Вітаю ! Продається апарт-готель "Lev Resort" 4*- 5* с. Поляниця урочище Вишні 121-а (Буковель) Забудовник Lev Development. -- Готель зданий в експлуатацію. На стадії високої готовності ! Проводяться внутрішні оздоблювані роботи. Номер розміщений на 4 поверсі Вікна виходять на південну сторону. Індивідуальні лічильники в кожен номер : вода , електрика. Документи на право власності на кожен номер! -- Наповнення номера згідно 4-5* ( зірок). Готель складається : 130 номерів, ресторан, конференц зал на 200 людей, басейн критий і відкритий, великі загальні тераси, підземний паркінг , консьєрж , різна обслуга Котельня для опалення на пелетах , дровах. -- Всі питання вирішує управлінська компанія, Maestro Hotel Management без участі власника. Номер зможе дати від 11% доходу в рік . З презентаційною інформацією можна ознайомитися - на сайті забудовника Lev Developmen. Продається від інвестора , по переуступці договору. Ціна 130000 $

власник
rieltor.ua

Однокімнатний двомісний економ плюс.Все працює. Затишний теплий номер. Для Вашого відпочинку.Номер має 24 м/квад. можу обміняти на квартиру або комерцію у Івано-Франківську або Коломиї

власник
нерухомість у Буковелі
olx.ua

продам апартаменти у готелі Skilandhouse, біля 1-го витягу. Ідеальне рішення вкладення грошей для заробітку та вашого відпочинку, можна співпрацювати з готелем і отримувати свої гроші , за Вас все зроблять. Готель розташований в самому центрі буковеля , поруч 1й паркінг , в самому готелі ресторан пивоварня , Spa все для зручності .

власник
Апартаменти у Буковелі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Готовий ексклюзивний апартамент від FOMICH з власним SPA, рестораном, конференц залом та захоплюючим краєвидом на гори у серці Поляниці! Фіксований гарантований дохід по договору контракту. Розташування: Цей розкішний апартамент розташований у престижному районі Буковелю, що забезпечує не лише чарівний вид на Карпати, але й миті розслаблення та задоволення у власному спа та ресторані. Вишукана обстановка та найвищий рівень обслуговування FOMICH Group Додаткові переваги: - Прекрасний краєвид на гори та Буковель, який дозволить вам насолоджуватися красою карпатського ландшафту кожного дня. - Приватні краєвиди, які забезпечать вам максимальний комфорт і затишок у вашому відпочинку. - Чудове розташування недалеко від всіх основних атракцій Буковелю, таких як лижні траси, ресторани та розважальні заклади. Це унікальна можливість стати власником престижного апартаменту у найпривабливішому гірському курорті України та насолоджуватися найвищим рівнем комфорту та розкоші.

власник
апартамент, Fomich, фіксована дохідність
olx.ua

Продаються апартаменти в Буковелі. Готовий бізнес. Апарт готель Garda (можна знайти в гугл мапс або букінг). Готель уже запущений і працює близько року. Загальна площа 28 м.кв. Є балкон. Будинок цегляний 4 поверховий з зовнішнім утепленням, власна котельня та генератор, вода скважина. Чудовий вид з вікна, апартаменти на 3 поверсі. До витягів 3 км. Хороша окупність проекту, швидше ніж квартира в будь якому місці України + апартаменти завжди залишаються у вашій власності. Дуже цікава пропозиція пасивного доходу, вигідна ціна! Також можна проживати самому оплачуючи комунальні платежі, апартаменти- ваша власність, це не доля в бізнесі!

власник
Апартаменти 28 м.кв.
olx.ua

До Вашої уваги пропонуємо комфортабельні апартаменти в рекреаційній та екологічно чистій зоні, у підніжжя мальовничих Карпатських гір. Продаються апартаменти в апарт-готелі Garda, що знаходитьс в с.Поляниця, розташування до підйомника 1,5км Готель введений в експлуатацію, на першому поверсі знаходиться ресторан. Можливий продаж без ремонту, деталі по телефону. Або з ремонтом під ключ. В готелі є управляюча компанія, яка займається орендою і може примножити Ваш капітал.

власник
Продаж апартаментів с. Поляниця
olx.ua

Житлові комплекси у Поляниця