Продаётся квартира 45,6 кв.м. по переуступке в ЖК Гранд Виллас, Ворзель. 3 этаж 5 этажного дома. В квартире будет установлен итальянский газовый котёл Ferolli, заведены комуникации, машинная штукатурка стен, застеклен балкон. Из такой квартиры можно сделать евро - двушку. На данный момент дом практически достроен, закончены внутренние и наружные работы, идёт подключение дома к газотранспортной системе. Ориентировочное время сдачи начало 2024г. Комиссия за переоформление у застройщика 4%.

власник
Продам 1к квартиру 45,6 кв.м в Ворзеле, ЖК Гранд Виллас по переуступке
olx.ua

Продам полностью готовую Меблированую с техникой квартиру Квартира все обставленная техникой В пешей доступности вся инфраструктура Также квартира находится в лесной зоне ВОРЗЕЛЯ, с потрясающим воздухом . В квартире имеется большая кухня 14 кв. Гардеробная комната При желание можно сделать 2-х комнатную

власник
Продам квартиру Ворзель
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 1-кімнатна квартира. У Ворзелі "Гранд Вілас". Квартира на першому поверсі, поверх високий. Квартира тепла та світла. Необхідні меблі і техника є.Територія закрита.На будинках встановлені камери відеоспостереження.Тиха,зелена зона. На території є магазин,дитячий майданчик Поблизу є ліс,зупинка біля КП містечка. Підїзд чистий, спокійні сусіди.У пішій доступності вся інфраструктура, потрібна для комфортного проживання: Звонить на Ватсапт, Вайбер, Телеграм.

власник
продается квартира в Ворзеле
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю свою нову квартиру в новому будинку, 2 кімнати , на другому поверсі дитяча. Квартира з меблями і з ремонтом(трохи не закінчений) невелика гардеробна у спальні +підвальне приміщення особисте. ЖК Гранд Віллас Додаткові фото скину , пишіть у телеграм на номер мою. Техніка , меблі , все купували і робили для себе.

власник
Квартира двух ярусна
olx.ua

Продаж без % для покупця! Чудова 1 кімнатна квартира в клубному будинку в Ворзелі на вул. Будівельників 21а *Неймовірно затишне місце, природа, гарна розвʼязка, закрита територія. *На закритій території три клубних будинки, паркан, електричні ворота. *Площа: 42 м2 +( ще балкон не врахований 7 м2 загалом 49 м2), кімната 15.3 м2 яка має вихід на балкон, кухня 12,4 м2 яка має вихід на балкон. *Квартира укомлектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою: кондиціонер(інвертор mitsubishi), власне опалення двох контурний котел, пральна машина, газова плита та духовка піч Samsung, витяжка, мікрохвильова піч, ТВ ( не смарт), WI-FI роутер. *Кухня італійська всі шафи дверцята з доводчиками, антипригарная столешница. *Є велика гардеробна. *Бронедвері (метал 4мм) з італійськими замками, та обшиті корабельною дошкою *Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка: Парки, Озеро, різноманітні ресторани та кафе, супермаркети, відділення Нової Пошти, банки, аптеки, амбулаторія та багато іншого. *Додатково можемо домовитись, власне паркомісце на території (пульт для відкриття воріт) паркомісце розташовано так що можливо заряджати електро авто, *Також є власна кладовка велика. Вартість: 41000 $ (еОселя, сертифікат відновлення, також можлива розстрочка без відсотків) Документам більше 3 років, Квартира вільна.

власник
Продаж квартири 1к Ворзель, Буча, Ірпінь (еОселя, розстрочка без %)
olx.ua

Велика однокімнатна квартира в лісопарковій зоні, такое э ще окреме підвальне приміщення за доп плату 4-ий поверх пятиповерхового будинку. 52,7 кв.м., Продаж від власника!

власник
Велика квартира, з окремим підвальним пріміщенням
olx.ua

Продаю свою однокомнатную квартиру в 19 доме по переуступке. Уже возведён 4 этаж из 5 и вставлены металлопластиковые окна и балконные блоки. На фото 4, 5, 8 - реальное фото квартиры. Окончание 3 квартал 2025. Оформление без доплат и комиссии. Кладовка 3,2 кв.м. бесплатно. Индивидуально отопление - двухконтурный котел Феролли (оплачен 26000 грн). Сами живём в ЖК Grand Villas, и очень довольны. Территория закрытая и охраняемая. Уже сдано и заселено 11 домов. Детские площадки и парковки на территории. Прямые маршрутки от комплекса на Киев, электричка. Рядом школа, садики, магазины. Сдача дома со всеми центральными коммуникациями (вода, газ, электричество). Интернет. Цементно-песчаная штукатурка стен, лоджия утеплена и застеклена. Звоните, отвечу на все вопросы. Хорошая инвестиция, самая низкая цена в регионе.

власник
Квартира однокомнатная Гранд Виллас с кладовкой
olx.ua

Квартира площею 35,6 на 5 поверсі мансарда вільного планування(можливо зробити перекриття чи балкон для окремої кімнатки це приблизно +10м2 додаткової площі) Здача будинку 3 квартал 2025 року , до осені цього року роблять перекриття даху і заходять на внутрішні роботи то ж можна домовлятися із забудовником і робити мін роботи (розвести електрику , 2й поверх і т.д по домовленості із забудовником) Територія закритого типу, на центральному вʼїзді охорона , інші заїзди за наявності пропуска (номер телефону вибивається в базу і по дзвінку відкривається шлагбаум) На території дитячі майданчики, поруч з будинком тенісний корт, на центральному вході є магазинчик , кафетерій. На території шиномонтаж. На даний момент вже будується 5й(останній) поверх будинку, роботи йдуть активно. Здавання будинку з усіма центральними комунікаціями (вода, газ, електрика). Інтернет. Цементно-піщана штукатурка стін, лоджія утеплена та засклена. В ПОДАРУНОК йтиме підвальне приміщення (комірка) в підʼїзді площею 3,4м2!!! Оплата 13т$ та !!!! Додатково !!!! 7т$ (на сьогоднішній день, можливо на момент вашої покупки ця сума зміниться ) до 30.06.2025 можливе розтермінування від забудовника ЖК знаходиться в мальовничому місці курортному містечку Ворзель чисте та свіже повітря, містечко далеке від міської метушні , спокій і природа. Чудова транспортна розвʼязка неподалік 10-15хв пішки електрички на Київ (їхати до ст.Святошино-25хв) , поруч із жк зупиняються маршрутки, на Київ прямує 3 траси (Варшавка, Житомирська та Ірпінська) Поруч школи та садочки(також нові сучасні збудовані в 2023) Забудованик надійний, вже збудовано і здано 11 багатоквартирних будинків! Оформлення по переуступці !!!

власник
Квартира 1к Гранд Вілас
olx.ua

Продам двохрівневу квартиру 121 м2. Ремонт робився для себе, повністю авторський дизайн. По всій квартирі розведена тепла підлога з датчиками температури по кожному приміщенні. Вихід з квартири на свою ділянку 1,5 сотки. Кондиціонери, приточно-витяжна система, відеоспостереження. Автономне опалення. Є окремий вивід електроенергії під генератор або акумулятори. Звʼязок через telegram, whatsapp, viber. Також к приміщенню є підвал 18 м2 (ціна підвала обговорюється окремо)

власник
Квартира Grand Villas 121 м2 з двориком. Ворзель
olx.ua

Житлові комплекси у Ворзель