Пропоную Вашій увазі компактний будинок з ремонтом та городом. Розташований будинок в затишному селі Григорів. Село знаходиться на межі з Львівською областю, в складі Рогатинської міської обєднаної територіальної громади, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області. Будинок одноповерховий, зовні декорований деревяною вагонкою. Стіни з глини, вальковані; перекриття деревяне, дах покритий шифером, підлога дощата, стеля декорована точковим освітленням. При загальній площі 56м вміщає в себе дві роздільні кімнати та кухню 9м. Зроблений косметичний ремонт, вікна замінені на мпв. Опалення в печі газове (можна і дровами), також встановлений газовий конвектор. Кухня обладнана вбудованими меблями та технікою. Кімната мебльована двоспальним ліжком, шафами, туалетним столиком, комодами та тумбами. Комунікації: світло, газ, вода (колодязь), супутникове телебачення. На ділянці розташована літня кухня, побудована з гіпсоблоку, стодола деревяна та погріб з бутобетону. Ділянка огороджена та встановлені ворота. В селі є магазин, аптека, школа, цнап, церква.

Січових Стрільців
rieltor.ua

Продається незавершене будівництво в м. Рогатин, вул. Мазепи за деталями звертатись в приватні повідомлення ебо за номером 0935383857

власник
Тарнавського
rieltor.ua

Продам незавершене будівництво 2 поверхи..с.Підгороддя Рогатинського р-ну..Івано-Франківської обл. Загальна площа 170.7 м.кв. ( житлова 134.6 м.кв.) Є 16 соток землі біля хати. Документи готові до продажу. Дах з металочерепиці з вмонтованими мансардними вікнами,утеплений. Фундамент - бутабетон. Стіни-перший поверх-цегла .Другий- газоблоки. Перекриття між першим і другим поверхом-залізобетонний моноліт. Залізобетонна зв’язка усіх поверхів. На першому поверсі залиті бетонні стяжки, Виведені труби під каналізацію та підведені труби на воду. Підведені газ та світло.Для опалення в стінах вбудовано шахти для одночасного обігріву двох поверхів(для газу чи твердого палива) Два входи-парадний з вулиці і другий з кухні. На другому поверсі є великий хол з виходом на великий балкон з гарним краєвидом на ліс) Село розташоване за 3 км від районного центру. Поблизу села є ліс. Від будинку до траси Львів-Івано-Франківськ 200м. Зручний заїзд з вулиці Школа через дорогу і поряд два магазини. Звертайтесь за додатковою інформацією за тел .09******68 ,Viber,WhatsApp.

власник
Можливий торг.Продам будинок,незавершене будівництво дом дача хата
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в с. Путятинці, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області. Будинок знаходиться на початку села, початок вулиці Горинська, 5 км до міста Рогатин Територія складається з будинку, 2х літніх кухонь, 2х гаражів, підвал, стайня, стодола, криниця, вулична вбиральня, сад, + город біля будинку 12 соток В будинку є газ , світло, підключення до парового опалення + пєци 3 великих кімнати та кухня з підведеним газом, з кухні є спуск в окремий підвал та вихід на горище

власник
Приватний будинок дім
olx.ua

Продається будинок в с. Добринів, Івано-Франківської обл. Відстань до Рогатина - 12 км. Будинок цегляний, площею 113 кв. м, 3 кімнати, кухня, кладовка та горище. земля приватизована - 25 соток. Опалення індивідуальне - газове, або твердопаливне на дрова (котел). Є горище та великий підвал. Є літня кухня, господарські приміщення, фруктовий сад, город та велика ділянка землі. Гарна природа, до гір - 500 м., ліс (можна ходити на ягоди та гриби) Для деталей, пишіть в приват, дам номер телефону.

власник
Продається житловий будинок
olx.ua

‼️‼️‼️‼️ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ‼️‼️‼️‼️‼️ Продаж будинку з садом і ділянкою. У будинку 3 кімнати ,коридор, кладова , меблі усі залишаються . На подвірї також є літня кухня , у якій є ванна та кладова , поміняно вікна та двері на пластикові , прибудова для сільського господарських знарядь та стайня. Город близько 50 соток, подвіря 30 . Зручне та спокійне місце розташування. Збоку ставок , місце для відпочинку . 5-10 хв пішки до центру села , школи , магазинів та мед.пункту . с.Конюшки Рогатинський район . Більше фото будинку , звертайтеся у приватні повідомлення. Та телефонуйте за номером 09******39 - Маряна , 09******55 - Оксана .

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається приватний будинок. Є погріб, стайня, літня кухня, город. Кімнати просторі чотири кімнати і кухня в будинку. Опалення- котел газовий є пічка. Ціна 8000 доларів. Можливий торг. Можливий обмін на квартиру в Івано-Франківську з нашою доплатою.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається хата. Хата 84 м кв., 3 жилих кімнати, коридор, веранда , підвал , вихід на горище. Літня кухня ( прибудова) , є ванна, кладовка, гараж та сарай. Газове та пічне опалення, центральна вода + каналізація. Загальна територія велика. Будинок продається з меблями. Будинок розташований в центрі села, поблизу церква. Можливий торг! 09******51

власник
Хата , село Чесники
olx.ua

Продаж будинку разом із землею 16 соток в с.Путятинці, Рогатинського району, Івано-Франківської області (56 км до м. Івано-Франківська) Будинок цегляний площею 56 м2, поміняні вікна на металопластикові, дахове покриття шифер. Одразу бідя будинку - земельна ділянка 16 соток. Придатний до проживання. Також на подвірї є літня кухня та господарські споруди. Для деталей - телефонуйте!

Продам жилий будинок із землею в с. Путятинці Рогатинського р-ну
olx.ua

Продається житловий будинок з цегли в с. Черче. (Рогаининський р-н, Івано-Франківська обл. 3км до Рогатина) В будинку нова підлога і замінені вікна, меблі у всіх кімнатах, лічильники на газ і електрику. На території знаходяться: літня кухня, стайня, стодола, туалет. Також є камаз піску і шутру Охайне подвіря, колодязь, сад Площа приватизована 33 соток. Продається з меблями, є також запас дров.

власник
Будоник житловий з меблями
olx.ua

Продається будинок, в жилому стані. З боку проходить дорога Стрий Тернопіль, сожна використовувати як комерцію.

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок 2 кімнати і кухня,будований з цегли +глина.На подвір"ї стайня,стодола , комора. Площа 60 м.кв,два городи 14 +8 сотих.

olx.ua

Будинок має на першому поверсі коридорчик, прихожу, кухню, санвузол із ванною, гараж, вхід у два великі погреби. На другому поверсі дві невеликі спальні і великий зал із відкритим великим каміном. Дам в оренду, або продам. Торг.

власник
продам будинок с. Бабухів, Івано-Франківська обл.
olx.ua

Продаються 2 будинки з земельною ділянкою 20 соток в м. Рогатин. Площа першого будинку 217 м. кв. На земельній ділянці встановлені сонячні батереї на трекері, 15 кіловат з можливістю установки до 20. Також є сонячні колектори. Опалення індивідуальне газове + котел на дровах. Газ заведений, вода та каналізація міська, також є скважина. Є сауна на дровах та альтанка. Вбудований пилосос. Підвальне приміщення. Встановлені 3 кондиціонери. Також на подвірї є ще один будинок де раніше був стомат кабінет площею 71.9 м. кв з кондиціонером та установкою установка за додаткову плату 2 гаражі Встановлена сигналізація.

м. Рогатин Продається будинок, дім, особняк єОселя єВідновлення
olx.ua

Продам будинок в с. Підбіря, Рогатинський район, Івано- Франківська обл. В будинку є газ, світло. На подвірї є криниця. Також є літня кухня, гараж, стайня, стодола. До міста Рогатин 17км. Телефонуйте - домовимось.

власник
Продам будинок с. Підбіря
olx.ua

Продається будинок та кухня житлова та 42 сотих землі. Будинок після пожежі, потребує ремонту проведений газ. Кухня має конвертор світло, є підвал, криниця (вода питтєва), господарські будівлі . Можливий торг

власник
Будинок житловий
olx.ua

Продам будинок у с. Залипя. 5 км від м. Рогатин. Детальніше у приват за телефоном.

власник
Продам будинок у с. Залипя
olx.ua

Терміново продається будинок (ЦЕНТР СЕЛА) у мальовничому селі Конюшки, Ів.-Франківська обл., р-н Рогатинський. Будинок розташований в самому центрі села, де пролягає центральна дорога сполучень із містами Ів.-Франківськ- Галич, Бурштин, Рогатин, Львів та Тернопіль. Продаж складається з будинку, стодоли, стайні, город, сад. Дім (кафельні газові печі), можна палити і дровами . У будинку замінені всі вікна на тройний склопакет!Вода в криниці екологічно чиста для пиття. Великий город (20 сотих) для сільського господарства. До центральної зупинки автобусів, маршруток -100м. Населення села – 1492 особа На сьогоднішній день на території села діє загальноосвітня школа I-III ступенів, амбулаторія, будинок культури, поштове відділення, швейний цех, бібліотека, аптека, СФГ «Відродженя" (фермерське господарство), Нова Пошта. У селі проведений інтернет! 6 магазинів, відпочинковий комплекс «Садиба мрій» (готель, ресторан),фельдшерсько-акушерський пункт . В селі діють дві церкви: – Українська греко-католицька церква Успення Святої Богородиці; – Українська Православна церква (Архістратига Михаїла). Відстань між містами та селом: Тернопіль -Конюшки (97км) Львів - Конюшки (84км) Ів.-Франківськ - Конюшки (50км) Рогатин - Конюшки (10км) Бурштин - Конюшки (8км) Галич - Конюшки (26км). Земля завжди буде в ціні!

власник
Терміново продам будинок в селі Конюшики, Рогатинський р-н, Ів.-Франк
olx.ua

Продається будинок в с. Нижня Липиця Івано-Франківського району, будинок розташований в центрі села. 16 км від Рогатина. Затишне і спокійне місце для життя. із земельною ділянкою. Є стайня і стодола деталі за номером 09******64. Ціна за домовленістю.

власник
Будинок с. Нижня Липиця
olx.ua

Продам будинок в с. Конюшки їв-франківська обл рогатинський район

власник
Продаю будинок с.Конюшки
olx.ua

Продам власний будинок із земельною ділянкою у с. Лучинці, Рогатинський район, Івано-Франківська область. Практично в центрі села, близько до магазинів, пошти, школи. Також будинок знаходиться при в’їзді у село, до траси Івано-Франківськ - Львів 1 км, до Рогатина 7 км. Підведені світло та газ, є власна криниця, дороги в селі асфальтовані.

власник
Продам будинок с. Лучинці, Рогатинський район, Івано-Франківська обл.
olx.ua

ПРОДАЄТЬСЯ БУДИНОК 86 КВ.на першому поверсі 3КІМ.НА 2поверсі3КІм,господарський будинокґє,ШОПА, Гараж,в гаражі яма, криниця, 11СОТИХ ЗЕМЛІ,ВСЕ ПРИВАТИЗОВАНО, ПОТРІБЕН РЕМОНТ ,ЦІНА 22000Є,Від власника,Через СЕЛО ІДЕ ТРАСА НА ЛЬВІВ,ЯКЩО ЦІКАВИТЬ ПИШІТЬ НА VIBER TEЛ +3463*****45

власник
Продаж будинку с .ЧЕРЧЕ.рогатинський р-н,ІВАНО- ФРАНКІВСЬК Аобл.
olx.ua

Продається приватний будинок з присадибною ділянкою село Дички Рогатинського району Івано -Франківська область .Площа 1,2860га -Загальна площа житлового будинка 62,3м -висота 2,75 м-Підвал, літня кухня, стайня , шопа , вбиральня на подвірї ,криниця , ворота .Є магазин , початкова школа , ходить автобус до Рогатина , відстань 12 км

власник
Приватний будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Продам будинок в селі Юнашків, Франківська обл. 116,6 м. кв. Господарський будинок - 66,5м. кв. Літня кухня-18м.кв., гараж-23,6м.кв. Вбиральня-1,8м.кв., піднавіс -86,6м.кв. Є електрика, опалення- котел комбінований - дрова/газ, на підлозі паркет, стіни свіжопофарбовані, криниця на подвірʼї, сад, город- 16сот. Дах - оцинковка. Всі меблі лишаються. Проведений швидкісний інтернет. Будинок готовий до заселення.

власник
Продам будинок з земельною ділянкою
olx.ua
1 - 24 з 54 результатів

Популярні запити