Продам отличный дачный домик с беседкой и автонавесом в кооперативе Ивушка в начале улицы Вишневой, на участке есть вода и все удобства для культурного отдыха, рядом в пешей доступности пляжи и база отдыха "Делиева". Домик добротный кирпичный с мебелью, холодильником, ямой, кладовой и чердаком который возможно доделать под жилое помещение. Паркоместо забетонировано с навесом, участок огорожен, хорошие соседи, отличная плодовитая земля! Приезжайте смотрите, все готово к сделке. Все вопросы по телефону, на сообщения могу отвечать долго так как захожу сюда редко, лучше сразу звоните!

власник
Дача Дом на разрезе рядом пляж "Делиева" кооператив ИВУШКА
olx.ua

Приватний 2-поверховий будинок з земельною ділянкою майже 8 соток. Чисте подвірʼя, огороджені межі. Є дуже високий гараж. Вода в будинку, туалет та ванна кімната збудовані але не доведені до ладу. Є септік та комунікації з будинку до нього. Пічне опалення, газова труба 50м від будинку. Є електрика та підключений швидкісний інтернет. Погріб в будинку (треба перекласти). В цілому дуже гарний варіант для заміського відпочинку або проживання, неймовірна природа, поруч є невеличка річка, ставок та луг, в дворі газон. Територіально район 8школи, телевежа, "лиса гора". Продається як незавершене будівництво.

власник
Будинок 2 поверхи з земельною ділянкою та гаражем, дача
olx.ua

Продається дві дачі на розрізі , недалеко від РЕУ. 2 хв. до води . Є будинок: погріб, дві кімнати-перший, другий поверхи. Загальна площа участку 9 соток. Підвод води є, можна так залишити.(качати з розрізу насосом). Дерева:черешні, груші, яблоні, абрикоси.

власник
Продам дачу на на разрезе
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу в садовому товаристві жовтень ,земельний участок 5 соток всі питання за телефоном

власник
Продам   дачу р-н  (Жовтень)
olx.ua

Продам дачу, р-н войнівка

власник
olx.ua

Популярні запити