Продається дача біля с. Мацьківці, масив "Рассвет" 5 км від Катіона. Земельна ділянка 6 соток, на якій розташований невеличкий цегляний будиночок із гаражем та погребом. Встановлені металопластикові вікна, проведено світло і газ в будинок. На подвірї викопана криниця, є невеличкий садок із плодоносними деревами. Документи оформлені на землю і будинок.

Кленова
rieltor.ua

Продається дачний будинок поруч з озером. В будинку є три кімнати, кухня, підвал. Опалення можливе газом і дровами. Будинок цегляний, ділянка 5соток, молоді плодові дерева. На ділянці біля будинку є власна криниця. Місцевість рівна. До зупинки маршруту N30 5 хвилин. Без комісії для покупця.

провулок  Щедріна
rieltor.ua

Продається дачний будинок в районі Лєзнєво, біля озера, перша вулиця. Від кінцевої зупинки 700м, асфальтована дорога. Ділянка має 6 соток, має нахил, правильної прямокутної форми. Ділянка доглянута, є невеликий садок. Будинок побудований з цегли. Має три рівня: 1-й рівень: гараж, хоз.приміщення. 2-й рівень: житловий; дві роздільні кімнати, кухня, пічне опалення. 3-й рівень: мансардний, де є можливість зробити додаткову кімнату. Дах - шифер. Комунікації: газ по вулиці, на ділянку не заведений, світло в будинку, криниця в дворі. Будинок без тріщин, середина потребує ремонту. Для хороших покупців присутній дуже гарний торг! Комісію агентству сплачувати не потрібно. Оформлення мінімальне. Будинок введений в експлуатацію, земля приватизована.

Купайла 3, 82
rieltor.ua

пропоную Вашій увазі чудовий дачний будинок, який розташований у Видрових долах, поруч з зупинкою громадського транспорту.

можливий продаж по єОселя
Видрові доли
rieltor.ua

Продам цегляний дачний будинок. Район Лезнево, садове товариство Надія-3 Будинок двоповерховий, має 3 кімнати. Загальна площа 39 кв.м Земельна ділянка 6 соток, рівна, чорнозем. Є молодий плодоносний сад, виноград, місце під город чи можливу забудову. Біля будинку встановлена літня бесідка для відпочинку. Є просторий сухий підвал, підсобні приміщення. В будинку підключені світло та газ, опалення пічне та газовий конвектор. У дворі криниця з насосом. До зупинки міського транспорту 8 хв пішки.

Центральна
rieltor.ua

Продається дачний будинок з цегли і ділянкою у шість соток.У будинок заведене світло,вода на подвірї від скважини,газ по дорозі біля ділянки.Також є господарське приміщення для зберігання іструментів.На ділянці ростуть плодові дерева та виноград.Поряд на постійній основі проживають люди.Ідеальне місце для проведеня часу від міського шуму.Телефонуйте зараз щоб не втратити свій шанс стати власником цього будинку.

проїзд Гостиний 4, 4
rieltor.ua

Продається дачний будинок з цегли і ділянкою у шість соток.У будинок заведене світло, вода на подвірї від скважини, газ по дорозі біля ділянки.Також є господарське приміщення для зберігання іструментів.На ділянці ростуть плодові дерева та виноград.Поряд на постійній основі проживають люди.Ідеальне місце для проведеня часу від міського шуму.Телефонуйте зараз щоб не втратити свій шанс стати власником цього будинку.

Лесогриневецкая улица, 30/12, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 50600.0 USD
dom.ria.com

6 соток землі Дачний будинок без ремонту (Дві кімнати) великий гараж, підвал

власник
Дачний будинок Ісаківці
olx.ua

Дача в районе Красносилки Все документы в порядке Возможен обмен на автомобиль с доплатой

Дача Дачный дом
olx.ua

Будинок в с.Устя , Камʼянець Подільський район Площа ділянки: 12соток Будинок 6х6 Велика кімната, кухня з грубкою та кімната на горищі Сарай із садовим інвентарем Допоміжний огород 8 соток Плодові дерева: яблуні, груші, сливи, вишні, черешні, абрикоси, персики, горіх, шовковиця,інжир, хурма.

власник
Дача с. Устя
olx.ua

6 соток участку. Недострой подвальний етаж (гараж,кухня,погріб) перший поверх дві кімнати і коридор. Державний акт на землю кадастровий номер!!! Знаходиться між Великою Слободою і Устям, кооператив Педінститута.

власник
Недобудована дача 6 соток
olx.ua

Дача в Ісаківцях. Другий ряд від річки дністер. Приватизована. Молодий сад, виноградники. Зроблений ремонт.

власник
Дача Ісаковці Дом Будинок
olx.ua

Чудовий будинок для старту сімейного життя як у вигляді постійного житла так і у вигляді дачи чи інвестицій у с. Васьківці Ізяславської територіальної громади. Високі стелі до 2 з половиною метрів без балок. кірпічні кути та основа всього житла! Сухий та без інших малих мешканців (тарганів і мишок) будинок, чудове планування території навколо нього. 5 сараїв різного напрямку. окремі подвіря (скотний двір з окремим входом та воротьми, де може стати до 3-4 легкових автівок) Вільний проїзд для габаритного с/г транспорту по обслуговуванні городів (2 шт) Вся територія рівна і знаходиться біля центральної вулиці. 20 хв до Ізяславської лікарні та в село ходять маршрутки. Вода в дворі. Чудове планування комори для створення сан-вузла і велика кухня з пічкою для домашнього улюбленця! Реальним покупцям розумний торг!

власник
Будинок з чудово спланованим обістям готовий до проживання
olx.ua

Продаю домик в селе Прибужчкое (Червона Зірка) 7км. от Хмельницкого по цене стройматериалов. Квитанции на стройматериалы в наличии. Строил сам и для себя. К домику бесплатно прилагается 10 соток земли с молодым садом. Электричества нет, но до трансформатора 100 м. Земля чернозем с торфом, для огородника-рай.

власник
Дача в Прибузькому (Червона Зірка)
olx.ua

Продам дача, будинок, земля, ділянку біля р. Дністер в селі Рудківці, вул.. Польова 22 Новоушицького р-ну, Хмельницької обл. площа 0,3га, город обробляться що річно. Будинок кам’яний, загальна площа 81 м.кв. Всі документи в порядку готові розглянути оренду та обмін.

власник
Продам дачу на Дністрі (обмін, оренда)
olx.ua

Продається дачний участок з двома будинками в мальовничій місцині для якісного відпочинку та втілення мрій. Двох поверховий будинко + будиночок з лазнею та кімнатою для відпочинку. Локація -Велика Слобода , дачний кооператив "Співдружність" 20 км від міста. До річки 100 метрів, берег пологий. Земельна ділянка 6 сот. Скважина на чотири будинка, електрика, діючий камін.Частково залишаються меблі.

Продається дача на березі р. Дністер
olx.ua

Продаю в смт. Смотрич, Дунаєвецького району, Хмельницької області хороший цегляний будинок, загальною площею 70 м.кв. Будинку складається з великої кімнати площею 18,5 м.кв., спальні-площею 11м.кв., кухні -площею 6 м.кв. та коридора і веранди. Будинок газифікований, підключений до електрики. Також в будинку є хороша і практична піч, яка може обігрівати дві кімнати. Будинок розташований на великому подвір‘ї, на якому є ще два сараї площею 38 м.кв. та 7 м.кв. і в одному з них є піч. На подвір‘ї є хороший кам’яний погріб площею 9 м.кв. Також є 20 соток землі, яку можна засаджувати. Будинок знаходиться серед чудової природи, поблизу протікає річка «Смотрич», поруч розташоване пасовище, і чудовий вид на природу. Неподалік знаходяться магазин, дитячий садок, школа, лікарня, та на відстані 7 км-залізнична станція. В будинку можна проживати та використовувати як дачу, на якій можна вирощувати овочі та фрукти ) Селище вигідно розташоване до знаменитого міста Кам‘янець-Подільськ на відстані 30 км., 17 км. від м. Чемірівці, 22 км. від міста Дунаївці та 40 км від курортного містечка Сатанів. Продаю без посередників.

власник
Продам хороший будинок, житловою площею 70 м.кв.
olx.ua

Без коміссії та % !!! Продаж, затишного будинку під житло або ж під дачу в м.Летичів. Вихід до річки за 50 м(через дорогу), де можна відпочити і порибалити. Ділянка 11,5 с. на якій розташовано: Будинок, загальна площа 73м2 , з повністю окремим вїздом та окремим входом Будинок будувався для себе ! Будинок цегляний з якісним камяним фундаментом! По плануванюю:2 спальні, спальня вітальня, кухня та сан., вузол На терасі можливе розміщення зони барбекю. Будинок не зіпсований ремонтом, зможете впровадити власний дизайн та оздоблення! На території розміщено гараж,пісобне приміщення, та погріб. Опалення в бупинку пічне(грубки), на межі ділянки прожодить магістраль(можливе підключення).Будинок вільний, готовий до продажу та безпечного і зручного проживання або відпочинку ! Геолокація по запиту Тетяна 06******01 Ольга 06******80

власник
Будинок біля річки, м.Летичів , Від Власника
olx.ua

Торг . Продається будинок в с.Слобідка-Рихтівська, вулиця Грушевського 4. На земельній ділянці знаходиться будинок 155 кв.м , після будівництва. Також є пристройка ( 2 жилих кімнати , кухня , коридор , підвал), сад , огород, криниця. Будинок можливий під дачу та для постійного проживання . Можливий торг

власник
Продаж будинку с. Слобідка-Рихтівська
olx.ua

Плануєте купити дачу , тоді Вам до нас!!! Ліс з грибами (різних видів) Дорога тільки закінчено роботи. Сусіди проживають! Банька готова! Фруктові дерева ростуть! Перегляд по домовленості! Кадастровий скину в особисті! Масив "Бодрість" На даний момент зимувати не можливо, опалення не має. БУДИНОК ДЕРЕВЯНІИЙ

Дачний будиночок.
olx.ua

Дачний будиночок в межах міста, р-н Дубове, провулок Ставковий, з ділянкою 10 соток, огороджений парканом. На подвірї, вимощеному тротуарною плиткою, є власна криниця, зелені насадження. Цегляний будинок у житловому стані, вікна металопластикові, опалення індивідуальне газове, світло в будинку, має 2 кімнати та кухню.

Продаж дачний будинок в місті, 2 пов., ділянка 10 соток
olx.ua

Будинок, світло, земельна ділянка 42сотки, Колодязь погріб світло, необхідний догляд,

власник
Будинок, дача, земельна ділянка
olx.ua

Дачний кооператив в с. Шутнівці, 15 км від м. Камʼянець-Подільський. - 6 сот. приватизованої землі - 52 м2 + підвал 33 м2 - 2 окремі кімнати, кухня та мансардний поверх - Будинок з червоної цегли - Електроенергія в будинку - Пічне опалення - Технічна вода на подвірʼї - До річки 400 м. Пологий берег!

Продам дачу в мальовничому місці біля річки
olx.ua

Продам дачу в с. Сокіл, загальною площею 60,4 кв.м. Фундамент з каменю, стіни з саману, дах покритий шифером. Стіни будинку в гарному стані, немає тріщин, побудований на совість. На території влаштовані і інші будівлі такі як: літня кухня (площа 13,4 кв.м) та два великих сараї (площею 60,5 м. кв та 15 м.кв.). Опалення пічне. Газовий гусак виведений на території. Вода також на території безоплатна. Територія потребує впорядкування. Будинок розташований в 500 м. від р. Дністер. (Захід у воду з сусідньої вулиці, паралельна цій )

власник
Дача на Дністрі, дача возле Днестра, дом у реки, будинок в с.Сокіл
olx.ua
1 - 24 з 86 результатів