Продам дачу в м. Ніжин : будинок (наявні електрика, груба, піч, підведений газ) + 49,6 сотих землі. На території фруктовий сад, гай (осика, береза, вяз), город (за документами 49,6 сотих-з осиковим гаєм). Сарай для городніх інструментів, дровник, туалет, колодязь у дворі. Дах будинку з корабельного заліза, не протікає. Хата двохкімнатна. В пяти хвилинах ходи магазин та автобусна зупинка. Район "Круча". Ділянка гаю що на фото-входить до території власника. Дачна ділянка простора, для працьовитих фермерів, власного проекту, сільгосп цілі, зеленого туризму. Будинок жилий, цегляно-деревяний, ремонт за бажанням. На прохання надішлю свіжі додаткові фото (по вайберу чи на емейл) та відповім на всі питання які цікавлять. Можливо організувати показ ділянки. Реальному покупцеві, розумний ТОРГ. Причина продажі-відсутність потреби в земельній ділянці. Можлива ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ. Телефони вказані нижче. Опісля 22:00 прохання не телефонувати. Вайбер! Дивіться будьласка уважно усі фото в оголошенні, усе як на фото!

власник
Продам дачу в м. Ніжин (будинок + 49,6 сотих землі)
olx.ua

Газифікована частина будинку у гарному, жилому стані,окремий двір. Можно використовувати як дачу.

Частина будинку по вул.Резніченка
olx.ua

Гарна двоповерхова цегляна дача в р-ні меблевої ф-ки на 3 лінії. В будинку замінені вікна на м/п, є світло, вода - скважина і є колодязь., робоча пічка. На території є літній душ, туалет на вулиці. Ділянка 3 сотки. Ціна 6500$. Торг. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Дача в р-ні меблевої фабрики
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачний будиночок, в садовому товаристві «Новатор». р-н хлібзаводу. загальна площа будиночка 15 м.кв, приватизована земельна ділянка 7 соток, є світло, вода- поряд криниця. Ціна 6000 у.о торг

Продам дачу в садовому товаристві «Новатор»
olx.ua

Доглянута дача з в садовому товаристві " Райдуга" в р-ні меблевої фабрики. Будиночок цегляний двоповерховий. Ділянка 4 сотки. Ціна 5500$. Торг при перегляді. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Дача в р-ні меблевої фабрики
olx.ua

Будинок недобудований по вулиці Дачна (район гуньки , вокзал ) Підведена електрика , є свердловина . Можливо зробити як під житло ,так і під дачу , є проект на новий будинок. Приватизована земельна ділянка 10 соток. Документи готові.

Недобудований Будинок Дача
olx.ua

Продається дача в м. Ніжині по вул. Добровольців № 119 (Черняхівська) біля перехрестя вул. Полковника Розумовського (Революції). Город 8.5 сот., без будівель. На ділянці сад, гараж, сарай, погреб, частина аварійного будинку. Ціна 3000 $ Телефонувати після 17.00 09******47

власник
Продається дача в м. Ніжині
olx.ua

Продам дачу в районі Хвилівки, кооп ʼквітковий сад

власник
Продам дачу в районі Хвилівки
olx.ua

Продаж дачного будиночку з ділянкою в р-ні нового Хлібзаводу. В будиночеу є світло. Ділянка 6 соток. В дворі альтанка. Ціна 3500$. Торг. Телефлнуйте! Можна просто зараз!

Дача в районі Бабичівки
olx.ua

Дослідити місцевість

Популярні запити

Географія Ніжин