Продається дача в Луці-Мелешківській. Є забор по периметру, на ділянці стоїть будинок з незавершеним будівництвом. Хороша локація, розташована при вїзді в дачний кооператив. Поруч магазин, дитяча площадка. Ділянка з виходом на дві вулиці. Є фруктові дерева.

СТ Цукровик, 25
rieltor.ua

Продам приватизовану дачу на масиві Писарівському. Ділянка рівна, є нова криниця, погріб для зберігання, хороший сарай, сад, є заїзд для авто. Опалення будинку за рахунок грубки, що додасть затишну домашньої атмосфери. До транспорту близько. Порядні сусіди.

Радуга
rieltor.ua

Пропоную до продажу дачу в с. Стрижавка. 4 сотки землі, ділянка рівненька, асфальтний підїзд, 600 м до зупинки автобуса. Територія охороняється, поруч ліс, каскад озер. Будинок міцний, але потрібно приводити в порядок.105504

Продається дача в Стрижавці 5362
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную до продажу дачу в с. Стрижавка. 6с. ділянка рівна на ній є господарські забудови та металевий гараж. В будинку є піч, погріб до дачі асфальтний підїзд, 600м до зупинки автобуса. Поруч ліс, каскад озер.105503

Продається дача з гаражем і ділянкою 5362
olx.ua

Дача, в с. Писарівка, Вінницька обл., Вінницький р-н. 4 сотки, плодові дерева, сухий капітальний будинок, залита стяжка. Світло, криниця, вигрібна яма. Придбані нові вікна, потрібно вставити. Земля не приватизована, усі витрати на приватизацію беру на себе. Шановні покупці, це дачна ділянка, а не житловий будинок!

власник
Дача, земельна ділянка. с. Писарівка. Вінницький р-н
olx.ua

Продаємо гарну земельну ділянку з будиночками. Один недобудований але всередині повноцінна хата глинобитна з 3х кімнат,кухні! Другий, типу времянка з 2х жилих кімнат+кухні Все в жилому чистому стані . Використовується як дача. Огороджене все сіткою і забором. Є погріб з шиєю,сарай,убиральня Поруч біля будівель зем.ділянка оброблена площею 0.1268 Є криниця ,газ ,світло,вода. Поруч транспорт.зупинка Провулок Набережний 13 Документи готові до продажу Ексклюзив Агентства Нерухомості Вирінея

Продам недобудований будинок з землею на Вінницьких хуторах
olx.ua

Продам недобудований будинок!Зарванці вулиця Депутатська.світло на ділянці,вода колодязь.Ділянка 10 соток.Затишне місце,поруч озеро,ліс.Плодові дерева,також залишаються два контейнери.

власник
Будинок,земля,ділянка,дача
olx.ua

Продається добротна двоповерхова дача 80м2 в садовому товаристві Сонячний, Вінницькі Хутори. Будинок придатна до постійного проживання. Товщина стін - півтори цеглини, з опаленням, з електрикою. Зручності в будинку. На першому поверсі - кухня, туалет, дві кімнати, що опалюються - пічка, камін. Другий поверх утеплений, кімната. Сухий добротний підвал. Свій колодязь. Ділянка 6 соток. По вулиці проживають і будуються. Зручне розміщення - прямий виїзд на центральну дорогу, до зупинки 200м. Запрошую на перегляд. Гарний ТОРГ - реальному ПОКУПЦЮ!!!

Продається двоповерхова дача на Вінницьких Хуторах
olx.ua

Невеличка дачка на Вінницьких Хуторах. Побудована з блочка. Кімнатка, кухонька, веранда, є погріб та грубка. 4 сотки землі. Поруч транспорт.94366

Продам дачу на Вінницьких Хуторах 0925
olx.ua

Продається дача придатна для житла.В будинку 2 кімнати,кухня,санвузол.В будинок введена вода з кирниці,вигрібна яма,є навіс під автомобіль,сарай,участок огороджений.Ходить 30 автобус,або 8а маршрутка.

Продам будинок в Щітках
olx.ua

Продам дачу передмістя Вінниця. Свіжий колодязь, цього року викопаний, 21 кільце) Поставлений металевий забор, обтягнутий сіткою. Залишилось купити тільки профнастил і поставити. Рівна ділянка - 4 сотки. Якісна електрика - 3 фази, 10,5 кіловат. Все робилось для себе і з толком. Чисто дачний варіант, під реконструкцію або під будівництво. Переночувати можна, без опалення. Чудова транспортна розвʼязка, школи, садочки, магазини, ліс, маршрутки дві ( 30А і 8А) Масив Писарівський, Щітки. Сусіди проживають на постійній основі. Перспектива на майбутнє дуже і дуже хороша. Власник, без агенства і комісійних. Запрошую до перегляду.

Продам дачу передмістя Вінниця
olx.ua

Хозяин, Идеальный вариант,как для жилья ,так и под дачу Вороновица центр. Асфальтная дорога прямо к дому Продам 20с ,не приватизированной земли., часть дома который нуждается в ремонте,есть печь.. Кадастровый номер 0520655300:02:003:0371 Подробности по тел.

Власник .Продам ч/дома  и 20с. Вороновице в центре села
olx.ua

Дача знаходиться в спокійному і тихому місці,рівна ділянка,молодий садок.Гарний варіант під дачу або під забудову.Поруч ліс,озеро,кінцева маршрутки Бучми.Будинок метало-каркасний.Точка зі світлом входе у ціну.Пропозиція від власника

власник
Продаж дачного будинку зі світлом!
olx.ua

Продається дача під подальше будівництво. Площа ділянки 4 сотих, площа будинку 33м2, додатково прибудований сарай, площею 11м2 Є 2 кімнати площею 13 та 9 м2, коридор 4м2 кухня 7м2, також є 2 поверх Будинок знаходиться в 7 хв від зупинки Щітки , або 15 хв до зупинки Сімʼя( 8а кінцева ), поруч є магазини. Ділянка зручна для подальшої розбудови, гараж або добудова до будинку Знаходиться в кооперативі «Писарівський» ТОВ «Лісне»

власник
Продаж будинку(дача)
olx.ua

Продам дачу з земельною ділянкою 9 соток. Будинок з підвалом . Знаходиться на дачному масиві с. Тютьки, подробиці по телефону

Дача з ділянкою
olx.ua

Продається дача в дачному кооперативі Турбівський до Вінниці 10.На участка є криниця, посаджений сад, рівний участок,земля чорнозем.На масив ходить автобус з Східного автовокзалу.

Продається дача в районі Стадниці
olx.ua

Дача знаходиться біля с. Пултівці, 3 км від траси. Приватизована земля, документи на руках. Будинок цегляний утеплений мінватою, декор сайдінг. Грубка + буржуйка.

власник
Продаж дачі
olx.ua

Нова пропозиція! Дача в мальовничому місці - в кроковій доступності озера, вигляд на березовий ліс! На міцному фундаменті, стеля та поли- гарні доски, є підвал, грубка. Треба прикласти трохи зусиль - і літом будете насолоджуватись свіжим повітрям, гарним краєвидом, ходити в ліс по гриби та рибалку. Запрошуємо на перегляд!

Продаж дачі в Стрижавці, біля лісу та озер!
olx.ua

Продається дача на Вінницьких Хуторах. Гарний житловий стан, міцний добротний будинок. 2 кімнати, є балкон. Світло в будинку 3 фази. Гарний садок. Земельна ділянка 6 соток, рівна, поруч зупинка, гарне транспортне сполучення. Поруч магазини, сосоновий ліс, ставки, прекрасне місце розташування. Запрошуємо на перегляд. (105881)

Продам дачний будинок на Вінницьких Хуторах 0756
olx.ua

Дача ,5с землі,два поверхи,дві кімнати і кухня,льох.,є ґрубка з плитою.На учаснику колодязь і сарайчик.Фруктові дерева,кущі і виноград,поряд зупинка і ліс

власник
Дача с.Некрасово
olx.ua

Пропонуємо дачу придатну для проживання. Село Некрасово. До Вінниці 12км. Зручності, кондиціонер, електроопалення, погріб. Ділянка 15соток. Закрита вулиця( для своїх). Хоз приміщення, Телефонуйте домовимося про перегляд.

Дача Некрасово для проживання
olx.ua

Чудова пропозиція для тих, хто мріє про дачу. Прекрасний будинок з меблями. Газ, централізована вода у будинку. Є каналізація. Недалеко від Вінниці. Автобуси курсують часто. Рівна ділянка, родючий чорнозем. Молодий садок + ожина, малина, смородина чорна та червона, аґрус, лохина. Ділянка доглянута. Є літня кухня, хоз. приміщення, сарай, підвал. У селі також є все необхідне для постійного проживання: магазини, мед.пункт, школа, дитячий садочок. Покупкою будете задоволені!

власник
Продається будинок у с. Побережне
olx.ua

Продаж 2 поверхового будинку на 4 сотках землі на Вінницьких хуторах,дача, 3 кімнати, все залишається,пічне опалення, у сосідів проведений інтернет, поруч транспорт, зупинка автобуса 8а,будинок з бктоним перекриттям з великим камяним підаолом-погребом, криниця де завжди достатньо води, електрика 5 кіловат, новий лічильник, поруч з всіх сторін живуть сосіди, плодовий сад, чудові черешні і вишні, по цінві дешевше 1 кімнатної хрущівки, пропозиція від агенства нерухомості. Без комісії агентству,

Продаж будинку на Вінницьких хуторах
olx.ua

5 соток земельна ділянка,дві кімнати.Є світло, підвал, літня кухня.Є город та фруктові дерева. За 30 метрів озеро.Деталі в приват або за номером телефона

власник
Продам чудову дачу ,житловий стан
olx.ua

Популярні запити