Продаж від власника! Продам капітальний 3-х поверховий будинок для кругорічного проживання для 2-х сімей, чи бізнес в СК сухий яр в місті Біла Церква. Будинок з червоного кірпіча з монолітним перекриттям.( ширина стін 48 см ) Участки на схилі, терасами, чим Нагадує карпати( оброблені) Гарний краєвид, чисте повітря, інфраструктура в пішій доступності магазини аптеки сто лікарня церкви поруч Вода в будинку колодязь, заведена на кожен поверх, нова проводка по всьому будинку , своя екологічна чиста питна вода+є друга криниця для поливу окремо на другій ділянці.Каналізаційна яма, Фруктові дерева, молодий сад , полуниця малина ожина кущі, виногради, квітник Майже весь дім має металопластикові вікна, ґрати, 2 погреби (один в домі, другий біля будинку) забор із профнастилу,територія загороджена сіткою, літній душ,дровітня. Ділянки оброблені під огородину а також підготовлена територія під молодий сад і газон. дитячий майданчик і парковка для двох автомобілів з накриттям + дорога знизу йде до будинку, тобто підʼїзд з 2-х вулиць.Вилляті камʼяні сходи між двома ділянками зверху до низу) Є 2 грубки на кожному поверсі окремо, і буржуйка-камін, для блекауту готова))) є навіть дрова сучасний оновлений ремонт)+ ще ідуть деякі роботи) Є високошвидкісний інтернет. Вулиця хороша , дорога підсиплена. Сусіди поруч проживають постійно.Від зупинки громадського транспорту і найближчого магазинчику і кафе 100 м, автобуси 11,13,19 міські. Ділянка 0,8 +0,8 ( разом 0,16 сот) Продаж від власника, без комісій і посередників і всяких доплат.гарному покупцю гарний торг)) Документи майже готові(через воєнний стан)! Попередній просмотр по домовленості. Рієлтори прохання не турбувати! Зовсім!

власник
Будинок дача на 2 участках для 2-х сімей біла церква від власника
olx.ua

Продам дачу в Белой Церкви. Район - Гайок, Кооператив "Геолог". Дача приватизирована, 5,5 соток земли, двухэтажный дом, туалет, колодец, электричество. По периметру металлический забор. Калитка + въездные ворота + калитка для выхода на озеро. Первый этаж жилой: веранда с отдельной комнатой (под хоз товары или ванную), одна комната с мебелью, коридор с лестницей на второй этаж, кухня с мойкой, холодильником и печкой с поверхностью для приготовления. Второй этаж недостроенный (См фото с проектом дома). Строительный материал в наличие (кирпич, окна, двери). Вода заведена в дом из колодца, но не подключена. По бокам хорошие соседи. Рядом речка Рось (300 м) с пляжем, лес (200 м), парк "Александрия".

власник
Продам дачу в г. Белая Церковь
olx.ua

Продам дачу в добрі руки в м. Біла Церква район Сухого Яру МОЖЛИВИЙ ТОРГ Загальна площа 5 соток з 2-поверховим будинком. По всій території є доступ до води. Тут ростуть фруктові дерева та виноград. Добре ростуть овочі, так як земля є удобреною та досить родючою. Територія розділена на декілька терас, внизу є багато місця, а на верхній терасі знаходиться будинок, туалет, душ та курник (цегляний та з огорожею). Біля будинку щорічно ростуть конвалії, та є великий горіх. Будинок 2-поверховий з підвалом, на другому поверсі є балкон з гарним виглядом. Дім отоплюється електрично або каміном. Є піч для готування. Дах та стіни добре утримують тепло. Територія кооперативу огородженна та під охороною, є зручний вїзд для авто. Можу скинути до 1000. Продаю так як, немає часу займатись, та далеко живу. Будь які питання по телефону або тут в особисті :)

власник
ПРОДАМ ДАЧУ можливий торг м. Біла Церква
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дачна ділянка в садовому товаристві " Механік" в селі Чепиліївка. Від зупинки електрички 8 хвилин ходу. Автобусне сполучення на Білу церкву. Розмір ділянки 6,9 соток. Ділянка огорожена сіткою. Земля чорна , плодородна. На ділянці є металевий будинок розміром 3х2,5 метри. Виготовлений на підприємстві. Є велике вікно що відкривається з середини на зовні. Всередині розділений перегородкою на душеву та жилу частини. У жилій частині є металеві стіл та топчан. У душевій встановлено душевий піддон з душевою сіткою для прийняття душа. Каналізація в септик. Та водорозбірний кран для миття ніг. На зовнішній стіні будинку встановлено мийку з краном для миття рук. Підлога в будинку металева. Є світло та розетка. Біля будинку є зовнішнє освітлення. На даху будинку встановлено металеву бочку 200 літрів в яку подається вода із криниці насосом. Прокладено в землі пластмасову трубу. Криниця електрифікована , можливо брати воду вручну відром. Біля криниці встановлено бочку 150 літрів з наповненням з крану для поливу. Біля будинку затишний чистий вуличний туалет. Туалет має освітлення. На ділянці росте шість пятирічних сортових слив , восьмирічний горіх , дві калини. Сусіди з трьох сторін прості адекватні люди. Оформлення ділянки безкоштовно впродовж години.

власник
Дача в садовому товаристві
olx.ua

Географія Біла Церква