Продам дачу біля лісу в мальовничому місці Новоселівки (15 хвилин від Дніпра по новій швидкісній трасі). Оновлений ремонт 2023 року. Сучасна ванна кімната з усіма зручностями (вся сантехніка та обладнання нові). Будинок побудовано на високому фундаменті з урахуванням найкращого місця розташування на ділянці. Всі вікна металопластикові, захищенні металевими решітками. Вхідні двері з антивандальним замком. Дім дуже світлий і затишний. Планування: кухня-вітальня, спальня, санвузол та простора тераса з видом на толоку. Загальна площа будинку — 31,2 м²; площа тераси — 32,5 м². В периметрі тераси облаштовано сухий, місткий погріб з високою стелею та вентиляцією. Є димохід для майбутнього каміну та горище з вікном (замість драбини зручні безпечні сходи). З господарських будівель: літній душ та вбиральня; для відпочинку встановлено вуличні лавки. Опалення дому: керамічні електропанелі. Водопостачання: власна свердловина (все обладнання нове). Каналізація: новий якісно облаштований септик. Будинок укомплектовано всім необхідним для відпочинку та цілорічного проживання (є все від посуду до мангальних сіток). Новим власникам також лишається все садове приладдя та інвентар, включаючи газонокосарку і шланги для поливу. Ділянка 5,5 соток, правильної прямокутної форми, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Для городництва та саду завезено родючий чорнозем. Вже висаджені і плодоносять: абрикос, вишня, шовковиця, яблуня, малина, чорна смородина та виноград. Прикраса двору: кущовий лимонник та яскраві іриси і півонії. У дворі облаштовано два паркомісця. Кооператив охороняється. Сусіди проживають цілорічно. Поблизу річка та озеро для рибалки, безкрайній простір для піших прогулянок та цікаві веломаршрути. Неподалік місцевий магазин та автобусна зупинка. Дача продається з усіма меблями та технікою. Ціна дачі / дому — 22,500 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Новоселиця
rieltor.ua

Продам затишний будинок с.Піщанка, вул.Чкалова. Двоповерховий цегляний будинок 130 кв.м., залізобетонне перекриття , всі комунікації - новий газовий котел, своя смачна вода ( своя свердловина), електрика, санвузол та ванна у будинку. Сплановано у 4 кімнати ( дві на першому поверсі та дві на другому), кухня та санвузол . Хороший житловий стан , частково металопластикові вікна. Також на першому поверсі розташований великий гараж. Земельна ділянка 50 соток, складається з двох частин - 25 соток під забудову та 25 соток під ведення господарства. Всі документи на дім та на землю у повному порядку , кадастрові номери та приватизація. Будинок можна використовувати або як дачу , або для постійного проживання. Вся вулиця заселена , хороші сусіди. Поряд річка та сосновий ліс, GoodZone та Goodwill Residence. Також можливо використати територію під забудову Таунхаусів або котеджів. Ціна всього 33000 $ або найкраща ваша пропозиція.

можливий продаж по єОселя
Чкалова
rieltor.ua

New! Продам дачу в Новоселовке (с/т Озон) для круглогодичного проживания. На участке 4.3 сотки расположены два дома: основной 65 кв. м (без учета подвала под всем домом) и гостевой 35 кв. м. В 2023 г сделан капитальный ремонт из качественных материалов. Остается новая техника и мебель. Заведено электричество 18 Вт. Автономное отопление, камин. Сделан выводы под генератор и солнечные батареи. Качественная система очистки воды. Заведен оптиволоконный интернет. Сигнализация. На участке расположены: - мангал; - бассейн; - постройка для инструментов; - летний душ. Дом расположен в 50 метрах от песчаного пляжа. Хорошее расположение - в 10 км от Днепра. Инфраструктура - круглогодичные продуктовые магазины, остановка транспорта с прямым маршрутом до Днепра. Дом отлично подойдет, как для круглогодичного проживания, так и для отдыха в летний период.

Віноградна
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Домик 60 м2 на большом участке земли в Песчанке, Новомосковский район. Год постройки 1971. Два кадастровых номера. Подведён газ и электричество. Была скважина, можно сделать новую. На участке небольшой домик, летняя кухня, гараж и хоз.постройки. Всё требует реставрации. Хорошие подъездные пути, рядом центральная дорога, магазин, остановка общественного транспорта, дачи.

Сірка, 53
rieltor.ua

Продам дачу в с/т Озон, двоповерховий будинок, 93 кв. Будинок цегляний, утеплений, дах новий. Стан житловий, вікна металопластикові, у з/в кахлі. Є свердловина та центральне водопостачання (для поливу). Прибудинкова територія упорядкована. Землю приватизовано, є кадастровий. В наявності До пляжу 100 метрів.

Місячна
rieltor.ua

Продам капітальний заміський будинок (дачу) в Орлівщині поряд з лісом, у житловому стані готовності з можливістю проживання весь рік, 2 поверхи, заг. площа близько 100 м2, 2021 р. п., стіни – газобетон + штукатурка, дах – мяка покрівля (безшумна при дощі), хороші МПО 3 скла, WiFi (провідний інтернет). Будинок будувався для себе за індивідуальним архітектурним проектом, продумане затишне і зручне сучасне планування. 1 поверх: передпокій, просторий суміщений санвузол (кахель), велика вітальня - кухня з панорамними вікнами та з виходом на задній двір, кабінет (комора) з виходом на вулицю. 2 поверх: хол, другий санвузол суміщений (кахель), 2 затишні спальні, гардеробна. Електричне опалення (передбачено під конвектори або кондиціонери з) + сучасна функціональна піч-камін на дровах у вітальні, вода - свердловина, зливна яма близько 10 м3. На першому поверсі у вітальні встановлено кондиціонер зима-літо. Встановлено охоронну систему будинку. Ділянка 6,3 сотки, право власності, прямокутної форми, до будинку прибудований навіс, є молоді туї, решта території вільна для вашої творчості. Правильне розташування будинку на ділянці, передбачена територія як перед будинком, так і за ним та з боків. На даний момент біля будинку добудовується простора альтанка з барбекю - навіс, всередині в процесі виконання міжповерхові сходи. Гарний новий будинок, гарне розташування, добрі сусіди. Ціна 49 тис. $. З повагою, Дмитро.

Орлівщина
rieltor.ua

Продаж дачного будинку, Орлівщина, ст Мічуринець , будинок цегляний , із якісних матеріалів підлога , утеплене горище . Дві кімнати, кухня із плитою газовою ( газ балон ) , веранда із решіткою на вікнах , вода свердловина, сад має багато фруктових дерев , хоз приміщення, туалет і літній душ . Пічне опалення. Сусіди проживають постійно . Поряд ліс дубовий і сосновий, поряд солене озеро.

Дача Орлівщина
olx.ua

Продам дачу с участком 6,5 соток в Песчанке. Размеры дома 4×6. В экологически чистом районе пригорода. Рядом в 500 ходьбы остановка транспорта и облагороженый водоем. Дача 2 этажная, печное отопление, электричество, своя скважина во дворе. 1 этаж: гараж, комната с печкой и погреб. 2 этаж: 2 комнаты и балкончик. Во дворе летний душ и туалет. На участке сад с деревьями и виноград (3 видов). Т.к никто не жил выкосить траву, сделать косметику и можно жить. Соседи живут круглый год. Так же по соседству живёт председатель дачного кооператива. Не приватизирован. Цена 6300 $ ТОРГ

Продам дачу в Песчанке
olx.ua

Продам дачу(дом в селе с земельным участком 40соток) дача находится в с.Васильевка, Новомосковский район. 65км от города Днепр. Собственный выход к реке Самара. Речка прям в огороде, через речку лес. Рыбалка прямо в собственном дворе! В лесу много грибов. Есть колодец. В доме 3 комнаты и кухня. Поменяны окна, поклеены свежие обои. Есть летняя кухня и баня. Душ с евроремонтом! Баня новая!!! Делали для себя! Пользовались ей от силы раз 15, т.к.очень редко туда ездим по причине того, что построили дом в городе. Раньше, когда жили в квартире-каждые выходные проводили там! Идеальное место для тихого, уединённого времяпровождения. Предыдущие хозяева жили там. Садили огород. Поэтому при желании выращивать там можно целые плантации!

власник
Продам дом в селе на берегу реки
olx.ua

Продам дачу в Новоселовке, по все вопросам обращаться по телефону +38********84

власник
Продам дачу в Новоселовке
olx.ua

Продам дачу с. Орловщина, Новомосковский район, Днепропетровская область, кооператив садового общества «Звезда». Кирпичны дом. Большая комната+кухня+комната. Есть вода и электричество. Участок приватизирован 6.8 соток. Кадастровый номер. Есть небольшой подвал. Прекрасное место лес, река все рядом. Хорошая транспортная развязка трассам М18. Начинается дачный сезон, отдыха и шашлыков, спешите приобрести свою собственную дачу! Торг.

Продам дачу с.Орловщина
olx.ua

"Продається затишна дача в Дніпропетровській області, у мальовничому селі Орловщина, дачний кооператив "Зірка". Ділянка площею 6 соток оформлена у приватну власність. На цій ділянці розташований дачний будиночок (1 кімната, площа загальна 15.4 м2)сарай, туалет, душ. Дача забезпечена електрикою та водопостачанням (свердловина), що забезпечить вам комфортний відпочинок. Поруч ліс та річка. Це ідеальне місце для тих, хто шукає куточок вдалині від шуму та суєти міста, де можна відпочити й насолодитися мальовничою природою Дніпропетровської області. Не пропустіть шанс стати власником цієї затишної дачі!" Продаж від власника, без рієлтора Ігор +38********50 Ціна 6000 $ + Можливий торг

власник
Продам дачу в Орловщині, коп. "Зірка"
olx.ua

Продам свою дачу в кооперативі "Садко", 5 соток , в с.Піщанка. Поряд ліс та річка Самара. Будинок 2-х поверховий, 2002 р., 77.4 кв.м., будівля з шлакоблоку та цегли, зверху утеплений, на вікнах решітки. На першому поверсі 2 кімнати та кухня; на другому одна велика кімната. У будинку: світло, газ (балон), вода (водна станція), пічне опалення (дрова), електроопалення. Є меблі, телевізори, холодильник, електропіч(нова) та газова піч. Ремонт не новий, меблі б/в, але все чисто. Дача огороджена. На території альтанка, душова та туалет (з цегли), великий сарай із цегли (можна тримати птицю або ін.) фонтан, великий сад, смородина, квіти, багато кущів винограду. Неподалік є ще ділянка 6 соток землі, без будівель (ми використовували лише під картоплю). Рядом зупинка автобуса. До центра села 5 хвилин на авто (магазини, школа, детсад) Приватизірован, з кадастровим номером. За більш детальною інформацією та фото пишіть або дзвоніть. Рієлторів прошу не турбувати.

власник
Продам Дачу, с.Песчанка
olx.ua

АГЕНЦІЯ НЕРУХОМОСТІ пропонує до вашої уваги продаж добротного двоповерхового дачного будинку в селі Орлівщина, Новомосковського, району в СТ "КООПЕРАТОР". Двоповерховий будинок загальною площею - 75 кв м, на першому поверсі - дві кімнати, кухня та коридор; по сходах, на другому поверсі - велика кімната. В будинок заведене вода зі свердловини через електростанцію. На подвірї також є літня кухня, сарай, вбиральня з літнім душем, та колодязь. На прикінці ділянки побудована альтанка для лову риби та відпочинку. Межує ділянка із затокою річки. Земельна ділянка площею 8,4 сотки, приватизована, має кадастровий номер. Гарне, тихе місце для відпочинку в будь-яку пору року. Поруч доброзичливі сусіди, які проживають в дачних будинках майже повний рік. Документи в повному обсязі: право приватної власності на дачний будинок та земельну ділянку, тому придбання буде здійснюватися через нотаріальне посвідчення. Перегляд будинку - в будь-який зручний час, попередньо домовившись. Вартість - $22 000, фотографії відповідають дійсності, на повідомлення - НЕ ВІДПОВІДАЄМО, більше інформації за телефоном. АГЕНЦІЯ НЕРУХОМОСТІ!

Продається добротний дачний будинок в с. Орлівщина (СТ "КООПЕРАТОР")
olx.ua

Владелец. Без риелторов, без комиссии. Дача в садоводстве Мичуринец, ул. Ягодная, 21. 12 соток. Госакт на землю. Дом 32 метра. Пристройка 2019 года из газобетона. Мебель, 5 спальных мест. Полностью готовый для отдыха. Металлопластиковые окна. Две скважины. Вторая 2019 года в доме в капитальном сухом погребе с насосом. Горячая вода в доме и в летнем кирпичном душе. Туалет на улице. Кондиционер Panasonic. Отопление - дровяная печь. 5 спальных мест. Терраса. Фруктовый сад. Десятки туй и можжевельников. Дача полностью укомплектована. Новая мебель. Полы ламинат + линолеум. Погреб для виноделия. Свой красный виноград для вина. Рядом соленое озеро. На улице постоянно живущие соседи. Дом внутри выглядит лучше чем на фото. Возможность провести электр. 380Вт. В реальности дом лучше чем на фото.

власник
Дача в Орловщине без комиссии
olx.ua

Продам дачу в Орловщине на большой слободе с приватизированным участком Дом на две комнаты, есть печное отопление Участок 8 соток выходит в лес Рядом лес, речка Садоводческое общество под охраной Цена 13 000$

Продам дачу в Орловщине
olx.ua

Продам дачу с огородом (40 соток земли огорода). Дом в нежилом состоянии. Газ к дому не подведен, свет есть. Село Спасское находиться 25 км. от центра города Днепр. Во дворе есть скважина, колодец, туалет, погреб, летний душ. Очень много фруктовых деревьев. УЧАСТОК НЕ ПРИВАТИЗИРОВАН, ЕСТЬ КАДАСТРОВЫЙ НОМЕР.

власник
Продам дачу с огородом село Спасское
olx.ua

"Продам дачу в Орловщине. На участке 12 соток расположен дом с двумя комнатами, коридором и кухней. Отопление осуществляется печным методом, также имеется скважина. Остановка общественного транспорта и магазин находятся в пяти минутах ходьбы. Пожалуйста, свяжитесь с нами для записи на просмотр и получения дополнительной информации."

Продам дачу в Орловщине
olx.ua

Продам дачу с.т.васильок дача знаходиться за Ігренью біля с.василівка уч.4.5сот. кадастр будинок 45кв 2етажа 2 балкони пічка підвал 3 кімнати коридор на уч. є сарай кухня туалет душ рядом ставок огорожа місце для машини вода по графіку тел.+ 38********25.

власник
Продам дачу за Ігренью
olx.ua

Продам дачу в Песчанке . Приватизированный часток 6 соток + напротив два смежных участка по 6 соток с молодым плодоносящим садом . Общая площадь участка 18 соток. Есть электричество , скважина ,летний душ , туалет на улице . Домик 2 этажа первый этаж кухня и комната 2 этаж 2 комнаты . На первом этаже есть печь на втором этаже камин . Участки огорожены . Звоните записывайтесь на просмотр .

Продам дачу
olx.ua

Продается дача в Песчанке рядом река лес , приватизирован 5.3 сот +2 сот под огород ,2 этажа .

Продается дача в Песчанке
olx.ua

Продам дачу СТ «Урожай» Орловщина,на территории кооператива свой пляж,территория вся под наблюдением,стоит шлагбаум,продажа с связи с переездом,ремонт делали для себя,новая дорогая крыша металлочерепица,окна металлопластик,новая проводка,участок приватизирован 6 соток,ограждён забором по периметру,новые ворота под раздвижную систему,есть хоз помещение,летний душ и уборная,канализация септик,380.В, вода установлена станция,на первом этаже прихожая,кухня,есть печное отопление,спальня,место для санузла 15 м.кв и лестница на второй этаж где находится одна большая комната с выходом на террасу 15 м,кВ. Лес хвойный и лиственный. Дача требует вашего внимания,все интересующие вопросы по номеру телефона.

Продам дачу СТ «Урожай» Орловщина
olx.ua

Продам кирпичную,двухэтажную дачу коп. "Звезда" Орловщина. Участок 7,5 соток приватизированный,тихая тупиковая улица,лес река в двух минутах ходьбы,есть гараж,беседка для отдыха. Все интересующие вопросы по номеру телефона 09*********63 Андрей

Продам двухэтажную дачу Орловщина коп." Звезда"
olx.ua

Продаётся дача в экологически чистом районе. КСТ "Мрія" село Николаевка. За Курилловкой. В 5 минутах от дома озеро Сомивка. Земля 6 соток, приватизированная. Домик крепкий но требует доработки. Крышу крыли в прошлом году. Есть свет и скважина. Коммуникации заведены в дом. Звоните и записывайтесь на просмотры.

Продам дачу вблизи озера Самивка
olx.ua
1 - 24 з 58 результатів

Популярні запити