• Продаж • Камянський дачний масив • тип: дача • площа: 44.3 м² • поверховість: 1 • ділянка: 6.1 соток • Вартість: 16 000$ • Продається дачний будинок в чудовому місці, 5 км від Житомира. Місце де ви зможете насолодитись природою, тишею та спокоєм. Будинок цегляний, зимовий варіант. Металопластикові вікна,піч. Забор по периметру ділянки . Поряд чудове озеро, ліс де ви зможете збирати гриби та ягоди. • Микола АН «Ріо»

Камянський дачний масив
rieltor.ua

Дача будинок 110 кв.м, 7 * 9, 3 поверхи, парове опалення, євро вікна, гараж в цоколі, підведена каналізація, без ремонту. Криниця, сарай, 9 соток приват землі. Ділянка доглянутаКод в базі партнера 4338

Барашівський, 0, Барашевский, Житомирская 28600.0 USD
dom.ria.com

Продається дачка на Соколовськом массиві . Площа 18 метрів. Літній варіант. В будиночку одна кімната та кухня. 4,5 сотки приватизованої землі. Документи на будинок в порядку. Зупинка 3 хвилини. Поруч ліс та карєр. Покази в любий зручний для вас час.

Продається дача Соколовський масив.
olx.ua

Продам дачу Барашівський масив, дача 2 поверхи є грубка, може бути як зимовий варіант, скважина, хороший заїзд, фруктовий сад.

Продам Барышевка
olx.ua

Продам дачу в Барашивському масиві тов"Селена".Дві ділянки на одному участку.Має кадастровий номер.Є свет,колодець,сарай.Туалет на вулиці.Дом має дві кімнати і кухня на першому поверсі,на другому одна кімната,балкон.Поряд грибний ліс.

власник
Продам дачу в Барашивському масиві
olx.ua

Соколовський масив, 200 м від зупинки, будиночок 40 м кв, зимовий варіант, скважина, 5 соток приват землі Реальному покупцеві гарний ТОРГ

Продам дачу з грубкою
olx.ua

Продам дачу на Соколовському масиві "Медики". Два поверхи, електрика, криниця, 4,5 сотки приватизованої землі. 40/30/5. Не далеко зупинка, магазин.

Продам дачу на Соколовському масиві
olx.ua

Продається садовий будиночок в Соколовському масиві. Для літнього відпочинку. Дерев’яний, на 2 кімнати. Є власний колодязь. Ділянка5 соток приват. землі.

Дача для літнього відпочинку в Соколовському масиві
olx.ua

Продам дачу в Бобровському масиві-1 ,що знаходиться в 25 км від Житомира в дуже гарному затишному живописному місці, навколо ліс та гарна природа.Місце не проїзд не, за нашою лише дві ділянки.Гарні сусіди Приватизована земельна ділянка площею 12 сотоК Двоповерховий будинок з цоколем розміром приблизно 6×6 метрів .На першому поверсі є дві кімнати з піччю та каміном та дві кімнати з виходом на балкон на другому мансардному.В цокольному поверсі є місце для будь-чого, навіть для автомобіля та окреме приміщення для консервації та іншого Також окремою спорудою велика літня кухня з піччю та газовою плитою від балону з гарними меблями ,гараж, де зберігається садово-огородній інвентар та господарські приміщення Окремою спорудою лазня з парилкою та кімнатою для відпочинку.Вода в лазню та на літню кухню подається за допомогою електронасоса з криниці з питтєвою водою Біля участку три копанки , де можна ловити рибу Є город з двома теплицями , фруктові дерева виноград та багато квітів В якості бонусу додаються дрова на декілька років Всі меблі та господарський інвентар залишаються новому власнику Документи на будинок та інші споруди можу зробити в разі необхідності Пропозиція від власника

власник
Продам дачу в Житомирі Бобровський масив
olx.ua

Продається дача в Соколовському масиві, дві кімнати, пічне опалення, ділянка 5 сот приватизована. Колодязь на територіі, огорожа по периметру. Поряд живуть люди. Недалеко зупинка транспорту.

Продається дача в Соколовському масиві
olx.ua

дача кооператив Медик дом 6,6+5,45 сарай 3,6+2,55 свет вода магазин остановка 200м земля 15,1 сотки торг хозяин

власник
продам дачу Соколовский массив хозяин торг
olx.ua

Продается дом,дача в Соколовском дачном кооперативе "Акация"недалеко от центра.В отличном жилом состоянии , жилая площадь 40кв.м Земельный участок 5 сот. Дом на высоком фундаменте 2 этажа,балкон 2 комнаты и кухня Большой камин со стороны комнаты ,а со стороны кухни духовка и плита Встроенная кухня,мягкая мебель, холодильник Новый ремонт в доме вода, бойлер электрочество. Туалет ,колодец ,летний душ ,большая беседка во дворе В доме также большой сухой, погреб Есть возможность пристройки Дом находится в 30 метрах от леса Регулярное сообщение с городом автобус ,маршрутка

власник
Дом,дача зимний  вариант Соколовский массив Солнечное Житомир
olx.ua