Продам ексклюзивний будинок / дачу в Орлівщині біля озера та лісу у передмісті Новомосковська. Новобудова. Авторський проєкт. Загальна площа дому 116 м². Планування першого поверху: вітальня з кухонною зоною, дві окремі спальні та санвузол. Другий поверх: багатофункціональна кімната відпочинку з домашнім кінотеатром та санвузол. Дім оснащено системою підігріву підлоги. В кожній кімнаті встановлено кондиціонери типу зима-літо з функцією обігріву. Водопостачання: власна свердловина з системою очищення води на базі зворотного осмосу. Каналізація: септик. Альтернативне джерело живлення: генератор потужністю 7 кВт. За безпеку обєкта відповідає сучасна система охорони AJAX та камери відеоспостереження. Ділянка 4 сотки, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія двору з ландшафтним дизайном та сучасним благоустроєм. Всюди автоматичний полив (три зони: полив газону та крапельний полив дерев). Перед будинком облаштовано паркомісце. Ворота з автоматикою (підняття ролети з пульта). Найулюбленіше місце дітей: будиночок з гойдалками та гіркою. Для батьків та гостей: затишна альтанка з вуличною кухнею та барбекю. Є місце для встановлення каркасного басейну і шезлонгів. Мінімальна відстань до інфраструктури міста. Поруч з будинком озеро. Поблизу сосновий ліс. Ціна дому: 120,000 $. Всі меблі та техніка включені в ціну. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

СТ Сузіря
rieltor.ua

Продам капітальний заміський будинок (дачу) в Орлівщині поряд з лісом, у житловому стані готовності з можливістю проживання весь рік, 2 поверхи, заг. площа близько 100 м2, 2021 р. п., стіни – газобетон + штукатурка, дах – мяка покрівля (безшумна при дощі), хороші МПО 3 скла, WiFi (провідний інтернет). Будинок будувався для себе за індивідуальним архітектурним проектом, продумане затишне і зручне сучасне планування. 1 поверх: передпокій, просторий суміщений санвузол (кахель), велика вітальня - кухня з панорамними вікнами та з виходом на задній двір, кабінет (комора) з виходом на вулицю. 2 поверх: хол, другий санвузол суміщений (кахель), 2 затишні спальні, гардеробна. Електричне опалення (передбачено під конвектори або кондиціонери з) + сучасна функціональна піч-камін на дровах у вітальні, вода - свердловина, зливна яма близько 10 м3. На першому поверсі у вітальні встановлено кондиціонер зима-літо. Встановлено охоронну систему будинку. Ділянка 6,3 сотки, право власності, прямокутної форми, до будинку прибудований навіс, є молоді туї, решта території вільна для вашої творчості. Правильне розташування будинку на ділянці, передбачена територія як перед будинком, так і за ним та з боків. На даний момент біля будинку добудовується простора альтанка з барбекю - навіс, всередині в процесі виконання міжповерхові сходи. Гарний новий будинок, гарне розташування, добрі сусіди. Ціна 49 тис. $. З повагою, Дмитро.

Орлівщина
rieltor.ua

Продаж дачного будинку, Орлівщина, ст Мічуринець , будинок цегляний , із якісних матеріалів підлога , утеплене горище . Дві кімнати, кухня із плитою газовою ( газ балон ) , веранда із решіткою на вікнах , вода свердловина, сад має багато фруктових дерев , хоз приміщення, туалет і літній душ . Пічне опалення. Сусіди проживають постійно . Поряд ліс дубовий і сосновий, поряд солене озеро.

Дача Орлівщина
olx.ua

Продам дачу СТ «Урожай» Орловщина,на территории кооператива свой пляж,территория вся под наблюдением,стоит шлагбаум,продажа с связи с переездом,ремонт делали для себя,новая дорогая крыша металлочерепица,окна металлопластик,новая проводка,участок приватизирован 6 соток,ограждён забором по периметру,новые ворота под раздвижную систему,есть хоз помещение,летний душ и уборная,канализация септик,380.В, вода установлена станция,на первом этаже прихожая,кухня,есть печное отопление,спальня,место для санузла 15 м.кв и лестница на второй этаж где находится одна большая комната с выходом на террасу 15 м,кВ. Лес хвойный и лиственный. Дача требует вашего внимания,все интересующие вопросы по номеру телефона.

Продам дачу СТ «Урожай» Орловщина
olx.ua

Продажа дачи СТ «Медик 1» Орловщина. Участок ровный 6 соток, кадастр. номер, приватизирован. Дом приватизирован 45 м2, подвал 49 м2. Две скважины, одна в доме, другая во дворе. На окнах решетки.Две комнаты, большой коридор, в котором можно сделать кухню и комната под санузел. Дом требует косметического ремонта. Забор сетка. Есть пару фруктовых деревьев.в шаговой доступности магазин Велике пузо. С Днепра можно доехать на 740 автобусе

власник
Дача в Орловщине, приватизированная
olx.ua

АГЕНЦІЯ НЕРУХОМОСТІ пропонує до вашої уваги продаж добротного двоповерхового дачного будинку в селі Орлівщина, Новомосковського, району в СТ "КООПЕРАТОР". Двоповерховий будинок загальною площею - 75 кв м, на першому поверсі - дві кімнати, кухня та коридор; по сходах, на другому поверсі - велика кімната. В будинок заведене вода зі свердловини через електростанцію. На подвірї також є літня кухня, сарай, вбиральня з літнім душем, та колодязь. На прикінці ділянки побудована альтанка для лову риби та відпочинку. Межує ділянка із затокою річки. Земельна ділянка площею 8,4 сотки, приватизована, має кадастровий номер. Гарне, тихе місце для відпочинку в будь-яку пору року. Поруч доброзичливі сусіди, які проживають в дачних будинках майже повний рік. Документи в повному обсязі: право приватної власності на дачний будинок та земельну ділянку, тому придбання буде здійснюватися через нотаріальне посвідчення. Перегляд будинку - в будь-який зручний час, попередньо домовившись. Вартість - $22 000, фотографії відповідають дійсності, на повідомлення - НЕ ВІДПОВІДАЄМО, більше інформації за телефоном. АГЕНЦІЯ НЕРУХОМОСТІ!

Продається добротний дачний будинок в с. Орлівщина (СТ "КООПЕРАТОР")
olx.ua

Владелец. Без риелторов, без комиссии. Дача в садоводстве Мичуринец, ул. Ягодная, 21. 12 соток. Госакт на землю. Дом 32 метра. Пристройка 2019 года из газобетона. Мебель. Полностью готовый для отдыха. Две скважины. Вторая 2019 года в доме в капитальном сухом погребе с насосом. Горячая вода в доме и в летнем кирпичном душе. Туалет на улице. Кондиционер Panasonic. Отопление - дровяная печь. 5 спальных мест. Терраса. Фруктовый сад. Десятки туй и можжевельников. Дача полностью укомплектована. Новая мебель. Полы ламинат + линолеум. Погреб для виноделия. Свой виноград для вина. Рядом соленое озеро. На улице постоянно живущие соседи. Возможность провести электр. 380Вт.

власник
Дача в Орловщине без комиссии
olx.ua

Продам дачу в Орловщине на большой слободе с приватизированным участком Дом на две комнаты, есть печное отопление Участок 8 соток выходит в лес Рядом лес, речка Садоводческое общество под охраной Цена 13 000$

Продам дачу в Орловщине
olx.ua

"Продам дачу в Орловщине. На участке 12 соток расположен дом с двумя комнатами, коридором и кухней. Отопление осуществляется печным методом, также имеется скважина. Остановка общественного транспорта и магазин находятся в пяти минутах ходьбы. Пожалуйста, свяжитесь с нами для записи на просмотр и получения дополнительной информации."

Продам дачу в Орловщине
olx.ua

Продам кирпичную,двухэтажную дачу коп. "Звезда" Орловщина. Участок 7,5 соток приватизированный,тихая тупиковая улица,лес река в двух минутах ходьбы,есть гараж,беседка для отдыха. Все интересующие вопросы по номеру телефона 09*********63 Андрей

Продам двухэтажную дачу Орловщина коп." Звезда"
olx.ua

Продається двоповерховий дім/дача, розташована у СГТ «Колос», Орлівщанської с/р, Новомосковського р-ну, Дніпропетровської області, будинок з технічним паспортом, право власності зареєстровано у ДРРП, знаходиться на земельній ділянці 12 соток, дві поруч розташовані земельні ділянки по 6 соток з кадастровими номерами та держаними актами. Будинок складається з кухні студії, 3 окремих кімнат, 2 санвузли, цокольного поверху, балкону з видом на ліс та тераси. Заведено 380 В, якісний електричний котел - 15 кВт, нова піч-буржуйка з системою витяжки, сучасна насосна станція, стіни та мансарда будинку утеплені щільною базальтовою та мінеральною ватою відповідно, також зроблено гідро та пароізоляцію усіх стін та стелі, металеві броньовані двері, решітки на вікнах. Вікна двокамерні, виробника rehau. У будинку провідний інтернет, охоронна сигналізація. Домоволодіння та земельні ділянки на одного власника. Загальна площа будинку 121,4 кв. м., плюс тераса 17,1 кв.м. Сосновий ліс – 70 метрів, озеро та річка – 500 метрів, до м. Новомосковськ – 4 км, до м. Дніпро – 20 км. Використання можливо, як під постійне проживання, так і для бізнесу. Послуг ріелторів не потребую!

власник
Дом, дача, Орловщина, Новомосковск
olx.ua

Продам дачу с. Орловщина, Новомосковский район, Днепропетровская область, кооператив садового общества «Звезда». Кирпичны дом. Большая комната+кухня+комната. Есть вода и электричество. Участок приватизирован 6.8 соток. Кадастровый номер. Есть небольшой подвал. Прекрасное место лес, река все рядом. Хорошая транспортная развязка трассам М18. Начинается дачный сезон, отдыха и шашлыков, спешите приобрести свою собственную дачу! Торг.

Продам дачу с.Орловщина
olx.ua

В продаже дача, в экологичном месте, Старая Слобода, с. Орловщина.. Дача находится во второй линии от речки в сосновом и лиственном лесу. Домик из белого кирпича, два этажа и подвальное помещение. .На первом - большая комната, кухня коридор, терраса, санузел, на втором - две спальни и терраса видом на лес. В подвальном помещении - гараж и сауна. Отопление - электро, вода - скважина , в дом заведена . Можно проживать в доме в зимнее время года. На участке 9 соток летний санузел, фруктовые деревья, скважина для полива .

В продаже дача Старая Слобода, курорт Орловщина
olx.ua

Лучшее предложение!!! Агенство недвижимости предлагает к продаже жилой дачный дом в селе Орловщина Новомосковского района в садовом товариществе "КООПЕРАТОР". Дом двухэтажный - 112,7кв.м общей площадью и 58,8кв.м - жилая. На первом этаже - большая гостиная, кухня, санузел и коридор; на втором этаже - две спальные комнаты, коридор и большой балкон с видом на реку и лес. Отоплением в доме - индивидуальное электро (теплый пол и радиаторы), вода - скважина со станцией. Также в доме на первом этаже построен камин для дров, даёт определённое тепло и для экзотики. Стены дома утеплены пенопластом. Участок - 5-ть соток с выходом к реке, через реку - хвойный лес. Стоимость дома - $60 000. Показ в любое время, предварительно созвонившись. Фотографии - реальные, на СООБЩЕНИЯ - НЕ ОТВЕЧАЕМ, больше информации по телефону. АГЕНСТВО НЕДВИЖИМОСТИ!

Продажа - классный дачный дом в с. Орловщина (река, лес)
olx.ua

Агентство недвижимости предлагает вашему вниманию продажу небольшого двухэтажного дачного дома в садовом товариществе "Уют" в селе Орловщина (район - "Старая слобода"). Дачный домик - 6,1 × 6,1, двухэтажный из белого кирпича. Под первым этажом дома - большой авто гараж. Участок - 5-ть соток, приватизирован, присвоен кадастровый номер. Слева и справа - проживают добропорядочные соседи. В 50 метрах - река и лес. Хорошие подъездные пути к садовому товариществу - асфальтированная дорога. Прекрасное место для отдыха в любую пору года. Стоимость дачи - $9 000, фотографии соответствуют действительности, на сообщения - НЕ ОТВЕЧАЕМ, больше информации по телефону. АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ!

Продаётся дача в СТ "Уют",  с. Орловщина ("Старая слобода")
olx.ua

Продам власну земельну ділянку з двоповерховим будинком в охороняємому садовому кооперативі «Сосновий Бір» біля с. Орлівщина, зупинка «Дачі» по дорозі з Новомосковська (район турбази Forest Park). На земельній ділянці є двоповерховий дім (1989 року забудови) з підвалом, надвірний туалет, літній душ, залізний гараж, сарай, бак для води на 1000 літрів. Сад (горіх, вишня, черешня, абрикос, груша, яблуко, слива) полуниця, виноград. Світло проведене в дім, власна водяна скважина на території (насос для качання води є). Дім продається з меблями, холодильником, газовою піччю (на газ балонах). В середині дома піч на дровах для опалення. Заїзджай і живи! Є сусіди, які живуть круглий рік на дачі, як у заміському будинку. Площа земельної ділянки 5,85 соток. Ділянка оформлена в приватну власність, кадастровий номер є. Сосновий ліс в 100 метрах від дачі. Поряд (10 хвилин ходьби) озеро «Підкова» або «Солоне озеро» з пісочним пляжем. Дзвонити/писати можна на Вайбер Моя мама Наталія 09******64

власник
Дача біля Орлівщини - Новомосковська поряд озеро/сосновий ліс
olx.ua

"Продається затишна дача в Дніпропетровській області, у мальовничому селі Орловщина, дачний кооператив "Зірка". Ділянка площею 6 соток оформлена у приватну власність. На цій ділянці розташований дачний будиночок (1 кімната, площа загальна 15.4 м2)сарай, туалет, душ. Дача забезпечена електрикою та водопостачанням (свердловина), що забезпечить вам комфортний відпочинок. Поруч ліс та річка. Це ідеальне місце для тих, хто шукає куточок вдалині від шуму та суєти міста, де можна відпочити й насолодитися мальовничою природою Дніпропетровської області. Не пропустіть шанс стати власником цієї затишної дачі!" Продаж від власника, без рієлтора Ігор +38********50 Ціна 6000 $ + Можливий торг

власник
Продам дачу в Орловщині, коп. "Зірка"
olx.ua

Продам дачу на старой слободе в с.Орловщина! Свой собственный выход к реке Самара, пляж. Дом в лесу, чистый воздух. Доме 2 этажа, три спальни, с/у , кухня, столовая , есть интернет, все коммуникации, можна проживать весь год, вода из скважины , в доме остается мебель.Участок 8 соток, ухожен, есть полив. Хорошие соседи. На участке есть беседка для отдыха, есть кухоная мебель, зона барбекю! Въезд на дачи охраняется, контролируется, подъезд асфальтирован. В дом заведено 380 вольт. Отопление индивидуальное газовое 2х контурным котлом. На участке есть хоз постройки и летний санузел.

Продам дачу с. Орловщина на Старой слободе
olx.ua

Популярні запити

Географія Орлівщина