Продається повністю з усіма меблями та технікою як на фото. Є абсолютно все щоб одразу заїхати і жити. По всьому периметру утеплено фасад, встановлено ролети, сигналізація та пультова охорона. В самому центрі міста за адресою вул. Соборна 16, смт. Димер, Вишгородський р-н. Біля будинку є все: кінцева маршруток до м. Героїв Дніпра (35 хв. до метро), 2 магазини фора, Аврора, Ева, точки видачі Розетка та Епіцентр, Нова пошта, 2 школи, дитячий садок, парк На авто їхати 25 хв до Києва. Єдиний напрямок до Києва на якому ніколи немає заторів.

власник
2 кімнатна фортеця з усіма меблями та технікою
olx.ua

Продам трьох кімнатну квартиру з невеликою перепланіровкою ( студія ) прибраний перестінок між кухнею та маленькою кімнатою у Димері, ремонт робився на початку 2000 року, тому потребує , Планується перехід з загального опалена на індивідуальне- газове( план затверджений ), це дає незалежне опалення в квартирі, можна включати раніше від центрального і регулювати температуру самостійно. Поряд школа, дитячий садок, відділення Нової пошти та супермаркет Фора, лікарня, Укрпошта. Філія Епіцентр. Фабріка Вікноленд, та фабріка Ярослав. Багато різних магазинів. В неділю базар. Гарна транспортна розвязка ,( Вишгород, Київ, площа Тараса Шевченко,метро Героїв Дніпра, Академгородок ),до міста Києва 30 км. Маршруткой 30 хвилин, машиною швидше. Поряд ліс ( грибні місця ). До Києвського водосховища 10 хвилин. На всі запитання відповім по телефону 09*********67 Капітальний кірпічний сарай з погребом біля будинку у подарунок. Готова співпрацювати з ріелторами. Квартира повністю пуста, готова під ремонт.

власник
СРОЧНО!Продам три-кімнатну квартиру
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в центрі Димера Київська обл., Вишгородський р-н, смт. Димер, Покровська, 1б. Загальна площа - 36,5 м. кв, Кімната - 18,8 м.кв, кухня - 7,5 м.кв з виходом на балкон, санвузол роздільний. Будинок 2002 року, 1/4 поверх. Поруч дитсадок, школа, зупинки, супермаркет, магазини. Від власника, 18000$.

власник
Продаж 1-кімнатна квартира в смт Димер
olx.ua