Продаж будинку з практичним плануванням та підсобним приміщенням. Одноповерховий будинок. Ділянка – 7,5 соток. У будинку три кімнати, кухня-вітальня, санвузол, гардеробна, технічне приміщення (котельня, комора). Під’їзд до будинку – підсипана дорога. Комунікації: світло – 16 кВт, вода – свердловина, септик – 9 кубів з переливом. Інфраструктура: будинок розташований між Ірпенем та Ворзелем. На відстані до 1 км – садочок «Шкет», супермаркет, магазини, зупинка громадського транспорту, зручна транспортна розв’язка виїзд на Варшавське шосе, Житомирське та Новоірпінську трасу. Завершуються роботи з облаштування прибудинкової території. Буде огорожа, ворота відкотні. Вартість – 75 000 у.

Радужна, 32
rieltor.ua

Він вартий Вашої родини! З меблями. Бомбосховище. Єоселя - Так! Без додаткових комісій! Мінімальне оформлення! Підходить під Єоселю, сертифікат, Державні програми. Просторий Таунхаус з якісним новим ремонтом та меблями. Вся необхідна техніка. Ідеальне розташування - тихий спокійний мікрорайон в лісовій частині Ірпеня. Зручний виїзд. "Повний фарш" - тепла підлога, сигналізація, кондиціонери. Якісна, дорога техніка і меблі. Під будинком підвал без вікон - ідеальне бомбосховище. На третьому поверсі спортзал, ігрова, та кімната яку можна використовувати як гостьову, або додаткову спальню. Будинок на електроопаленні, але газові труби заведені. Газовий котел встановлений і готовий до роботи. Підвал і третій поверх не вводили в експлуатацію. Приїзжайте - з радістю покажу Вам цей чудовий будинок.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
9-а лінія вул., 25Л
rieltor.ua

Найнижча ціна на ГОТОВИЙ таунхаус в центрі Ірпеня! Школи, дитячий садок, супермаркет, центральна площа, парк, зупинка громадського транспорту на Київ - все у пішому доступі! Площа 85 кв.м Газ, вода та каналізація центральні. Бетонні сходи на 2-й поверх. Високе горище, яке можна використовувати. Свій окремий задній дворик. Якісні матеріали - побудований з керамоблоку! Можливий продаж по держ.програмах. За подробицями звертайтеся за телефоном! Без комісії!

Вериківського вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До вашої уваги пропонується сучасний технологічний "розумний" будинок в м.Ірпінь (Стоянка-2). Планування будинку/дуплексу : - дві окремих спальні (одна з них з виходом на відкриту терасу 6,5м2 для приємного усамітнення на задньому дворі будинку) - кухня-вітальня (площею 25м2 з каміном і виходом на велику криту терасу 17,5м2 для приємного відпочинку. Вбудована кухня: фасади soft touch/3D шпон дуба, стільниця з кварциту, вбудована техніка AEG - духовка/мікрохвильова піч, духовка/пароварка, повнорозмірна посудомийна машина, Whirlpool - великий вбудований холодильник (195 см), індукційна плита) - великий санвузол з душовою, - підсобне приміщення (Бойлер 180л, встановлена пральна машина з сушкою, система відеонагляду та ін.) - передпокій та горище. У будинку виконано авторський ремонт із застосуванням якісних матеріалів: стіни пофарбовані (датська фарба Flugger), стелі з гіпсокартону з вбудованим гіпсовими світильниками, треками освітлення, двері прихованого монтажу, на підлозі та на стелях застосований тіньовий плінтус. Частина меблів (авторська тумба під раковини в санвузлі, тумби та комод у стилі mid century, крісло в спальні) - виконані на замовлення в студії редизайну. Підлога - керамограніт та паркетна дошка. Опалення: електричний котел, водяна тепла підлога, в кімнатах-дизайнерські радіатори опалення з автоматичним регулюванням, є камін. На ділянці площею 2,5 сотки виконано озеленення, висаджено декоративні рослини та дерева. Окремо побудований госпблок, в який заведені комунікації для підключення генератора або систем накопичення електроенергії. Виведено підключення зарядного пристрою на електромобіль (3 фази). Загальна електромережа, заведена на будинок, складає 20 кВт. Скважина 80 метрів, встановлена система фільтрації. Каналізація - переливний септик, 6 м3. Система контролю температури дозволяє дистанційно керувати температурою, автоматично вмикати котел або переводити його в економний режим. А рекуператори забезпечать приплив свіжого повітря індивідуально для кожної кімнати. Окремо встановлено 2 інверторні кондиціонери. Реалізована система відеоспостереження з можливістю перегляду в режимі онлайн. Система "розумний дім" уможливлює спілкування зі своїм будинком телефоном або голосовим помічником, а програмування сценарію дозволяє виконувати перелік команд за допомогою однієї кнопки телефону. Якщо ви шукаєте сучасний будинок 21-го століття - чекаємо вас на перегляд! Ціна 160 000 дол США Без комісії ! Право власності більше 3-х років!

можливий продаж по єОселя
Житомирська, 26
rieltor.ua

В літній період є чудова нагода купити якісне житло по акційній ціні та вже приступати до ремонтних робіт. Це якраз і стосується будинку, який розташовано в закритому котеджному містечку Ірпеня. Будинок входить у КМ Пейзажі Ірпеня, має власну закриту ділянку з відкатними автоматизованими воротами. Поруч лише елітна забудова. Це один із найбажаніших районів для життя. Вигідна локація, швидкий виїзд в Київ через житомирську або новоірпінську трасу. Якісні матеріали будівництва. Екологічно чисте місце поруч із лісом. Є можливість зробити камін. Будинок має гарну посадку, що дозволяє ефективно використовувати усю ділянку. Продаж без комісії. Є індивідуальні умови розтермінування від забудовника, готові обговорити усі варіанти. Чудовою новиною також є можливість купівлі по державним сертифікатам, під програму іпотечного кредитування. Залишилося два будинки в продажі: 1. Ціна 135000 доларів США ділянка 4 сотки. 2. Ціна 165000 доларів США ділянка 6,5 соток. Повний відеоогляд будинку можна подивитися на ютуб каналі. Скопіюйте посилання на відео внизу та вставте в пошукову строку гугл. Приємного перегляду. youtu.be/P8LkL5O19ko?si=xqbKMOp5bCeb4rJ5

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Зелена, 31
rieltor.ua

В РОЗКіШНІЙ ЛОКАЦІЇ одразу біля лісу, продається чудовий дуплекс! Сосни, дуби та спів пташок, це все видно з Вашого вікна. Ліс одразу біля будинку! Трошки про будинок: 4 спальні кімнати Простора кухня -вітальня Центральні комунікації (світло, вода, каналізація) Є можливість підключити газ Паркомісце на дві автівки. Плаский дах, рубероїдне покриття в два шари. На даху можна зробити терасу. Телефонуйте!! Запрошую до перегляду цього крутого будинку! Без комісії для покупця! Перегляд в зручний час!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Давидчука вул., 68-Б/1
rieltor.ua

Без % Продається готовий затишний будинок з ремонтом в м. Ірпінь, вул Спартака 6 Будинок розташований на 10 сотках землі, загальною площею 267 кв.м (складається з двох поверхів) В будинку дві вхідні групи, ізольовані одна від одної. Є можливість проживати двом сімям. Знаходиться він в дуже тихому, мальовничому, спокійному місця, біля набережної та недалеко від парку. До центру міста 10 хв пішки. В будинку центральне водопостачання, міські комунікаці, центральне газопостачання, світло заведене 16 кВт, газове опалення. Фундамент стрічковий, ФБС блоки, матеріал стін комбінований (цегла/дерево), дах з мкталочерепиці( утеплений мін.ватою) Досить цікаве та продумане планування. Перша частина будинку зі своїм окремим входом: - поверх 1: Хол, кухня-гостьова 40 кв.м, з виходом на терасу., санвузол з душовою, пральна кімната, кімната. - поверх 2 : Спальня з виходом на балкон, санвузол, кімната зі встроєною шафою-купе, гардеробна, дитяча кімната. Друга частина будинку зі своїм окремим входом: - поверх 1: комната, кухня з панорамними вікнами та виходом в двір - поверх 2: Кімната з гардеробною, ванна кімната. В будинку зроблений ремонт, обладнані 3 санвузли, є тепла підлога, частково мебльована. Також є підвал. Територія дуже доглянута, є ланшафтний дизайн, дитяча зона, автополив, відеонагляд, гараж, свердловина. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Є відеоогляд, за потреби можу надіслати! Оформлення мінімальне!

Спартака, 6
rieltor.ua

Продаж двоповерхового таунхаусу, який розташований у рекреаційній зоні, поміж багаторічних дубів. Знаходиться в місті Ірпінь. Територія цього красивого комплексу закрита та під цілодобовою охороною. Будинок в класичному стилі з бездоганною якістю будівництва. Всі комунікації міські. Таунхаус має функціональне планування: простора кухня-вітальня 42,6 кв.м з панорамними вікнами, затишні 3 спальні, кабінет, 2 санвузли, балкон. Велич багаторічного дубового гаю у поєднанні з надсучасними технологіями будівництва та продуманим дизайном гарантує задоволення від вибору та підкреслять вишуканий смак! Котеджне містечко Oak Grove Town розташоване за 7 хвилин автомобілем від центру Ірпеня, 10 хвилин до центру Бучі та за 15 хвилин від Києва, що дозволить мешканцям містечка користуватися інфраструктурою трьох міст. За 2 хвилини від Oak Grove Town — зупинка міських маршруток. Неподалік котеджного містечка знаходиться супермаркети, кавярні, ресторани, піцерії, відділення банку та пошти, медичні заклади, дитячий садочок. Проте саме головне - це сам будинок. Він з душею та впевнений у собі, здається сам будинок обирає собі власника. Відчуття, які виникають у цьому будинку особливі.

ексклюзив
Гоголя вул., 31
rieltor.ua

Ваш затишний куточок в Ірпені! Таунхаус - 85 м² - Ділянка 1,5 сотки - вул. Ново-Оскольська Втілення мрії про комфортне життя: Новий ремонт: все готове для затишного життя без зайвих клопотів! Повністю мебльований та укомплектований технікою: заїжджай та живи! Центральні комунікації: газ, каналізація, вода - все для вашого комфорту. Просторий та світлий: відчуйте себе вільно та легко. Власна ділянка: 1,5 сотки для вашого відпочинку та втілення ландшафтних дизайнів. Ідеальне місце для вашої сімї: Тихий та безпечний район. Поруч магазини, аптеки, школа, дитячий садок: все для комфортного життя. Зручне транспортне сполучення: легко дістатися до будь-якої точки міста. Державні програми - ТАК! Здійсніть свою мрію про власний будинок!

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 61
rieltor.ua

Таунхауси з ремонтом! м.Ірпінь, вул.К.Ольги,10 (рн. Стоянка) Таунхауси з переднім та заднім двором! 3 кімнати. 95 кв.м. На першому поверсі кімната 14 кв.м., гостьовий с\в, кухня-студія 20 кв.м. з виходом у двір. На другому поверсі 2 кімнати по 14 кв.м. (одна з виходом на балкон), простора гардеробна та с/в (ванна). Завершення ремонту до 30 серпня. Ремонт: обої, ламінат, плитка, с\в під ключ. Матеріал будівництва – газоблок, утеплений пінопластом. Дах – металочерепиця, утеплення покрівлі – мін. вата. ГЕНЕРАТОР в ціні. Попереду будинку обладнене місце паркування для 2 авто. Позаду рівна площадка. Ділянки під кожним тауном від 1.3 до 2.5 сотки зі своїм кадастровим номером, огорожею та відкатними воротами. Ціна середнього 82000 дол., бокових 86000дол. та 90000 дол. Каналізація – септик, вода – скважина 60м. Опалення: електро котел та генератор в подарунок. Індивідуально розглядаємо будь-які розтермінування\відтермінування. Поряд зручна транспортна розв»язка, зупинки маршруток, дитячий садочок, продуктовий магазин, будматеріали. Оформлення на першого власника.

можливий продаж по єОселя
К. Ольги, 10
rieltor.ua

Продаж таунхаусів, Ірпінь, р-н. Ірпінь, Сингаївського вулиця Розкішний таунхаус в Ірпені – Ваш ідеальний дім! Пропонуємо придбати будинок в комплексі на вулиці Сингаївського, 61 (Новооскольська). Це тихий та затишний район приватного сектору, але водночас ви будете за кілька хвилин від сучасного Ірпеня з його супермаркетами, кафе, ресторанами, салонами краси та освітніми закладами. У пішій доступності знаходиться мальовничий парк МАМА та зелена зона гідрологічного заказника Криничка, що переходить у Мужеловський парк – чудове місце для прогулянок та пікніків. Параметри будинку: - Загальна площа: 90 м² + мансарда 45 м² - Стан: без оздоблювальних робіт - Перекриття: залізобетонне - Дах: металочерепиця - Висота стелі: 2,7 м - Підлога: бетонна - Зовнішнє оздоблення: вата базальтова, клінкерна плитка - Комунікації: електрика, газ, центральна каналізація, центральний водопровід - Вхідні двері: металеві - Вікна: металопластикові - Приміщення: 3 спальні, 2 санвузли, 1 балкон - Двір: паркувальне місце, тротуарна плитка, автоматичні ворота ID: 851261331 Переглядів: 337

власник
Новооскольська вул., 61
rieltor.ua

Продаж таунхауса Ірпінь район парку Незнайки 100 м2 Чистова штукатурка Вільне планування, можливо зробити 3 або 4 спальні, два санвузла, гардероб, кухня Комунікації центральні та газове опалення Можливе розтермінування Готові продати в єоселю або сертифікат

можливий продаж по єОселя
Виговського вул., 24б
rieltor.ua

Дуже вигідна пропозиція!!! Таунхаус з якісним дизайнерським ремонтом і великою ділянкою – майже 3 сотки. Знаходиться в самій зеленій лісовій частині Ірпеня, поруч з Центральним парком. Вся необхідна інфраструктура для комфортного життя в кроковій доступності: магазини супермаркети Фора, АТБ, парк, кав’ярні, фітнес-клуб, дитячий садочок, школа, відділення банку та багато іншого. Зручний виїзд на Київ. Має площу 130 м.кв, три поверхи з найоптимальнішим плануванням кімнат. Вхід відокремлений тамбуром від основних приміщень. Простора кухня вітальна 24 кв.м. 4 спальні кімнати (гостьова на першому поверсі, хозяйська і дві дитячі на другому). 2 окремих великих с/вузла на першому і другому поверхах. Хозяйська спальня має гардеробну з вікном. Третій поверх – мансарда. Окрема паркувальна зона для 2-х автомобілів, накрита навісом. Автоматичні ворота. Всі комунікації централізовані: водопостачання, каналізація. Індивідуальне газове опалення. Зроблена тепла підлога. Продається без меблів. Матеріали будівництва: - Фундамент-монолітна стрічка та блоки ФБС - Стіни – керамоблок 380 мм - Утеплення зовнішніх стін пінопласт - Перекриття між поверхами залізобетонне. - Дах – металочерепиця + утеплення 200 мм - Висота стелі: 2.9м Площа земельної ділянки - 2.8 сотки Продаж без комісії. Держпрограми так.

можливий продаж по єОселя
Найкраща вул. (Ломоносова)
rieltor.ua

ОСТАННЯ СЕКЦІЯ • 1-й поверх: гардеробна зона, простора кухня – їдальня, вітальня з виходом на заднє подвір’я, додатково спальня на 1-му поверсі, гостьовий с/в. • 2-й поверх: велика спальня з гардеробною кімнатою для господарів, 2-ві дитячі кімнати, ванна кімната. • Мансардний поверх ~ 40 м2 в подарунок! ТЕРИТОРІЯ: • передній двір – закрита територія, вимощена бруківкою. • заднє подвір’я – завезений чорнозем. • зроблена вiдмостка по периметру будинку. • паркан по периметру комплексу та між секціями по задньому двору • загальні ворота – автоматичні, відкатні. ПРО БУДІВНИЦТВО: • фундамент –блоки фбс, утеплений та оздоблений керамогранітом. • стіни – газобетонний блок 300 мм з утепленням 100 мм. • облицювання - клінкерною цеглою “меланж” 120 мм. • перекриття – монолітне. • дах –металочерепиця. • утеплення стелі 2 поверху- мінеральна вата. • висота стелі: 1 - й поверх 3.0 м, 2-й поверх 2.8м (повноцінний). • вітражні вікна з зовнішньою ламінацією (профіль REHAU euro 70 із зовнішньою ламінацією, 44й двухкамерний склопакет з енергозбереженням). • бетонні армовані сходи на 2-й поверх. • вхідні двері – якісні, броньовані з МДФ накладками. КОМУНІКАЦІЇ – всі міські, заведені в будинок і встановлені лічильники обліку: • електрика –6.5 кВт, 380 В (3 фази). • газ -заведений в будинок. • водопостачання – центральнее. • каналізація – центральна. Повна готовність об’єкту. Ціна 80000 $ 1,5 сот, 105 (130)м2

можливий продаж по єОселя
Гайдамацька вул., 3
rieltor.ua

Продаж таунхаусу в Ірпені в чудовій тихій локації. Можна заходити на ремонт! В будинку індивідуальне газове опалення. Власний камін. Всі комунікації підключені. Біля будинку місце для паркування двох авто, просторий задній дворик з ландшафтним дизайном. Якісна технологія будівництва: – Стіни цегла СБК серії “Керамкомфорт 2НФ” – Покрівля фальцева + утеплення базальтова вата 200 мм – Фасад утеплення Базальтова вата 100мм – Оздоблення ОБЛИЦЮВАЛЬНИЙ КАМІНЬ Така комбінація робить житло теплим протягом усієї зими та комфортним літом. Власна закрита територія - ваша безпека та приватність. При цьому поряд уся необхідна інфраструктура: супермаркети, ресторани, зупинка транспорту, дитячий садок, школа і тд. Телефонуйте! Це дійсна найкраща пропозиція за якістю будівництва в Ірпені!

Тиха, 3
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Ваш ідеальний дім у КМ Сосновий гай ( Сосновая роща ) ! Маєте велику родину та мрієте жити в будинку мрії? Пропонуємо вашій увазі новий будинок у закритому котеджному містечку Сосновий гай в м. Ірпінь. Вїзд на територію містечка за пропуском . Охорона працює цілодобово. Основні переваги: • Зручне розташування: Закрита територія площею 17 га, де ви можете насолоджуватися спокоєм і безпекою. • Все необхідне поруч: У кроковій доступності супермаркет, дитячий садок, школа та парк – ідеально для комфортного життя всієї родини. • Близькість до столиці: До Києва всього 20 хвилин на авто, що робить щоденні поїздки максимально зручними. Особливості будинку: • Простора ділянка: Гарна ділянка правильної форми площею 13 соток, де можна створити власний сад або зону відпочинку. • Продумане планування: Двоповерховий будинок з продуманим плануванням, створений з любовю для власного проживання. • Сучасні зручності: Усі сучасні зручності для комфортного проживання, включаючи простору кухню, затишну вітальню та кілька спалень. Планування будинку: • Перший поверх (112,94 м²): • Хол – 7,17 м² • Коридор – 9,72 м² • Санвузол – 6,55 м² • Сходи – 8,96 м² • Кухня-студія – 58,81 м² • Комора – 8,80 м² • Гостьова/Кабінет – 12,93 м² • Другий поверх (96,05 м²): • Коридор – 12,9 м² • Гардероб – 3,68 м² • Гардероб – 6,01 м² • Спальня – 18,63 м² • Тераса – 3,49 м² • Санвузол – 10,18 м² • Санвузол – 4,06 м² • Дитяча – 16,9 м² • Дитяча – 17,02 м² • Кладова – 3,18 м² • Додаткові площі: • Тераса – 46,45 м² (з коефіцієнтом 0,3 = 13,93 м²) • Котельня – 14 м² • Гараж – 36,99 м² Чому варто обрати саме цей будинок: • Якість та надійність: Будинок побудований з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та комфорт. • Енергозбереження: Сучасні системи опалення та енергозберігаючі технології допоможуть зекономити на комунальних послугах. • Безпека та приватність: Закрита територія з охороною забезпечить ваш спокій та безпеку. Класифікація будівельних матеріалів: 1. Фундамент: стрічковий ( монолітна стрічка + фундаментні блоки 2 ряди + монолітна чорнова плита підлоги що накриває всю пляму забудови) 2. Зовнішні стіни: Керамоблок ( СБК-Озера ) 2NF М 150 , товщина стіни 380 мм 3. Внутрішні стіни та перегородки: стіни - керамоблок ( СБК-Озера ) 2NF М 150, перегородки – повнотіла керамічна цегла М125 4. Віконні системи: алюмінієвий профіль; енергоефективний склопакет 6мм+6мм+6мм, наповнений аргоном. 5. Перекриття – монолітна залізобетонна плита 200мм 6. Дах: Дерев’яні крокви 200*50мм, фальцевий дах ( метал Німеччина , товщина 0,55мм ) 7. Оздоблення фасадів: утеплення мінеральна вата 150 мм, система вентильованого фасаду з використанням керамограніту, термодерева та АКП ( фасад передбачено проектом ). 8. Тераси: термодошка, на термооснові, основа для монтування “перголи” ( передбачено проектом ) 9. Автопаркування: гараж в будинку 4,00м *8,00 м + додатково біля будинку майданчик з можливість розміщення 3-х авто. 10. Облаштування та організація території перед будинком, та паркан: озеленення згідно Ландшафтного проекту, бруківка 60мм, паркан між будинків 2,00 м (дерево), паркан (комбінація: бетон, дерево, профільна металева труба ) Інженерні мережі: 1. Індивідуальне водопостачання від власної свердловина 60 м ( вже виконано ) 2. Індивідуальна каналізація – септик 3. Інтернет – на території комплексу , підключення за готовності до використання 4. Газова магістраль (на території комплексу, підключення згідно абонентського договору з ТОВ “КиївОблГаз”) 5. Електропостачання стандартне 15 кВт, з можливістю збільшення до 30 кВт (плата згідно тарифу по лічильнику) Не втратьте свій шанс! Придбайте будинок, який стане затишним гніздечком для вашої родини. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та записатися на перегляд. Відкрийте двері до нового життя з ідеальним будинком для вашої родини!

можливий продаж по єОселя
11-а лінія вул.
rieltor.ua

АКЦІЙНА пропозиція. Готовий КУТОВИЙ таунхаус у тихому та затишному місці! Велика ділянка - 1.64 сотки! Котеджне містечко розташоване у лісовій частині Ірпеня по вул.11 лінія ПЛАНУВАННЯ передбачає в собі велику кухню-вітальню, 2 санвузли, 3 затишні спальні та кабінет. КОМУНІКАЦІЇ усі централізовані. Опалення від газового двоконтурного котла. ТЕХНОЛОГІЯ БУДІВНИЦТВА: У будівництві використовувалися якісні матеріали - керамоблок 2НФ, утеплення 100мм, декоративна штукатурка та клінкер. Встановлено якісні металеві протипожежні вхідні двері з МДФ накладками, енергозберігаючі вікна Rehau євро 70. Комісійні ви не сплачуєте. Телефонуйте.

11-а лінія вул.
rieltor.ua

Продаж таунхаусу з якісним, стильним та функціонально продуманим ремонтом. Вбудована кухня та вмонтована техніка. Є працюючий камін. Площа Таунхауса складає 107м2, має 2 поверхи. Земельна ділянка 1,5 сотки. Планування 1-й поверх: кухня-вітальня з каміном, кабінет (або спальня), санвузол з душовою кабіною . 2-й поверх: три окремі спальні кімнати (одна з гардеробом), санвузол з ванною. Біля будинку місце для паркування двох авто, просторий задній дворик з ландшафтним дизайном. Будинок побудований з керамоблоку, утеплений базальтовою ватою, фасад покраска з елементами облицювальної плитки. В будинку індивідуальне газове опалення, 1-й поверх тепла підлога, 2-й поверх радіатори. Введений в експлуатацію, комунікації підключені. Можливий продаж по ЄВідновлення та ЄОселя Телефонуйте! Записуйтесь на перегляд

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Тиха, 3
rieltor.ua

Можливий продаж по СЕРТИФІКАТУ! Таунхаус в самому центрі міста Ірпінь. Від забудовника. Без відсотків та переплат. Площа будинку 95 кв.м + 57 кв.м тераса на даху( на терасу виведені вода, каналізація, електроенергія) В будинку виконаний новий якісний ремонт. Таунхаус газифікований з центральними комунікаціями. У пішому доступі парк, школа, дитячий садок, супермаркети, кавярні, поліклініка а також зупинка громадського транспорту на якому швидко можна дістатись до столиці. На власному авто до ст.м. Академмістечко можна доїхати всього за 30 хвилин. Крутий бонус - оформлення на першого власника! Також можливе розтермінування на індивідуальних умовах. Вартість повної комплектації 130 тис, без меблів 115 тис. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Вериківського вул., 7
rieltor.ua

Готовий дуплекс в Ірпені в закритому котеджному містечку Адреса: місто Ірпінь, вул. Зелена, 31 (мікрорайон «Стоянка-2», за шлагбаумом, закрите котеджне містечко з охороною). Характеристики: Площа: 125 кв.м. + 65 кв.м. мансарда з вікном Кожний будинок має власну простору ділянку площею 3,8 соток. Комунікації: газ, своя свердловина, світло з лічильником день-ніч, переливний септик. Переваги та особливості : - унікальний просторий розмір власної ділянки; - кухня-вітальня з каміном; - завдяки ландшафтним особливостям ділянки з будинку відкривається прекрасний вид на Київ та сосновий ліс; - кожний будинок має власну терасу та балкон з винятковим краєвидом -дуже зручний виїзд в Київ на ново-ірпінську або житомірску трасу Новим власникам дуплексу камінну піч у подарунок ! Дуплекс готовий і можна заходити на ремонт! Woodland Hill - ваш власний куточок природи поруч зі столицею! Звертайтеся для деталей та перегляду.

можливий продаж по єОселя
Зелена, 31
rieltor.ua

Продаж Чудового Таун Хауса для Родини 5 кімнат · 3 поверхи Загальна площа 145 м · житлова 100 м · кухня 20 м Ділянка 3 сотки Стіни з цегли Централізоване опалення Вторинна нерухомість ( в будинку майже не жили) Таун Хаус після ремонту Закрита територія, відеоспостереження. Будинок знаходиться у маленькому комплексі закритого типу місто Ірпінь. Купували й робили ремонт для себе 145 кв.м 3 поверхи 3 сан.вузли Перед будинком - два місця для паркування. -10 на 10 метрів, на якому знаходиться терасса із капіиальнім навісом, інша территорія - рулоний газон, біля одного забору висажено туї. Встановлена система автополиву. 1- поверх - кухня студія із гостинною та столовою, сан.вузол, . 2- поверх - дві спальні та санвузол 3- поверх - спальні, сан.вузол та велика гостьова кімната. Перший поверх - плитка та тепла підлога. Другий та третій поверх -ламінат під паркет. Сходи - спеціалізований ковролін для сходів. На кухні вся техніка італійського бренду Fabiano. На кухні - великий круглий стіл із дубу ручної роботи. Всі меблі - на замовлення. Міжкімнатні двері - деревяні скритого монтажу. Внутрішнє відеоспостереження Встановлена система сигналізації Ajax Обладнання • меблі • зручності: пральна машина • електрична плита • духовка • система очищення питної води • холодильник • лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • охоронна сигналізація • пожежна сигналізація • відеонагляд • пропускна система • витяжка • ліжко На території є: доріжки: тротуарна плитка • поливна система • стоянка для автівок: відкрита • літній майданчик • Вас зацікавил цей будинок? Тоді швидше зателефонуйте або пишіть нам! Ваші дбайливі "One Realty"

можливий продаж по єОселя
Найкраща вул. (Ломоносова), 26/3
rieltor.ua

Таунхаус з ремонтом в центральній частині міста. Держ.програми та Розстрочка – так! Ідеальний варіант для сім’ї з дітьми. В 10-ти хвилинах пішки школа №17, дитячі садки «Віночок» та «Сонечко», мовні центри та курси, спортзал, Парк «Незнайко» з надзвичайно гарним ландшафтом та Мотузковий Парк «Панда», для активного відпочинку, а також парк Центральний. Таунхаус знаходяться в тихому приватному секторі. Комунікації заведені в будинок: • Електрика – 3 фаза, 4-5 кВт; • Центральна каналізація + свердловина; • Вид опалення: електро, є закладна під камін. Благоустрій території: Паркан дерев’яний; доріжки викладені з тротуарної плитки; паркомісце для автомобіля; Телефонуйте. В наявності є аналогічний таунхаус з терасою на даху.

можливий продаж по єОселя
Українська вул.
rieltor.ua

Триповерховий таунхаус з новим ремонтом. До Києва, а саме ст.м Житомирська 15 хв на авто! 85 000$ - повна вартість будинку! 708$ за квадратний метр. У пішому доступі школа, дитячий садок, магазин, стадіон. Розташований у тихому приватному секторі. Асфальтована вулиця. Площа будинку 120 кв.м. Перший поверх: окремо кухня, велика вітальня, гостьовий санвузол Другий поверх: дві спальні, ванна кімната Мансарда: простора кімната 25 кв.м Ділянка 1.64 сотки. Є гараж. Комунікації: - Електрика – 12 кВт - Каналізація – центральна - Водопостачання – центральне - Вид опалення (електро), вже встановлено двоконтурний електро котел; - Є лічильники. Дуже вигідна пропозиція. Не зволікайте. Телефонуйте!

Лісна
rieltor.ua

Продаж таунхауса з усіма центральними в затишному районі Ірпеня з розвиненою інфраструктурою! В кожного тауна поділені передні двори і власні ролетні ворота з автоматикою. Площа 90м2 + висока мансарда 45м2 Матеріали будівництва 1. Фундамент —— монолітно-збірний 2. Стіни —— газобетон 300мм 3. Перестінки —— повнотіла цегла 4. Міжповерхове перекриття —— круглопустотні плити 5. Утеплення по балкам перекриття —— 150мм 6. Утеплення стін —— вата базальтова 100мм 7. Покрівля —— металочерепиця Наповнення 1. Бетонні армовані сходи з першого на другий поверх 2. Двокотурний газовий котел Комунікації 1. Газ (лічильник) 2. Вода (лічильник) —— міська 3. Каналізація —— міська 4. Електрика (лічильник, введення в будинок) —— 7кВт (380В) 5. Інтернет (введення в будинок) Газовий котел входить у вартість. При 100% оплаті - бетонні сходи на мансарду в подарунок! Детальніше по розстрочці дзвоніть.

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 61
rieltor.ua
1 - 24 з 963 результатів

Географія Ірпінь