Продається дача біля с. Мацьківці, масив "Рассвет" 5 км від Катіона. Земельна ділянка 6 соток, на якій розташований невеличкий цегляний будиночок із гаражем та погребом. Встановлені металопластикові вікна, проведено світло і газ в будинок. На подвірї викопана криниця, є невеличкий садок із плодоносними деревами. Документи оформлені на землю і будинок.

Кленова
rieltor.ua

Будинок в мальовничому селі Бахматівці. 68,8 кв.м. Земельна ділянка 50 сот. Тиша, поряд ліс, озеро, річка. Будинок під ремонт, не в житловому стані. Є дизайнерський проект.

власник
Будинок, дача Бахматівці
olx.ua

Дачний будинок в садівничому товаристві Надія

власник
Дачний будинок в садівничому товаристві Надія, с. Карпівці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю домик в селе Прибужчкое (Червона Зірка) 7км. от Хмельницкого по цене стройматериалов. Квитанции на стройматериалы в наличии. Строил сам и для себя. К домику бесплатно прилагается 10 соток земли с молодым садом. Электричества нет, но до трансформатора 100 м. Земля чернозем с торфом, для огородника-рай.

власник
Дача в Прибузькому (Червона Зірка)
olx.ua

Продам ділянку в Стуфчинцях в дачному масиві “Ранкові зорі”. На ділянці є не велика дачка з топкою в середіні, будівля з селікатної цегли має підвальчик і поверх. Часткво є огороджа, ворота та хвіртка. Електроенергія на вулиці, електроопора за парканом відразу. З підключенням електроенергії проблем не буде. На вулиці є дві криниці загального користування на відстані до 20 метрів. Мальовниче місце, затишне. Поруч ліс і копанка. Біля лісу свіже повітря, чудово для відпочинку. В масиві є люди які проживають круглорічно. Ділянка з будовою має 6 соток, навпроти ще ділянка майже 3 сотки. Продається разом, ціна за дві ділянки Документи всі в повному порядку. Переоформлення без проблем. Продаж у звʼязку з сімейними обставинами, терміново потрібні кошти. Торг вітається, готовий вислухати вашу ОБʼЄКТИВНУ ціна!

власник
Дача масив «Ранкові зорі». Власник. ТЕРМІНОВО, реальному покупцю торг
olx.ua

Продам будинок неподалік від ресторану "Клен" просторий капітальний гараж в цокольному поверсі , на основному поверсі веранда кухня коридор, також є можливість спланувати кімнати на мансардному поверсі.Чудова ділянка ростуть фруктові дерева .

Чудова дача  село Мацьківці
olx.ua

Мацьківці, масив "Рассвет" 5 км від Катіона. Земельна ділянка 6 соток, на якій розташований невеличкий цегляний будиночок із гаражем та погребом. Встановлені металопластикові вікна, проведено світло і газ в будинок. На подвірї викопана криниця, є невеличкий садок із плодоносними деревами. Документи оформлені на землю і будинок.

Лесная улица, Мацковцы, Хмельницкая 22500.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити