Продам Дача в одном из лучших садовых товариществах Обуховки -Приднепровец - воздух, молодой лес, река. Пляж в 200 метрах от дома -Участок 5,5 сотки +домик 66 метров- под ремонт, построен из кирпича, крыша в хорошем состоянии. Место под авто. -Газ, электричество, отопление в доме-ГАЗОВЫЕ конвекторы! -своя скважина с чистой и вкусной питьевой водой! -в доме душевая, удобства на улице , во дворе хоз.блок. - Хорошая дорога, дружные соседи, закрытая территория. Можно жить круглый год. -Участок и дом приватизированы. Документы в полном порядке. -Стоимость 22500 у.е.

можливий продаж по єОселя
Придніпровська
rieltor.ua

Продам будино дачу буля річки в селі Піщанка с/т Дорожник Площа будинку 48м.кв. Площа земельної ділянки 12соток Будинок в стані під капітальний ремонт До річки 100метрів. До лісу 500 метрів(біля Good Zone) Підїзд до дачі можливий з двох боків Сусіди гарно забезпечені. Всі буденки доглянуті Документи готові до продажу Ціна 12000$ Детальна інформація по телефону Телефонуйте/Пишіть Мій Instagram: vladyslav_tymofiiev Також дивіться мої обяви в рубриці Інші обяви автора. Фейків немає!

ст. Дорожник, 2
rieltor.ua

ХОЗЯИН Большой, комфортный ДОМ Находится в жилом секторе(не дачи) Большой двор, сад Территория 24 сотки Дом 150 кв.м. Полностью оборудован под жилье Построен в 2008 году Огромная столовая Газовое отопление Сигнализация Постройка в 2 кирпича+полностью утеплен Отдельно стоящий гараж Подвал, подсобные помещения Подъезд к дому по хорошей дороге, центр 1 км Документы в полнейшем порядке ТОРГ

власник
Калінова, 43
rieltor.ua

Дача в живописному місці. Знаходиться в Сомівці біля Миколаївки Дніпропетровьскої області. По дачі є повний пакет документів, тому Ви при необхідності можете прописатися. Є можливість провести газ в будинок. Дача Без боргів. У пішій доступності є ліс та протока р. Дніпро з пляжем. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Леніна
rieltor.ua

Продам Дом Дачу в дачном кооперативе на ул.Байкальская На участке находиться два кирпичных дома Первый дом: -Площадь 175м2 -Имеет два входа -Два этажа -6 комнат -Камин -Санузел -2 Балкона Второй дом: -Площадь 80м2 -Этаж 1 -Винный погреб -Бассейн внутри -Баня внутри -Санузел -Гараж -Зона для барбекю -10 сот земли Так же на территории находиться скважина Рядом речка и остановка транспорта За дополнительной информацией по номеру телефона. С уважением, Николай

Старочумацька вул. (Байкальська), 2к
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі будинок типу “Маєток”, розташований в селищі Широка Дача, Широківського району. Загальна площа будинку 700 кв.м. Ділянка близько 16ти соток. Будинок має 4 поверхи, один з них підвальний. Зовнішнє оздоблення – червона цегла. Всередині зроблено під чорнову обробку. Є можливість зробити басейн в домі. Із зробленого: частково розведена електро проводка. Каналізація в домі центральна. Проведено газ. Є гараж на дві машини. В будинку 4 додаткових входи. На ділянці встановлено якісний паркан, виклана бруківка. Придомова ділянка зроблена, але потребує догляду. Будинок зроблено із дуже якісних матеріалів, більшість з яких була привезена із-за кордону. Дах виклан із Іспанської черепиці – матеріал сам по собі якісний і міцний, має 50 років гарантії. Вулиця на якій розташовано будинок – широка і заасфальтована, Широка Дача – це елітне селище Широківського району, яке знаходиться в 5ти хвилинах від центру Інгульця. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Вишнева, 7
rieltor.ua

Продам дачу біля лісу в мальовничому місці Новоселівки (15 хвилин від Дніпра по новій швидкісній трасі). Оновлений ремонт 2023 року. Сучасна ванна кімната з усіма зручностями (вся сантехніка та обладнання нові). Будинок побудовано на високому фундаменті з урахуванням найкращого місця розташування на ділянці. Всі вікна металопластикові, захищенні металевими решітками. Вхідні двері з антивандальним замком. Дім дуже світлий і затишний. Планування: кухня-вітальня, спальня, санвузол та простора тераса з видом на толоку. Загальна площа будинку 31, 2 м²; площа тераси 32, 5 м². В периметрі тераси облаштовано сухий, місткий погріб з високою стелею та вентиляцією. Є димохід для майбутнього каміну та горище з вікном (замість драбини зручні безпечні сходи). З господарських будівель: літній душ та вбиральня; для відпочинку встановлено вуличні лавки. Опалення дому: керамічні електропанелі. Водопостачання: власна свердловина (все обладнання нове). Каналізація: новий якісно облаштований септик. Будинок укомплектовано всім необхідним для відпочинку та цілорічного проживання (є все від посуду до мангальних сіток). Новим власникам також лишається все садове приладдя та інвентар, включаючи газонокосарку і шланги для поливу. Ділянка 5, 5 соток, правильної прямокутної форми, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Для городництва та саду завезено родючий чорнозем. Вже висаджені і плодоносять: абрикос, вишня, шовковиця, яблуня, малина, чорна смородина та виноград. Прикраса двору: кущовий лимонник та яскраві іриси і півонії. У дворі облаштовано два паркомісця. Кооператив охороняється. Сусіди проживають цілорічно. Поблизу річка та озеро для рибалки, безкрайній простір для піших прогулянок та цікаві веломаршрути. Неподалік місцевий магазин та автобусна зупинка. Дача продається з усіма меблями та технікою. Ціна дачі / дому 21, 500 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Степна Далечінь
rieltor.ua

Продам дачу в с.Олександрівка, Дніпропетровська обл, (кінцева зупинка маршрутки 201). Через ділянку берег Самари. На ділянці невеликий будиночок на дві кімнати, споруда для інвентарю та туалет. Будиночок із силікатної цегли. Електрика цілий рік. Лічильник. Вода – для поливу. Є можливість підвести міську воду. Ділянка рівна, 5 соток, поруч із сторожкою, охорона. На ділянці плодові дерева. Поруч проживають цілорічно.

можливий продаж по єОселя
Дачна
rieltor.ua

Продам дачу біля водосховища в кооперативі Дружба ( ( Червоний Шахтарський). Земельна ділянка 17 соток , доглянута з молодим садом . На території є двоповерховий будинок з білої цегли , туалет , душ . Вода та світло заведені на ділянку . Купівля відбувається виходом із садового товариства. Торг доречний . Всі додатки питання по телефону.

Полунична
rieltor.ua

У продажу дача в садовому товаристві «Турбіна» закрита територія, із охороною, камери по вулицям. Мальовнича дачна ділянка 5,5 соток. На котрій розташовуються новий будинок , 2010 року будівництва, висаджені плодово- фруктові дерева, виноград. Будинок 9,5*6 метрів, двоповерховий, сходи всередині будинку. На першому поверсі дві кімнати вже з ремонтом, є підвал розміром 2*1,5 метри, глубиною 2 метри. Пічне опалення, груба в якій є дві духовки для приготування їжі. На другому поверсі дві кімнати, ремонт не закінчений, але новому власнику залишається багато будівельних матеріалів. Нова електропроводка із якісними комплектуючими,потужність 3 кіловати, лічильник на світло. Всі вікна металопластикові та з решітками. Зручності на вулиці. Свердловина 9м глибини. По периметру ділянки паркани, нові ворота. Від ділянки до пляжу 5-7 хвилин пішки.

Турбіна
rieltor.ua

Продаж Будинку Дача На Березі Самари Новоселівка Ділянка 9 соток ( приватизована) 100м2 , 3 спальні кухня 2х поверховий, цокольный этаж жб перекриття Інтернет Пічне опалення Два септика Скважина Зона барбекю Документы у порядку! Ціна 34500$ Торг Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Новоселівка
rieltor.ua

Продам дачу 60 м2 в садовом обществе «Изумруд» Дача расположена в живописной курортной зоне. Дом 60 м2 в хорошем жилом состоянии состоит из двух этажей. На первом этаже расположен гараж, комната, кухня и подсобное помещение. На втором этаже 3 жилые комнаты. Дом не узаконен. Земля 7,5 соток приватизирована. Есть огород, сад. Недалеко река Орель, лес.

Ізумруд
rieltor.ua

Продам 2-х этажную дачу на участке 8 соток земли в СТ "Південне" по улице Приозерной в районе Братского, Червоного садка. Дом капитальный 6.5х6.5м,на первом этаже расположена кухня+ большая комната, на втором этаже 3 спальни. Полностью остается вся мебель, инструменты, газовый баллон. Половина окон в доме металлопластиковые, дом обогревается печью(груба),под 1 этажом расположен капитальный подвал на пол дома. Удобное месторасположение, асфальтированная дорога, до реки Сухая Сура-50м.Показ дачи в день подачи заявки, звоните.

Приозерна
rieltor.ua

Продается 2-х этажная дача в садовом товариществе"Связист-1" в районе Братского и Новоалександровки. Дом площадью 80 кв. м состоит из:1 этаж-коридор, кухня с печью "груба", 2 комнаты(в одной из комнат установлен камин); 2 этаж-2 комнаты. На участке земли 6 соток расположены туалет, летний душ и хозблок. Имеется место для стоянки машины. +в дом заведен центральный водопровод +подключен оптоволоконный интернет +кадастровый номер на землю +охраняемая закрытая территория сообщества с автоматическими воротами+ видеонаблюдение +удобное месторасположение дачи +до города 10 км Звоните-все расскажу и покажу!

абрикосова
rieltor.ua

Продам чудову дачу СТ Чарівниця, Марянівка У пошуку ідеального відпочинку від міської суєти та шуму? Хочете щороку першими насолоджуватися полуницею та черешнею? Ідеальне місце для тих, хто шукає затишний куточок для відпочинку та розваг! Пропонуємо Вам чудову дачу, розташовану в СТ Чарівниця. На ділянці площею 12 соток розташований двоповерховий будинок, який підійде для Вас та ваших близьких. Будиное має: 8 кімнат, 2 кухні, 2 санвузли. В самому будинку всі вікна МПО, лінолеум у кожній кімнаті, натяжна стеля во всіх кімнатах крім однієї, нові батареї у всіх кімнатах. Є навіс для паркування вашого автомобіля. Також є дві слівні ями, великий погреб, хоз. приміщення. У дворі та всередені будинку душова кабінка Вода питна цілий рік. На цій прекрасній дачі багато садових дерев, також є виноград. Дача приватизована. Є кадастровий номер. Встановлено відеоспостереження та сигналізація. Не пропустіть можливість придбати цю затишну та простору дачу на великій ділянці землі. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд. Ми впевнені, що ви будете в захваті від цієї чудової дачі!

Вулиця 2
rieltor.ua

Продам дачу з лазнею СТ Мрія, Марянівка (Старий пором) Бажаєте мати місце для зустрічі друзів на шашлики та інших заходів? У пошуку ідеального відпочинку від міської суєти та шуму? Тоді ця дача у садовому товаристві "Мрія" – ваш вибір! Тоді до Вашої уваги надається чудова дача з ділянкою площею 6 соток у престижному місці Садовому Товаристві Мрія. у с. Марянівка. район Старого порома. Будинок знаходиться в екологічно чистому районі, причому до центру міста всього 10-15 хвилин їзди на транспорті. Відмінне місце для життя та відпочинку. У будинку зроблено капітальний ремонт, замінено всі вікна на металопластикові. Санвузол усередині будинку, що є великим плюсом. В будинку є душова кабіна. У самому будинку є прекрасна лазня, яка дозволить вам відпочивати та набиратися сил після міської суєти. На другому поверсі великий балкон, на якому можна поставити стіл та пити чай теплими літніми вечорами. У дворі є альтанка та гойдалка, що дозволить Вам та вашим близьким релаксувати на свіжому повітрі. Є заїзд для Вашого автомобіля. Ви можете насолоджуватися риболовлею, прогулянками по березі річки, заняттями спортом на свіжому повітрі або просто відпочивати та насолоджуватися спокоєм. Телефонуйте, приходьте та купуйте чудову нерухомість для Вас чи ваших близьких!

Старый паром, 680
rieltor.ua

Продам дачу в Марʼяновкі біля річки , кооператив ( Світлячок). Територія 12 соток , доглянута . Молодий сад , виноградник . Вода заведена і питна і технічна . Будиночок 2 поверхи . На другому поверсі 3 жилі кімнати. Перший поверх кухня , веранда , гараж . Пічне опалення. Газовий балон для приготування їжі. Територія закрита по всьому периметру, є господарські приміщення. Зручності у дворі ( літній душ, туалет , кладова ). Торг доречний , вислухаємо всі ваші пропозиції.

Набережная
rieltor.ua

Продам дачу! Межа міста, поруч з Обухівкою СТ "Надежда" Будинок 98 м2, 2 поверхи, 6 кімнат додатково літня кухня, баня, господарське приміщення 3 Ділянки по 5 соток (всього 15 соток) кадастрові номера, приватизація. є гараж для легкового авто. ділянка і будинок в дуже гарному і доглянутому стані Підійде і для круглогодічного проживання. Більше інформаціі за телефоном!

Моторна вул.
rieltor.ua

Продам капитальный 2-х эт. дом- дачу 60 м.кв. В дом заведен свет, отопление печное, вода -скважина на участке. На первом этаже расположен зал, небольшая кухня, второй этаж- холл с выходом на балкон, спальня. Состояние хорошее. На участке 5 соток расположен туалет, летний душ, беседка, сарай. Есть гараж. Участок ухоженный есть плодовые деревья. В 3-х мин. ходьбы расположен пляж. Кооператив находится под охраной, есть система видео наблюдения. Документы в порядке есть приватизация, кадастровый номер. Торг уместен.

Партизанская
rieltor.ua

Продається дача в місті Дніпро, в Самарівці на території СТ Дніпровець. Ділянка рівна, 6 соток приватизованої землі, є кадастровий номер. На ділянці фруктові дерева, виноградник, є своя свердловина та централізована вода, електрика. Будинок цегляний, в півтори цегли, ж/б перекриттями, 2 поверхи. Площа будинку -72 м2. Перший поверх -2 кімнати, кухня Другий поверх - 2 кімнати + балкон-тераса, без внутрішнього оздоблення. Опалення немає, але можна зробити автономне електричне. Заїзд авто у двір, є хороший підвал для зберігання овочів та консервації. Вулиця закрита з двох сторін воротами з кодовим замком, освітлюється ліхтарями на стовпах, тут цілий рік проживають сусіди, їздить постійно громадський транспорт маршрутка 153 та 42, до зупинки 5 хвилин пішки. Цілодобовий продуктовий магазин і базарчик теж за 5 хвилин від дачі. По вулиці проведено інтернет. Поруч є річка На ділянці багато місця для здійснення всіх бажань щодо ландшафтного дизайну, можна створити затишні алеї, клумби з квітами та зелені насадження. Також є можливість і місце для зони барберу та альтанки для приємних вечорів із сімєю та друзями. Телефонуйте і поїхали дивитися. Прекрасна можливість придбати гарне місце для відпочинку та проживання. Реальному покупцю торг

Абрикосова
rieltor.ua

продається охайна дача в Золотому ранеті, є заїзд, огорожа, туалет, прибудови, в будиночку 2 кімнати, приватна ділянка, кадастр, торг

Абрикосовая
rieltor.ua

Дача находится в черте города в 5 -10 мин. езды до ж/м Левобережный-3.Дом в хорошем жилом состоянии, состоит из трёх отдельных комнат, кухни-прихожей и коридора, на участке есть хоз.постройка с летним душем и туалетом, а также помещение для инвентаря. земли 6 соток, участок ровный, солнечный, посажены лучшие сорта деревьев и кустарников, полив по сезону, есть кадастровый номер, а так же документы на дом, что даёт Вам право на прописку! В доме есть действующая печь и камин. Готовы к быстрой сделке

грушовая
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується будинок на Карачунах, у престижному місці, з хорошими сусідами і мальовничою місцевістю. Будинок 3-х поверховий + цоколь. Теплий, світлий і просторий. У ньому зберігається приємна прохолода влітку і затишне тепло взимку. Загальна площа 518 м2. У будинку 2 входи, центральний і запасний. У цокольному поверсі розташований великий гараж і котельня. Також є своя сауна. Санвузол на кожному поверсі. Велика тераса з гарним краєвидом. Кімнат багато, вистачить зробити спальню для кожного члена сімї, гостьову і кімнати дозвілля. Ремонт якісний. У будівництві використовувалися якісні матеріали. Для поціновувачів затишку є камін. Комунікації: електрика 5 кВт, центральний водопровід і каналізація, газовий котел. Будинок розташований на ділянці площею 10 соток. Периметр повністю огороджений парканом. Територія ділянки доглянута, засіяно траву, посаджено квіти і дерева. Обладнано альтанки, зони для шашлику і барбекю. Головною родзинкою ділянки є свій вихід до річки. Цей будинок стане чудовим місцем для життя вашої родини. Він повністю готовий заселення.

Весела Дача вул.
rieltor.ua

Продам капітальний заміський будинок (дачу) в Орлівщині поряд з лісом, у житловому стані готовності з можливістю проживання весь рік, 2 поверхи, заг. площа близько 100 м2, 2021 р. п., стіни – газобетон + штукатурка, дах – мяка покрівля (безшумна при дощі), хороші МПО 3 скла, WiFi (провідний інтернет). Будинок будувався для себе за індивідуальним архітектурним проектом, продумане затишне і зручне сучасне планування. 1 поверх: передпокій, просторий суміщений санвузол (кахель), велика вітальня - кухня з панорамними вікнами та з виходом на задній двір, кабінет (комора) з виходом на вулицю. 2 поверх: хол, другий санвузол суміщений (кахель), 2 затишні спальні, гардеробна. Електричне опалення (передбачено під конвектори або кондиціонери з) + сучасна функціональна піч-камін на дровах у вітальні, вода - свердловина, зливна яма близько 10 м3. На першому поверсі у вітальні встановлено кондиціонер зима-літо. Встановлено охоронну систему будинку. Ділянка 6,3 сотки, право власності, прямокутної форми, до будинку прибудований навіс, є молоді туї, решта території вільна для вашої творчості. Правильне розташування будинку на ділянці, передбачена територія як перед будинком, так і за ним та з боків. На даний момент біля будинку добудовується простора альтанка з барбекю - навіс, всередині в процесі виконання міжповерхові сходи. Гарний новий будинок, гарне розташування, добрі сусіди. Ціна 46 тис. $. З повагою, Дмитро.

Орлівщина
rieltor.ua
1 - 24 з 704 результатів

Популярні запити