Продам 2 к дачу в житловому стані. Крута ділянка 7 с правильної форми. Світло, грубка, колодязь. Є адреса, недалеко тролейбус, супермаркет Грош, Нова пошта. Крайовид на Вінницю.

Продаж дачі на Барському шосе
olx.ua

Продається дача з фундаментом. Пирогово. Фундумент 9×11, дворічний, вистояний. Поряд стоїть невеликий дачний будинок, утеплений, з газом, з погрібом. Є криниця з насосом. Вулиця жила, територіально Пирогово відноситься до міста. Прекрасний варіант для будівництва.(97991)

Продам дачу в Пирогова 9052
olx.ua

Продам дачний будинок на Барському шосе. будинок площею 40 кв.м, 2кімнати, кухонька, +мансардний поверх .Є світло в будинку , погріб , своя криниця і 3 теплиці. Є можливість придбати ділянку поруч. Поряд проживать постійно сусіди. До зупинки транспорту 5 хвилин. Поруч ЖК Західний, Грош, Нова пошта.

Продам дачний будинок (8387)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дачний будинок в Пирогова, вулиця Корольова. Цегляний будинок, утеплений. Вікна пластикові. Перший поверх: веранда, кухня, кімната Другий поверх: дві суміжні кімнати, не утеплені (літній варіант) В будинку є газ, світло. У дворі криниця, господарчі будівлі, погріб, гараж. Поруч нові житлові будинки. До школи, дитячого садочка 10 хвилин пішки.

Будинок в Пирогова
olx.ua

Я власник продам 3-кімнатну квартиру на перетину вул. Янгеля та Київської. 58,6 кв. метрів, цегляний будинок, 4 поверх (є ліфт), три окремі кімнати, два засклені балкони, роздільний санвузол, індивідуальне опалення, гарне розташування - поруч вся інфраструктура, зупинки тролейбуса, маршруток, школи, ліцеї, басейн, набережна річки Південний Буг в 5 хвилинах пішки. В квартирі є система зберігання електроенергії Must на 5 кіловат годин - є завжди світло і опалення!! Продаж від власника БЕЗ КОМІСІЇ! Також є свій цегляний гараж на дві автівки з ямою та кладовкою. Знаходиться поруч з будинком у дворі. Ціна гаража 25000$. При купівлі квартири та гаража разом, зроблю знижку. Також продаю дачу на Вінницьких хуторах Садове товариство «Джерело» - 8 соток. Є будинок незавершеного будівництва в 1 поверх з залізобетонним перекриттям, заведено світло, є скважина зі смачною водою. Багато плодивих дерев, сад. Ціна 25000$

власник
Квартира на Фрунзе (Янгеля) з інвертором! +гараж!+дача!
olx.ua

Продам дачу на Бучмах. Пластикові вікна, пічне опалення , житловий стан, 6 соток землі. Запрошую на перегляд.98612

Бучмы улица, 1, Бучмы, Винница, Винницкая 14000.0 USD
dom.ria.com

Продається добротний двоповерховий дачний будинок з якісним евроремонтом. Ділянка 8 соток(правильної форми).Будинок повністю придатний для проживання. Поміняна електрика. Своя свердловина. Септик із переливом. Три окремі кімнати, велика кухня.Меблі та техніка. Мансарда. На території посаджено плодові дерева. Поруч ліс, озеро. Тихий, зелений район з гарним краєвидом.99428

Солнечная улица, 12, Стрижавка (Винница), Винницкая 47000.0 USD
dom.ria.com

хата дача с землей .4с. комната сверху кухня на1 эт.сауна душ туалет .естькирница. железный мостик в лес.информациюдам по вайтцап 003******51954.watsapp

власник
дача хата с землей
olx.ua

Дачний домик на Березена 5 км від міста, 10 хвилин від ТЦ ШОК. Гарна дача з усіма можливими зручностями: - Вода проведена в будинок , є гаряча і холодна. Бойлер. - Баня + повноцінна душева кабіна - Гарно зроблений туалет - Кухня на першому поверсі - хоз приміщення, озеро ТОРГ.

ПРОДАМ ДАЧУ!  на Березина 5 км. від Вінниці.
olx.ua

Продається будинок на Вінницьких Хуторах, район дач. 2/2цегла.50м, 2к Опалення грубкою, є камін. 4с ділянка. Поруч зупинка автобуса і маршрутки, неподалік кінцева 8а. Є документи на будинок і на землю. (100629)

Продам будинок на Вінницьких Хуторах 1815
olx.ua

Продам будинок від власника. Будинок з перспективами на добудову. В будинку бетонне перекриття , в будинку великий погріб з бетонних плит. Гарна ділянка рівна. В тихому місці. Е газ в будинку, нова криниця глибока , вода заведена в будинок, води завжди було достатньо, велика вигрібна яма септик, нові пластикові вікна . Адреса: Провулок Липневий на бучмах. Будинок 1.

власник
Продам дачний будинок на Бучмах.
olx.ua

Продається дача у м. Вінниці, поблизу склепу М. Пирогова. 2-х кімнатний будинок, 4 сотки землі, технічна вода із своєї криниці, газ по вулиці, утеплений, погріб, плодові дерева, виноград, деревяний сарай напівзруйнований, оптичний інтернет, поблизу ставки, до міського транспорта 15 хвилин пішки

власник
Продається дача в межах м. Вінниці
olx.ua

Дача в рекреаційній зоні Вінниці. Ідеальний вибір для поціновувачів відпочинку на природі легкість доступу і блага цивілізації(завжди доступне таксі і мобільна мережа) поєднані з красою натуральної природи. Розташована в колишньому садовому товаристві Восход. До центру міста 10хв. (див.скріншот з навігатора)При цьому Вас очікує чудова природа Пятничанського лісу (300м), річки Південний Буг (900м), до зупинки громадського транспорту 3хв пішки (автобус 5, маршрутка 5а і 8б), до мінімаркету 3хв. Дитячий майданчик щойно збудований з атлетичним майданчиком -30м Будиночок маленький на дві кімнати для забезпечення потреб, є погріб і сарайчик для інструментів. Сад: черешні,яблуні, груша. Зверніть увагу ділянка не має прямого сполучення з дорогою, виключно прохід до дороги.

власник
Дача в районі Пятничани
olx.ua

Пропонується до вашої уваги дачний будинок в мальовничому місті Вінниця, розташований в затишному районі Бучми. Будинок розташований в мальовничому районі Бучми, що дозволить вам насолоджуватися тишею та спокоєм, а також близькістю до природи. Це дачний будинок, який ідеально підійде для відпочинку та віддаленого проживання в місті. Будинок продається в чорновому стані, що надає вам можливість втілити в життя свої дизайнерські ідеї та вподобання щодо внутрішнього оформлення. Площа будинку становить 30 квадратних метрів, що забезпечує достатньо простору для комфортного проживання. Площа ділянки становить 4 сотки, що дозволяє насолоджуватися вільним простором та можливістю організувати власний сад чи город. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію!

Продаж будинку з ділянкою 4 с. в м. Вінниця, район Бучми
olx.ua

Популярні запити