Дача-Дом 78кв.м . Дом утеплен пенопласт .Крыша-металочерепица Перекрытия в доме деревяные. Участок 6 соток. Садоводческий кооператив -травневый. Документы на дом и на землю -готовы к оформлению. Есть все необходимое для спокойного и хорошего времяпровождения . Заезжай и живи. Дом с ремонтом мебелью жилое состояние. Отопление печное, есть камин +електро конвекторы. При отсутствии света возможность отапливать дом и готовить на печи. Скважина 65 м.-вода заведена в дом . Санузел в доме ,гарячая вода бойлер. Также есть колодец. Полноценный сухой теплый чердак- можна использовать для всевозможного хранения вещей и т.п. Хозпостройка (сарайчик-летний душ-туалет) Забор профнастил. Раздвижные ворота- стоянка на два авто. Спутниковая антена. Возможность подключения интернета. Металопластиковые окна . Идеальное и спокойное место для сезонного отдыха - Также возможно проживать и круглогодично. Удаленность 30 км. от метро Бориспольская . 12 км до центра Борисполя. Хорошее транспортное сообщение. Тихое место жилая улица . На участке плодовые деревья абрикос,яблоня ,орех,шиповник. Есть небольшая територия по посадку овощей. На маршрутке от в м.Харьковская 40мин. .Подьездная дорога 800 метров грунтовка в октябре были проведены работы по подсыпке и ремонту дороги. Также ходит електричка остановка Травнева (Майская)-Яготинское направление. .Дачный кооператив тихое место до озера 350 м. До Жд.станции пешком 10-12 мин. До остановки маршрутки -магазинов ,базарчика 12 мин. Приезжайте - смотрите с радостью ответим на все вопросы.

власник
Дача рядом с озером/ бориспольский р-н. Артемовка.
olx.ua

Продам дачу 45 м2 біля с.Артемівка (садовий кооператив). Дах металочерепиця. У середині деревʼяний будинок, долили бетонну плиту, обклали цеглою. Ділянка 6 соток, кадастровий номер присвоєний. Світло, свердловина 30м. До озера 2 хв. До єлектрички 7 хв пішки, до маршрутки на Київ 10хв пішки. Дивіться інші варіанти нерухомості нижче «інші оголошення автора»

Продам дачу 45м2 с. Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продам дачу садовый кооператив "Весна" с. Артемовка Бориспольский р-н.. Участок 6 соток. На участке стоит вагончик с пристроенной закрытой деревянной верандой. Проведено електричество, имеется скважина с технической водой для полива, также имеется сарай, туалет. Много фруктовых деревьев.. Рядом електричка остановка "Травнева" и остановка маршрутки с. Артемовка . Маршрутка идет с Киева от метро Харьковская,. От центра Борисполя на машине ехать 15 -20 мин. Идти пешком от електрички до дачи 15 мин. Рядом озеро 10 мин... От дачи до Крещатика 50 км.

власник
Продам дачу в садовом кооперативе с. Артемовка Бориспольский р-н
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дача Киівська обл., Бориспільський район, біля с. Артемівка в садовому товаристві. Будинок цегляний 2 поверхи, зимовий варіант, на вікнах ставні. На першому поверсі віранда, кухня, прихожа та дві кімнати , на другий поверх ведуть сходи є кімната і за дверима ще окрема кімната з прихожою і виходом на балкон. Площа 85 кв.м, бойлер, вода заведена у будинок, опалення у будинку на 1 поверсі, котел з радіаторами по кімнатах і грубка, газ балонний. Заготовлені на зиму дрова і вугілля. В будинку влаштований погреб. Загальна площа земельноі ділянки 7 соток, є свердловина 75 м, є сарай, альтанка, сауна, навіс для автомобіля, дворова кабіна для душу. За 150 м від будинку озеро. Сполучення: електричка Киів-Яготин, зупинка Травнева, зразу за Борисполем. Від електрички 12 хвилин пішки. До Борисполя близько 6 км. Будинок приватизований, є кадастровий номер та технічний паспорт. Можливий торг в розумних межах. Олександр Сергійович.

власник
Продам дачу,будинок Бориспільський район Киівська обл.
olx.ua

Шикарна утеплена дача 80 кв. м., земля 6 соток, недалеко від м.Києва 30 км., 8 км. До м.Бориспіль. Вода в домі проведена по всьому будинку (гаряча та холодна), два туалети, на першому та другому, на першому ванна, опалення котел на управлінні через вайфай через телефон, розводка опалення на радіатори по всьому будинку. Є груба на дровах (віконце груби прозоре). Є смарт датчики (розумний будинок). Є кухня, холодильник. Сходи деревяні. Є захист від коливання електронапруги, виведено через спеціальне реле вихід на генератор. Встановлений лічильник електроенергії день ніч. Каналізація проведена на кухню та сенузли. Септик - дві ями з переливом. Хозблок, літній душ, альтанка. Дерева всі молоді, плодоносять. Є фундамент та підлога з ямою під гараж. Цілодобовий відеонагляд по всьому периметру ( через WIFI камерами можна управляти через телефон), 4 відеокамери. Проведений швидкісний інтернет. Є туалет на вулиці. На території паркомісця для двух автомобілів. Також є дві скважини, одна 70 метрів заведена у будинок, друга 25 метрів на вулиці в робочому стані. Недалеко знаходиться озеро. В селі є продуктові та будівельні магазини, відділення Нової пошти, шиномонтаж, газова заправка. В суботу кожного тижня з ранку в центрі села влаштовують ярмарок. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 80м2 с.Артемівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продам дачу 45м2 біля с.Артемівка (садовий кооператив). Ділянка приватизована 6 соток, на будинок документи є. Будинок цегляний повністю утеплений пінопластом. У будинку 2 кімнати, веранда-кухня, з другого поверху можна зробити кімнату, погреб. Світло, свердловина 62м ( в будинок не заведена вода), 2 колодязя, сарай, туалет. Ділянка доглянута, огороджена з усіх сторін, багато плодових дерев. До озера 3 хв. До електрички 7 хв пішки, до маршрутки на Київ 10хв пішки. Дивіться інші варіанти нерухомості нижче «інші оголошення автора»

Продам дачу 45м2 в с.Артемівка
olx.ua

Популярні запити