Продажа дом 90кв.м. + 44 соток земли, Бильмачевка, Ичня 30км, 63км Прилуки Продам будинок в селі Більмачівка — у Прилуцькому районі Чернігівської області, 30 км від Ічня. Село знаходиться по трасі Київ-Чернігів, автошлях М 02 — міжнародного значення на території України. Проходить територією Чернігівської та Сумської областей. Збігається з частиною Європейського автомобільного маршруту E101. Затишна, чудова місцевість. Будинок в гарному житловому стані. Хата велика, тепла, міцна, побудована дуже якісно з ракушняка+обкладена напівцеглою, фальцева оцинкована покрівля, має 3 кімнати, кухню 6 м з грубою та санвузлом. Велика кімната з піччю, велика веранда. В будинок заведено вода, є вигрібна яма. Впорядковане та озеленене своїми руками подвір‘я, великий сарай, погреб, криниця з водяним насосом. Є електро котел, а також додатково груба та піч, по всій хаті проведено водяне опалення, хата гарно держить тепло. Є літня кухня з грубою. Літня альтанка з зоною для мангалу. 1. При будинку 44 сотки. 2. Комфортна бесідка з піччю-мангалом. 3. Багато різноманітних плодових насаджень та декоративних . На території ділянки новий гараж з автоматичними воротами та проведеною електрикою для електромобіля. Присадибна ділянка прямокутної форми 44 соток чорнозему. Прекрасне місце для проживання, дачі. За 15 кілометрів від с. Качанівка (Національного історико-культурного заповідника, з одним із найбільших у Європі палацово-паркових ансамблів). Зручна транспортна розв’язка, до зупинки залізничної станції 20 хв. 5хв. до автобусної зупинки. В реальності краще ніж на фото.

Шевченка, 1
rieltor.ua

Продается дом в ул. Центральна 34. с Ольшана. Обл. Черниговская Площадь участка 25 соток , размещает на себе дом , сарай. Хорошая , плодовитая земля, огород , все что нужно для комфортной и спокойной жизни.

Центральна, 34
rieltor.ua

Продам дом в поселке городского типа Ичня! Срочно !!!Скоро будем на объекте есть возможность увидеться и совершить продажу ! Важно !ЭТО ЦЕНТР ,ЦЕНТРАЛЬНЕЕ ВСЕХ ЦЕНТРОВ! В кредит не продаю на год,два ,пять и так далее. Цена для такого места и площади адекватна ! Состояние жилое !Кто хочет делайте ремонт и живите . Находится на улице Покрасивская ,в тупике ,не у дороги ,тишина и покой пять минут от центра . В пешей доступности всё- рынок ,озеро ,парк ,магазины и так далее. 4 комнаты ,сени ,кладовая ,чердак в доме .Газовое отопление ,дровяное на выбор. Плита есть в доме.Есть груба и печка . УДОБСТВА НА УЛИЦЕ!. ВОДЫ НЕТ в доме ,но проведены трубы по тупику ,есть возможность провести воду . Летняя кухня отдельно ,в ней тоже есть газовая плита и дровяное отопление! Пять сараев ,два погреба ,сарай для поросёнка ,курятник ,сад ( яблони ,груша , смородина ).Колодец возле дома личный. Земля -огород рядом 15 соток. В квартире есть мебель ,ковры ,кровати все как было так и осталось после проживания хозяйки . Не проживаю в Ичне! Если вы хотите посмотреть есть возможность ,соседи покажут и все расскажу по телефону!А лучше пишите сюда,так как могу быть за границей! Есть торг у калитки !

власник
Дом в центре Черниговской области
olx.ua

Продам деревяний будинок на дві кімнати калідор кладова,пічне опалення є піч,газ проведений до будинку,є колодязь,два погриби,три сарая,літня кухонька,все приватизоване и земля,є невеличкій сад,гарний підїзд до села,в селі є школа,садік,амбулаторій,5магазинів, церква,клуб,сільсовет

власник
Продаєця будинок в селі дорогинка
olx.ua

Продається садиба в с. Припутні Ічнянського р-ну Чернігівської обл. Загальна площа будинку 114 кв. м. Участок 30 соток. Є господарські будівлі: літня кухня з коридором кладовою і погрібом, гараж, 2 погреби, колодязь, сарай на 2 відділення, та інші. До садиби дорога асфальтована. Повітря екологічно чисте. Неподалік є місця для риболовлі та мисливства.

власник
Продам хату в с.Припутні Ічнянського р-ну Чернігівської обл.
olx.ua

Просторный красивый дом 78 квадратных метров. До Киева 2.40 минут на машине. Есть летняя кухня. 2 больших гаража, сарай, отличный погреб. Огромная территория с фруктовыми деревьями. Рядом озеро, речка, где можно отдохнуть и насладиться природой. Есть электричество, можно готовить на электроплите. Вода во дворе. Недалеко заповедник Качановка с палацом и Дендропарк Тростянец с огромным парком, озером, горами и лебедями, куда ездят экскурсии со всей Украины. Газ проходит по улице, отопление дровами в доме или электроприборами. Интернет в селе есть, мобильная связь хорошая.

власник
Продам большой ДОМ в классном месте
olx.ua

Продається будинок в смт Парафіївка, в районі Хутір Михайлівський , 3 ум від заповідника "Качанівка", прекрасний варіант для дачі або для проживання. Знаходиться біля центральної дороги , сполучення до Качанівки, Іваниці. Біля будинку земельна ділянка . Вся площа земельної ділянки 23 сотки. Фото в особисті повідомлення.

власник
Парафіївка/Продам будинок
olx.ua

Продаю дом в центре на тихой улице.Состояние хорошее. Газ,вода,свет в доме ванная,санузел, болер. Во дворе колонка с водой .Хозпотройки, погреб,.Участок 10 соток.Возле дома детская площадка.Цена договорная.Торг

власник
Продаж Будинку.в Чернігівський області Ічня.
olx.ua

Продається будинок: 2 поверхи, цегляний. Підвал по периметру будинку з гаражем, висота 3 м. Газовий стояк підведений до будинку. Сарай на 4 відділення. Присадибна ділянка 25 соток. В кінці городу ставок. Контактний телефон - 06******46 (Viber, WhatsApp), 06******56

власник
Продам двоповерховий будинок (с. Бакаївка, Прилуцький р-н)
olx.ua

Продається будинок площею 80 м. кв., 4 кімнати (плюс веранда та пристройка). Будинок деревяний, обложений силікатною цеглою. Газовий стояк підведено до будинку. Будинок в стані внутрішніх ремонтних робіт - встановлені нові деревяні вікна з склопакетами, нова піч, нова розводка електрики, виконані трубні роботи, стіни обшиті гіпсокартоном. Господарчі будівлі - 2 сараї та погреб. Присадибна ділянка - 0, 27 га. Контактний телефон - 06*********46 (Viber, WhatsApp), 06*********56

власник
Продам будинок в с. Бакаївка
olx.ua

Продам приватний будинок 61 м² з хозпобудовами. Є гараж для автомобіля, сарай, сінник. У дворі побудована літня кухня 40м² яка може використовуватись для проживання. Є власна скважина 47 М глибина, вода заведена в будинок. В будинку є санвузол. Опалення пічне( піч та груба). В будинку 3 кімнати. Потребує косметичного ремонту. Поряд проживають молоді сусіди

власник
Приватний будинок
olx.ua

Розташування в центрі Ічні біля магазину "Оптовичок". Складається з двох кімнат і кухні, окремий вхід, газ, вода. Як варіант - ідеально підійде для офісу або магазину .

власник
Частина  будинку   в  центрі  Ічні
olx.ua

Ідеальний варінт для дачі! Будинок у с.м.т.Куликівка (Чернігівська обл. до Чернігова - 40 км, до Ніжина - 50 км) по вул. Гагаріна( близько до залізничного вокзалу). Екологічночистий — деревяний, обкладений цеглою, покрівля подвійна - метал - шифер. Загальна площа — 67,3 м², 4 кімнати, кухня, коридор, веранда. Опалення - газове і є також піч, вода - колонка (в дворі). Ділянка $ =0,1415 га. На ділянці є сарай, гараж, погреб, город, великий сад (яблуні, груші, абрикос, персик, горіхи, вишні). Ціна договірна!

власник
Будинок в с.м.т. Куликівка
olx.ua

Терміново!!! Будинок 90 м2 має 4 кімнати, кладове приміщення, велика літня веранда. Побудований з брусу дуба та обкладений цеглою,криша оцинковане заліто Розташований з власним виходом до річки. Гарний краєвид,ліс,річка Смож Земельна ділянка 0,61га приватирозована Опалення пічне,газ по вулиці Поряд туристично розважальний відпочинок еко садиба «Соколиний хутір» 1км від заповідника Качанівка

власник
Терміново!!! Продам будинок Петрушовка на березі річки Смож
olx.ua

Продам будинок на початку села Бережівка. Стан житловий, поли в гарному стані, вікна деревяні.Є газ,води немає. Гарний сарай,погреб,є літня кухня. Є город,земля не приватизована.

власник
Продам будинок в селі Бережівка
olx.ua

Вирішили придбати чудовий житловий будинок із земельною ділянкою з усіма комунікаціями с.Дорогинка, Ічнянський район Переваги: 1. Знаходиться поруч із центром, на 42 сотках доглянутої землі деревяний будинок загальною площею 61,2 м.кв., асфальтований підїзд до будинку; 2. Будинок теплий, затишний, чистенький, дві кімнати з м/п вікнами в залі, кухня, автономне твердопаливне опалення + 2-х контурний котел, вода, електрика - всі зручності, туалет, душова кабінка, стіни поклеєні шпалерами, проводка змінювалася 1996 року; 4. У дворі є госп. будівлі сарай, багато плодових дерев, город, поруч розташоване поле. Є своя свердловина, у будинку встановлений бойлер; 5. Інфраструктура: школа, дитячий садок, будинок культури, лікарня, магазинів, річка Удай (облагоджують пляж), ставки, мальовниче місце для життя та відпочинок Дзвоніть зараз, із задоволенням організую показ і відповім на всі питання

Продам гарненький будинок з усіма комунікаціями Ічнянський район/ SZ
olx.ua

Продам житловий будинок в м.Ічня, вулиця Воскресінська, 199 В будинку 3 кімнати, санвузол, кухня, коридор. Участок 0.30 га( приватизований).

Продам житловий будинок
olx.ua

Дім знаходиться в с. Тростянець в 5-ти минутах від центра. Дім будувався в 90-х роках, фундамент хороший, служить буде довго. Є гараж разом з сараєм з чердаком, погреб. Город 5 соток. Дому потрібен косметичний ремонт так як ніхто в ньому не живе. В домі 3 комнати, ванна, кухня з пічкою, комора, прихожа, чердак. Всі деталі уточняйте по номеру або в особисті повідомлення.

власник
Продам будинок з  городом с.Тростянець Чернігівської області.
olx.ua

Продам будинок в мальовничому місці,в гармонії з природою. Є великий, молодий сад з фруктових дерев,бесіда,душ,колодязь в дворі,великий виноградник. Прощається з приватизованою земельною ділянкою в 25 сотих. В будинку є піч,груба 2 просторі кімнати,прощається з меблями,холодильник, газ все перше необхідне для проживання. Телефонуйте подробиці за телефоном. Будинок з документами.

власник
Будинок в селі Припутні
olx.ua

Продам будинок смт Парафіївка ціна 70 тисяч номер 09******18

власник
Продам будинок смт Парафіївка ціна 70000 тисяч
olx.ua

Предлагаю Вашему вниманию отличный, добротный и очень ухоженный дом в селе Иржавец Ичнянского района Черниговской области, который расположен в живописном месте, в 7км от с. Качановка (Национального историко-культурного заповедника, с одним из крупнейших в Европе дворцово-парковых ансамблей), в 20 км от города Ичня и в 50 км от города Нежин. 50 км. от районого центра Прилуки. Иржавец - Родина известного украинского композитора Льва Николаевича Ревуцкого. Село расположено у одного из истоков реки Смош, через которое проходит качественная автомобильная дорога с прекрасным транспортным сообщением. На территории села расположены новая школа, детский сад, дом культуры, 5 магазинов, мед.пункт и сельхозпредприятие с фермой.

власник
Продам будинок. с. Иржавец.
olx.ua

Будинок зал. проща 66 кв. м. Дві кімнати, кухня, пічне та газове опалення. Окремо у дворі літня кухня з газовою плитою. Великий двір, є хлів, гараж під одне авто, глибокий погріб. Ділянка за будинком 0,7 га під сад та город не привативана. Криниця з питною водою біля двору. Будинок знаходиться на околиці села з боку Парафіївки, поруч ліс. В селі є школа, дитячий садок, велике аграрне підприємство, магазини. Один власник. 09******72 Максим

власник
Продаю будинок в с. Южне
olx.ua

Продається будинок,с Бережівка,Ічняньський район.З надвірними будівлями, та земельною ділянкою 1га. Всі деталі за телефоном 09******75 Тетяна

власник
Продається будинок
olx.ua

130 км. від Києва продається 2 ділянки з 2 будинками. Траса Київ-Тростянець. В центрі міста Ічня (Чернігівська обл.) продається дубовий будинок, обтягнутий силікатним кирпичем (66 м2), кухня (28 м2), приєднана до будинку. Опалення: газ і тверде паливо. Вода, сумісний санвузол, каналізація, в кухні - піч. Велике подвіря. Другий- фінський будинок, 2 погреби, сарай-гараж 4*9 м., гараж 6*6 м. Двір заасфальтований, є колодязь, 3 фази. Вся ділянка - 0, 18 Га (2 ділянки разом), приватизований. Дуже красива місцевість, багато лісів, ставків, є зона відпочинку, недалеко ж/д вокзал, автостанція, базар. Тільки продаж, без оренди.

власник
2 будинки, місто Ічня, Чернігівська обл.
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів

Популярні запити