Продається гарний, великий, мурований 2-х поверховий будинок в с. Грушів, Дрогобицького району! Мальовниче і тихе місце, район новобудов, поруч живуть сусіди молода сімя, від головної розвилки що йде на Львів вбік лише 500 метрів, село дуже розвинене, нова дорога, є школа, садок, поліклініка, магазини, до м. Дрогобич 17 км., на авто 20 хвилин, маршрутки теж ходять кожні 30 хвилин. Будинок будувався для себе, дітей, все зроблено на совість і до ладу, практично ніхто не жив, час від часу в сезон використовувався як дача. В будинку дубові сходи, індивідуальне газове опалення, якісний і не знищений паркет, по електриці три фази, на цокольному поверсі знаходиться кухня з пєцом на дрова і газовою плитою, технічним санвузлом із котлом і бойлером, гаражем і великими господарськими приміщеннями котрі можна використовувати для майстерні, на другому поверсі 4 великих кімнати з меблями котрі потребують косметичних доробок в плані шпаклювання стелі і побілки в кімнатах, просторий санвузол з вікном, в будинку все залишається згідно фото. Є ще повноцінний стрих під дахом у повний зріст з діючим димоходом де також можна облаштувати ще пару кімнат, чи дитячу ігрову зону або відпочинкову зону для дорослих з більярдним столом чи ваш варіант)) Подвіря огороджене, загальною площею 20 сотих з багаторічними насадженнями дерев і обробленою землею під город. За деталями телефонуйте чи пишіть у viber!

Продається 2-х поверховий будинок в с. Грушів!
olx.ua

Продаж‼️ Каркасний будиночок з ділянкою. Мальовнича локація с.Лісопотік (20 хв від центру Львова ) Будиночок з ремонтом і на території є чан. Загальна площа будинку 43,4 м² Будинок 6х9 Тераса 15 м² Ділянка 6,6 сотих землі Підключення до мережі електропостачання 5кВ та розведення по будинку Свердловина 50 м. з кришталево-чистою водою та заведенням у будинок. Паркомісце на два авто. Фруктовий сад на ділянці. Огорожа. Інтернет заведений у будинок. Септик. Накриття (профнастил 0,5 мм). Будиночок утеплений мінеральною ватою. Вікна антрацит, енерго + stopsol дзеркальний. На земельну ділянку (кадастровий номер 4625880800:02:000:0247) та дачний будинок є право власності. Будинок можна використовувати як постійне місце проживання, сезонне та з комерційним цільовим призначенням. Можливе розтермінування або оренда з правом викупу.

ПРОДАЖ Дачний будинок А-ФРЕЙМ із земельною ділянкою
olx.ua

Дачний будинок в хорошому стані. Світло, пічка на дрова, бак на воду, гарний краєвид, поруч ліс.

власник
Дачний будинок Рокитне
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок знаходиться на краю села, добе під дачу, або для постійного проживання, Яворівський район, комунікації газ та центральна вода поруч, є криниця електрика в будинку. Потребує ремонту. Все приватизоване є кадастровий номер. Документи готові до продажі. Тел. 06******13.

Продаж будинок с. Мальчиці
olx.ua

Популярні запити