Продається будинок та земля 21 сот у м. Тлумач! Продається житловий будинок загальною площею 155 м2 та земельна ділянка площею 21 сот в м. Тлумач (по вул. Шевченка). Земельна ділянка правильної прямокутної форми, складається із 10 сот під будівництво та 11 сот під с/г. На ділянці розташований житловий будинок, господарське приміщення, насаджений фруктовий сад. На ділянці зроблена дренажна система, проведені ландшафтні роботи, територія огороджена. Будинок 2-поверховий: На першому поверсі кімната та вітальня із Каміном, кухня площею 12 м2, технічне приміщення, санвузол роздільний(підігрів підлоги у ванній). На другому поверсі 2 кімнати і вихід до горища, є невеличка кладова. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (скважина) та каналізація (септик). Встановлений газовий котел, газова колонка на підігрів води, також додатково встановлено електричний котел, стоїть насос новий, і додатково є запасний. Будинок добротно побудований із цегли 2010 року. Близько школа, дитячий садок, магазини, заклади, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

можливий продаж по єОселя
Тараса Шевченка, 190а
rieltor.ua

Продається добротний будинок с. Остриня! Продається цегляний будинок загальною площею 97,1 м2, який розташований на земельній ділянці площею 12,6 сотих – під будівництво! Земельна ділянка доглянута, вдарений колодязь, в будинок заведений насос, територія огороджена, частина земельної ділянки обробляється. Будинок добротний, цегляний, обштукатурений ззовні, в будинку проведені частково ремонтні роботи. Всі комунікацію заведені. До Франківська 20 км, у селі є продуктові магазини, школа, садочок. Геолокація 48.928184, 24.975304.

Франка, 7
rieltor.ua

Продам одноповерховий будинок в с. Попелів ( 27 кілометри від Івано-Франківська, 4км від Тлумача). Площа земельної ділянки - 25 сотих. Будинок деревяно цегляний для поціновувачів тихого та безпечного життя площею 57.1 м2. Тут є: - Будинок якісного будівництва. - Світло та газ підключено до будинку. - Колодязь забезпечує 100% якість води. - Автономне опалення (піч). - На ділянці знаходиться будинок, стодола, сарай. - 3км до озера з відпочинковою зоною, 5км до річки Дністер. До села прокладено асфальт. Звертайтеся за додатковою інформацією або щоб домовитися про перегляд будинку.

Гайова, 49
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишний будинок біля Івано-Франківська, - ваше особисте місце для спокою та відпочинку. Площа земельної ділянки 8,8 сотих, призначення для будівництва та обслуговування госп. споруд. Цегляне будівництво, панорамні енергозберігаючі вікна на терасі, комбінована система опалення, всі зручності. Система відеоспостереження. Є господарські споруди, майстерня з пічкою на дровах. Облагороджена та обгороджена земельна ділянка, плодові та декоративні насадження. Для огляду та за деталями -телефонуйте!

Січових стрільців, 36
rieltor.ua

Продається просторий будинок 215 м² з фруктовим садом! Чудовий варіант для комфортного життя за містом! Про будинок: Загальна площа будинку 215 м² Два поверхи: на першому кухня, майстерня, та гараж, на другому жилі кімнати та санвузол із ванною Загальна кількість жилих кімнат: 4, що зручно для великої сімї Великі вікна та багато світла у кімнатах Всі комунікації заведені у будинок Потужність світла 3 фази Опалення: комбіноване (газовий котел, конвектори, пічне, а також камін) Також є окремо фруктовий сад, що дозволить збирати свіжі власні фрукти під час сезону Зручний заїзд до будинку на подвіря Хороший жилий стан Всі меблі та техніка залишаються! Переваги: - Просторий та світлий будинок - Функціональне планування - Різноманіття опалення - Фруктовий сад - Зручне розташування - Чудовий вид - Ліс у пішій доступності - Чисте повітря - Відстань до найближчого міста всього 9 км - Можливий продаж під постанови! Не зволікайте, телефонуйте вже зараз!

можливий продаж по єОселя
Січових Стрільців
rieltor.ua

Будинок в Тлумачі , вул. Вільна, 17. 100 м2; 3 кімнати, кухня, санвузол, 2 коридори

Вільна, 17
rieltor.ua

Продаю будинок в с. Королівка. Площа 132м2 (11×12). Збудований у 90-х роках. Є літня кухня, гараж, господарська частина, сад, город. Телефонуйте

власник
Будинок в селі Королівка
olx.ua

Будинок розташований 3км. від центру м. Коломия, в с. Королівка. Збудований за європейськими стандартами з використанням сертиффкованих матеріалів. Загальна площа 140,5 м. кв. Земельна приватизована ділянка, площею 0,21га.

власник
Сучасний будинок комфорт-класу
olx.ua

Особняк в Івано-Франівській обл. місто Тлумач . Будинок в доброму жилому стані наявні - газ,світло, вода. 12 сотих присадибної ділянки. Центр м.Тлумач -поруч міський ринок, автостанція ,міський стадіон - бізнес активна ділянка міста.Є можливість будівництва комерційної та житлової нерухомості.

власник
Продається особняк в центрі м.Тлумач з можливістю комерційного будівни
olx.ua

Будинок ззовні поштукатурений (утеплений) мікросферою (перліт), частково змонтовано автономне водяне опалення (електричний індукційний котел, на 2-му поверсі - радіатори опалення, на 1-му - тепла підлога), металопластикові вікна з 5-ти камерного профілю, що відповідають вимогам за програмою IQ-Energi (окрім 4 вікон на 1 поверсі - деревяні євровікна зі склопакетом), нова електрика (3 фазний струм, 7КВт ліміт з можливістю збільшення), підведено воду і каналізацію (септик). Всередині стіни поштукатурені. На 1 поверсі - бетонна чорнова стяжка, цегляні поштукатурені перестінки, чорнова деревяна стеля. На 2 поверсі перестінки виконано з ОСБ-плит, перестінки та стеля обшиті деревяною вагонкою вищого сорту товщиною 20 мм. У вказаних перестінках наявна мінвата товщиною 100мм. Стелю 2-го поверху утеплено ековатою (целюлозний утеплювач) товщиною 20см. Стеля 1 поверху та підлога 2 поверху виконані на незалежних балках. На 2 поверх ведуть гвинтові ковані сходи з деревяними сходинами. Під сходами розміщений твердопаливний котел тривалого горіння за принципом зверху-вниз. Наявні 2 кімнати під санвузли, викладені керамічною плиткою. Наявна кладова (майстерня + котельня) кімната площею 10кв.м. Біля будинку наявна власна огорожа, молодий сад площею 2 сотих, виноградник, город площею 4 сотих, криниця. В подарунок багато будівельних матеріалів: щебінь, гравій, пісок, цегла, інше

власник
дім (будинок, нерухомість), земля, сад, затишок
olx.ua

Продам домогосподарство у селі Олешів Тлумацького району. Житловий стан. Підключені світло та газ. На подвірї є криниця. Опалення пічне газ-дрова.Площа ділянки 23 сот.Встановлена охоронна сигналізація. Можливий обмін на автомобіль.

власник
Продам будинок в селі Олешів
olx.ua

Продаж будинку, незавершене будівництво, центр ОТГ, зручне розташування, сад, город, криниця, подвіря,

власник
Будинок, незавершене будівництво
olx.ua

Продається будинок у звязку з переїздом.будинок цегляний,теплий, ремонт..деталі за телефоном можливий обмін на м. Надвірна.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається гарний, доглянутий будинок (особняк)на центральній вулиці в смт. Обертин (біля стадіону). Є літня кухня, стодола, притула, півниця, стайня, город ззаді хати, частина подвір‘я закладена бетонними плитами, а інша половина заспджена травою. Будинок повністю готовий до проживання. Комфортне, затишне місце, за додатковими фото та деталями дзвоніть.

Житловий будинок
olx.ua

Будинок вжитловому стані, госпспоруди, земля біля будинку,рядом школа,садік, автобусна зупинка, магазини, недалеко озера,

Даю на виплату будинок в селі
olx.ua

Будинок двоповерховий з підвалом, гараж,майстерня,всі комунікації ,недалеко від парку центру міста, можливе розтермінування виплати

Домоволодіння в м. Тлумач з частковим розтермінуванням виплати
olx.ua

Будинок 100 м.кв біля центральної дороги .До м.Івано-Франківська 43 км та до р.Дністр 5км. Звертайтесь за тел.09******89

власник
olx.ua

Будинок житловий стан, літня кухня цегляна, сарай, стодола, криниця, в селі є школа, садок, хороше сполучення з містом, до недалеко річка, великі озера.можливе розтермінування!

Продам домоволодіння, будинок, літня кухня, сарай, криниця.
olx.ua

Продам будинок в гарному стані 5 км від м.Тлумач у с.Гринівці Всі комунікації підведено(світло ,газ,вода,теплі підлоги) Опалення газове та твердопаливне (циркуляція води в опаленні природна ,а також встановлено електро насоси) Є гараж (гараж також опалюється, підведені вода та каналізація) Також в будинку є півниця. Житлова площа будівлі 109 кв. За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається будинок 5 км. від м.Тлумач
olx.ua

Залишаються меблі . Документи в порядку. Будинок в подарунок. Дзвоніть на вайбер. Ватцар. Або 004741392435 , +4741392435 Купіть не пожалієте С. Долина Тлумацький район 65 000 євро без торгу продається в звязку з виіздом.

Будинок біля Дністра.
olx.ua

Цегляний будинок ,цегляні госпспоруди, світло, газ, криниця, сад, поруч ліс, недалеко річка Дністер, хороше сполучення з містом.

Продам цегляний будинок біля лісу ,
olx.ua

Будинок цегляний, цегляні госпспоруди,багато землі, рядом великі озера, хороше сполучення з містом

Продам домоволодіння в тлумацькому р-ні, цегляні споруди, багато землі
olx.ua

Здається в оренду/Продається півособняк у м.Тлумач, по вул 1 Травня(5хв до АТБ, школи, церкви) з земельною ділянкою 2 сотих. Можливість добудови та перепланування. Електрика, газ. На подвір’ї місце для авто, криниця, цегляний сарай. До міських комунікацій 10м. 09*********69

власник
Оренда. Тлумач. Центр. АТБ. Півособняк.
olx.ua

Продається будинок в Івано-Франківській області Тлумацькому районі селі Кутище біля самого Дністра(200м від хати).Площа ділянки 3 сотки.Також в ціну входить ще нижче через дорогу стара хата з подвірʼям і сад з городом. Всі деталі по телефону.

власник
Будинок/хата біля Дністра
olx.ua
1 - 24 з 54 результатів

Популярні запити