Пропонується до продажу добротний дачний двоповерховий будинок поблизу с.Чехівка у садовому кооперативі «Чайка 2». Дача розташована у мальовничому місці поблизу р.Дніпро, що дозволить щодня насолоджуватися гарними краєвидами та пляжним відпочинком. Будинок побудований на капітальному фундаменті, стіни з білої цегли, розташований на земельній ділянці правильної форми загальною площею 5 соток. Будинок складається з трьох кімнат, кухні та веранди. В будинку пічне опалення, що дозволить зігрітися в будь-яку пору року. На ділянці є власна скважина, сарай, літній душ та туалет. Є виноградник та фруктові дерева. На всі додаткові питання відповім додатково. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

кооператив Чайка 2
rieltor.ua

Продам дворище в с.Вереміївка. Черкаської обл. Золотоніського р-н. Гарне місце для саду, або під перебудову... Звоніть, та питайте шо цікавить!)

власник
Дача, дворище, дом, земельный участок/продам! площадь; 0,26га
olx.ua

Продам дачу возле села Чеховка в кооп. Монолит. 6,5 соток. Участок приватизирован. Все документы есть. Земля пригодна для огорода. Электричество есть. Санузла в доме нет, только в сарае из дерева (надо строить новый) Скважины нет. Ремонт на первом этаже с советски времен (пригоден для отдыха в летнее время) Отопления ни в каком виде нет. Второй этаж без ремонта. До Днепра 1,5 км. Общая площадь 75 м2.

власник
Дача в кооп. Монолит
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу, в чеховке , в дачном кооперативе монолит. Три участка рядом, 25 соток. Возможен обмен на квартиру, автомобиль . По всем остальным вопросам звоните!

власник
Продам дачу с большим участком
olx.ua

Продається ділянка з недобудовою. В садовому товаристві Чайка -2. біля с. Чехівка Черкаська обл. Приватизована. 0.505 га.

власник
Дача недобудована
olx.ua

Продам дачу біля с.Чехівка кооп. Моноліт. Спокійне тихе місце, де можно відпочити. Біля дачи є річка (5хв пішки), дніпро, на теріторії є маленький магазинчик, можно підключити інтернет, поруч порядні сусіди. Будинок із 2х поверхів. 1. повех кухня і велика кімнат, груба на два поверхи. 2. Поверх спальня, балкон. Є скважена, душ і туалет на вулиці. Реальному покупателю торг.

власник
Продам дачу с. Чехівка, Моноліт
olx.ua

Продам дачу в кооперативі Світанок. Вигідна пропозиція для дачника. Поруч річка Дніпро - це мекка для рибалок, бо там є рибні місця. Також дачний кооператив розташований під лісом, а це віддушина для грибників. Дача з двох ділянок по п`ять соток, що розміщені одна навпроти одної через дорогу. На першій ділянці розташований будинок з мансардою. Побудований з цегли. Має три кімнати, кухню та веранду. В будинку є діюча груба для опалення та приготування їжі. У дворі декоративна водойма, бесідка, скважина, фруктовий сад та зручності. Друга ділянка з гаражем та сауною. А також на ній розташований фруктовий сад та виноградник. За нею є також ділянка в постійному користуванні. А далі – ліс. Поруч канал та, через дорогу від кооперативу річка Дніпро. Кооператив розташований за 35 кілометрів від Черкас.

Продам дачу у Світанку поруч з лісом та Дніпром
olx.ua

Продаж з усією технікою та меблями! Під кількістю кімнат (5 штук) мається на увазі спальні загальною площею 59,8 кв. м. Будуть питання – дзвоніть чи пишіть.

власник
Будинок (дача), с. Лящівка, Черкаська область, Чернобаївський район
olx.ua

Продам чи надам в оренду дві суміжні дачні ділянки з будинком і садочком для тих хто надає перевагу відпочинку і праці в затишному куточку біля річки. Тел: +38********65

власник
Дача біля річки, поруч із с. Чехівка
olx.ua

Гарний теплий будинок бiля Днiпра,мае 4 кiмнати,приватизований ,продается з меблями ,2.5 км вiд села Чехiвка та 30 км вiд Черкас,всi питання можна по телефону або подивитись.

Продам двоповерхову дачу бiля Днiпра та лiсу
olx.ua

Продається дача. Черкаська область, Золотоніський район. Неподалік ліс, річка. В кооперативі Хімік. 26 км. від Черкас 10 км. від Золотоноші, Двоповерховий цегляний будиночок, 2 кімнати, кухня, веранда,льох, на території 2 скважини , туалет, металевий вагончик 20м2. Загальна площа 12 соток (2 участка) Коператив житловий, 3 тисячі ділянок, добре охороняється, є магазин, православна церква, 2 автобусні зупинки, автобус ходить 7 разів на день. Мальовнича місцевість: по периметру лісу, грибні села, на території кооперативу 4 озера та річка Золотоношка, гарна риболовля, 5 км до річки Дніпро.

власник
Дача в кооперативі
olx.ua

Продається будинок в с. Чехівка, вул. Грінченка (Горького) 28. Загальна площа будинку 49,3 м². Житлова площа 21 м². 3 кімнати. Стіни будинку глино очеретяні, обкладені цеглою, потребує ремонту. Є додаткові надвірні споруди: погріб, сарай, криниця, огорожа. Будинок знаходиться на земельній ділянці загальною площею 48 соток. Ділянка приватизована, правильної прямокутної форми. Чудовий чорнозем, фруктовий сад, виноградник. В кроковій доступності ліс, річка Золотоношка, до річки Дніпро 2 км., до м. Черкаси 30 км. Кадастровий номер: 7125184400:02:000:0723. Цільове призначення: 01.03 Для ведення особистого селянського господарства. Вартість: 5000$. Не втрачайте час та можливість, телефонуйте нам 09******57, 06******30. Приходьте на перегляд та приймайте рішення про покупку. Нехай наша пропозиція буде Вашим кращим вибором.

Будинок під дачу та огород в селі Чехівка неподалік від Дніпра
olx.ua

Продам дачу в селі Коврай Чорнобаївський район поруч ставок та дніпро, газу нема вода на улеці

власник
Продам будинок під дачу
olx.ua

Чудове затишне місце. Всі питання по телефону чи смс

власник
Продам дачу
olx.ua

В будинку дві кімнати + одна на другому поверсі, зроблено косметичний ремонт, є літня кухня На у частку 6 соток є сарай для інструменту, літній душ, туалет, колонка з електронасосом. На землі висаджено плодові дерева. Поруч річка і два озера, ліс. Є де порибалити і відпочити.

власник
Дача кооператив Хімік
olx.ua

Пропонуємо до продажу великий будинок с. Воронинці загальною площею 178 м.кв. Будинок цегляний, опалення газове та пічне використовується під дачу є кімната під санвузол та є будівельні матеріали для його облаштування. На подвірї є фруктові дерева кущі, свердловина та господарські споруди літня кухня, сарай, погріб, гараж. Земельна ділянка 23,76 сотки. Ділянка перебуває у приватній власності цільове призначення для ведення особистого селянського господарства. Поруч ставок, ліс та річка Дніпро чудове місце для відпочинку та рибальства. Показ зв домовленістю.

Продаж двоповерхового будинку в с. Воронинці
olx.ua

Продається дача в СТ Хімік, ділянка 6 соток. На ділянці розташований дачний будинок 85 кв.м. з пічним опаленням, 2 поверхи житлових. В дворі: скважина, літня кухня з погрібом, літній душ (нагрів як від сонця, так і від електрики), туалет, підсобні приміщення. Фруктові дерева, кущі смородини, малини. Полуниця. Багато красивих квітів. Є коптильня, мангал, теплиця. При заїзді на територію Хіміка є магазин. 3 озера, річка, ліс. В Хіміку проведений інтернет. Будинок не приватизований.

власник
Продам дачу СТ Хімік
olx.ua

Дача розташована на березі р. Золотоношка, а в 100 метрах знаходиться пляж на р. Дніпро з білосніжним піском. Будинок складається з цокольного і двох поверхів. На цокольному поверсі гараж і напівпідвальне приміщення. Високий перший поверх складається з тераси, передпокою, кухні, вітальні з каміном. На другому поверсі 2 спальні. Будинок повністю мебльований, покупцю залишається кухонна і побутова техніка. Також на ділянці є будівля сауни, що складається з кімнати відпочинку, парної бані, санвузла. Двір приватизований, 10 соток офіційно, а фактично огороджено парканом 16 соток. Фруктові та декоративні дерева, газонна трава. Також в ціну включено каркасний брезентовий басейн. Власний вихід до річки!

Дача на березі річки, СТ Чайка, с. Чехівка
olx.ua

Будинок і ділянка у селі Тимченки (30 км від Золотоноші). Дуже затишний і теплий будинок. ВІДЕО ОГЛЯД ПРИШЛЮ В ПОВІДОМЛЕННЯ, ОЛХ НЕ ДОЗВОЛЯЄ ДОДАВАТИ ПОСИЛАННЯ В ОПИС. Новий косметичний ремонт, повністю нова електрика від підстанції (уся проводка, новий автомат, розетки, виключателі). Будинок: дві кімнати, вітальня, веранда, ванна кімната (туалет, ванна, бойлер, пральна машинка, сушарка для рушників). Стіни утеплені по всьому периметру, підлога укріплена і залита бетоном (не глина). Опалення дровʼяне та/або електричне (2 обігрівачі) - саме те, що потрібно в цей буремний час. Оптоволоконний інтернет (працює під час блекауту), є вай фай роутер. Вікна нові металопластикові у всіх кімнатах. Прибудинкова територія: кухня (з електричною плитою, витяжкою, морозильною камерою, а також холодильником). Гараж для автомобіля, яма для автомобіля, дровник, дві кладові, горище, сарай для худоби (не використовувся останні кілька років, планували на його місці зробити басейн), а також для любителів повного сільського шарму - додатковий туалет і літній душ у дворі. Все повністю електрифіковане, що дровник що сарай гарно освітлені. Є як своя скважина з автоматичним насосом, так і централізоване водопостачання. Фінська сауна з дерева (не баня). В комплекті йдуть вінички натуральні і тд :) Сад: плодові дерева: сливи, яблуні декількох сортів, груша, вишні, фундук. Кущі: малина, смородина, порічки, кізіл, а також шикарний виноград двох сортів, організований таким чином, щоб робити затишне місце для відпочинку (арка всередині двору). Город: 2500 квадратів чорнозему. Річка знаходиться в 5 км від дому + заплава в 10 км від дому. У селі розвинена інфраструктура: два магазини з великим вибором товару (пішки хвилин 5 від дому), школа, садочок, стадіон, кафе, клуб, а також чат у вайбері :) Загалом, дуже затишне місце, підходить і як будинок для постійного проживання, і як дача. Продаж по причині нам далеко їздити і дуже не хочеться, щоб такий будинок стояв пустим і занепадав. Зробить щасливими будь-яку сімʼю, як зробив нашу.

власник
Будинок з косм. ремонтом, бойлер, ванна, туалет, ділянка 2500 кв. м
olx.ua

Будинок знаходиться в мальовничому селі Вереміївка. В селі є школа, дитячий садок, аптека, швидка допомога та амбулаторія сімейної медицини. На території села розташовані продуктові та продовольчі магазини. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном.

Продам дачний будинок
olx.ua

Кооператив Чайка ,є фруктові дерева,виноград,яблуні дуже гарні сад,окремий підхід і заїзд.

власник
Дачний будинок недобудований 30км від Черкас
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі чудове місце для відокремленого відпочинку та насолоди природою - дачу, розташовану в мальовничому районі. Ідеальне місце для вікендів із сімєю або друзями! Характеристики: Площа ділянки: 24 сотки Площа будинку: 60 кв. м Кількість кімнат: 3 Зручності: електрика, вода (свердловина), септик, опалення пічне + електричне На території є: ставок з рибою, плодові дерева, теплиця, вся територія засіяна молодим газоном. Будинок виконаний у традиційному стилі, обставлений з любовю і смаком. Великі вікна дозволяють насолоджуватися приголомшливими видами на навколишню природу. Ділянка доглянута і упорядкована, на ній вирощують свіжі овочі та фрукти. Поруч із будинком розташований свій ставок з рибою. Розташування: Дача розташована в коооперативі АЗОТЧИК, с Воронинці, в екологічно чистому районі. За 30 метрів від ділянки хвойний ліс. 10 хв. на машині - і ви опиняєтесь на безлюдному пляжі р.Дніпро. Не пропустіть можливість придбати цей унікальний куточок природи для вашого відпочинку та релаксації! Телефонуйте за вказаним номером для запису на перегляд або отримання додаткової інформації.

Свій ставок, двоповерховий будинок, 24 сотки землі
olx.ua

Пропонуємо до вашої уваги будинок для проживання , або під дачу . Місце розташування в екологічному місці, на відстані від міста понад 80 км від Черкас, понад 90 км від Кременчука, та понад 230 км від Києва. Будинок знаходиться Веремі́ївка — село у Золотоніському районі Черкаської області, підпорядковане Іркліївській сільській громаді. Населення становить 1428 осіб. В селі знаходиться музей «Коза́цькі зе́млі Украї́ни» — перший в Україні приватний історико-етнографічний музей-скансен. Село розташоване на схилах Кременчуцького водосховища. Фото будинку та території є в описі. Зручності в будинку відсутні. Є відео огляду будинку та території, по запиту надам у Вайбер , телеграм або інші месенджери.

власник
Дача. Райська місцевість
olx.ua

Продаємо нашу улюблену дачу, найкраще місце для відпочинку с Вороненці, кооператив Азотчик!приватизована, 40 км від Черкас. Дуже гарне тихе місце , поруч ліс і річка, свіже повітря! Дача 12 соток, будинок 40 м2., Має 2 кімнати, коридор , кухня. В будинку виконаний ремонт , гарна кухня, заведена вода, бойлер ,повністтю меблевана, ліжко 2х спальне, 2 дивани, комод, стіл, великий телевізор, грубка вбудована в стіну, обкладена сучасною плиткою , при опаленні прогрівається 2 кімнати одночасно! Туалет та літній душ надворі, гарний, високий металевий паркан з профнастилу, на території також залишається металевий будиночок для хоз інвентарю та велика бочка для води, а також приємним бонусом качеля для всієї родини! Дуже гарний величезний сад, всі саджанці купувались в садових центрах та ретельно обирались: яблука, груші, персики, черешні, шовковиця,алича, сливи вишні, горіх, полуниця, малина, лохина, ожина, багато різних квітів та багато сортів винограду! Ця дача для родини яка любить тишу, природу та цінує свіже повітря! Вартість ,6500$ 06******15 Аліна

власник
Дача в Черкасах, ціну знижено с Вороненці
olx.ua

Популярні запити