Продам дачу. Дом два этажа, готовность 70%. В доме электричество, скважина, три комнаты готовы для проживания. Участок 12 соток. Расстояние от Киева 50 км. Рядом село Загальцы.

власник
Продам дачу.
olx.ua

Продам дачу в охраняемом дачном кооперативе "Барвинок" с.Загальцы , Бородянский р-н, Киевская обл. Капитальный двухэтажный дом из красного кирпича. Облицовка - белый силикатный кирпич. Первый этаж: три комнаты (гипсокартон ,обои) полы дерево, печь кафельная. Окна деревянные двойные, двери дерево-массив. Две веранды .открытая и закрытая. Второй этаж: две комнаты обои. полы -дерево. двери дерево-массив. Окна - дерево . Хоз.помещения в скатах крыши. Мезонин . Веранда и мезонин -вагонка,лак. Лестница на второй этаж -дерево, массив. Жилая площадь дома 67 кв.м. Хоз.блок: отдельно стоящее строение кирпичное. включает: кухня (плита газовая, русская печь, вода, мебель кухонная), сарай (помещение для инвентаря ,погреб), душевая,туалет. водоотвод имеется. На территории: колодец, емкость для воды и место под автомобиль с щебеночным покрытием под арматурным навесом. Участок ухожен имеются плодоносящие деревья и кустарники, цветники и газон. До ж.д. станции Загальцы 10-15 мин размеренной ходьбы. Вблизи два озера ,лес,луг,поле. С документами порядок.До Киева 60 км.

власник
Продам дачу Загальцы Бородянский р-н
olx.ua

Продам двоповерховий цегляний будинок в мальовничій місцевості біля лісу та двох озер з пляжем в хвилинній пішій доступності. Стіни будинку з ракушняку та обкладені силікатною цеглою, що робить його придатним для постійного проживання. Опалення пічне на двох поверхах. Перший поверх - коридор, кухня, вітальня з каміном, лоджія. Другий поверх (мансардний) - коридор, дві спальні, лоджія. Цокольний поверх має в собі гараж, холодну комору (погріб), невелику баню . Прибудинкова територія опоряджена газонами, декоративними хвойними насадженнями, альтанкою, навісом з зоною для мангала та плити для літнього приготування їжі. Частина земельної ділянки відведена під городину та чудовий сад з фруктовими деревами і ягідними кущами.Хороша і зручна комунікація з Києвом; варшавська траса для авто, електропотяг (станція "Загальці" в пішій доступності 10 хв). Воду в будинок не підведено.

Дача біля озера і лісу
olx.ua

Дачний будинок в с.Загальці.До жд станціі 15 хв. Гарне тихе місце поряд з лісом. Кухня студія і дві кімнати.Пічне опалення.Санвузол в будинку.На ділянці плодові дерева. Перегляди за домовленністю.

Дача в с.Загальці
olx.ua

Продається дача поблизу села Загальці, дачний кооператив «Простір». Дача розташована в дачному кооперативі і має 12 соток землі. На території є будинок, кухня, криниця, літній душ та туалет, літня альтанка. Неподалік знаходиться мальовниче озеро. 15 хвилин пішки до залізничної станції Загальці. Чудове місце для відпочинку та релаксації!

власник
Продам дачу с.Загальці
olx.ua

Географія Загальці