Продається котедж в м. Іршава, вул Набережна 11. Земельна ділянка 6 сот. Площа котеджа 155 м.кв. Побудований з цегли, вікна (три скла), дах покритий металочерепицею. Всередині зроблені такі роботи: стіни поштукатурені, чорнова стяжка, розведена електрика. Планування: – перший поверх: гараж, вітальня, кухня. – другий поверх: три окремі кімнати, санвузол. Подвір’я закрите парканом від сусідів, центральний паркан з воротами та каліткою. Комунікації: світло (три фази), скважина, центральна каналізація, газ. Хороша локація та під’їзна дорога асфальтована. Неподалік знаходиться центр. Переписка мінімальна. Ціна 75 тис дол. Продаж без відсотків агентству. Код: 17894

Набережна
rieltor.ua

Продається в хорошому стані будинок, був зроблений в 2014 р косметичний ремонт в середині. Зручне місце розташування, напроти будинку чудовий ліс із садом, поруч потічок- ідеальний варіант,як для проживання так і для використання як дачі. Реальному покупцю розумний торг.В оренду не здається, зараз в ньому проживають!!! Всі деталі за тел.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок з ремонтом та земельною ділянкою .

власник
Продам будинок ,можна домовитись під виплату
olx.ua

Хороший будинок, частково з меблями. З невеликими вкладенням можна заїхати і проживати великою сімєю, або навіть двома. Можливий обмін на авто

власник
Хороший будинок + земля + гараж + літня кухня + хлів
olx.ua

Продам будинок в селі Білки, є світло та колодязь, в 10 хвилинах їзди від міста Іршава, 61 сотка землі, все приватизоване. За деталями в смс або за номером в оголошенні, можливий обмін на авто.

власник
Будинок с Білки Закарпатська обл дом земля ділянка
olx.ua

Будинок із присадибною ділянкою.Наявні усі документи.Є сад.Газ,вода,світло.У оренду нерухомість не здається.

власник
Будинок з садом і усіма комунікаціями
olx.ua

Приватний будинок на березі озера. Село Дунковиця. Є акт на землю, всі документи наявності.

власник
Приватний будинок на березі озера
olx.ua

Продам готовий будинок з земельною ділянкою 20 соток. Проведені всі комунікації. Будинок облаштований. Все необхідне для комфортного життя є. Продається з меблями і тд. Закритий двір. Центральна асфальтована дорога. Гараж, будинок 2 поверхи, літня кухня, своя котельня, огород і тд… За деталями телефонуйте. По запиту відправлю відео огляд. Місцезнаходження: Закарпатська область, Іршавський район, с. Білки, вул. Івана Франка

Продам будинок з земельною ділянкою 20 соток Всі комунікації
olx.ua

Продам новий 2-пов. будинок з гаражем в центрі міста Іршава по вул. Шевченка. Будівля має два входи. На першому поверсі кухня-студія, санузел та гараж. На другому поверсі 4 кімнати. Будинок повністю новий. Збудований в 2020 році. Можна зробити під офіс, або магазин. Ціна нище ринкової. Терміново!!!

власник
Продам новий двохповерховий будинок в центрі м. Іршава
olx.ua

Продається будинок в центрі м. Іршава , будинок з добудовою. Загальна площа 191м2, приватизованої землі 10сотин( сад, город). Всі комунікації присутні. Для торгу та інформації звяжіться в особисті.

власник
Будинок 191м² в Іршаві
olx.ua

Продається будинок із земельною ділянкою 8 соток землі в селі Доробратово. В дворі є колодязь з питною водою. Озеленена територія, дерева, виноградник.

Продаж будинку в Мукачівському районі
olx.ua

Продам недобудову, майже все підключено або підведено до будинку.акт приватизації.деталі по телефону( вайбер ) , домовимось.ціну уточнюйте в особистих повідомленнях

власник
Дом, недобудова продам
olx.ua

Без комісії для покупця‼️ Терміново‼️Продається будинок в селі Кушниця Закарпатська обл! Двоповерховий цегляний будинок загальною площею 280 м2 з земельною ділянкою в 15 сотин,який розташований в новому мікрорайоні села! Планування: 1-ий поверх-кухня-вітальня,санвузол,2 роздільні кімнати. 2-ий поверх-4 кімнати,санвузол. Також в будинку на нульовому поверсі розташований гараж та майстерня або склад,льох(погреб),додатково при вході можна зробити кімнату відпочинку з панорамними вікнами з гарним видом‼️ Будинок готовий до підводу води,опалення та електроенергії! Ціна договірна‼️ За додатковою інформацією дзвоніть/пишіть в тг/вайбер-09******52‼️

Терміново‼️Продається будинок в селі Кушниця Закарпатська обл
olx.ua

Продам будинок в будинку є газ,світло,вода проведений інтернет, також 2кімнати кухня як в домі так і є літня кухня, хлів, сіяниця, дроварня, також великий сад з різноманітними фруктами,можливо як на дачу так для проживання сімї неподілік садик,школа,магазин,є кафельна піч,частково з меблями готова до проживання заїхав і живеш!

власник
Продам будинок реальному покупцю торг
olx.ua

Будинок знаходиться у центральній частині міста на 4,5 сотках землі. Ділянка розчищена, по периметру зведений паркан ( фундамент ленточний, блок бетонний). Наявні всі необхідні документи.

власник
olx.ua

Продам будинок з гарним краєвидо і великою площею землі. Будинок в с. Імстичево. Більш детально за номером 06******74 06******21

власник
Продам Будинок з гарним краєвидом
olx.ua

Продається будинок.Потребує капремонту.Газ,електрика і вода є.Земельна ділянка близько 50 соток.Документи в порядку.Є сад і присадибні будівлі.Ціна договірна.

власник
Продається будинок.
olx.ua

519/22 Продається 2-х поверховий будинок у м. Іршава. Будинок зданий в експлуатацію, є усі комунікації. 4 житлові кімнати, дві кухні - літня та в будинку. Гардеробні кімнати, дорога внутрішня дубова столярка від фірми "Столярус", є дубовий паркет на весь будинок. Треба тільки встановлювати с/техніку та плитку. Двір вимощений бруківкою Будинок побудований з газоблоків, має два септики, вода - найчистіша, своя, з колодязя, заведена в будинок, насос. Перекриття - моноліт, дах утеплений 20 см мін ватою, на горищі також вистелена підлога. Поруч школа, стадіон, недалеко від центру. Дві земельні ділянки по 6 сот ( фактично ділянка набагато більша). Огороджений капітальним парканом.

Новий будинок в м Іршава
olx.ua

Продається будинок в селі Негрово Мукачівський р-н, великий виноградник город, літня кухня, сараї. В будинку залишаються меблі, конвектор, дві газові плити. 21000 дол. для реальних покупців ціна договірна. Телефонуйте за номером 06******04

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається земельна ділянка з будинком 50 сот, будинок - 69 м2. Знаходиться в с. Арданово, на центральній вулиці. Поряд магазин, футбольне поле, церква, садочок, до автобусної зупинки 5 хв пішки Від траси Мукачево-Рогатин 3 км.

власник
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продам будинок в селі Підгірне 3 кімнати коридор . Є світло, газ, вода хлів та літня кухня

власник
Продам будинок в с.Підгірне
olx.ua

Продаж недобудованого будинку ,район ринку Краснодонці.Дуже гарне планування,рівна прямокутна ділянка,будинок має дуже масивний фундамент з душе великим ,сухим підвалом.Полробиці по телефону,пропозиція від ріелтора.

Недобудова на 10 сотках .
olx.ua

Продам будинок в с. Брід з участком 12 соток. Загалом придатний для проживання але косметичного ремонту не завадить. Всі комунікації є (газ, вода, світло). Сан вузол в середині. Матеріал керпіч/блоки. На території хороший сад та город. Свіже повітря, дуже гарна і тиха місцевість. Також є можливість купити сусідню територію до якої прилягає 56 соток. Більше інформації надам по телефону. +38********87.

власник
Будинок с.Брід Іршавський р-н
olx.ua

Продається будинок в центрі села Загаття (70км від Ужгорода, 30 км від Мукачева). 200м до школи, 300м. до центрального магазину. Ділянка 25 соток. Ділянка прямокутна. В дворі біля будинку виноград та малина, нижче сад із фруктовими деревами (яблука (декілька сортів),груші,сливи,айва,персики). В саду колодязь. Комунікації : електроенергія, газ. Будинок обігрівається дровами або за допомогою газового котла. Меблі залишаються в будинку. Також в будинку є підвальне приміщення, в дворі декілька технічних прибудов.

Продам будинок с.Загаття
olx.ua
1 - 24 з 64 результатів

Популярні запити