Продам однокімнатну квартиру Богородчани по вул Шевченка . Хороша локація, все близько. В доброму стані (не здавалась в оренду), ремон робився для себе (підігрів підлоги, продумані деталі). Кухня і деякі меблі залишаються. В додачу велике підвальне приміщення для зберіганння речей.

власник
Однокімнатна квартира, Богородчани (хороша локація, в доброму стані)
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в центрі Богородчан від власника. Другий поверх п’ятиповерхового будинку. У квартирі встановлено теплу підлогу та опалення(присутні батареї). Є всі лічильники! Будинок цегляний, товсті стінки, добре зберігає тепло взимку. Квартира двостороння з гарним плануванням. Є величезний балкон на який можна зайти як і з кухні, так і з кімнати. Також продається комерційне приміщення з євроремонтом у цьому ж будинку - 100 кв.м.

власник
Продам трикімнатну квартиру від власника
olx.ua

Хто не хоче робити ремонт а просто купити меблі на свій смак і уподобання та створити комфорт так, як Вам до вподоби , тоді ця квартира для Вас, 2х кімнатна квартира в м.Богородчани в німецькому буд. по вул.Шевченка навпроти дитячого садка. Квартира знаходиться на другому поверсі, кімнати окремі та просторі, загальна площа 55кв.м.,зроблено ремонт поміняно вхідні двері, сантехніка, поміняно труби, нова душова кабіна,унітаз, поставлено новий щиток розподільчий все підєднано. Квартира простора, тепла, сонячна. Великий балкон. Зручне розташування, поруч садок, школа, стадіон, лікарня, магазини. Також є підвал в дуже хорошому стані. Документи до продажу готові. Продаж від власника. Мрії мають збуватися.

власник
Квартира Богородчани
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається готова 3к квартира (перша черга) по вулиці Довженка неподалік Міського Озера в ЖК Козацький від якісного забудовника Socium Developer. У будинку якісні ліфти з системою резервного живлення; просторі холи та приміщення спільного користування, велика прибудинкова територія, благоустрій якої зараз здійснюється. У квартирі: надійні вхідні двері, що гарантують безпеку та приватність; енергозберігаючі панорамні вікна; чистова напівсуха стяжка підлоги; зроблено тепла підлога, опалення, розводка води;котла немає. штукатурення всіх внутрішніх стін; лічильники обліку води, газу та електроенергії. Комплекс на етапі здачі. Телефонувати на вайбер

власник
Квартира 3-х кімнатна ЖК Козацький
olx.ua

Продам квартиру в новобудові. Поруч з центром міста. Зручна локація,вся необхідна комерція в пішій доступності,розвинута інфраструктура,багато зелених зон на території. Квартира світла та тепла. Двохрівнева,на першому рівні велика кухня-студія з лоджією. По квартирі виконані чорнові роботи,тепла підлога,котел,виводи під батареї. Чудовий варіант,телефонуй та уточняй деталі!

власник
Новобудова поруч з центром.Богородчани
olx.ua

3 кімнатна квартира у самому центрі Богородчан. ДЕШЕВО Можливо РОЗТЕРМІНУВАННЯ. Дет. По телефону

власник
3 кімнатна квартира у центрі «НЕДОРОГО»
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру в пятиповерховому будинку, в тихому та затишному містечку. Дитячий майданчик, школа , садочок неподалік. Транспортні звязки, супермаркет найблищий 100м від будинку. Квартира продається частково з меблями: спальня, кухонний, плита+духовка+витяжка. Ванна кімната, роздільний санвузол ( новий) Сантехніка нова Вмонтоване освітлення Камін на дровах, розводка по кімнатах Утеплений фасад, звукоізоляція від сусідів забезпечена! Запасний котел двох контурний Підвальне приміщеннЯ Можливий торг! МОЖЛИВО ПО ПРОГРАМІ!

власник
Продам 2х кімнатну квартиру в Богородчанах
olx.ua

зеленій зоні, у 1 км від центру Богородчан, 0, 5 км до школи та садочка, 300м біля. Бистриця Солотвинська.

власник
вулиця Грушевського улица, 29, Богородчаны, Ивано-Франковская 45000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Богородчани