Продаж квартири в чарівному місті Камʼянець-Подільському. Місцезнаходження: район Смірнова /вулиця Хмельницьке Шосе 17. Про квартиру: - площа 49.6м, 2 окремі кімнати - спальня 15.3 м - спальня 12.1 м з виходом на балко - кухня 7.8 м - санвузол роздільний 1.2м і 2.5м - просторий коридор 7.8м 3 поверх 9-ти поверхового будинку. В квартирі індивідуальне опалення, встановлений газовий котел, два кондиціонери (Ви контролюєте комфортну температуру в квартирі). Квартира ідеально підійде для власників, які поважають тишу та комфорт, поруч є все, що потрібно: - продуктові магазини -косметологія, салони краси -аптека, лікарня -дитячий садочок, школа - поблизу Епіцентр. До центру 10 хвилин, зупинки громадського транспорту в пішому доступі. Ви шукаєте саме таку квартиру ? Вже завтра Ви Власник своєї мрії. Чекаємо на перегляд!

власник
вул. Хмельницьке шосе, 17
rieltor.ua

Центр. Проспект Грушевського 50Б. Новий будинок. Індивідуальне опалення, датчик температури опалення в квартирі. Кондиціонер. Телевізор , гладильна дошка, сушка для білизни, праска, пилісос. Пральна машина разом з сушкою. Не кутова. Власник.

власник
В центрі.  Новий дім. Під ключ. Є все необхідне для життя
olx.ua

Комерційне приміщення в центральній частині міста загальною площею в 400 м2, яке має 3 зовнішні виходи та 1 в підїзд. Є можливість розбити на кілька окремих приміщень. Підійде для магазину, виробництва, магазину-склад, складського приміщення та інше.

власник
None 99000.0 USD
lun.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3х кімнатну квартиру. На цукровому заводі. Вул Максимчука. Окремий вхід. Прибудинкова ділянка. Своє подвіря. Місце під машину. Металопластикові вікна. Стан на фото. Реальному покупцю торг!!!

власник
Продам 3х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на Гагаріна 19.Можливий продаж з меблями та технікою.Велике прохання РІЄАЛТОРАМ НЕ ТУРБУВАТИ.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру , 42,3 квадратних метри,5/5поверх, є лічильники води, частково замінені вікна ,та двері ,житловий стан, квартира знаходиться на м-н Жовтневий , біля парку,гарне розташування, тихий район, поряд дитячий садок ,школа ,магазини, зупинка. За дотковою інформацією звертайтесь за телефоном 06********52.

власник
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в районі рай-лікарні, 140 аптека. Стан жилий .Не кутова. Двохстороння. До центру 10 хв пішком. Хороша транспортна розвязка. Розвинута інфраструктура. Кухня - 10м2 кімнати 17,6/12,9/10,6. Коридор 10,5м2. Вмістима кладовка. Два балкони які виходять на дві сторони. Підвал. Торг. Продаж від власника.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру.
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру за адресою м.Камянець-Подільський вул.Веліканова 2-б. В квартирі встановлено металопластикові вікна, вхідні двері, газовий котел,підведені комунікації. На лоджіях кухні та однієї з кімнат встановлено панорамні вікна. Виконана чорнова стяжка підлоги та змуровані міжкімнатні перестінки, розташування яких за бажанням можна змінити. Квартира розташована на другому поверсі десятиповерхового будинку.Загальна площа квартири 74,8 м.кв. У кількахвилинній пішій доступності розташовані:школа,дитячій садок, зупинки громадського транспорту,парк,ветеринарна клініка,магазин, аптека.

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Продам или обменяю двухкомнатную квартиру на Киев или ближний пригород Киева. Звоните 09*********55

власник
Продам или обменяю двухкомнатную квартиру
olx.ua

Продам квартиру з ремонтом,меблями та побутовою технікою.Новобудова в малоквартирному будинку,гарне місце розташування з власним подвірʼям .Район Руські Фільварки

власник
Продам квартиру новобудова
olx.ua

Житлові комплекси у Кам'янець-Подільський

Продається 3-кімнатна квартира від власника. Район пологового будинку, 2-ий поверх 5-ти поверхівки. Загальна площа - 57,5, кухня - 8,7 Вікна метало пластикові, виходять на схід-захід. Балкон засклений , лоджія переобладнана на робочу зону (фото №4) Підлога в квартирі - паркет, кухня - ламінат. Вся мебель, яка є на фото , залишається. Лічильники встановлені, опалення централізоване. Квартира продається від власника, прохання посередників не турбувати.

власник
Продається 3-кімнатна квартира, Жовтневий
olx.ua

Обмін на дом цікавить. Також розглядаємо усі побажання та пропозиції. 3 окремі кімнати, спальня з гардеробом, а також кухня-гостинна-зала 28м², потолки 3м+ викна 2 на 2м, 2 санвузла. Для хостела Або середньой семьи. Причина продажу велика семья, мало места. 7 дітей. Робили для себе, при огляді переконаєтесь самі. Підвал з стілажами та полками у подарунок. Можливість заряджати електроавто. ЦІНА на обмін. ТОРГ.

власник
Продаж квартири 4 кімнати.
olx.ua

Трьохкімнатна квартира на першому поверсі 78 м.кв. В дуже гарному районі! Поряд університет, школа, садочок, супермаркет, зупинки, сдадіон, парк і багато іншого!

власник
Трьохкімнатна Квартира в новобудові
olx.ua

Срочно продам 2-х кімнатну квартиру • 72 м2 • гарний вид із вікна • 9 поверх з 10 • металопластикові вікна • котел • вхідні двері • вільне планування Недалеко від 14 гімназії ! Гарний та обжитий будинок Окремо продам комору 4 м Торг доречний ! Пишіть у приватні повідомлення , або дзвоніть +38********52

власник
2-х кімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Продам велику 3-и кімнатну квартиру. Квартира розташована на м-ні Жовтневий. 5-й поверх 5- ти поверхового будинку. Кутова. Великі ізольовані кімнати, велика кухня. Балкон та лоджія. Квартира потребує ремонту. Біля будинку великий майданчик для дітей та є місця для парковки авто. Квартира виходить на дві сторони будинку - схід та захід. Поруч школа, садок, паркова територія, багато магазинів та невеликий базар, зупинки міського транспорту. Реальному покупцю - гарний торг.

власник
Продам 3- кімнатну квартиру. М-н Жовтневий.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру з сучасним ремонтом та індивідуальним опаленням. Загальна площа 36,7 кв.м. Поверх 5 із 5. Плюс йде ще велика кладова гарна під домом до нашої квартири! В квартирі є все що необхідно для комфортного проживання: індивідуальне газове опалення, сучасна мебель, пральна машинка, мікрохвильовка, електрична варильна поверхня та духова шафа. В квартирі залишаються мебель кухонна,холодильник,пріхожа, шафа купе! Стіл розкладний ! Квартира розташована в тихому районі Смірново біля Епіцентр,поруч біля будинку дитячий садочок, є школа близько дуже!Гарні та приємні сусіди,дитячий майданчик!Також гарний широкий балкон,усі вікна в жалюзях )Теж залишаємо ) Торг є! Квартира від власниці, з ріелторами не співпрацюю!!! Мій номер 09******45 Анастасія 06******24 -чоловік Віталій

власник
Продам свою 1 кімнатну квартиру у Новобудові!
olx.ua

Продам двохкімнатну квартиру з сучасним ремонтом та індивідуальним опаленням. Загальна площа 50 кв.м. Поверх 5 із 5. Кімнати окремі, санвузли роздільні. В квартирі є все що необхідно для комфортного проживання: індивідуальне газове опалення, сучасна мебель, пральна машинка, мікрохвильовка, газова варильна поверхня та духова шафа. Всі меблі залишаються в квартирі - заїзджай та живи )) Квартира розташована в тихому районі, поруч з пологовим будинком (Жовтнева) Продаж квартири від власниці, з ріелторами не співпрацюю!

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру від власника
olx.ua

Продається дворівнева квартира поблизу центра міста.Квартира з медалями побутовою технікою.Два санвузли, дві спальні, дві великі кімнати сумісні з лоджиями. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону в оголошенні.

власник
Продам двухрівневу квартиру
olx.ua

Продам 1к квартиру 45,9 кв .м , в Камʼянці Подільському, НовоБудова 2 ! Ремонт 2023 р , укомплектована меблями і технікою (вбудований холодильник, пральна машина, кондиціонер, індукційний плита, духовка, мікрохвильовка ) Гардеробна . 09******30 Валерія

власник
Продам 1-к квартиру з новим ремонтом
olx.ua

Затишна 2-кімнатна, сонячна квартира, площею 64 м², 3 поверх, 4-поверхової новобудови, на стадії здачі будинку, є усі комунікації, закритий двір. Кімнати правильної форми, широкий коридор з можливістю оформлення великої гардеробної, 2 балкони, вікна на південь та захід, у великій кімнаті 2 вікна з виходом на балкон, з кухні вихід на 2-й балкон. Встановлено броньовані вхідні двері, 2-контурний котел Fondital, зроблено стяжку підлог та цеметно-вапняну штукатурку стін, готова до чистового ремонту, будинок утеплений зовні 10 см. утеплювачем та оздоблений декоративною штукатуркою. Чудовий краєвид з вікон на каньйон, Старе місто та приватний сектор, розташована в парковій зоні міста, поряд Будинок культури, спортивний та тренажерний майданчики, школа, садочок, аптека, супермаркет, 5 хвилин пішки до центру міста. Вид угоди - переуступка. Торг. Прохання до ріелторів - не турбувати.

власник
2 - кімнатна квартира вашої мрії
olx.ua

Продам власну 2к квартиру з дорогим якісним ремонтом. В квартирі ще ніхто не жив.

власник
2к. квартиру ЖК Нова Будова 1
olx.ua

Пушкінська 35 2 роздільні кімнатни + великий коридор з кріслами як ще третя кімната Суміжний санвузол Гарна простора кухня Нові батареї та новий котел Індивідуальне опалення 1 поверх, чудовий варіант під комерційного так як вікно одне виходить на Дари Поділля та інші магазини. Залишаються всі меблі та частково техніка! Можливий обмін на 2 однокімнатні квартири або гарний будинок в межах міста

власник
Продам від власника 2ну квартиру в центрі з індивідуальним опаленням
olx.ua

Продаж квартири в нововбудові Кам’янець-Подільський Хмельницьке шосе 15, стан на фото, проведена електрика, водопровід та газ. Встановлені лічильники на воду та газовий котел. Загальна площа квартири 78,4 м2, 3 кімнати роздільні, ванна і туалет окремо, 2 балкона (з кухні та вітальні/спальні) З іншої сторони будинку магазини, косметологія, відділення нової пошти, через дорогу дитячий садок і школа, автобусна зупинка, за 200 метрів епіцентр. Власник

власник
Продам терміново квартиру у Нові будові на смірнова
olx.ua

2 кімнатна кв.будинок цегляний. Від власника.Центр.Ринок, поліклініка, супермаркет, школи , дитсадки до 500 м

власник
Продаж квартири
olx.ua
1 - 24 з 53 результатів