Продається баня в мальовничому місці не подалік міста 10 км. Гарна транспортна розвʼязка, маршрутка ходить кожні 10 хв, поруч ліс, велике озеро, два магазина. Баня може бути як дача так і для постійного місця проживання. Приватизований участок 5 сотих, криниця, гарний огорожений двір, проведений інтернет, в бані опалення від котла, теплі поли, басеїн з підігрівом, є окрема кімната з душем та туалетом . Гарне місце для проведення відпочинку!!!

власник
Продам баню, дачу,бизнес
olx.ua

ПРОДАЖА БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ! ЧУДОВА УНІКАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ! ХАТА+ЗЕМЛЯ за ціною ПАРКОМІСЦЯ для авто в КИЄВІ або ціни гаража в ЄвросоюзіІ! Хата знаходиться в чудовому екологічно чистому місці (не в м.Малин, а в межах Малинського району). Хата має адресу з можливістю реєстрації постійного місця проживання. Від райцентру 10км. Рядом ліс. В лісі є озеро. До електрички 500м - Київ-Коростень. До Коростеня їхати 35хв. До траси Київ-Ковель 3,5 км. Чудова пропозиція для киян, як дачний будинок для активного оздоровлення у курортній зоні. Загальна площа 77м.кв., опалення пічне, дрова в лісі поруч з будинком. Буднок з дерева обмазаний глиною. В будинку можна жити, але він потребує ремонту. В місці знаходження будинку є мобільний інтернет 4G від Kyivstar. Є кабельний інтернет від Укртелеком. Є криниця. Вода в криниці без запахів, чиста, мяка. В селі є у людей на продаж свіже домашнє еко-молоко, еко-сир для здорового харчування дітям. Є сарай. Надзвичайно привабливе місце для зайняття бджолярством в лісі, є акація і поля з квітами. Земля під хатою 15 сот. - приватизована. Земля ОСГ 40сот. -приватизована. Земля в користуванні 20сот. Фруктові дерева: яблуні, груші, вишні, горіхи. Комунальних платежів немає. Оплата лише за електрику десь 150грн/міс. Заборгованості немає. Ціна зазначена в умовних одиницях = ЕВРО-валюті !!! Документи для продажу готові. Ціна в Євро по курсу обміну в гривнях!

власник
Хата біля електрички
olx.ua

Продам дом дача возле с Старые Воробьи Малина Житомирская обл 100км от Киева 65 сот приватизированной земли есть скважина 30м плюс колодец 3 фазное питание (380в) молодой сад 35 деревьев небольшая баня в доме металлопластиковые окна канализация и бойлер внутри отопительная печь и камин требуются внутри косметические работы тихое место не далеко в лесу озеро (возможен обмен на гараж Буча Ирпень)

власник
продам дом дачу Малин
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу В Кустині. Будинок 3-х поверхневий, два жилих поверхи та цокольний. Перший поверх - велика кімната та кухня, на другому поверсі три кімнати( одна прохідна). Загальна площа 79.2м2 жилих поверхів. Площа цокольного приміщення 39.6м2. Є можливість провести інтернет. В 3 хвилинах знаходиться річка, озеро та ліс. Дача знаходиться в кінці вулиці, що відкриває вид на гарну природу. Добрі сусіди. Недалеко зупинка . Телефонуйте та пишіть, будемо домовлятися. Реальному покупцю торг!

власник
Продам дачу в Кустині
olx.ua

Садиба підходить для проживання та дачі, знаходиться біля центру села, поблизу асфальтованої траси Київ – Попільня. В селі два магазини, пошта, школа, амбулаторія. До Києва 80 км (1год, - маршруткою), - до Житомира 78км, київські маршрутки курсують щогодини, до міста Брусилів - 8км . За селом озеро, ліс . Будинок типового планування: деревяний, обкладений цеглою: 4 кімнати, коридор, веранда. Стан житловий ,потребує косметичного ремонту, опалення пічне (грубки) ,електрика. Будинок світлий , високі стелі, розміщеній серед тінистого саду, у дворі колодязь, за будинком: погріб, сарай, город та молодий плодоносний сад .Документи в належному стані. 06********47 Людмила сергійвна

власник
Садиба, дача с.Соловіївка Житомирська область
olx.ua

Продам приватизовану земельну ділянку 4.5 сотки з недобудовою в Тетерівському масиві.Поряд річка,постійно проживають сусіди.Зупинка маршрутки в 200м.Торг

власник
Продам дачу,недобудова Тетерівський масив
olx.ua

Адреса: Житомирська область, Попільнянський район, с. Харліївка, вул. В. Житомирська 36 До найближчого міста Попільня 17 км Кадастровий номер: 1824787800:03:002:0037 Площа землі на якій розміщено будинок + два городи = 50 соток (приблизно) Будинок деревяний у нормальному стані для таких років. Має 3 кімнати (приміщення). Площа будинку близько 55 м кв . У будинку є меблі, холодильник, плита. На подвірї розміщується залізобетонний басейн, літня кухня з сараєм та погріб. З комунікацій тільки електрика. На подвірї є колодязь. Вдале місце розташування у селі та рівна ділянка городу. Поруч ліси, ставки, річка де можна активно відпочити, надзвичайно гарна природа. Земля родюча - чорнозем найвищої категорії. Поруч залізнична станція на якій досить часто зупиняються електрички. Відстань до Києва - 120км. Машиною їхати близько двох годин. Відстань до Житомира 80 км. Все приватизовано, документи в повному порядку.

власник
с Харліївка приватний будинок під дачу площа 55 м кв
olx.ua

Продається терміново. Дім розташований в с. Гірки Звягельського (Новоград-Волинського) р-ну Житомирської області. Для постійного проживання необхідний ремонт приміщень. Опалення пічне, освітлення електричне. Водопостачання - криниця у дворі. Будинок можливо використовувати під дачу. Наявні будівлі сараю та літньої кухні. На повідомлення не відповідаю, усі питання по телефону. Ціна некінцева, присутній торг.

власник
Продається дім в с.Гірки Звягельський (Новоград-Волинський) р-н Житоми
olx.ua

Житомирская обл., Попельнянский р-н., с.Парипсы, ул.Ленина, 177. От Киева 120км. 1,5 - 2часа на машине, либо с Попельни (5км от дома) ходят электрички и маршрутки. Дом старый, но кирпичный. Площадь 65кв.м. Дом расположен на старой, давно обжитой улице. В доме проведен ГАЗ и, само собой, свет. Дом стоит на большом, шикарном участке 51сот. (25сот. под строительство и 26сот. под ОСГ). Широкий фасад 40м, длина 150м. Самый широкий участок на улице. Участок выходит на ставок, со своим берегом. На участке есть еще деревянно-глиняный сарай с хорошим кирпичным погребом. Также фруктовый сад с яблонями, грушами, сливами, алычой и орехом. Не далеко от райцентра. Отличный вариант как для дачи так и для постоянного проживания..

власник
продам дом с.Парипсы (Попельня)
olx.ua

продам або обміняю, дачний будинок з прибудинковою територією, земельна ділянка приватизована.

власник
olx.ua

ПРОДАМ ДОМ. ВДАЛИ от складов , трасс, и скоплений народа.тп..Житомирска обл. Радомышельский район.С Заболоть. Дом деревянный ,на фундаменте. Состояние жилое.Площадь 76 кв м.Отопление печное.3 комнаты, кухня. веранда,кладовая,колодец. большой сарай.Земли 40 соток. Плодородная. Не песок.. Фруктовый сад(требует обрезки), виноград.Рядом огромный луг с пастбищем. Отлично подойдет для фермерства.Лес недалеко. экологически чистое место. .

власник
Продам дом , дачу ,земля
olx.ua

Продається земельна ділянка 0.17га за пів ціни плюс 0.17га друга ділянка плюс2/3 деревяного будинку (2 кімнати, кухня, коридор, веранда) 43кв м хлів цегляний 33кв м, погріб, криниця, підведений газ. Центр села.

власник
Дача Нові Озеряни
olx.ua

Продам двоповерховий житловий будинок - дача , 70кв.м, гараж на цокольному поверсi. Дiлянка 6 соток, огороджена, на території сад, криниця , навптроти будинку озеро , лiс поруч . Проведений газ в будинок стоїть конвектор, в будинку також є груба. На другому поверсі мається камін в кімнаті. Туалет на території. Дуже гарний вибiр для вiдпочинку. За подробицями телефонуйте 06******38

власник
Продам Будинок ( дача)
olx.ua

Продам будинок. Житомирська обл. Коростенський р-н. село Різня. Село розташоване в 3 км від траси Київ- Ковель. До Київа 95км. Будинок розташований біля лісу як зображений на фото в кінці городу ставок. Земля приватизована , 25 соток під сільське господарство та 25 під забудову. Звертайтесь за телефоном 09*********23 Олександр.

власник
Будинок. ,дача .
olx.ua

Дача недострояна деревьяна е колодязь гараж прямо в будівлі металеві ворота. землі 10 соток прямий участок. рівний.тихе с.кринички ( буймер ). Кругом ліс до села асвальт.дача в центрі села рядом магазин е в селі ставок. До Житомира близько 25-30 км. До Коростишів 20 км.тел 06******92....можливий обмін на авто

власник
Дача дом деревьяна
olx.ua

Продам дачу, або обміняю на авто(розгляну ваші пропозиції) . дк Ветеран,вулиця Зозулина, ділянка 9 сотих, на якій розташований двоповерховий будиночок, а також господарське приміщення на два відділи. До дачі є декілька підїздів, а також біля ділянки є гарне місце для парковки автомобіля. За детальною інформацією звертатись телефоном . Торг.

власник
Дача  неподалік міста дк Ветеран
olx.ua

Дача в садовому товаристві .Дубовець. село Черемошне, 6,3 соток

власник
Дача біля  села Черемошне
olx.ua

Продаю свою дачу. Всі питання по телефону чи при зустрічі.... Ціна договорна...09******24 Леонід

власник
Продам дачу 27км від житомира
olx.ua

Продам дачу в районе Бровара, недалеко от дороги, возле ЖД переезда, с ухоженным огородом и прилегающей территорией. Дача приватизирована, полное переоформление от владельца Свет не проведен Возможен торг. Все вопросы по телефону 06******73 (звоните на Вайбер,часто за границей)

власник
Продам дачу в районе Бровара,Коростень
olx.ua

Продам будинок в затишному смт.Пулини. до міста Житомир 45 км підійде як на дачу так і для комфортного проживання Цегляний будинок на два входи Знаходиться на центральній вулиці Подвір я асфальтоване Стан жилий Опалення газ.тверде паливо.пічне опалення Є виведена каналізація Площа земельної ділянки 0.19 га При бажанні є ще додатково земля під город До будинку підведено "трифазку" Літня кухня потребує внутрішнього ремонту До літньої кухні підведено газ За 500метрів знаходиться великий став.недалеко ліс Ціна 14500 з можливим торгом 06******46 06******43 Катерина

власник
Продам будинок в затишному смт.Пулини
olx.ua

Дача требуются небольшие внутренние работы, первый этаж гараж, кухня, второй этаж веранда, коридор, 2 комнаты, 3 этаж комната. Дом деревянный дубовый обложен кирпичем, газ, свет, колодец. Сан узул на улице, земля 6 сот на землю держакт. Плодовые деревья, виноград, орех, смотродина малина. Отопление печное. Есть котёл. 06******27 Владимир.

власник
Продам дачу кооператив лесовод
olx.ua

Продам дачу в с. Гульськ, всі питання по телефону

власник
Дача 6 соток землі
olx.ua

Продаю будинок у Малосілці, що знаходиться 19 км від Бердичіва. Будинок із дерева, обкладений цеглою містить 2 кімнати. Стіни побелка. У дворі знаходиться криниця, газова труба підведена до воріт (не підключана).

власник
Будино, хата, дача в селі Малосілка
olx.ua

Продам недобудований деревяний будинок 10×10 м. в непоганому стані, ПІД РОЗБОРКУ!! МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ БУДИНКУ ЧАСТИНАМИ, ціна відповідна. По всім питанням звертатися по телефону! Під дачу, баню, магазин, склад, невеликий цех. Дах шиферний , двоскатний, не протікав. Є піч, грубка що не були в експлуатації, цегляні перестінки також на глині. Ціна 3500 доларів (договірна). ВСІ ПИТАННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ!

власник
Деревяний будинок ПІД РОЗБОРКУ!! Можливий продаж будинку частинами
olx.ua
1 - 24 з 69 результатів