 років тому, замінена сантехніка, труби. Більше деталей по телефону

власник
Обмін 1к квартири на 2-3к в Болгарскому
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира в місті Старокостянтинові, Район Жовтневе Містечко. Загальною площею 36 м.кв. Житлова кімната площею 18 м.кв. Не кутова. 3й поверх. Косметичний ремонт. Запрошуємо на перегляд. Швидкий показ. Умісний помірний торг. Дзвонити на вайбер, номер італійський. Власник, Валентина.

власник
Продаю 1 кімнатну квартиру, м.Старокостянтинів, р-н Жовтневе Містечко
olx.ua

3-х кімнатна квартира.Центр міста, поблизу садочки, школи, центральпий ринок. Сантехніку і електропроводку повністю замінено.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з прибудовою загальною площею 97 квадратних метрів по вул Миру 1/33. Своє опалення, є підвал, грати на вікнах, перший поверх. Всі деталі по телефону.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру з прибудовою
olx.ua

Продам трьохкімнатну квартиру біля площі і парку у Старокостянтинові. Квартира складається з окремої кухні 5,5м2, спальні 9,5 м2, спалні 12м2, та кімнати 18м2 (прохідна). Можу залишити меблі.

власник
3-х кімнатна квартира продаж.
olx.ua

Квартира з ремонтом,натяжні стелі,перший поверх,балкон-лоджия на довжину всієї квартири(6 м),засклений ,можливо поставити склопакет на балкон і продовжити квартиру за рахунок балкону. Квартира не кутова,тепла. Лічильник тепла на будинок(500-800 грн/місяць в опалювальний сезон).Тихий двір,стоянка,вул. Миру 1/156

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в Болгарському містечку, світла, тепла, без сучасного ремонту ( жилий стан). Квартира від власника. Лічильники на воду та світло. Поруч школа, садочок, магазини, дитячий майданчик, кіоски.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру в Болгарському містечку
olx.ua

Продається однокімнатна квартира з індивідуальним опаленням . Світла, простора квартира з ремонтом.

власник
olx.ua

Продам трьохкімнатну квартиру по вулиці Попова, в гарному місцерозташування, поруч парк, торговий центр. Квартира знаходиться на першому поверсі, можна під бізнес.06******00

власник
Продам квартиру в Староконстантинове
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру на Франка,39(Індійський).Квартира знаходиться на 4 поверсі,не кутова.Загальна площа 52 кВ метрів,роздільний санвузол.

власник
olx.ua

Продається 3х кімнатна квартира у місті Старокостянтинів, централізоване опалення, є балкн виходить у двір, кладова у квартирі, лічильники, 65м2, поверх 6 ,ліфта не має, потребує ремонту

власник
3 кімнатна Квартира
olx.ua

Продам квартиру. Від власника. Місто Старокостянтинів.Меблі по домовленості. Техніка по домовленості. Загальна площа 76 квадратних метрів. 1 поверх. Одна квартира на поверсі. Індивідуальне опалення. Три кімнатна. 2 спальні. Вітальня(Зала). Кухня. Роздільний санвузол та ванна. Балкон. Підвал 40 метрів квадратних. Також за додаткову плату 2 гаражі перед вікнами. Центр. Біля ЖК Прага. Будинок з білої цегли.

власник
Квартира від власника МОЖЛИВИЙ ТОРГ!
olx.ua
1 - 24 з 37 результатів

Популярні запити

Географія Старокостянтинів