Продажа дом 90кв.м. + 44 соток земли, Бильмачевка, Ичня 30км, 63км Прилуки Продам будинок в селі Більмачівка — у Прилуцькому районі Чернігівської області, 30 км від Ічня. Село знаходиться по трасі Київ-Чернігів, автошлях М 02 — міжнародного значення на території України. Проходить територією Чернігівської та Сумської областей. Збігається з частиною Європейського автомобільного маршруту E101. Затишна, чудова місцевість. Будинок в гарному житловому стані. Хата велика, тепла, міцна, побудована дуже якісно з ракушняка+обкладена напівцеглою, фальцева оцинкована покрівля, має 3 кімнати, кухню 6 м з грубою та санвузлом. Велика кімната з піччю, велика веранда. В будинок заведено вода, є вигрібна яма. Впорядковане та озеленене своїми руками подвір‘я, великий сарай, погреб, криниця з водяним насосом. Є електро котел, а також додатково груба та піч, по всій хаті проведено водяне опалення, хата гарно держить тепло. Є літня кухня з грубою. Літня альтанка з зоною для мангалу. 1. При будинку 44 сотки. 2. Комфортна бесідка з піччю-мангалом. 3. Багато різноманітних плодових насаджень та декоративних . На території ділянки новий гараж з автоматичними воротами та проведеною електрикою для електромобіля. Присадибна ділянка прямокутної форми 44 соток чорнозему. Прекрасне місце для проживання, дачі. За 15 кілометрів від с. Качанівка (Національного історико-культурного заповідника, з одним із найбільших у Європі палацово-паркових ансамблів). Зручна транспортна розв’язка, до зупинки залізничної станції 20 хв. 5хв. до автобусної зупинки. В реальності краще ніж на фото.

Шевченка, 1
rieltor.ua

130 км. від Києва продається 2 ділянки з 2 будинками. Траса Київ-Тростянець. В центрі міста Ічня (Чернігівська обл.) продається дубовий будинок, обтягнутий силікатним кирпичем (66 м2), кухня (28 м2), приєднана до будинку. Опалення: газ і тверде паливо. Вода, сумісний санвузол, каналізація, в кухні - піч. Велике подвіря. Другий- фінський будинок, 2 погреби, сарай-гараж 4*9 м., гараж 6*6 м. Двір заасфальтований, є колодязь, 3 фази. Вся ділянка - 0, 18 Га (2 ділянки разом), приватизований. Дуже красива місцевість, багато лісів, ставків, є зона відпочинку, недалеко ж/д вокзал, автостанція, базар. Тільки продаж, без оренди.

власник
2 будинки, місто Ічня, Чернігівська обл.
olx.ua

Продається садиба в с. Припутні Ічнянського р-ну Чернігівської обл. Загальна площа будинку 114 кв. м. Участок 30 соток. Є господарські будівлі: літня кухня з коридором кладовою і погрібом, гараж, 2 погреби, колодязь, сарай на 2 відділення, та інші. До садиби дорога асфальтована. Повітря екологічно чисте. Неподалік є місця для риболовлі та мисливства.

власник
Продам хату в с.Припутні Ічнянського р-ну Чернігівської обл.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Просторный красивый дом 78 квадратных метров. До Киева 2.40 минут на машине. Есть летняя кухня. 2 больших гаража, сарай, отличный погреб. Огромная территория с фруктовыми деревьями. Рядом озеро, речка, где можно отдохнуть и насладиться природой. Есть электричество, можно готовить на электроплите. Вода во дворе. Недалеко заповедник Качановка с палацом и Дендропарк Тростянец с огромным парком, озером, горами и лебедями, куда ездят экскурсии со всей Украины. Газ проходит по улице, отопление дровами в доме или электроприборами. Интернет в селе есть, мобильная связь хорошая.

власник
Продам большой ДОМ в классном месте
olx.ua

Продається будинок: 2 поверхи, цегляний. Підвал по периметру будинку з гаражем, висота 3 м. Газовий стояк підведений до будинку. Сарай на 4 відділення. Присадибна ділянка 25 соток. В кінці городу ставок. Контактний телефон - 06******46 (Viber, WhatsApp), 06******56

власник
Продам двоповерховий будинок (с. Бакаївка, Прилуцький р-н)
olx.ua

Продам приватний будинок 61 м² з хозпобудовами. Є гараж для автомобіля, сарай, сінник. У дворі побудована літня кухня 40м² яка може використовуватись для проживання. Є власна скважина 47 М глибина, вода заведена в будинок. В будинку є санвузол. Опалення пічне( піч та груба). В будинку 3 кімнати. Потребує косметичного ремонту. Поряд проживають молоді сусіди

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продам будинок. Загальна площа будинку 64м², сарай, погріб, літня кухня та гараж. Земельна ділянка приватизована 37 сотих. Будинок знаходиться в 15 км від м. Прилуки. Поряд знаходиться школа, дитячий садок, медична амбулаторія, магазини сільхозпідприємство. Регулярний рух автобусів до м. Ічня та м. Прилуки. Документи,як на будинок так і на земельну ділянку впорядку все приватизовано. Більше інформації по телефону. За ціну будемо домовлятися. Телефони для звязку 06*********73, 06*********74.

власник
Продам житловий будинок
olx.ua

Ідеальний варінт для дачі! Будинок у с.м.т.Куликівка (Чернігівська обл. до Чернігова - 40 км, до Ніжина - 50 км) по вул. Гагаріна( близько до залізничного вокзалу). Екологічночистий — деревяний, обкладений цеглою, покрівля подвійна - метал - шифер. Загальна площа — 67,3 м², 4 кімнати, кухня, коридор, веранда. Опалення - газове і є також піч, вода - колонка (в дворі). Ділянка $ =0,1415 га. На ділянці є сарай, гараж, погреб, город, великий сад (яблуні, груші, абрикос, персик, горіхи, вишні). Ціна договірна!

власник
Будинок в с.м.т. Куликівка
olx.ua

Без комісії для покупця! Вашій увазі пропонується 2 поверховий будинок в м. Ічня ( вул. Воскресінська)! Має функціональне планування: На першому поверсі простора кухня вітальня, велика кімната, веранда та с/в. На другому поверсі 2 окремі спальні. Є можливість зробити 3 поверх. Комбіноване опалення: газовий та твердо топлений котел. У дворі розташована літня кухня з пічкою, баня з міні басейном, гараж, коптільня для мʼяса та підвал. Перегляди в зручний час для Вас!

Якісний будинок в центральній частині міста! Ічня
olx.ua

Продам будинок в селі Южне, Ічнянського району. Загальна площа 66 кв. м. Дві кімнати, кухня, пічне та газове опалення. Окремо у дворі літня кухня з газовою плитою. Великий двір, є хлів, гараж під одне авто, глибокий погріб. Ділянка за будинком 0,7 га під сад та город не привативана. Криниця з питною водою біля двору. Будинок знаходиться на околиці села з боку Парафіївки, поруч ліс. В селі є школа, дитячий садок, велике аграрне підприємство, магазини. За додатковою інформацією, телефонуйте. Ваш рієлтор, Антоніна.

Будинок в селі Южне
olx.ua

Продам житловий будинок в м.ічня, Прилуцького району, з усіма зручностями ( газовий двохконтурний котел, твердоппливний котел, бойлер, електроенергія, центральний водопровід, місцева каналізація). Участок приватизований 0,0843га, огорлжений. На подвірї є гараж, сарай, газифікована літня кухня, погріб. У будинку 3 кімнати, кухня, санвузол, прихожа. На другий поверх (мансардний) вхід зовні (металеві сходи).

Продам будинок з усіма зручностями в м.Ічня, вул.Бочанівка
olx.ua

Дім знаходиться в с. Тростянець в 5-ти минутах від центра. Дім будувався в 90-х роках, фундамент хороший, служить буде довго. Є гараж разом з сараєм з чердаком, погреб. Город 5 соток. Дому потрібен косметичний ремонт так як ніхто в ньому не живе. В домі 3 комнати, ванна, кухня з пічкою, комора, прихожа, чердак. Всі деталі уточняйте по номеру або в особисті повідомлення.

власник
Продам будинок з  городом с.Тростянець Чернігівської області.
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в смт. Парафіївка . Загальна площа 63,8 м.кв. Житлова площа 28,4 м. кв. Кухня 14,7 м . кв. Кімнати суміжні прохідні площею 14,7 і 15 м.кв. Квартира знаходиться на 1 поверсі одноповерхового цегляного будинку. Висока стеля до 4 м. Підлога дерев‘яна. Санвузол роздільний. Площа квартири дозволяє зробити перепланування . Опалення газове, газова колонка , водопостачання централізоване, вигрібна яма. Є свій погріб, сарай та гараж. Біля будинку є приватизована земельна ділянка 3 сотки. Також є приватизована земельна ділянка 27 соток неподалік будинку. Квартира знаходиться в центрі містечка. Поряд школа, садочок, лікарня, магазини, пошта.

Продається двокімнатна квартира в смт. Парафіївка
olx.ua

Будинок зал. проща 66 кв. м. Дві кімнати, кухня, пічне та газове опалення. Окремо у дворі літня кухня з газовою плитою. Великий двір, є хлів, гараж під одне авто, глибокий погріб. Ділянка за будинком 0,7 га під сад та город не привативана. Криниця з питною водою біля двору. Будинок знаходиться на околиці села з боку Парафіївки, поруч ліс. В селі є школа, дитячий садок, велике аграрне підприємство, магазини. Один власник. 09******72 Максим

власник
Продаю будинок в с. Южне
olx.ua

Неподалік від Ічні: Національний історико-культурний заповідник Качанівка, Тростянецький дендрологічний парк, Палац Галаганів у Сокиринцях. Фото зроблені взимку, влітку тут справжній зелений рай. Просто мрія для тих, хто хоче жити в тихому місці з неймовірними краєвидами. Продається 2-поверховий приватизований недобудований будинок в місті Ічня, Прилуцького району (500 метрів до міського ринку, 1 км до центру міста, супермаркету АТБ, Єви). Всередині зроблена розводка електрики, поштукатурені стіни, дверні коробки із дуба (є окремо двері до них). В будинку, окрім 2-х поверхів, є повноцінний цокольний поверх. Повністю гідроізольований. Сухий. Є гараж, літня кухня, великий глибкой погріб, просторий господарчий двір, сарай на троє дверей (один з виходом на господарчий двір). Також є город (16 соток), молодий садок, територія біля будинку, яку можна використати для розміщення бесідки, клумб і т. п.. Вся територія разом з городом повністю огороджена. Комунікації: водопровід, електрика, каналізація (вигрібна яма), підведено газ у двір. Відкриті до обговорення.

власник
Продам будинок 150 км від Києва (Ічня, національний природний парк)
olx.ua

Популярні запити