Добротный дом с красного кирпича , обложен белым силикатным , утеплен в средине пенопластом, в с.Перебудова,в 10км от г.Нежин, дом 8х10м, газофицирован, участок - 52сотки, летняя кухня с русской печью, в доме камин, туалет и ванная, большой гараж , мастерская , сараи с дубовыми полами (50мм), , канализация, сад, обрабатываемый огород, электричество - 3 фазы, высокий подвал под всем домом, до дома - дорога асфальтирована, возле села лес, рядом (с.Велентиев) местный курорт - озеро с песчаным пляжем возле леса. В доме никогда ни кто не жил , использовался , как дача. Все вопросы - только по телефону !!! Звоните.

власник
Дом в селе с удобствами в Черниговской области
olx.ua

Продам граний двоповерховий дачний будинок в с. Березанка! Матеріал побудови - червона цегла. Будинок загальною площею 45 м2, має дві кімнати + кухня, все в гарному стані, є груба, що дає можливість проживання взимку! Земельна ділянка 5 соток ( приватизована), постійно обробляється, багато фруктових дерев та декілька видів сортового винограду. На території сезонний полив, літній душ. До зупинки громадського транспорта 7 хвилин пішим ходом ! Ціна 4500$

Продам гарну дачу, Березанка
olx.ua

Дачный домик в рн. Березанке не долеко от остановки, домик брус обложечный кирпичом без внутренних робот. Без торга.

власник
Дача рн.Березанка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Порадам дачу в садовому товаристві «Динамо» (Березанка). Дачний будинок у два поверхи розміром 5х3,5: - збудований з білої цегли; - в гарному стані фундамент та дах; - присутня груба; -півдвал. Будинок підходить як для літнього відпочинку, так і для постійного проживання. На ділянці є сарайчик для зберігання садового інструменту. Земельна ділянка 5 соток правильної форми не приватизована, переоформлення у товаристві. На ділянці є сезонний полив. По вулиці всі дачі доглянуті, багато хто проживає на постійній основі. Недалеко зупинка транспорту. Телефонуйте!!!

Дача в с/т "ДИНАМО"
olx.ua

Продам дачу 6 соток и домик в 10 км от Чернигова, с/о "Березань", район Березанка. Домик деревянный, обложен кирпичом. На первом этаже кухна/прихожая 9,7м2 и комната 16,3м2. Второй этаж мансарда, обшивка деревом не закончена. Подведено электричество, отопление печное (печка - грубка с плиткой). Вода сезонная для полива. Участок огорожен и обработан, находится возле трассы, близко к остановкам и магазину. Участок и домик приватизированы, все документы имеются.

власник
Продам дачу в Березанке, дом и 6 соток, с/о "Березань"
olx.ua

Продам дачу под жилье недалеко от города в живописном и тихом месте в Березанке. Земля обработана, есть заезд для машины. Продуктовые ларьки работать на постоянной основе. Дом общей площадью 35кв.м. В дом заведен свет. Отопление твердотоплевное . Дом очень хорош как для отдыха так и дня проживания. Возможно это тот дом который Вы так долго искали?

Продам дачу в Березанке
olx.ua

Продам гарну, доглянуту дачу в Березанці! Дуже зручне сполучення з містом ! Від будинку до центральної дороги 5 хв пішим ходом ! Земельна ділянка 5,5 соток ( не приватизована), постійно обробляється, є плодові дерева , квіти. Центральний полив. 2- поверховий цегляний будинок: 1- й поверх: кухня, кімната, є гарна груба, що дає можливість проживання взимку. 2 - й поверх: простора кімната. Поряд хвойний ліс! Гарна пропозиція, як для відпочинку, так і для постійного проживання! Ціна 5000 $

Продам гарний дачний будинок,  Березанка
olx.ua

Чудово, коли є місце, куди ти можеш поїхати на вихідних всією сімєю і просто відпочити від міської метушні. Пропонуємо Вашій увазі дачу в Березанці, дві ділянки по гарній ціні. Трохи подробиць: - 10 соток землі з гарним жилим будиночком. - Є додаткова будівля, яку можна переобладнати під гостьову. - В будинку є світло. - Також працююча груба, яка обігріває два поверхи. - Дві повноцінні кімнати, невеличка кухня. - Є сухий погріб. - На ділянці літній душ, туалет. - Плодові дерева, полуниця. - Поруч проживають сусіди цілий рік. Телефонуйте вже зараз і влітку Ваша сімя відпочиватиме на СВОЇЙ дачі! Реальному покупцеві, торг!!! Можливий продаж кожної ділянки, окремо!!!

Продам дві дачні ділянки в Березанці.
olx.ua

Продам приватизированную дачу на Березанке в обществе Здоровье. Находиться чуть дальше середини от траси. На участке есть домик, беседка, душ, туалет. Есть фруктових деревья, виноград.

власник
Дача приватизированная
olx.ua

Продається затишна дача з будинком на 5 сотках землі, розташована в мальовничому селищі Березанці.Ділянка розміщена в зеленій зоні, що дозволяє відчувати всі переваги екологічно чистого повітря, ліс поруч.Відмінне місце для відпочинку та віддалення від міської метушні. На ділянці є централізоване водопостачання та скважина (треба почистити не користувались давно, але це дешевше ніж нова 100%)

власник
продам дачу Березанка
olx.ua

Продам дачу в СТ « Динамо » Зручне сполучення з містом ! Земельна ділянка 5,5 соток ( не приватизована), є плодові дерева, виноград, квіти. Центральний полив 2- поверховий цегляний будинок: 1- й поверх: кухня, кімната, є груба, що дає можливість проживання взимку. 2 - й поверх: кімната. Поряд хвойний ліс!

Продам дачу в СТ « Динамо», Березанка
olx.ua

Продам доглянуту дачу. Березанка, садове товариство "Снов"янка", вулица Довга, передостання зупинка автобусу, від траси до дачі 7 хв. пішки. Будинок 2-х поверховий, червоний кирпич. Земельна ділянка приватизована. Світло, камін, скважина. Земля 5 соток - чорнозем. Ціна 3600 у.е., торг, домовимось.

власник
Продам доглянуту дачу в Березанці
olx.ua

У дачному масиві "Березанка", у товаристві "Березань" є дача, яка чекає свого нового хазяїна. Колись вона оброблялась і годувала всю сімю. А тепер стоїть пуста, самотня і не хоче товаришувати з бурянами, але мусить. Бо вже нема тих працьовитих рук, які її обробляли. Може знайдуться охочі і придбають ділянку (5соток) з будиночком (2 поверхи і підвал), сарайчиком, загальним водопостачанням, огороджену сіткою. Друзі,  може є в когось  охочі, пишіть.

власник
Нерухомість-дача-Березанка
olx.ua

Продається дача. Д/М Березанка. Содове товариство "Сновянка". Не приватизована. 2- поверховий будинок. Централізоване водопостачання. Плодові дерева, кущі, полуниця, виноград. Дача продається з меблями, холодильником, господарським інвентарем.

власник
Продається  дача. Д/М Березанка
olx.ua

Продається дача в садовому товаристві «Вогник» в Березанці від власників. Дача не приватизована. Комфортний атмосферний будинок трикутної форми – ідеальний варіант для вашого відпочинку. Друга лінія від дороги, поруч зупинки. До зупинки 3-4 хвилини. Зручно добиратись до міста. (15-20 хвилин) Є як дачний, так і будь-які попутні автобуси. Будинок двоповерховий з піччю та каміном. (Усе працює) на першому поверсі: веранда, кімната-кухня та основна. На другому: дві кімнати. Вода - скважина, залишаємо мотор. (Усе працює) Отоплення - піччю В основній кімнаті зроблений косметичний ремон: стіни обшиті гіпсокартоном, на підлозі осб, поклеєні шпалери та покладений леноліум. Є камін. Із меблів та техніки залишається: два дивани, що розкладаються, столи, шафа, холодильник. Усі встановлені вікна - пластикові, окрім веранди. Є сарай та туалет, літній душ на вулиці. На території є два дерева вишні, одне аличі та одна слива. Ростуть піони та тултпани .

власник
Дача в Березанке
olx.ua

Дачный домик есть:погреб,колодец,гараж,курятник,Московская трасса 3 км ,электричка 500 мтр,лес 300 мтр

власник
Продается дача заячи сосны
olx.ua

Продається дача в садовому товаристві "Мечта". Повноцінний будинок на 2 поверхи + чердак. 6,5 соток землі. На участку є літній душ, туалет, скважина. Влітку централізований полив. Будинок опалюється піччю. Дача оброблялась до активних бойових дій. Продаж від хазяїна. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Дача Березанка Мечта
olx.ua

Знаходиться в с.Хвилівка До жд переїзду. В гарному і доглянутому стані. З документами все ок.

власник
Продам.  дачу .Хвилівка
olx.ua

Дачний двоповерховий цегляний будиночок в с. Талалаївка до переїзду. В будинку є світло. Для обігріву та приготування їжі робоча пічка. Вода на території - скважина, також є колодязь. Ділянка 8 соток. Ціна 5900$. Торг. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Дача в с. Талалаїка до переїзду
olx.ua

Продаємо дачу в БЕРЕЗАНЦІ ! Земельна ділянка 10 соток , дача доглянута. Електроенергія , вода , полив !! 5 хвилин від зупинки , СТ "Лаванда" вул. Озерна Груба , 2 великих кімнати ! Є туалет на вулиці та сарайчик! Фруктові дерева та кущі вже на ділянці!! Звертайтеся за номером!

Гарна дача В БЕРЕЗАНЦІ
olx.ua

Продам дачу за Полуботками, с.т. Лісове, 5,5 соток, будинок, свердловина, є можливість підключити світло.

власник
Продам дачу біля Чернігова, за Полуботками, с.т. Лісове
olx.ua

Продам дачу в Березанці. Дача знаходиться в 10ти хв. їзди від міста. Площа: Ділянка 5 соток. Будинок двоповерховий, цегляний, всередині сруб, вікна деревяні. Дах - шифер. Ділянка огорожена. Комунікації: Електрика, вода (свердловина власна + централізований полив). До зупинки 3 хв. пішки. Є як дачний так і будь-які попутні автобуси.

Продаж чудової дачі в Березанці.
olx.ua

Ділянка 5 соток, Березанка дачі. Є вода - технічна, для поливу, світло. Недобудований будиночок. Ділянка приватизована. Дача стоїть як будинок-коробка.

власник
В продажі дача.
olx.ua

20 соток, пахотного участку 8 соток, чудовий молодий сад, багато кущів: смородина, ангрус, порічка. Сортовий виноград, малина, клубника. Є льох. За більш детальною інформацією телефонуйте 09******77

власник
Продам дачу в селі Богданівка
olx.ua
1 - 24 з 52 результатів

Популярні запити