Продам дачный дом на дачном массиве в с. Крутогорб , Гайсинского района Винницкой области. Земельный участок 0,1003 га., земля приватизирована , дачный дом размером 5х8 м. Дом построенный из красного кирпича, углы дома из белого. Дачный дом находится в живописном уголке , с четырех сторон лес, с двух сторон сосновый , с двух других сторон лиственный как - бы в квадрате. В сосновом лесу много грибов, это маслята, сыроежки, а в лиственном белые, маремухи. Есть кадастровый номер на Дачный участок, участок приватизирован , все документы в порядке, есть поэтажный план постройки. Дом с мансардой. Есть возможность провести электричество. В районе 100 м. село, где дачники ходят покупать молоко, мясо, яйца и т. д.

власник
Продам ДАЧУ на дачном массиве
olx.ua

Продам ПРИВАТИЗОВАНУ дачну ділянку площею 6 соток з будинком (кімната на два ліжка, кухня з хорошею піччю та простора світла вітальня зі столом, також є підвал). На територіі висаджені садові дерева: яблуні, груша, слива, черешня, горіх та кущі малини, смородини, виноградник. Також є окремий туалет та будиночок для городнього інвентарю. Територія ділянки рівна, поруч є криниця. Знаходиться на станції Веселка (поряд Тюшки) як їхати у бік Жмеринки. Телефонуйте, питайте, реальному покупцю реальний торг. Окрім цього, на продаж маємо ще одну неприватизовану ділянку землі без будівель.

власник
Продам дачу з приватизованою ділянкою землі
olx.ua

Дача знаходиться в спокійному і тихому місці,рівна ділянка,молодий садок.Гарний варіант під дачу або під забудову.Поруч ліс,озеро,кінцева маршрутки Бучми.Будинок метало-каркасний.Точка зі світлом входе у ціну.Пропозиція від власника

власник
Продаж дачного будинку зі світлом!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам недобудований будинок!Зарванці вулиця Депутатська.світло на ділянці,вода колодязь.Ділянка 10 соток.Затишне місце,поруч озеро,ліс.Плодові дерева,також залишаються два контейнери.

власник
Будинок,земля,ділянка,дача
olx.ua

У продажу дача с Сальник з ремонтом на першому поверсі ,стіни півтора кірпіча, встановлено пластикові вікна , є погріб ,балкон, опалення пічне, лінія 32

власник
Продам дачу Сальник
olx.ua

Продам будинок ( 3 кімн., коридор) з господарськими будівлями та спорудами в с. Камяногірка, Жмеринського району Вінницької області. Будинок розміщений на ділянці 58сот. Земельна ділянка приватизована. Є кадастровий номер. До районного центру, залізничного вокзалу 15км. Опалення в будинку газ та груба. З.п будинку 50 м² . В дворі є літня кухня (вода, газ, каналізація, ванна), під кухнею є підвал. Також на земельній ділянці знаходяться господ. будівлі (для тримання великої худоби та курей), гараж. До будинку в наявності 2 заїзда. Земельна ділянка (40 сот.) засаджена гарними сортами малини. Дане господарство можна використовувати як для постійного проживання, так і під дачу. Влітку довкола зелень та спів пташок. Тихе , спокійне місце. В селі є школа, дитячий садок, ФАП , магазин, клуб, церква. Нова пошта на відстані 5км (є курєрська доставка до будинку). В селі також є потужне фермерське господарство (з можливістю працевлаштування). Від будинку до фермерського господарства 500м . Через село траса (автобус до 2-ох райцентрів кожні 30хв). Документи на будинок в порядку і готові до продажу.

власник
Продам будинок в селі Камяногірка
olx.ua

Продам будинок в дачному кооперативі Рибаче (Петрик)недалеко від міста. 6 соток.Поруч ліс, озеро, пляж 2 поверхи, 4 кімнати, камін, веранда, велика альтанка, мангал, літня кухня, криниця з насосом, теплиця, літній душ меблі, телевізор з супутниковою тарілкою, холодильник, газова та електрична плита, мікрохвильова піч 6 соток землі, частина засаджена, частина - газон, багато плодових дерев та кущів Також залишається садовий інвентар (газонокосарка та інше) Є лічильник на електроенергію

власник
Дача поруч з містом
olx.ua

Продам будинок ( 2 кімн., коридор,кухня) з господарськими будівлями та спорудами в с. Махнівка, Хмільницького району Вінницької області. Будинок розміщений на ділянці 26,83 соток. Земельна ділянка приватизована. Є кадастровий номер. До районного центру, залізничного вокзалу 13км. Опалення в будинку газ та груба. Заг.площа будинку 67,2 м² . Також на земельній ділянці знаходяться господ. будівлі (для тримання великої худоби та курей) Дане господарство можна використовувати як для постійного проживання, так і під дачу. Влітку довкола зелень та спів пташок. Ділянка знаходиться на березі водосховища,де можна рибалити,та купатись.Тихе , спокійне місце. В селі є школа, дитячий садок, магазини, кафе,маркет, церква,лікарня,Нова пошта та укрпошта. Через село проходить траса Вінниця-Житомир . Документи на будинок в порядку.Все приватизоване. Контактний телефон дружини т.09******87 (Руслана)

власник
Продам будинок в с. Махнівка (Комсомольське)
olx.ua

Продам недобудований дім на дачу с.Брицьке Вінницька область Вінницький район 4 кімнати, загальна площа 105 м², документи присутні город приватизований 35 соток без садиби,світло та інтернет є до м. Вінниці 50 км. Деталі по телефону, торг присутній

власник
Продаж недобудованого будинку
olx.ua

Продам будинок під дачу, Вінницька обл, Жмеринський р-н, с. Олександрівка Ціна 3 тис.дол (договірна) вайбер: 06********03

власник
Продається будинок
olx.ua

Від власника Продається будиночок 5x7м з червоної цегли в тихому та мальовничому місці. На території є молодий садочок з фруктовими деревами, ділянка ухожена, з палок імітовано декоративний парканчик. Територіально знаходиться в селищі Браїлів, третя поляна, вулиця 6 Горіхова. За декілька кілометрів знаходиться відомий Троїцький Браїлівський жіночий монастир. За 100 метрів від будиночку проходить річка Ров. Також неподалік є лісок. Меблі залишаємо. Всередині дому на кухні є функціонуюча піч та підвал глубиною два метри 1.5х2м. На всіх вікнах грати. Також є мансардний поверх, зверху вікна пластикові. Броньовані двері. Будиночок обшитий пінопластом та пофарбований. Є ворота та місце під машину. Проведена електрика. Кімната 3.4х4.5м, кухня з пічкою 3х2.15м , коридор 2.15х1.5м В будиночок вкладена велика кількість зусиль та коштів, душа та творчість. Новий власник буде щодня радіти покупкою :) Продаж у звязку з потребою в оплаті навчання.

власник
Дача у селищі Браїлів
olx.ua

Дача знаходиться біля с. Пултівці, 3 км від траси. Приватизована земля, документи на руках. Будинок цегляний утеплений мінватою, декор сайдінг. Грубка + буржуйка.

власник
Продаж дачі
olx.ua

На учаснику викопана криниця, поставлений забор новий. Є кунг, вигрібна яма. Підвал. Проведене світло, встановлений лічильник, повністю нова проводка та автомати. Закладені труби в підлогу під каналізацію та воду гарячу та холодну. За більш детальною інформацією звертайтесь. Також є підвал, грубка та камін.

власник
Продам дачу в Турбівський масив
olx.ua

Продам дом в Винницкой области, Казатинского р-на, село Вернигородок. КН 0521480800:01:004:0158. Площадь дома 120 м.кв. 5 комнат. Есть небольшое хозяйственное помещение для животных. В 200 метрах озеро. Есть средняя школа, садик и новый православный храм. В селе прекрасный чернозем. Купить дом в селе с участоком земли 55 соток - это подарок за такие деньги. Все детали о продаже дома в селе по телефону. Спросить Анатолия Васильевича.

власник
Продам дом в Виницкой обл. Дача в селе. Будинок у селі Вернигородок
olx.ua

Продам дачу в дачном кооперативе возле с. Лопатинцы(20км от Жмеринки).Рядом находится став в 70 метрах.Дом имеет большую террасу и гараж под ней.Имеется печь для отопления зимой . Есть кухня, коридор и две комнаты.На втором этаже имеется возможность сделать еще одну большую комнату.Участок в 6 соток, ограждён хорошим металлическим забором.Имеется большая бочка для дождевой воды (5 тон). В аренду не сдаётся. Цена без торга.

власник
Дача в Лопатинцах
olx.ua

Продам дачу САЛЬНИК,17лінія,ділянка 5соток,бутинок,загальна площа 35,садок,город,світло.

власник
Продам дачу Сальник
olx.ua

Будинок глинобитний - в житловому стані. Опалення пічне. Газ підведений в село (є на вулиці). Є можливість підєднатися до централізованого водогону, який нещодавно збудували в селі. Молодий сад, багато плодових дерев! Малина, смородина. Чудове місце під дачу і для житла. Погріб з виходом. Різні госп.споруди. Колодязь на вулиці. Пять хвилин до зупинки маршрутного транспорту. Порядні та доброзичливі сусіди.

власник
Продаж будинку під житло або дачу
olx.ua

Продам дачу в Сальнике. На электричке от ЖД Винницы до Сальника ехать 25 минут. Дача моя. Участок приватизированный 5 соток. Есть акт на землю. В домике есть только электричество. Ремонта нет. Колодец есть в 20 шагах от дачи. На территории дачного кооператива есть продуктовый магазин. Местоположение дачи: Сальницкий. Цена 129 000 грн + ТОРГ УМЕСТЕН

власник
Продам дачу дом в Сальнике
olx.ua

Продам земельну ділянку 8 соток з недобудованим будинком, у кінці участка річка Буг, до центру 1 км. Тихе та спокійне місце. Можливий обмін на автомобіль телефонуйте!

власник
Продам недобудований будинок , дача
olx.ua

Отличная двухэтажная дача, рядом лес и прекрасный ставок, река Южный Буг. Есть газ, газовое отопление, горячая и холодная вода. Электричество и спутниковое телевидение. Гараж. В дачном посёлке в районе села Селыще (недалеко от Гниваня), недалеко центральная магистраль, до Винницы 15 минут, от самой магистрали до дачи - 2 минуты ходьбы.

власник
Продажа дачи в Селыще (Винница)
olx.ua

5 соток земельна ділянка,дві кімнати.Є світло, підвал, літня кухня.Є город та фруктові дерева. За 30 метрів озеро.Деталі в приват або за номером телефона

власник
Продам чудову дачу ,житловий стан
olx.ua

Продається будинок на Котово. Біля ставка. Поруч ліс. Гараж, підсобні приміщення, 3 кімнати та кухня, балкон, туалет, ванна. Світло, вода, газ. Цегляна баня, колодязь, два сарая. 18 соток городу, садок + ще окремо 9 соток. Вїзд із двох сторін. Фундамент 1,7 метра від землі. Землю приватизовано.

власник
Дача заміський будинок дом
olx.ua

Продам хороший добротный дом в жилом состоянии , подвал из блоков(6*4), перекрытие панельные плиты,ванна и туалет в доме, во дворе есть колодец. На участке есть плодовые деревья и кустарники.Цена договорная или обмен на 1-ком квартиру в Виннице

власник
Продам дачу в с Сальник
olx.ua

Приватизированная дача находиться не далеко от трассы. Около села Петрик Литинского района. Автобусное сообщение каждых 20-40 минут. Рядом лес, озеро. Дом теплый, в два этажа, крыша крытая шифером, на первом этаже комната 17-20 м2, веранда закрытая. На втором этаже комната 36 м2, балкон - крытый. Забор - плоский шифер, сетка рябица. Есть летний павильон, сарай, кирпич для постройки печи в доме или на улице. Оставляем мебель, холодильник и много хоз. "безделушек" для ведения садовода-огородничества. Есть камин в доме. Пол на первом этаже выложен в плитку, на втором этаже линолеум. Можно жить от ранней весны до поздней осени. Так же есть возможность рассмотрения вопроса о прописке, через сельсовет. Все вопросы по телефону.

власник
Продам дачу SMSками(я их не читаю) и РИЕЛТОРОВ не беспокоить
olx.ua
1 - 24 з 50 результатів