Продам чудову 2-х поверхову дачу з пічним опаленням в с.Кротенки. На першому поверсі кухня , погріб, та дві кімнати. На другому поверсі просторна кімната з балконом. Ділянка 16 соток з виходом у ставок. На ділянці колодязь, літній душ, вагончик для інструменту та багато фруктових дерев. Кооператив знаходиться під охороною! Для перегляду телефонуйте! Код 8977

Кротенки, 100
rieltor.ua

Казковий дачний будинок поруч з сосновим лісом. "Пряниковий" будинок як у казці , майже як у дитинстві. Добротний , теплий взимку, прохолодний влітку. 1 поверх - кухня, та кімната , де є пічне опалення. 2 поверх - одна кімната по розмірам - периметру першого поверху. Кооператив знаходиться майже у сосновому лісі, поряд водойми. Річка з чудовим пісщаним пляжем -500м Де ? Їжаківка, 20 хвилин від Полтави по гарній дорозі і ви вже на чистому повітрі. Земельна ділянка 6 соток. Є дві свердловини. Господарське приміщення та погріб. Якщо купите, вже "завтра" можете куштувати черешню. Спів пташок, чудові краєвиди і сосновий запах , що може бути краще ? Документи є на земельну ділянку та будинок. Телефонуйте, з великим задоволенням відповім на ваші питання та організую перегляд.

Центральна, 7
rieltor.ua

Дача в дачному кооперативі. Ділянка 6 соток. Є вода, світло. На ділянці розміщений будівельний вагончик в жилому стані. Річка поруч, також є сосновий ліс та озера.

Шевченка
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу дача в Терешках. * Загальна площа – 48 кв.м, три кімнати. * Будинок цегляний, рік забудови -2013, два поверхи. * Підєднано електрику, є дровяна піч, свердловина. * Земельна ділянка 6 соток (приватизована). * Гараж, сарайчик для інвентарю та санвузол. * Дача огороджена цегляним парканом. Телефонуйте! Більш детальна інформація – за телефоном. код 9984

Центральна
rieltor.ua

Є багато запитів на пошук дачі поряд з містом в сосновому лісі, та вибір зовсім скупий. Ми знайшли для вас дачу - 50 м до соснового лісу, в місці з чистим повітрям та хорошими сусідами. У продажу дачний будинок в с.Клюшники! 15 км від Полтави, асфальтова дорога - 25 хв на авто, також можна добратися електричкою чи автобусом. Міцний двоповерховий цегляний будинок з високим цоколем, продумане планування, можна розглядати для постійного проживання. Загальна площа 59 м2 - стан під ремонт, є місце для ванної кімнати. У будинку є світло, на території свердловина з артезіанською водою. БОНУС! Дізнайтесь про персональну цінову пропозицію на перегляді! Земля приватизована, повний пакет документів на будинок та земельну ділянку, юристи перевірили! Все готово до швидкого переоформлення, запрошую на перегляд! Код 38163 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Центральна, 1
rieltor.ua

Добротний 2-х поверховий дачний будинок в Петрівці. Стіни -цегла, дах -металочерепиця, зроблені відливи, та вимощення. Можна зробити дуже вдале перепланування, другий поверх -вільне планування, є балкон з чудовим краєвидом. Стан всередині - під ремонт. На ділянці свердловина, насаджені дорослі фруктові дерева. В подарунок для майбутнього власника - 6 соток сусідньої ділянки, тому Ви купуєте 12 соток . 12 соток - де можливо насадити молодий садок, квіти, кущі ягід чи ландшафт, місце для альтанки , чи барбекю. 200м річка, 100 м. соснові насадження, чисте повітря. 14 км від зупинки "Інститут зв"язку" Телефонуйте, я знаю відповіді на всі питання, організуємо швидкий перегляд , ключі в агенціі нерухості.

Центральна, 3
rieltor.ua

Дача з усіма зручностями в будинку. Опалення пічне. Гаряча вода (бойлер). На подвірʼї додатково є душ, вбиральня. Розташована в дачному кооперативі, є вихід до озера. Поруч сосновий ліс, річка Коломак. Дача має юридичну адресу. Дорога до дачі в гарному стані.

Шевченка
rieltor.ua

Пропоную до продажу дачу біля річки та лісу, яка принесе Вам масу емоцій та задоволення. * На приватизованій доглянутій земельній ділянці - 6 соток, розташований : - Цегляний будинок - 50 м2, утеплений мінеральною ватою та обшитий сайдінгом зовні, в середині вагонкою (смерека), в якому можно проживати цілорічно; - В будинку зроблений повноцінний ремонт та встановлена вся необхідна мебель та сантехніка . - Поміняна електропроводка, покрівля металочерепиця, металопластикові вікна . - В будинок заведений інтернет, водопостачання - свердловина (14 м) та каналізація септик. - Зручності всі в будинку - кухня, камін, санвузол, душ, два спальних місця. * На території повністю облаштована зона для відпочинку. - Мангальна зона з альтанкою, гойдалка та дитячий будинок, де можно всією родиною проводити активно час та насолоджуватись свіжим повітрям. - Прокладені тротуарні доріжки й територія повністю огороджена парканом. * Для поціновувачів садіництва вже насаджено багато різноманітних ягідних кущів, які порадують Вас смачним врожаєм. Телефонуйте за більш детальною інформацією. Вона чекає саме Вас. Код 2836 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Центральна
rieltor.ua

Продам дачний будинок в Терешках, площа 42 м2,стан жилий, пічне опалення , вода -колодязь. Приватизована земельна ділянка 8 сот.Є сарай, літній душ, місце для двох авто . Гарне розташування- неподалік річка ліс.

Продам дачний будинок в Терешках
olx.ua

Продам хату с участком земли площадью в 50 соток в селе Курилеховка , Полтавская обл., Полтавский р-н.. ИДЕАЛЬНЫЙ ВАРИАНТ ДЛЯ ДАЧИ !!! Усадьба находится недалеко от центра села , асфальтовая дорога до самого двора. В село несколько раз в день ходит маршрутное такси с центрального рынка Полтавы , В селе есть магазин. Земля и все постройки приватизированы, есть все необходимые документы. ОСНОВНЫМ ТОВАРОМ ЯВЛЯЕТСЯ ЗЕМЛЯ, Дом - общая площадь .50.1 кв.м - .три комнаты и веранда. Стены глиняные , литые. В доме зимой не холодно , летом не жарко. Очень добротный и крепкий фундамент. Крыша из экологической красной черепицы ( сейчас это большая редкость и дорогое удовольствие ! ) . Отопление дровами или углем. Село газифицировано , газовая труба проходит возле усадьбы, нужно только сделать подводку в дом. Есть деревянный гараж 5.3х3 м . Сарай глиняный 7.6х3.3 м,, в сарае очень холодный , глубокий - 4 м и просторный погреб. В нем никогда не бывает воды. Все постройки нуждаются в ремонте. Для людей трудолюбивых и с умелыми руками привести в порядок дом и постройки не составит большого труда. Еще есть колодец с хорошей водой и сад из плодовых деревьев ( черешни, абрикосы , яблони, вишни) Усадьба находится на возвышенности на хорошем ,сухом месте. На все вопросы отвечу по телефону.

власник
Продам будинок в селі Курилехівка , Полтавська обл., Полтавський р-н
olx.ua

Дом самановый, обложенный кирпичом, на фундаменте. Крыша перекрыта шифером. Печное отопление. 1 жилая комната, веранда, кухня. Требуется косметический ремонт. Пристроен гараж с погребом. Пробита колонка. Есть ограждение и ворота. По улице идёт газ, за часть трубы уплачено. На окнах решетки, входная дверь железная.Территория 0,22 Га. Есть сад и огород. Используется под дачу. Находится в центре с. Бугаёвка, Полтавской обл., 55 км от г. Кременчуга и 35 км от г. Глобино. 2км от Киевской трассы. В 10-ти км водохранилище.

власник
продам дом в селе под дачу
olx.ua

Продам дачу в с. Буланово, Полтавский район, 7-8км. от Полтавы. Дом мансардного типа 2 этажа, общая площадь 60кв.м., 3 комнаты, кухня, подвал, хорошее состояние, печное отопление, вагончик для инструмента, кирпичный туалет, приватизированный земельный участок 8,5 соток (госакт), рядом лес, удобное месторасположение, до остановки транспорта 5 минут пешком, речка 15 минут пешком. Торг с реальным покупателем.

власник
Продам дачу в с. Буланово, Полтавский район, Полтава
olx.ua

Продам дом в с. Кротенки. Находится на горе. Как такого подьезда к дому нет,надо делать. 3 комнаты, газово- печное отопление. Вода в доме,есть бойлер.10 соток земли во дворе,сад,24 сотки за двором.Требует ремонта так как никто не живет.Можно использовать в качестве дачи. Чистый воздух,хорошие соседи. Недалеко речка. Торг минимальный, дешевле уже некуда. Срочно!

власник
Продам дом на Кротенках с участком.
olx.ua

Продається садиба,поблизу Миргорода. Хата + всі надвірні будівлі,земля приватизована,поряд асфальтована дорога. Опалення газом і дровами. Подробиці за телефоном

власник
Приватний Будинок Дача частный дом
olx.ua

Продается дача рядом с с. Уманцовка, заезд с киевской трассы в с. Цыганском или через с. Кирово, от Полтавы 25 км, есть автобусное сообщение и очень удобное особенно для пенсионеров ж/д сообщение. Дача находится в садово-огородническом кооперативе, не приватизированная, на участке находится очень комфортная бытовка (вагончик), размером 3 м на 9 м, есть небольшой подвал, остается вся мебель, на окнах металлические ставни, большой участок 12 соток, очень много плодовых деревьев, вам не нужно дожидаться пока вырастут, а получать урожай уже с первого года, прямо напротив дачного участка есть еще огород 5 соток, но кому будет мало, можно взять в аренду еще у соседнего дачного кооператива, земли хоть завались. Также можно приобрести недорого соседний участок, также с вагончиком. Электричества нет, подъезд по грунтовой дороге.

власник
Продам дачу 25 км от Полтавы (с. Уманцовка)
olx.ua

-Дача в Їжаківці -8.3соток приватизована земельна ділянка -поряд річка, сосновий ліс -кадастровий номер 5324081909:09:001:0015 Ціна 6800$

Продається дача в Їжаківці
olx.ua

Хорошая двух этажная дача, построенная с белого кирпича, есть заезд для машины, сарай, подвал, летний душ и туалет, 12 соток родючей земли, первый этаж косметический ремонт второй этаж пустой! Всё детальнее по телефону

власник
Продам дачу в Рожаївці ТЕРМІНОВО
olx.ua

Продам дачу Сади Мічуріна. 6 соток землі, є сад, скважина. Світла не має. Будинок потребує ремонту. Ділянка не приватизована, але є можливість приватизувати т.09******10 на повідомлення не відповідаю, телефонуйте. ціна 15000 грн. Без торгу.

власник
Продам дачу Сади Мічуріна
olx.ua

Продається дача в Буланово, до соснового лісу, річки 100метрів -капітальний цегляний будинок 1990р побудови -40м2+ мансардний поверх -пічне опалення -документи на будинок та на земельну ділянку -залізобетонні перекриття, що рідкість для дачних будинків -7соток приватизована земельна ділянка -скважина -в кооперативі провідний інтернет -18км до центру Полтави

Продається дача в Буланово, 100 метрів до соснового лісу, річки
olx.ua

Продаю Двух этажную дачу 61,8 кв.м на Три комнаты и кухню + к дому пристроен большой гараж с которого можно сделать ещё две комнаты. В доме есть камин и веранда. Есть свет, интернет, газа нет . Туалет и душ построен на улице в нормальном состоянии . Рядом с домом колодец с насосом и скважина воду можно провести в дом. Большой участок на 8 соток на котором прекрасный огород, много деревьев,кустов,цветов,виноград и большая беседка с мангалом. Дом находится на повороте на Копылы,на права от Терешков за генеральской дачей.Можно обмен на квартиру.Реальному покупателю хорошая скидка .Или обмен дачи на квартиру улучшенной планировки

власник
Дача в Полтавской области
olx.ua

Продам дачу в Патлаївці. Гарний, двоповерховий будинок на 6 сотках. Дача в хорошому стані, є світло свердловина з водою, теплиця. Також є гараж та сарай. Огорожа з двох сторін профіль, з однієї металева сітка. Кооператив охороняється, річки поруч. Показ в зручний час.

Патлаївка, дача, 6 соток + гараж
olx.ua

Продаю дачу в Семянівці (Кротенки) в садівницькому товаристві "Ювілейний сад". Недалеко від "Кротенківського дому відпочинку". Будинок 17 м2 електрифікований ,земельна ділянка 3,8 соток.Туалет у дворі. Води немає (у сусіда є скважина).Сад 15 дерев, виноградник , квітник ,ожина, чорноплодна рябина, обліпиха. 5 хвилин до річки. До зупинки автобуса "Нафтовик" 7 хвилин. Навпроти- акацієва роща. Внизу- струмок. Дуже затишне місце для літнього відпочинку! Можливий торг.

власник
Дача в Семянівці (Кротенки)
olx.ua

Продам дачу 7-8км від Полтави. Дім побудований у 1998 році з ракушняка, обкладений цеглою. Має 2 поверхи, загальна площа , 4 кімнати: кухня, 2 спальні і вітальня. Є гараж. Приватизована земельна ділянка площа якої складає 11 соток(город + сад). Поруч є магазини, автобусна зупинка. За 2км вниз - річка Ворскла.

власник
Продам дачу Буланово
olx.ua

Продам дачу в жилому кооперативі с.Їжаківка, з виходом до водойми. Приватизована земельна ділянка - 6 соток, з автоматичним поливом. Підведена електрика, є скважина. Кооператив, який знаходиться під охороною цілий рік. Неймовірно спокійне місце, для відпочинку душі та тіла! Поруч сосновий ліс, річка, магазин, екопарк Ковалівка. Гарна транспортна розвязка. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном в оголошенні. Комісія АН

Дача в мальовничому місці!
olx.ua
1 - 24 з 38 результатів

Популярні запити