Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК “Софія”,в Агрономічному, по вул.Центральна,2а (раніше вул.Мічуріна,2а). Загальна площа: 40,3 кв.м. Житлова площа: 19,9 кв.м. Площа кухні : 12,6 кв.м. Квартира знаходиться на 5 поверсі, над квартирою є технічний поверх. В будинку є ліфт. 2 засклених балкона (з кімнати та кухні). Квартира в чистовому стані, все пошпакльовано, зроблена стяжка підлоги, електрична проводка, двоконтурний газовий котел, радіатори опалення. Навколо розвинена інфраструктура: магазини, кафе, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садочок та школа. До Вінниці 5-10 хвилин на маршрутці. Ціна: 42000 доларів. Можливий продаж по єОселі. Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Центральна, 2А
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в ЖК "Софія". Будинок повністю побудований та зданий, можна приступати одразу до ремонту. Розташована на 4 поверсі, 60 кв. м, велика кухня 15 кв.м., ліфт в будинку. Хороший, тихий двір з дитячим майданчиком, місцями для парковки, поруч школа, садочок, Нова пошта, магазини. Деталі за телефоном!

Мічуріна, 2А
rieltor.ua

Продаж 1 - кім. квартири від забудовника. Здача будинку липень2024 року. Чорнова, електроопалення. Гарний будинок, не крайній поверх. Центр селеща, поруч громадський транспорт. Гарна інфракструктура. Всі питання за телефоном.

Мічуріна, 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здача липень 2024 року. Продаж СМАРТ-квартири. Електроопалення, чорнова . Відмінне розташування, центр селища. Поруч школа, дитсадок, зупинка транспорту, аптека, магазини, прозорий офіс. селища. До Урожаю 7-10 хвилин. Маршрутка до міста кожних 10 хвилин.

Мічуріна, 10
rieltor.ua

Чорнонова квартира в новобудові

власник
можливий продаж по єОселя
Мічуріна, 2а
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Софія МОЖНА ПІД Є ОСЕЛЮ Новобудова АГВ 3 комфортний поверх Тихий спокійний район Добре розвинута інфраструктура комплексу Школа, дитячий садочок, базар : все поряд Запрошую на перегляд Детальніше телефонуйте

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Софії
olx.ua

В будинку вже живуть люди, всі комунікації (окрім газу). Квартира чорнова, секція на черзі здачі. В квартирі батареї та котел. Поруч школа, дитячий садочок, магазини до зупинки 2 хв. Переуступка. (84798)

Продам 3-ох кімнатну квартиру в Агрономічному 4532
olx.ua

Пропонується Вашій увазі двокімнатна квартира в новому сучасному ЖК. В квартирі частково зроблено ремонт- розводка теплої підлоги, покладено кахель, стіни підготовлені до фарбування, або поклейки шпалер. Запрошуємо на перегляд!

Продаж 2к квартири 69 кв. м на вул. Центральна
olx.ua

Продаж смарт квартири в ЖК Каскад село Агрономічне. Квартира загальною площею 28кв.м. знаходиться на другому поверсі. Вікна панорамні з видом у двір. Опалення та підігрів води електричні. Будинок знаходиться в центрі, поруч супермаркет, школа, дит. садок, нова пошта, зупинка транспорту, розвинена інфраструктура. На даний момент будинок на стадії будівництва, здача в 3 кварталі 2024 р. Квартира продається без комісії для покупця. Запрошуємо до перегляду.

Продаж 1к квартири в с. Агрономічне, в Ж.К. Каскад
olx.ua

Продам 2к квартиру в новобуді с.Агрономічне Здача травень місяць Площа-68м2 Поверх 2/8 Дуже гарне планування Роздільний санвузол Квартира продається із зробленим опаленням, теплі поли скрізь окрім спалень, розводка електрики та сантехніки Ціна - 55500$ За більш детальною інформацією звертайтесь 06******51 Олександр

Продам 2к квартиру в с.Агрономічне
olx.ua

Житлові комплекси у Агрономічне

Простора світла квартира 3к з гардинобною, перепланована в 2к для більшого простору. Велика кухня студія, якісний котел. На 2 сторони, 2 входи в підїзд, є ліфт .. Відеонагляд в дворі прт всій території. Сформовано вже ОСББ. Оперативний показ. Дзвоніть . Можна під Є-оселю , та під є-відновлення. Пропозиція від АН Простір

3к квартира продам ЖК Софія Агрономічне
olx.ua

Новобудова, будинок зданий, є право власності, 2 пов, 53 м2, є простора кухня-студія + 2 спальні, окрема гардеробна. Планування згідно з дизайн проєктом, стіни чистові під фарбування, утеплена лоджія. Ліфт, відеонагляд, потужне ОСББ. Світла і дуже затишна квартира продуманого планування!

власник
Квартира 2 кімн Агрономічне ЖК Софія
olx.ua

1 кімн, 42,2м2, 4 пов. Будинок зданий, чудове планування, вигляд на ліс. Відеонагляд, квартира між капітальними стінами. Розвинена інфраструктура, надійний забудовник

власник
Квартира 1кімн новобудова лісопарк
olx.ua

Продаю власну квартиру в ЖК «Софія» с. Агрономічне. 1-кімнатна, чорнова площею 40.6 кв.м. Квартира розташована на третьому поверсі з покращеним для спального місця переплануванням (збільшена ніша під ліжко), просторими кухнею та ванною кімнатою, з двома балконами. Вікна квартири виходять у внутрішній двір. Новий будинок, обладнаний ліфтами, велика парковка, дитячий майданчик. Двір просторий і доглянутий. Поряд магазини, кавʼярні, Нова пошта, школа, садочок, зупинки громадського транспорту, озеро, лісосмуга. Готовий до розумного діалогу на рахунок остаточної ціни квартири. Агентства нерухомості прохання не витрачати і Ваш і мій час.

власник
1-кім. квартира ЖК Софія
olx.ua

Суперпропозиція!!! Продаж. 1 кім.квартири в с.Агрономічне. Новобуд. Здача будинку липень 2024 року. Будинок будується з ліфтом. Квартира - студія. Розташований в центрі селеща. Поруч вся інфракструктура , школа, садок, транспорт ( кожних 10 хв.),магазини. Показ в любий зручний час. Інф. більше за телефоном.

Продаж 1 кім квартири с. Агрономічне( новобуд) Мічуріна.
olx.ua

ЖК Софія в Агрономічному. 3- кімнатна квартира . Чорнова. Площа 90, 6 квадратів. Кухня 25,7 квадратів. Квартира на 2- сторони. 9 секція. Можна під Є- оселю.

3- кімнатна квартира, ЖК Софія, АГРОНОМІЧНЕ
olx.ua

Продам велику двокімнатну квартиру 60 м. кв. Квартира з максимально практичним планування, на 2 сторони. Балкон з кухні-студії, велика ванна кімната, гардеробна, вихід на терасу. В квартирі розведена електрика, поштукатурені стіни, на підлозі - екструдер. Поруч школа, дитячий садок, магазини і зупинка транспорту. Телефонуйте, з радістю відповім на Ваші запитання!

Продам велику двокімнатну квартиру Агрономічне
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Озерний! Загальна площа 43/15/17м2 на 3 поверсі. Гарне планування, велика кухня, балкон. Не кутова. Термін здачі другий квартал 2024 року. Продаж через переуступку, за рахунок продавця. Квартира під чистове внутрішнє оздоблення. Стіни з керамічної червоної цегли. Індивідуальне опалення та підведені централізовані комунікації, на які встановлюють лічильники. Утеплений мінеральною ватою, пінополістиролом. Засклений балкон . Територія масиву буде закрита від сторонніх. Всі деталі по телефону.

Продаж 1к квартири 43 кв. м на вул. Гагаріна 9
olx.ua

Квартира знаходиться в затишному місці, поблизу є все необхідне для комфортного проживання. Квартира з частковим ремонтом: Підігрів підлоги, опалення, повністю перероблена електрика, стіни підготовлені під покраску, плитка зроблена вся, міжкімнатні двері вже куплені, також куплена душова кабіна: потрібно тільки встановити. З ремонту все що треба доробити - ламінат в двох кімнатах та покраска стін

власник
Продам 2х кімнатну квартиру в Вінниці
olx.ua

Продам затишну 1-кімнатну квартиру у престижному районі передмістя Вінниці - с.Агрономічному, що знаходиться в ново-буді ЖК "Софія". Квартира в чорновому стані , що дає можливість втілити свої ідеї та побажання у ремонті. Площа квартири становить 40 м2. Знаходиться на першому поверсі, але на високому цоколі, вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишу та спокій. Опалення індивідуальне газове. Поруч з будинком розташована вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання: дитячий садок, школа, магазини, а також зручний доступ до громадського транспорту. Не упустіть свій шанс створити затишний куточок саме для себе у престижному місці! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером

Продам 1к квартиру (2709)
olx.ua

ЖК Софія. Новобудова. Секція заселенна, можна робите вже ремонт, ліфт працює. В дворі магазин, поруч школа та садочок. Запрошуємо на перегляд. За детальною інформацією телефонуйте по номеру телефону. (104460) .

Продам 2-ох кімнатну квартиру на Агрономічному 4532
olx.ua

Продам велику однокімнатну квартиру 50 м. кв ЖК Софія, с. Агрономічне. Чудове планування, велика кухня -студія 19 м. кв. Вода, каналізація- централізована, індивідуальне опалення, електрика. Будинок вже зданий. Секція 8, документи на руках

Продам однокімнатну квартиру ЖК Софія
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ЖК Агрономічне, на Перемичці, вул. Молодіжна Квартира 45 м. кв. Будинок зданий! Цегляний теплий будинок, 4 поверх. Прекрасне планування, простора кухня, 2 лоджії, МП вікна Steko, лічильники на воду, світло, газ. Місце під гардероб. Нотаріальне оформлення. Поруч транспортна зупинка (маршрутки 10а, 18а, та тролейбус 14а). До Урожаю 10 хвилин. На території є дитячий майданчик. Телефонуйте! Запрошую на перегляд!

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ЖК Агрономічне
olx.ua

Продається двокімнатна квартира 56, 61 кв. м по вул. Мічуріна с. Агрономічне, чудове місце розташування, транспортна розвязка, поруч знаходяться магазини, школа, дитячий садочок. Балкон виходить з кухні, дві роздільні кімнати, просторий коридор. Здача будинку в 2025 році, чудова інвестиція, ціна приємно дивує! По договорі переуступки! Всі деталі по телефону розповім!

Продаж 2к квартири 56.61 кв. м на вул. Мічуріна
olx.ua
1 - 24 з 46 результатів

Географія Агрономічне