Продам 1-ю приватизированную квартиру в центре города улица Центральная, 61 (бывш.Ленина), под ремонт, окна деревянные, отопления нет, установлены счетчики воды и газа, 6 этаж 9 этажного кирпичного дома с лифтом и домофоном (в квартире домофона нет). Общая площадь - 36,2кв.м, жилая комната - 19,3кв.м, кухня - 7,5кв.м., ванная комната - 3,3кв.м., коридор - 4,1кв.м., встроенный шкаф - 1,2кв.м, балкон - 0,8кв.м (не застеклен). Высота потолков - 2,5м. Долгов нет! Теплая и сухая! Не угловая! ТОРГ на отопление!

власник
Продаю 1-ю квартиру в Вольногорске, ул.Центральная (Ленина), 61.
olx.ua

Квартира по адресу вул.Устенка, 23. Квартира тепла, суха. Газове опалення. Вікна м/п, частково залишаються меблі. Всі подробиці по телефону.

власник
Продам однокімнатну квартиру на 4 поверсі, 5ти поверхового будинку
olx.ua

Квартира 2 комнатна , 5 поверх, Углова, газове опалення, б. Миру 8.

власник
Квартира 2 комнатна
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двухкомнатную квартиру с индивидуальным отоплением 4 эт.четырех этажного дома по улице Центральная 29 Солнечная сторона, утеплена, крыша сделана ,металлопластиковые окна. Добрые хорошие соседи. Рядом находится больница, рынок, супер маркет,садик, школа, банк,парк.

власник
Продам двухкомнатную квартиру с индивидуальным отоплением
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру, по адресу Центральная 31а. Под ремонт, есть балкон. Не угловая, второй этаж. Электрическое отопление.

власник
Продам квартиру
olx.ua

Оголошення від власника ! Готова до співпраці з ріелтором ! Вулиця центральна 29А Південна сторона 2 поверх Встановлені пластикові вікна Балкон засклений деревом Є газовий котел Квартира тепла .

власник
Продам однокімнатну квартиру Вільногірськ від власника
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира, 2 поверх ,не вуглова м. Вільногірськ Дніпропетровська область Від власника,по вулиці Молодіжна ,24/2 7500 ₴ торг Звертатись за телефоном 09******63

власник
Продається 1 кімнатна квартира м. Вільногірськ
olx.ua

2-х кімнатна квартира по вул. Гагаріна 5, без ремонту,але охайна на 1 поверсі 5 пов. будинку з меблями, опалення газове + бойлер. Без боргів, документи в порядку, продаж від хазяїна без посередників. Вийшли з дому і зразу дитячі садки №2 і №3 школа №3.

власник
Продам двухкімнатну квартиру
olx.ua

В квартире сделан хороший ремонт, на полу листы OSB, в коридоре и кухне сверху ламинат, в комнате линолеум. Полностью заменена проводка, новая канализация, окна, бронированые входные двери с тепло и шумоизоляцией. На окнах решётки. Расположение на 1 этаже в середине дома. Интересует только обмен на 2-х или 3-х комнатную квартиру. Рассмотрим все варианты. 09********41 Александр

власник
Обменяю квартиру
olx.ua

Квартира посімейного , спiльного заселелення росташована на 7 поверсі 9 поверхового будинку та складаеться з 3-х кiмнат житловой плошею 38.7 кв.м у тому числi 1-а кiмната 17.1 кв.м, 2-а кiмната 11.6 кв.м, 3-а кiмната 10.0 кв.м, кухня площею 6.9 кв.м, ваной кимнати плошею2.6 кв.м вбиральнi 1.3 кв.м , коридору 10.8 кв.м , та двума вбудованими шафами 1.2+0.4 кв.м . Квартира обладнена 2балконам 1.0+2.7кв.м Загальна площа квартири 65.6 кв.м. Квартира обладнна электроотоплением с видиленою потужнистью на квартиру 7 квт .Знаходиться за адресою Молодіжна 48б. Квартира под ремонт .

власник
Продам 3 кiмнатна кварира . Под ремонт
olx.ua

Продам 2х ком. квартиру выведену с жилого фонда г. Вольногорск ул. Центральная напротив парка 42м2 электрическое отопление разрешённое потребление 10кв индивидуальный кабель ввода электроэнеэргии заменены стояки холодной воды и канализации. Торг уместен.

власник
olx.ua

Трикімнатна затишна квартира. Всі кімнати роздільні. Другий поверх дев’ятиповерхового будинку. Будинок у зручному тихому місці. В однохвилинній доступності школа, д/садок, продуктові павільйони; в п’ятихвилинній – ринок, супермаркет. Утеплена ззовні пінопластом. Металопластикові двокамерні вікна. Два великих «французькі» балкони. Два типу опалення – газовий котел + електричний котел. Двозонний лічильник електроенергії. Поміняні труби каналізації та водопостачання у санвузлі та кухні по всьому стояку. Великий коридор. Дві кладових. Вхід з під’їзду відокремлений тамбуром на 2 квартири. Домофон. Житловий стан. Можливо з меблями. Продаж можливий за житловим сертифікатом за зруйноване житло.

власник
Трикімнатна затишна квартира
olx.ua

Продам 3 комнатную квартиру на 5 этаже, под ремонт в центре города.Реальному покупателю очень хороший торг.Цена 14000$.Звонить после 17:30. 09*********89 Наталья.

власник
Продам 3 комнатную квартиру на 5 этаже
olx.ua

В центрі міста. Ремонт 2023 року. Газовий котел 2023 року. Варильна поверхня електро/газ. Продається з усією технікою, меблями і посудом. Замінена вся електрика, сантехніка, труби опалення (сховані в підлогу). Тепла підлога в ванній кімнаті, кухні студії і коридорі. Повністю облаштована дитяча кімната ( в нейтральних кольорах) і спальна доросла кімната ( з гардеробною). Додаткові фото для потенційних покупців. Тел. 09******91

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продам квартиру. Трёхкомнатная, второй этаж, не угловая, 61 м². Квартира готовилась под перестройку. Поменяны только окна и балкон.

власник
olx.ua

Квартира у чотирьох поверховому будинку. За технікумом

власник
Двокімнатна квартира м. Вільногірськ
olx.ua

Продам свою 4-х комнатную квартиру. Район 15 Бульвара. Рядом парк,рынок,магазины . Балкон и лоджия застеклённые металлопластиком. Индивидуальное газовое отопление.Счетчики на всё. Окна пластиковые.Кладовка .Санузел раздельный. Крыша не течет. Рассмотрим варианты обмена на 2-х или 3-х комнатнатную. По всем вопросам звоните.

власник
4-х комнатная квартира
olx.ua

Продается 3 комнатная квартира по улице Гагарина, находится на 1 этаже не угловая. В квартире установлено газ отопление, на кухне и в одной комнате стоят МП окна, для удобства в квартире есть кладовая. Ремонт в квартире старый, но как вариант для проживания и по желанию заниматься ремонтом возможно. Звоните

власник
3-х комнатная квартира
olx.ua

Продається двокімнатна квартира у центрі міста. Поверх 4/5, тепла і затишна. Дуже маленькі витрати на газове опалення в зимку, суха. Квартира після капітального ремонту: *замінена електрична мережа у 2023 р, є стабілізатор напруги на всю квартиру. *Автономне газове опалення, проєкт 2023 р. Новий газовий котел та комунікації; *всі вікні і балкон замінені на метало-пластикові; французький балкон; *ремонт у ванній виконаний у кахелі, ванна замінена на душову кабіну. Гарний вид з вікон. Квартира знаходиться у центрі міста: поряд міський парк, школи, бювет, аптеки, стадіон, палац культури. За додатковими питаннями прохання звертатися по телефону

власник
Продам 2хкімнатну квартиру
olx.ua

Продам двухкомнатную жилую квартиру в центре над простором. комнаты раздельные, кладовка ,санузел совместный, большой коридор.окна пластиковые одно выходит во двор второе на дк. Солнце дообеда в одной комнате после обеда во второй. Отопление электрическое узаконено. . Балкон застрелен. третий этаж середина дома. Квартира тёплая. раздельн

власник
Продам двухкомнатную квартиру
olx.ua

Продам власну 3 кімнатну квартиру в новому районі Вільногірська. Знаходиться на Бульварі Миру, розташована на 5 поверсі з 9. Квартира утеплена, має лоджію та балкон. Кімнати не суміжні, автономне (газове та/або електро) опалення. Усі вікна, а так само двері на лоджію і балкон МПО. Квартира з відмінним ремонтом, суха і тепла. Поміняно каналізацію на пластик. Частково залишу меблі, а так само всі кухонні меблі. У 2 хвилинах піша АТБ і новий ринок. З усіх питань звертайтеся за телефоном.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру 61 кв/м Вільногірськ
olx.ua

Продам двухкомнатную квартиру. Квартира без ремонта. 3 этаж, угловая, балкон застеклён. Квартира сухая и теплая. Окна пластиковые. Отопление газовое. Возможен торг.

власник
olx.ua

Продам 1-к квартиру в м. Вільногірськ в центрі міста (бульвар Миру), 4 поверх, 29.4 м. кв., під ремонт. Є вода, газ, електроенергія, (опалення нема) квартира має три теплі стіни від сусідів, південна сторона. Тихе спокійне місце, мало автомобілів, спортивний майданчик, дитячий майданчик, школа, дитсадок, 2 хвилини пішки до церкви, АТБ, до ринку і до інших магазинів. 8.5 $

власник
1-к квартиру продам м.Вільногірськ бул.Миру, центр
olx.ua

Однокімнатна квартира з ремонтом, на 5-му поверсі (дах відремонтований, не тече), з меблями та іншими зручностями. Без боргів, документи у порядку. Продаж без посередників - від хазяїна. Вул. Гагаріна (близько до центру міста), через дорогу дит. садки № 2, № 3 та школа № 3.

власник
Продам однокімнатну квартиру з ремонтом та меблями у Вільногірську
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів

Шукай квартиру по локації