От собственника, приватизированная дача в СО «Мичуринец» ул.Спаская (бывшая Краснофлотска). Покупали себе с перспективой под жилье, НО поменялись планы! 10 минут хода от конечной остановки автобуса №4 (от кольца), машиной 10 минут от центра города, нормальный заезд. Земля приватизирована 0,6 га., правильной формы, ровная. Кирпичный домик, 1 этаж: 1 комната+ коридор+подвал, 2 этаж: мансарда. На окнах решетки. Участок расчищен от старых деревьев, с перспективой под молодой сад. Хорошие соседи, многие живут круглогодично, некоторые поменяли целевое назначение земли и прописались. 95*****74Инна. 50*****01Неля. Торг уместен.

власник
Дачный дом (будинок) с землей
olx.ua

!!!Читайте описание до конца !!! Добротный,усиленный, светлый Дом-Дача(на даче не нужно платить дань мафии-дармоедам) Мега тёплый Дом из газоблока. Окна Rehau-3стекла,энергосберегающие. Дом жилой,полностью от А до Я. Можно заходить и жить. Качественный Евроремонт для себя делали,всё новое и качественное. Панорамные окна Гараж. Подсобные помещения. Дроварня. Интернет. Солнцезащитные ролеты. Свет. Своя вода. Своя канализация. Отопление твёрдотопливное Приватизированный участок с садом. Камин. Итальянская реверсивная система вентиляции. Дубовый паркет. Дубовая лестница на металлокаркасе. Кондиционер. Электростанция,для бесперебойного электричества. Плодовый сад. И много чего другого... Газа нет и не будет- только полный кретин и невежа стремиться к нему, переплачивая в тридорога,в то время,когда этот самый газ по Конституции является достоянием Народа. Тем более с нынешними событиями и ценовой политикой на энергоресурсы. С окон дома вид на ратушу,калинку,хотинскую. Локация-район александри,ул.лесная(р.Лисний Узвиз) По вопросам пишите в Вайбер,ВатсАпп 05*********33 Подъезд/заезд к дому круглогодичный. Идеальное место для жизни с детьми! Таких мест,с подъездом, с панорамным видом на город единицы на все Черновцы! Если Вы мечтали жить на своей земле,в своём особняке,на природе,как в Карпатах,в тишине,с чистым воздухом,просыпаться под пение птиц,но в тоже время быть в непосредственной близости к городской инфраструктуре(калинка, ашан,эпицентр,школа,садик,новая почта,банки),то Вы на верном пути. ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО! Желающие посмотреть дом-ознакамливайтесь Изначально с районом,местностью и подъездом к дому. Дублирую-ознакамливайтесь Изначально с районом,местностью и подъездом к дому. Такого,что приехали и Вам показали дом внутри-такого нету,приезжайте осматривайте сначала дом снаружи,дорогу,место расположение и тому подобное. Как это сделать? Находите ул.Лесная(Ресторан Лесной Узвиз) И прямиком никуда не сворачивая по гравийной дороге 1 км.вверх. Если после проделанного, желание приблизиться к своей мечте у Вас усилилось, тогда звоните! Всем удачных покупок!

власник
Дом с видом на Черновцы
olx.ua

Продається 2-поверховий дачний будинок з земельною ділянкою біля Калинівського ринку. Вулиця Гайова, 26 (садівниче товариство «Прут»). Загальна площа будинку 99,30 кв.м. Побудований з керамблоку. Фундамент з/бетон моноліт, перекриття з/бетон моноліт. Можна перевести з дачного у житлову нерухомість. Земельна ділянка 0,0497 га (присвоєно кадастровий номер). Зручне розташування на рівнині. Є електрика, питна колонка, можна підключити газ. Ціна включає витрати на переоформлення. Перегляд об’єкта – по суботах. Пишіть, телефонуйте 05*********71

власник
Продається будинок біля Калинівського ринку
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу по вулиці Веренчанська.До будинку проведене світло,інтернет,є пічка робоча,криниця.В середині одна кімната,кухня і маленький коридор,є горище на всю хату.На горищі є можливість зробити кімнату повноцінно.Є підвал.ділянка вся загороджена сіткою.Вікна металопластикові та двері броньовані.

власник
Продам дачу
olx.ua

Дача район вул. Стефаника регулярно ходять 2 маршрутки 36.37 будинок цегла 6х5 підвал будувався для себе в гарному стані земля 6 соток приватизовано тел. 09******78.

власник
Дача вул. Стефаника
olx.ua

Продається приватизована дача з участком.Будинок штукатурений, є підвал, кафельна пічка ,колодець,світло,газ балон,6 соток, вул.заставнянська,передостання зупинка маршут 6, товариство,зелені пагорби

власник
Продаю дачу з участком
olx.ua

Продається цегляна дача біля лісу на горі в Садгорі. Дуже гарне розташування. Поруч всі будинки з постійно проживаючими сусідами. В будинку є 2 кімнати, кухня, коридор, ванна. Всі комунікації проведені. Колодязь. Вигрібання яма. Інтернет. На горищі можна зробити ще одну кімнату. Є великий підвал (погріб). Є допоміжні приміщення. Біля будинку гарна земельна ділянка. Більш детальніше за телефоном.

власник
Дача в районі вулиці Александрі Садгора (біля лісу)
olx.ua

Будинок 4 на 7 м. В ньому є кухня, кімната, коридор. Проведена електрика. На території є родючий фруктовий сад. Ростуть вишні, черешні, яблуні, груші, горіхи, виноград, полуниця, малина. Всі питання по тел. 09******20

власник
Дача 5.5а на рощі поблизу вул. Вижницької
olx.ua

Продам жилий будинок - дачу по вул. Краматорській, р-н Цецино, садівниче товариство «Рута». Дата завершення будівництва - 2015 рік. 200м від кінної бази, 100 м від асфальтованої дороги. На вулиці декілька будинків, де постійно проживають. Поруч ліс. Будинок 100 кв. м., обжитий, з гарним ремонтом. 4 мебльовані кімнати: 1-й поверх - велика вітальня, коридор, кухня, санвузол з душовою, вхід в підвал, 2-й поверх - невелика вітальня, дві спальні (велика і меньша), велика комора-гардеробна, балкон, вихід на чердак. У вітальні на підлозі дубовий паркет, в другій вітальні і спальнях - березова паркетна дошка. В коридорі і кухні на підлозі плитка. Санвузол потребує внутрішнього оздоблення і встановлення сантехники. Будинок утеплений пінопластом 10-ю. Взимку тепло, влітку прохолодно. Встановлені 5-ти камерні пластикові вікна Болена. На другому поверсі в одній зі спален вихід на великий, критий балкон з мальовничим видом. Будинок повністю укріплений стяжкою з товстої арматури по периметру і зроблена бетонна отмостка. Дах накритий якісною металочерепицею. Опалення - на дровах, 3 кафельні пічки. Будинок дуже теплий. Газ - 50 м від будинку. На ділянці свердловина, встановлений насос. Будинок розташований на приватизованій ділянці 0,10 га з садом з фруктових дерев, виноградників і горіхів. На ділянці встановлений літній туалет. Ділянка огороджена сіткою по периметру. Є паркомісце для авто.

власник
Продам будинок з садом по вул. Краматорській (р-н Цецино), т-во «Рута»
olx.ua

Продаю будинок, господарство, можливо дача! Знаходиться у мальовничому, тихому, невеликому селі Дорошівці, Чернівецької обл., на березі Дністра. Буковина. Чудовий теплий дім! Опалення газовий котел. У минулому році змінили систему опалення, труби, батареї. У кожній кімнаті працюючи грубки, а також велика кімната-лежанка). Криниця у підвалі. Сан вузол с теплою підлогою. В селі працююча школа, дитячий садок, крамниці. Мальовнича природа! Звертатися у повідомлення або дзвоніть з 9:00 до 21:00.

власник
Продається будинок, господарство, дача
olx.ua

Продается дом Хотинский р-н,с.Рашков для любителей уединения и тишины вдали от городской суеты. Дом внутри очень уютный. Общая площадь 55,8 кв.м. Общая площадь земли составляет 35 соток. Сам дом саманный. Четыре комнаты, между комнатами есть печки. Можно топить дровами. В кухне осталась так же печка (грубка). На ней можно готовить, а так же и спать. В дом проведен газ. Свет тоже есть. Есть разводка труб под душевую и для унитаза, так же проведена вода в кухню. Есть колодец возле дома, есть родник. В доме есть минимально мебель, посуда, холодильник. Сарай кирпичный. Подойдет для любителей рыбалки или экологического отдыха. До Днестра ведут две разные дороге одна длинее по которой можно проехать и машиной примерно 1.30 км - пешком 19 мин и вторая от дома пешком по прямой дорожке -7-10 минут . Автобусная остановка 5 минут от дома. К дому можно подъехать на машине. Есть два магазина, ресторан. Документы в порядке, готовы для купли - продажи.

власник
Продам дом как жилье или дача возле Днестра
olx.ua

Продам будинок 105 кв. з великим підвалом в селі Киселів на куті, велика ділянка 27 соток. Чудове місце, хороші сусіди. В хаті 2 печі, ніхто не жив, чорнова штукатурка всередені, без ремонту. Документи всі на землю є, на будинок немає.

власник
Дом, дача, будинок
olx.ua

Продається дача на березі Дністра в с. Макарівка Кельменецького р-ну. На ділянці розміром 7 сот. Розміщений будинок в трьох рівнях. В цоколі- гараж 27 м.кв. ( умивальник, пральна машина, резервний бак на 1500 л води). На першому пверсі (27 м.кв ) розміщена кухня студія з побутовою технікою, камін, туалет з душовою кабіною. На другому поверсі розміщена спальня 27 м. кв. з плитою-буржуйкою. На 1-му та 2-му поверхах є великі балкони по 7 м.кв кожен з видом на р. Дністер. Також з 1-го поверху є вихід на терасу з мангалом (9м.кв) з видом на сад на задньому дворі. У дворі облаштована зона відпочинку під накриттям, крита дроварня та вуличний туалет. Будинок облаштовано каналізацією (вигрібна яма) та водопроводом. На ділянці є садок з фруктовими деревами. Ділянка огорожена доботним парканом висотою 1,7м та має під‘їзд з двох сторін. Ділянка знаходиться на другій лінії, до води 150 м. Перед дачею є ще одна ділянка розміром 6 сот. на першій лінії з виходом безпосередньо до води, яку можна придбати окремо. Підведено світло та воду. Дача продається з меблями та побутовою технікою. Додаткові фото та відео скину у вайбер. Правопосвідчуючі документи на будівлю і землю в порядку. Допоможемо з оформленням цивільно правової угоди.

власник
Дача на березі Дністра в с.Макарівка
olx.ua

Продаётся дачный участок 4,3 сотки, приватизированный. На участке двух этажный деревянный домик, колодец. В домике есть две комнаты, коридор и погреб. есть свет ,но мы отключили можно подключить. От дачи до остановки конечной 27 маршруткой 5 мин. ходьбы. Можно и 4 маршруткой чуть дольше минут 10 минут. На участке растёт малина. виноград ,плодоносные деревья. 6000 дол.+ оформление за вас счёт. От владельца.09******62

власник
Продаётся дача от владельца вул, Степового конечная 27 маршрутки.
olx.ua

12 соток біля вишкі , Е сад ставок ,Дуже гарне і тихе місце …………………….. звоніть : +38********30

власник
Срочно! Продам дачу 12 соток  Е сад ставок ,Дуже гарне і тихе місце
olx.ua

Продається дачний будинок в місті Вашківці. Знаходиться дім в центрі міста, неподалік від траси. Збудований в 70х роках з каменю, 2 кімнати 40кв метрів (кухня та гостинна), веранда, покриття даху металеві листи, є підвал, проведена електрика, свердловина для води, 35 соток землі. Дзвоніть за номером телефону зображеному на фото або пишіть.

власник
Продається будинок в місті Вашківці
olx.ua

продам дачу коло лісу цецено товариство трикотажнік від зупинки пішки іти 15 хвилин легким шагом дача у власності продається два участкт олним лотом по 6 соток по факту загальна площа 12 соток але можна використовувати 20 соток землі є будинок з дерева та сарай багато дерев виноград кірниця рядом радом живуть люди вулиця жила є проїзд до дачі ціна за 2 участки 3000$

власник
дача коло лісу цецено трикотажнік
olx.ua

Терміново продається Дача новий будинок 10 сот землі садок молодий з дерев 7 яблунь вишня черешня малина персик ітд.два заїзди газ поруч у сусідів світло є проводка нова пічка на дві кімнати в тому році викопав криницю.є готовий проект ще на дві кімнати і санвузол в мансардні.тілки руки прикласти і хмару грошей.дорога асвальт маршрутки через кожних 15хв до міста 2 хвилини на машині.знаходиться перед знаком Біла. По документах вже біла.присутній торг.Продажа в звязку з тим що терміново потрібні гроші.додатково можу скинути відеообзор.ціна 14тис Дол

власник
Дача з ділянкою.
olx.ua

Продається цегляна дача розміром 5Х6. Веранда, 2 кімнати, підвал на бетонній основі, 8 соток земельної ділянки. Сад, город. Знаходиться у житловому масиві. Придатна для проживання. Район Роша.

власник
Продається дача, придатна для проживання
olx.ua

Продается дом/дача в дачном районе Варница г. Хотын Черновицкой области, Участок площадью 6 соток. Дом кирпичный, проведено электричество. Колодец рядом возле дома. Недалеко от дома небольшое озеро и лесная посадка. Возможен торг За дополнительной информацией звоните по номеру 06******57

власник
Дом, дача, участок, земля Хотын Варница
olx.ua

Срочно.Продаю однокімнатну дачу з мансардним поверхом і ділянкою на 8 соток, 30 кв. м, ВулДимківська, район Роша Стинка, Чернівці.Є кадастровий номер.На всі питання відповім потелефону чекаю вашого дзвінка. СРОЧНО !

власник
Продаю однокімнатну дачу з кадастровим номером(срочно) власник
olx.ua

Дача знаходиться не далеко від маршрутної зупинки! Маршрутки - 36,37. Усі запитання по телефону! 09******82

власник
Продам дачу, зручне розташування
olx.ua

Продається дача з чудовим краєвидом на річку Дністер (50-70м)на підвищенні в селі Рашків 35км від міста. Ціна вказана за земельну ділянку 0,125га.Є можливість купити ділянку від 0,125-0,5га.Використання можливо,як для дачного будівництва так і для відпочинкового комплексу.Світло є,газ є можливість.По периметру дачі висаджено близько 10 горіхів (віком 40+років,гарний додатковий заробіток). Деталі по телефону: +38********83.

власник
Дача на Дністрі с.Рашків.
olx.ua

Дача в районе стрельбища Цецино, 6 соток. Домик деревянный есть небольшое помещение для инвентаря, находится отдельно. Можно подключить электричество, (все подготовлено). Земля приватизирована. Два заезда. Рядом живут люди. По всем вопросам звонить на номер указанный в обьявлении

власник
Продам  дачный участок на Цецино
olx.ua
1 - 24 з 42 результатів