Продам дачний будинок в судовому товарищистві "Єлектровозник " в Коротичі. На ділянці 11 сот (ГОС АКТ) розташований будинок з мансардою (1980 року побудови ) цегла, високий фундамент. В будинку заведена вода, злив (вигрібна яма ), на першому поверху кухня, дві окремі кімнати, на другому балкон, кімната та коридор. У дворі капітальний душ та вбиральня є погріб, колодязь, булерян, альтанка та гойдалка, доглянута ділянка, тераси. До зупинки транспорту 10 хв пішки. Показ за домовленістю. Покупцеві торг.

Єлектровозник
rieltor.ua

Продам дом в Коротыче 67 кв м, газ, дровяной котел, вода, с/у в доме.3 к и кухня. Есть большое подвальное помещение 50 кв м, участок 12 соток,сад, хоз/постройки. Рядом школа, транспорт!!!! Документы готовы!!! Подходит как для дачи,так и для постоянного места жительства!!!

Продам дом в Люботине
olx.ua

Терміново продам домоволодіння 45 м 2 в смт Коротич до станції Рай-Оленівка 15 хв. пішки, до маршрутки, магазину 5 хв. є вода, світло , газ по вулиці 20 сот землі 7 сот у користуванні, під реконструкцію та ремонт, ідеально під дачу, можливий торг

Продам недорогий будинок 7 км від Харкова смт Коротич
olx.ua